Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ασπασία προσοχή το λάπτοπ έχει περάσει πολλά!

Μοιρολογίστρες υπάρχουν και στα δωδεκάνησα. Περισσότερο στα μικρά νησάκια. Η κολλητή μου μου έχει διηγηθεί σκηνικό απείρου κάλους στην Χάλκη. Πέθανε κάποιος ξένος που έμενε στο νησί ξαφνικά και ειδοποιήσανε τελευταία στιγμή τον παπά ο οποίος ήταν στο καφενείο και τα'πινε. Στην κηδεία παρεβρισκόταν και 'επαγγελματίας' μοιρολογίστρα η οποία όμως δεν ήξερε πώς να τον μοιρολογήσει (τι να πει) και επαναλάμβανε συνέχεια "Ξενάκι μου, ξενάκι μου που ήρθες απ'τα ξένα" οπότε τα παίρνει σε κάποια φάση ο παππάς και της απαντά: "Ξενάκι μου, ξενάκι μου που ήρθες απ'τα ξένα και σ'έβαλε ο θεός να τυραννάς εμένα".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω την εντύπωση ότι τα αρσενικά παρεξηγιούνται περισσότερο. Οι δικιές μου φαίνεται να νιώθουν κάποια σχετική αμηχανία όταν γελάω μαζί τους, αλλά ο Elrik δεν το ανεχόταν με τίποτα. Ιδίως, μερικές φορές που τον έβαζα ν' ανταγωνίζεται τη Sil για το ποιος θα πηδήξει πιο ψηλά κ θ' αρπάξει ένα καλαμάκι, επειδή σαν μπουνταλάς δεν τα κατάφερνε τόσο καλά κ τον κορόιδευα, τα 'παιρνε κράνα, έχωνε μία νυχιά στη Sil κ μουτρωμένος αποχωρούσε από το παιχνίδι :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω την εντύπωση ότι τα αρσενικά παρεξηγιούνται περισσότερο. Οι δικιές μου φαίνεται να νιώθουν κάποια σχετική αμηχανία όταν γελάω μαζί τους, αλλά ο Elrik δεν το ανεχόταν με τίποτα. Ιδίως, μερικές φορές που τον έβαζα ν' ανταγωνίζεται τη Sil για το ποιος θα πηδήξει πιο ψηλά κ θ' αρπάξει ένα καλαμάκι, επειδή σαν μπουνταλάς δεν τα κατάφερνε τόσο καλά κ τον κορόιδευα, τα 'παιρνε κράνα, έχωνε μία νυχιά στη Sil κ μουτρωμένος αποχωρούσε από το παιχνίδι :lol:

Ο γάτος ο σωστός ο πρόστυχος, αν δεν ρίξει και μια μπούφλα στη θηλυκιά πώς θα αποδείξει τον ανδρισμό του??? Εεεεεε!!! Ιδίως όταν εκτός από σωστός και πρόστυχος είναι και μπουχέσας!!!....:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Όπως λέει και γνωστο λαϊκό άσμα:

Να είναι πρίγκιπας
Να' ναι κι αλήτης
Να' ναι κι απρόβλεπτος σαν μετεωρίτης
Να' ναι γλυκός και τρυφερός
Μα κάπου κάπου να' ναι κι επιθετικός
Να είναι κύριος
Να είναι μαγκάκι
Αλλά κι υπάκουο δικό σου στρατιωτάκι
Να είναι απλός αληθινός
Μα απ τους άλλους να' ναι διαφορετικός

Εντάξει δεν ζητάς και τίποτα
Ο τέλειος γάτος
Ο
γάτος ο σωστός
Ο πρόστυχος, ο έξυπνος, ο γοητευτικός
Ο τέλειος
γάτος
Δεν είναι πουθενά
Γι' αυτό κάτσε μαζί του
Και μη ζητάς πολλά

Να μην είναι άστατος
Ούτε γκρινιάρης
Να σε ζηλεύει χωρίς να' ναι ζηλιάρης
Να' ναι πιστός και στοργικός
Μα κάπου κάπου να' ναι κι αντιδραστικός.

Να είναι άψογος
Αλλά και χύμα
Σκληρός για όλους μα για σένα ένα θύμα
Να' ναι τρελός και λογικός
Και φυσικά να είναι μονογαμικός
Ο τέλειος
γάτος
Ο γάτος ο σωστός
Ο πρόστυχος, ο έξυπνος, ο γοητευτικός
Ο τέλειος
γάτος
Δεν είναι πουθενά
Γι' αυτό κάτσε μαζί του
Και μη ζητάς πολλά

:P

Anabou προτιμώ αυτή την version του τραγουδιού και με άλλο τραγουδιστή. π.χ. ντουέτο Χιόνη-Μπουχεσάκη. Δεν είναι κακόόό!:hmm:

Εγώ μόλις τελείωσα με βαλίτσες, πακέτα, δώρα, σακκούλες, laptop, Nova κλπ. Κάθε φορά που πάω Κεφαλλονιά είναι λες και κάνω μετακόμιση. Ειδικά αυτή τη φορά που έχω να πάω 4 μήνες, από τις εκλογές τον Οκτώβρη, έχω να κουβαλήσω πολύ πράγμα.... Πάω για ύπνο γιατί έχω βάρβαρο ξύπνημα στις 4 το πρωί. Φορτώνουμε και φεύγουμε πριν τις 5 γιατί πρέπει να είμαστε Κυλήνη 7.30-8.00. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ.Καλό ταξίδι σ'όσους φύγουν. Στους υπόλοιπους καλή ξεκούραση και αν μπορέσετε πετάξτε και κανένα χαρταετό. Για μένα δεν το βλέπω...:P

μεγαλο Η/Υ κολησε ιο απο που δεν ξερω αλλα μαλλον απο καποιο μνημα που δεν επρεπε να ανοιξω αυτα τα ελαχιστα

καλο ταξιδι Ασπασια!!!κι εγω παντως βαριεμαι αυτα τα φτιαξε-ξεφτιαξε βαλιτσες ειδικα οταν ειναι για λιγες μερες...

Φροσω,αντιβιοτικο δεν ειχατε?ελπιζω να μη σας δημιουργησει προβλημα ο ιος...

καλα να περασετε οσες ταξιδεψατε!!! για εμας εδω ευχομαι το ιδιο!!! καλο 3ημερο να εχουμε! δυστυχως ο καιρος μας τα χαλασε λιγο αλλα τι να κανουμε???:)

Καλημέρα και καλό τριήμερο γυναίκες άντρες και παιδιά του φόρουμ. Μη ξεχάσετε τον χαρταετό σας και όχι δε βάζουμε το γάτο για ουρά του χαρταετού.
Gemini καλημέρα όλη μέρα.:)

Καλησπέρα από την "τροπική" Κεφαλονιά! Έφυγα 04:45 το πρωί από Αθήνα με βροχή και κρύο και έφτασα 11:00 στην Κεφαλονιά με λιακάδα και 22 βαθμούς. Απίστευτο! Μέχρι χθες μου είπαν έβρεχε. Δεν έχω βγει από το σπίτι παρά μόνο για φαγητό και για να πάω στον μπαμπά μου στο νεκροταφείο. Όλη την υπόλοιπη ώρα μ'ένα μισάωρο διάλειμα που με πήρε ο ύπνος στον καναπέ μπροστά στο τζάκι, καθαρίζω το σπίτι και τακτοποιώ πράγματα. Ταλαιπωρία, αλλά μ'αρέέέέέσειειειει που γύρισα σπίτι! Μπορεί να έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, αλλά αυτό το παλιό σπιτάκι στο Αργοστόλι θεωρώ σπίτι μου:) :) :)
Προσπαθώ να το πάρω απόφαση να κάνω ένα ντουζάκι, να τυθώ και να βγούμε έξω. Μ'έχουν τρελλάνει στα τηλέφωνα οι φίλοι μου, οπότε δεν με βλέπω να τη γλειτώνω. Πρέπει να βγω σήμερα. Δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ κι απ'ότι βλέπω έχω ήδη αρκετά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά είναι τόσο αργή η σύνδεση που μου σπάει τα νεύρα! Που τα 1024 Kbit/sec στο σπίτι, που τα 50,6 Kbit/sec εδώ:down:
Καληνύχτα και καλά να περνάτε όλες και όλοι;)

Καλημερα σας.:D
Εδω εχει αρκετα καλο καιρο, λιγα συνεφα και λιγο κρυο.
Σκεφτομαι να κατεβω για καφε στο Θησειο...τουλαχιστον να πω οτι εκανα την βολτα μου για το τριημερο.
Χθες δουλευα απο τις δυο το μεσημερι, αυριο παλι δουλευω...
Το μονο καλο ειναι οτι οι γονεις μου φυγανε(ανεβηκανε Θεσσαλονικη) και ειμαι μονη μου με τις αδελφες μου στο σπιτι!:up:
Αλλα το κακο ειναι οτι γυρνανε σημερα, και τους εχω παραγγειλει τριγωνα Πανοραματος και Καζαν Ντι Μπι. Την τελευταια φορα που "ανεβηκαν" πηρα δυο κιλα απο τα γλυκα που φερανε!:redface:

Καλημέρα! Ξαναξεκίνησα την διπλωματικη που την είχα παρατήσει για λίγο και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Καλή δύναμη ευχηθείτε μου. Σαρδέλα είναι τέλεια τα τρίγωνα.

Καλημέρα! Ξαναξεκίνησα την διπλωματικη που την είχα παρατήσει για λίγο και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Καλή δύναμη ευχηθείτε μου. Σαρδέλα είναι τέλεια τα τρίγωνα.

1.Καλο κουραγιο για την διπλωματικη.:)
2.Εμενα μου λες?:rolleyes: :blink: :bleh: :bleh: :bleh: :whistle:

Γεια χαρα σε ολους!! Περιμενα κ εγω το 3μερο να πηγαινα λεει πουθενα, ή τουλάχιστον να εκανα τιποτα, αλλα το κρυωμα που ειχα ειχε αλλη γνωμη..εξελιχτηκε σε ιωση, με ειχε για 4 μερες με 40 πυρετο -νομιζω οτι ακουω ακομα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα να κανουν πςςςςςςςς - ψηθηκα κανονικα!:lol: Σημερα επιτελους η θερμοκρασια μου ειναι καπως πιο ψυχραιμη, μπορω και σηκωνομαι τουλαχιστον!Προσοχη παιδια!!!! Χαλια οι ιωσεις!!Καλα να περασετε! :D

Γεια σας!!! Επέστεψα! Περάσαμε πολύ ωραία, αν και έβρεε συνέχεια. Είχαμε ανάψει όμως το τζάκι και χουχουλιάζαμε στους καναπέδες όλη μέρα. 3 μέρες βγήκαμε μόνο για να πάρουμε τσιγάρα και για ένα καφέ το Σάββατο το μεσημέρι με κάτι φίλους.
Βέβαια τα γατούνια μου λείπαν πολύ. Είχα πάθει υστερία. Όλη την ώρα σκεφτομουν τι θα κάνουν μόνα τους, έπερνα τηλ τη φίλη μου που ερχόταν και τα τάιζε και την ρώταγα τις απίστευτες βλακείες, τους μίλαγα από το τηλέφωνο και οι υπόλοιποι με κράζανε! Μέχρι που όταν καθόμασταν και ανάβαμε το τζάκι σκεφτόμουν πόσο θα τους άρεσε να χουχουλιάζουν εκεί μπροστά! Ευτυχώς είχα μαζί τη φωτογραφική και έβλεπα φωτο τους! :( Μου λέιψαν απίστευτα!
Βέβαια από την ώρα που έχουμε γυρίσει δεν ξεκολάνε από πάνω μας. Αφού τους έβαλα κονσέρβα να φάνε και μόλις πήγα στο σαλόνι παρατήσαν το φαί και ήρθαν μαζί μου! Οι αγάπες μου, μάλλον τους έλειψα κι εγώ!!

Ο Σάκης είναι ένα βήμα πριν την κατάθλιψη. Όλη τη μέρα σχεδόν είναι μαζί μας το γκριφόν της θείας μου. Να φανταστείτε μου κάνει νάζια για να φάει, πρέπει να τον χαϊδεύω. Και να πεις ότι τον παραμελώ το καημένο το σκυλάκι όλη μέρα κοιμάται... Ζηλιαρόγατος μου προέκυψε!

Καλησπέρα! Πριν λίγο γύρισα σπίτι, είχα πάει για τριήμερο με την παρέα μου στην Ξάνθη για το καρναβάλι. Ήταν τέλεια!!!! Τώρα βέβαια είμαι ένα πτώμα.... Προχθές είχε και Κίρα μου γενέθλια:) Αύριο θα της κάνουμε πάρτι...:up:

Καλημερα σας Γυρισατε οι ξενιτεμενοι ? Καλη συνεχεια να χουμε στο υπολοιπο της εβδομαδας

Καλημέρα! Ξενύχτησα χτες με την διπλωματική και είμαι κομμάτια. Δεν με βλέπω να πηγαίνω ιταλικά. Το παρτσακλό γκριφόν συνεχίζει να είναι μαζί μας και ο Σάκης βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθλιψη!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back