Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:confused: Που μένουν σπίτι ή στο πάρτυ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:confused: Που μένουν σπίτι ή στο πάρτυ;

ουπς σόρρυ...:redface: ..που μένουν σπίτι!!!!!

γιορτάζετε σήμερα? χρόνια πολλά κιόλας!!!!!!
βαγγέλης η ευαγγελία?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Πόπη

Χρόνια πολλά για το μικρό και ένα φιλί για τη μάνα που γέννησε τον μικρό!!!:)

Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζαν χτες!!
εγω εχω εκνευριστει αφανταστα γιατι κατι παθαινει τωρα τελευταια το adsl και δεν μπορω να μπω,με αποτελεσμα να μπαινω με απλη συνδεση με 21,6 ταχυτητα:( !!!
παω σιγα-σιγα για υπνο γιατι ειμαι πτωμα!!
Νερινα,8 μαθηματα δεν ειναι μαθηματα δεν ειναι τιποτα,ξανασκεψου το;)

καληνυχτα!!!

Καλημέρα!
Μαριελ συγχαρητήρια!
Χρόνια Πολλά σε ολους όσους γιόρταζαν!

Καλημερα!:)
Ξυπνησα για να παω στη σχολη, αλλα τελικα δεν πηγα και απολαμβανω την ησυχια του σπιτιου...
Η σαρδελα εχει βρει μια κουτα στην βεραντα, με κατι κουρελια και κοιμαται..Χθες οταν γυρισα την εψαχνα παντου και τελικα ηταν μεσα στην κουτα.

Αυτα που δεν μας εκανε ποτε η σαρδελα, και εννοω την αναγκη της μεσα στο σπιτι, μας τα εκανε χθες η κουτση μαρια!
Μπηκε μεσα στην εισοδο(οπως παντα αλλωστε)αργα το βραδυ για να κοιμηθει στο χαλακι της πορτας μας.
Ξυπνησε η μαμα μου το πρωι, παει να φυγει για την δουλεια της, και βλεπει την εισοδο του σπιτιου περικυκλωμενη απο σκ***α. Τα ειχε κανει ολα χαλια η κουτση μαρια....

Οπως καταλαβαινεις, Κατερινα, σταματα να παραπονιεσαι γιατι αλλο να καθαριζεις 10 λεπτα τον νιπτηρα, και αλλο να σφουγγαριζεις μιση ωρα την εισοδο!:lol:

Πολυ πλάκα η Σαρδελίτσα, Ελένη!
Προγουλάκι βλέπω ε?;)

Οι φωτο απο το χτεσινο meeting ποτε θα ανέβουν?:confused:

Να φανταστεις τωρα εχει αδυνατισει λιγο...
Η Βικτωρια τις ανεβασε, πρεπει να τις εγκρινει η Μισελ.

Αχ Ελένη...πόσο την καταλαβαίνω και την συμπονώ τη μαμά σου....
κουράγιο πες της, έχει τη συμπαράστασή μας...

Εγώ σήμερα είμαι χάλια και δεν έχω κ τρελή όρεξη για δουλειά. Λέω να την κάνω σε λίγο....
κι οποιος θέλει ας μου πει τίποτα....

Εγώ σήμερα είμαι χάλια και δεν έχω κ τρελή όρεξη για δουλειά. Λέω να την κάνω σε λίγο....
κι οποιος θέλει ας μου πει τίποτα....
Παρέα στην κοπάνα θέλεις????:blink: :blink: :blink:

Παρέα στην κοπάνα θέλεις????:blink: :blink: :blink:
αμέεε γιατί όχι?
Λέτε να σας παρασύρω όλους για μια ομαδική κοπάνα! :P

Καλά θα ήταν...:/: Αλλά θέλω να ζητήσω άδεια για τη βδομάδα μετά το Πάσχα, αλλά και την Πέμπτη, μερικές ώρες τουλάχιστον, για κάτι εξετάσεις και δεν θέλω, να το παρατραβάω αν και θα τους άξιζε.:mad:

Καλημέρα. Παιδί ένα σχολείο, παιδί δύο γαστρεντερίτιδα, άντρας σχολείο, γάτος μόλις ξύπνησε και σκούζει, εγώ μάλλον κόλλησα. Εσείς πάλι κοπάνα θέλετε να τη κάνετε; Καλά κάνετε. Μακάρι να μπορούσα να τη κάνω και εγώ κοπάνα από τη γαστρεντερίτιδα ή η γαστρεντερίτιδα απο μένα, αλλά που τέτοια τύχη. Άρα αφεντικό και γαστρεντερίτιδα-εμείς συμπληρώσατε 2. Πάλι καλά η εθνική έφαγε 4.:rolleyes: :rolleyes:

To οτι τωρα ριχνει καρεκλοπόδαρα οφείλεται στην κοπάνα που κανονίζατε ή είναι τυχαίο?:hmm:
Παλι με βαρκα μας βλεπω να γυρίζουμε....

Ισμήνη δεν βρέχει απλώς, χαλάζι ρίχνει!!! Άκουγα φασαρία απέξω και ανοι΄γω τις περσίδες και τι να δω? Που είναι ο ήλιος που είχε το πρωί? Που είναι οι 20 βαθμοί που έλεγαν ότι θα έχουμε? Καταρακτώδης βροχή και χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού!!!! Δεν πάμε καθόλου καλά!!!!....:blink: :blink: :blink:

Καλά....ούτε που είχα πάρει γραμμή ότι βρέχει...!
Πάντως εδώ δεν ρίχνει καρεκλοπόδαρα, ίσα που κατουράει, άρα ως το σπίτι προλαβαίνω να φτάσω!

Χαλάζι ναι! Εμείς εδω δεν έχουμε περσίδες-ουτε καν κουρτίνες- και το βλέπω. Εγω σημερα φορεσα τα αθλητικα και θα γινω μούσκεμα. Δεν πειράζει όμως μ΄αρέσει πολύ η βροχή!:)

ουπς σόρρυ...:redface: ..που μένουν σπίτι!!!!!

γιορτάζετε σήμερα? χρόνια πολλά κιόλας!!!!!!
βαγγέλης η ευαγγελία?

:) :confused: Καλημέρα είμαστε μοναδικοί στο να μπερδεύουμε κόσμο.Στο σπίτι μένουν 5 αγόρια τα 3 δικά μου:up: :up: :up: :up: :up: .Ο μικρός μου Βαγγέλης.Στο πάρτυ μικρα μεγάλα 30 αγόρια,που πήγαν μωρέ τα κορίτσια,αν και ξέρω τα κρατούν μακριά από το σπίτι.
Τώρα τελείωσα, φαγάκι έχει μείνει από χθες οπότε περιμένω την φυλή τον αγρίων να έρθει.:)
Μέχρι να σας απαντήσω και να ρωτήσω που είδατε βροχή άρχισε και εδώ να μπουμπουνίζει και να ρίχνει.

Και σ' εμάς εδώ, στον εξωτικό (!) και ηλιόλουστο Άλιμο, ένα μαύρο σύννεφο πλησιάζει απειλητικά... Όποτε βρέχει, για να διασχίσω τη Βουλιαγμένης μπαίνω στο λασπόνερο μέχρι τον αστράγαλο και βάλε...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back