Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Α ναι δεν σας ειπα. Ηρθε ο λαγαρισμος της συνδεσης πουεχω κανει σπιτι. 88 ευρω
:( :( :blink: :blink: :blink:
Ενταξει, ειχα υπερβει τα προπληρωμενα mega bite αλλα τοσο δεν το περιμενα. Το καταχωνιασα και δεν ανεφερα τιποτα. ΘΑ μαζεψω λεγτα να το πληρωσω και ουτε θα το πω. Ευτυχως με τη 2η συνδεση μεχρι τελος καλοκαιριου εχω απεριοριστη χρηση με 25 ευρω. Μετα θα δουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιμικα και εγω μολις γυρισα απο την θαλασσα!!!:P
Που πηγες?:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Τώρα κατάφερα να μπω διότι μόλις τώρα ανακάλυψα το laptop του γαμπρού μου. Χθες βράδυ δεν πήγαμε τελικά στο beach party γιατί ήμουν πτώμα, αλλά σιγά μην κάτσω να ξεκουραστώ!!! Φύγαμε με τον Κώστα και την ανηψιά μου στις 23:30 το βράδυ για το εξοχικό της αδελφής μου και του γραμπρού μου στον Ελαιώνα Διακοφτού. Σχεδόν 01:30 φτάσαμε...:( Σήμερα όμως σηκωθήκαμε πρωί - πρωί και πήγαμε για μπάνιο. Η θάλασσα είναι ακριβώς έξω από το σπίτι κι έτσι αράξαμε με τη μικρή στις ξαπλώστρες να μαζέψουμε ήλιο!!!:cool: Άκουσα ότι Αθήνα έχει πολύ ζέστη. Εδώ αντίθετα είναι ωραία έχει αέρα και κυματάκι. Τόσο δεν καταλάβαινα τον ήλιο επειδή φυσούσε που έχω γίνει κατακόκκινη:redface: :redface: :redface: Η αλήθεια είναι ότι μετά το μπάνιο και το φαγητό στην ψαροταβέρνα έχουμε ψιλοβαρεθεί με την ΄Ελενα και θέλουμε να φύγουμε (ανησυχώ και για τα γατούλια μου που τα έχω αφήσει με τη μαμά) αλλά οι άνδρες έχουν στηθεί μπροστά στην τηλεόραση και βλέπουν αγώνα μπάσκετ (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), οπότε μας βλέπω να φεύγουμε κατά τις 21:00. Τις φωτογραφίες από τη χθεσινή συνάντηση θα τις βάλω το βράδυ που θα γυρίσουμε ή αύριο γιατί χθες δεν πρόλαβα;)

Μην λείψει άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ! 1.000 τόσα μηνύματα, έλεος.
'Εχουμε και λέμε:
1/ Ασπασία μου καλώς το νεό γατουλίνι. Περαστικά σου και απο την επέμβαση και απο το εργατικό ατύχημα. Εάν τελικά κάνεις αγωγή μην του πάρεις τα σώβρακα, πάρε του τα γυαλιά να κρύβεις και το μάτι.
2/ Νεφέλη :Ελπίζω να συνήλθαν τα μικρά απο την ανεμοβλογιά.
3/ Πόπη: χαίρομαι που είσαι εδώ.
4/ Νανάκι: ουφ και πάλι ουφ που ξαναγύρισε η μικρή.
5/ Anabu μου η κατάσταση με το μάθημα είναι πια "τι να πει κανείς για το μάθημα της αλληνής".
6/ Φρόσω ελπίζω να φτιάξανε τα κέφια.
7/ Βίκη, σβούρα και Μαρκ πολλά φιλιά.
Σε όλους τους παλιούς καλά να μου είσαστε, στους νέους χάρηκα που ήρθατε. Αυτή τη βδομάδα περνούσα μια φάση "μην μου μιλάτε αφήστε με μόνη μου εγώ παρέα θα κάνω με το γάτο μου" και άλλα με καζαντζιδική υπόκρουση. Αρχίζω να συνέρχομαι εξ ου και επανέρχομαι για αυτό καλό είναι να ακυρωθεί το πανηγυρικό επί τη αποχωρήσει μου πάρτυ.
Καλό σας βράδυ :inlove: :whistle:
Υ.Γ. Η φατσούλα ΔΕΝ τραγουδάει Καζαντζίδη.....:rolleyes:

Καλώς την!!! Δε χρειάζεται να πω ότι μας έλειψες! Εννοείται....;) :P :D

Μιμικα και εγω μολις γυρισα απο την θαλασσα!!!:P
Που πηγες?:confused:

εγώ τώρα μπήκα!
Ωρωπό! πρώτο μπάνιο!!!:up: :up: :up:
Εσύ??

εγώ τώρα μπήκα!
Ωρωπό! πρώτο μπάνιο!!!:up: :up: :up:
Εσύ??

Λεγαμε να παμε Ωρωπο, αλλα καταληξαμε στην "πεντακαθαρη" Λουτσα.:P

Την αλλη κυριακη θα παμε ωρωπο.:P

Λεγαμε να παμε Ωρωπο, αλλα καταληξαμε στην "πεντακαθαρη" Λουτσα.:P

Την αλλη κυριακη θα παμε ωρωπο.:P

καλά μην νομίζεις και στον Ωρωπό χαμός γινόταν...απλά πριν μπώ ευχήθηκα να μην είχαν κατουρ**#^ όλοι όσοι ήταν εκεί μέσα στην θάλασσα!:P :P :P

καλησπερα!ζηλευω που ολες πατε για μπανιο!!!αναστασια μου φαινεται εμεις θα μεινουμε να μας φανε τα βιβλια και η ζεστη:P νερινα καλως μας γυρισες!ευτυχως που εχω τα μωρα και ξεχνιεμαι:baby: :greycat:

Κι εγώ τώρα άξιοθηκα να μπω λίγο στο ίντερνετ.. Μόλις κοιμήθηκε το αγόρι μου κατευθείαν στο λαπτοπ του..:P Σημερα πήγαμε κι εμείς για μπάνιο επιτέλους!! το πρώτο μου μπάνιο.. Πολυ άργησα φέτος, κανονικά ξεκινούσα τον Απρίλιο. Τέλεια ήταν, ο ήλιος έκαιγε και για ακόμα μια φορά ευχαριστούσα τα γονίδια που εχω από τον μπαμπά και δεν καίγομαι σχεδον με τίποτα..:cool: Και τα Ισθμια είναι πολύ καλύτερα απ'οτι τα περίμενα τελικά :D όλα υπέροχα..!! άντε να έρθουν οι διακοπές..!!!

Εγώ, σήμερα, ξύπνησα όλο χαρά που θα έκανα το πρώτο μου μπάνιο και την ώρα που ετοιμαζόμουν ουπς........
Κάτι τέτοιες ώρες είναι που τα βάζω με τη φύση!!!!!!:mad:
Όμως, δεν το έβαλα κάτω. Λέω ,τουλάχιστον, θα κάνω ηλιοθεραπεία. Βέβαια, ήταν τραυματική εμπειρία γιατί δεν φυσούσε καθόλου και ενώ οι άλλοι απολάμβαναν τις βουτιές τους εγώ ξεροψηνόμουν σαν φρατζόλα....

Νερινα μου μ σε πιανουν συχνα τετοιες φασεις.....
Μας λειπεις!!!!!
Welcome back!!!!

Καλημέραααα!!!Οχι άλλο διάβασμα δε μπορώ..Εχω χάσει πολλά επεισόδια..Γιατί τόσοι καβγάδες βρε παιδία??:(
Σε 2ώρες φεύγω Αθήνα για να δώ τους Scorpions και γυρίζω αύριο το πρωι για να γράψω ιστορία..Δε με χάλασε..:cool:
Αντε καλή βδομάδαααα:P

Καλημέρα! Κάναμε κι εμείς το πρώτο μπάνιο χτες :up: :up: :up: Με τόσα που ακούμε είπαμε να γίνουμε καλά παιδιά, παστωθήκαμε το αντιηλιακό και την περισσότερη ώρα καθόμασταν στη σκιά... Αλλά νομίζω ότι παρ' όλα αυτά τα καταφέραμε να "αρπάξουμε" λιγάκι! ;) :cool:

Καλημέρα! Νερίνα επιτέλους, πού χάθηκε τόσο καιρό; Θέλω κι εγώ μπάνιο (αν και τις θάλασσες της αττικής τις συχαίνομαι) :(.

καλημερα παιδια!!:P

Καλημέρα! Αν και από το πρωί μαθαίνω άσχημα νέα.... Το 2χρονο αγοράκι φίλων μας είναι στο Αγ.Σοφία εδώ και μέρες όπου του διέγνωσαν λευχαιμία και κάνει χημειοθεραπίες και ο 7χρονος γιος του εργοδότη μου γλύστρισε κι έπεσε στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους και έπαθε θλάση νεφρού. Αν πάθαινε ρήξη μάλλον ήθελε μεταμόσχευση. Κανένα καλό νέο έχετε να μου πέιτε μην πάει ανάποδα όλη η μέρα?....:( :( :(

Καλημερα!
Ξυπνησα αργα και παω να διαβασω...
Ευτυχως αν και ειναι δυσκολο το μαθημα, ειναι ευκολος ο τροπος εξετασης(με ανοιχτα βιβλια).:P

Και πρεπει σιγα-σιγα να ετοιμαστω, γιατι σε 10 μερες φευγω!!!:up:

Να προσθεσω και την δικια μου καλημερα Με την ευχη σε ολους τα πραγματα να ερθουν καλυτερα
Εχεις δικιο Ασπασια μερικες φορες το ενα κακο φερνει το αλλο Περαστικα και στους δυο μικρους Αλλα ενταξει η μερα σιγουρα θα καλυτερευσει
Μερες ειχα να πμπω και εχω βρει1647 μυνηματα Λεω να κανωβ μια διατριβη να βρω ακρη
Και ελπιζω τωρα πια να σας καλημεριζω καθημερινα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back