aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στο γραφείο προς το παρόν είμαι μόνη. Τελικά έφυγαν όλοι σχεδόν κι έχει μείνει μόνο ένας συνάδελφος αυτή τη βδομάδα, αλλά κι αυτός όταν λείπει το boss έρχεται κυριλέ κατά τις 11. Την Παρασκευή δε, θα είμαι εντελώς μόνη μου. Άντε να φεύγω κι εγώ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
η γειτονιά έχει ψιλοαδειάσει, οι αδεσποτούλες μου είναι ευτυχισμένες (λιγότερα αυτοκίνητα), ο καλός μου φεύγει αύριο για το χωριό του και εγω πρεπει να παρω δουλεια στο σπίτι...όλα καλα όλα ανθηρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτά! Σήμερα αρχίζω δίαιτα!
RedCat
Διάσημο μέλος
). Για πες καμμια ιδεα διατροφής..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Και εγώ κατέβηκα καθιστή σήμερα απο Δουκίσσης....ευχτυχώς!!!!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Μικρά και πολλά γεύματα. Λαχανικά, φρούτα, άπαχα γαλακτοκομικά και πολύ νερό.Για πες καμμια ιδεα διατροφής..
Γλυκά και ψωμιά κομμένα. Επίσης αναψυκτικά και ποτά κομμένα. (Απο τα τελευταία εγώ δεν πίνω καθόλου βέβαια.)
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
στην δε πολυκατοικία μου, απο 16 διαμερίσματα δεν υπάρχει ψυχή!!!!!!! μιλάμε κάθομαι στην
βεράντα και δεν ακούω ψίθυρο, ειμαι και 4ο όροφο και άστα να πάνε!!!!!
Χτές βράδυ, γύρισα απο παραλία αργά και μπήκα γρήγορα-γρήγορα στην είσοδο, γιατί
είχα ψιλοτρομάξει!!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι! Καθε Δευτέρα τα ίδια.... Τωρα που το έγραψα κι εδω ισως αλλάξει κάτι!Ωωωωω....δηλώσεις!!!!!![]()

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
\Ναι! Καθε Δευτέρα τα ίδια.... Τωρα που το έγραψα κι εδω ισως αλλάξει κάτι!![]()
Λέγε το, λέγε το, μπάς και το ακούσω και εγώ...και κάνω κάτι.....

4-5 κιλά θέλω και μιλάμε το έχω κάνει θέμα!!!!! δεν λέω να το πάρω
απόφαση και να την ξεκινήσω!!!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ 4-5 ήθελα να χάσω στην αρχή, αλλά μόνο στη σκέψη της δίαιτας μου άνοιγε η όρεξη! Δεν έχω κάνει δίαιτα στη ζωή μου γιατί ήμουν μια ζωή κοκκαλιάρα.Λέγε το, λέγε το, μπάς και το ακούσω και εγώ...και κάνω κάτι.....
4-5 κιλά θέλω και μιλάμε το έχω κάνει θέμα!!!!! δεν λέω να το πάρω
απόφαση και να την ξεκινήσω!!!!!
Τώρα έφτασα αισίως τα 70 κι έχω σκάσει. Και από τη στεναχώρια και από το φαγητό!
Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω 10+ κιλά. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχουν αρχίσει να με ρωτάνε αν είμαι έγκυος...
Πάντως εγώ ούτε ψωμί τρώω, ούτε αναψυκτικά, ούτε ποτά πίνω και πίνω και 4-5 λίτρα νερό την ημέρα. Τρώω όμως τα άπειρα γλυκά, καθόλου φρούτα και λόγω δισκοπάθειας και συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα έκοψα εδώ και 2 χρόνια το γυμναστήριο, οπότε με πήρε η κάτω βόλτα....
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγώ τα ίδια! Η διαφορά είναι ότι δεν με ρωτάνε! Μερικοί σηκώνονται για να καθήσω!Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω 10+ κιλά. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχουν αρχίσει να με ρωτάνε αν είμαι έγκυος...![]()

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Τι να πώ ρε κορίτσια, μου έλεγαν ότι μετά τα 40, σκάνε όλα τα default........και έλεγα "υπερβολές".....με το που τα πάτησα μια η μέση, μια το πόδι, μια ο γοφός.....το χέρι.....!!!!
κάτι γίνεται....και γίνομαι κομματάκια????

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν περίμενα καν να πάω 40! Τα έχω πάθει εδώ και μια 5ετία ήδη....Τι να πώ ρε κορίτσια, μου έλεγαν ότι μετά τα 40, σκάνε όλα τα default........και έλεγα "υπερβολές".....με το που τα πάτησα μια η μέση, μια το πόδι, μια ο γοφός.....το χέρι.....!!!!
κάτι γίνεται....και γίνομαι κομματάκια????![]()
Φαντάζεσαι να φτάσω 40 και να μου σκάσουν κι αλλα?
Με αναπηρική με βλέπω...

mimikaki
Διάσημο μέλος

Καλό είναι όμως να προσέχουμε τί τρώμε!ΠΟΛΥ νερό κορίτσια, ακόμη και αν νιώθετε το στομάχι άδειο, γεμίστε το νερό!Τρελή αποτοξίνωση.
Επείσης αντικαταστήστε το άσπρο παχυντικό ψωμί με μαύρο, όπως και την ζάχαρη σε μαύρη.
Επείσης τα αναψυκτικά με ανθρακούχο νερό.
Καλή επιτυχιά εύχομαι...

Εγώ έχω βρέι την καλύτερη δίαιτα πάντως,: ξεχνάω να φάω

RedCat
Διάσημο μέλος
Και εγώ για 5-7 κιλά θα προσπαθήσω και με γύρους στο τετράγωνο (για αρχή)...για να δούμε..
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Μα ΠΟΤΕ..!!!!!!!! και αυτή την στιγμή που μιλάμε, το στομάχι μου παίζει ταμπούρλο!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμικάκι, αυτό είναι το καλύτερο...δυστυχώς και εγώ, λόγω ανεργίας καθόμουν σπίτι συνέχεια, το οποίο ξέρετε τι αποτελέσματα έχει.
Και εγώ για 5-7 κιλά θα προσπαθήσω και με γύρους στο τετράγωνο (για αρχή)...για να δούμε..
Εγώ πλάκα πλάκα πρέπει να πάρω κιλά...
Έχω φτάσει στα κιλά που ήμουν στα 19
......Αν έχω πολλά στο μυαλό μου δεν τρώω, αντιθέτως αν όλα μου πάνε καλά τρώω τον "άμπακο"
Επείσης, καλά το είπες περπάτημα είναι τέλειο! Και κανένα κοιλιακό στο σπίτι...Η μαμά μου το έβαλε πείσμα και έκανε κάθε μέρα επί 1 χρόνο και έκανε κοιλιά επίπεδη!!Με το΄που σταμάτησε "πέταξε" κοιλάρα..

RedCat
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω πάλι όταν είμαι πααααρα πολύ καλά δεν τρώω. Το ίδιο και όταν είμαι χάλια. Αλλά τώρα είμαι σε μια κατάσταση normal (ουτε small Ουτε largeΑν έχω πολλά στο μυαλό μου δεν τρώω, αντιθέτως αν όλα μου πάνε καλά τρώω τον "άμπακο"![]()
). Eπίσης έχουμε συνδυάσει το φαγητό με την καλοπέραση! Χειμώνας? Τρωμε μπροστά στο αναμμένο τζάκι!
Καλοκαίρι? Τρώμε 1 κιλό παγωτό κτλ....
Οσο για το "παν μετρον άριστον" αυτό ειναι κάτι που εγώ δεν έχω...
Ναι! Καλή ιδέα!Αντε για να δούμε...δεν πάμε που δεν πάμε διακοπές...τουλάχιστον να έχουμε γίνει "καινούργιες" για τα χειμωνιάτικα...![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλοκαίρι? Τρώμε 1 κιλό παγωτό κτλ....
Οσο για το "παν μετρον άριστον" αυτό ειναι κάτι που εγώ δεν έχω...
ΈΝΑ ΚΙΛΟ?????

Ούτε με το ζόρι δεν θα μπορούσα να το φάω!!!

Πάντως φίλη μου διαιτολόγος μου έχει πεί πώς πρέπει να τρώμε τόσο ώστε να νιώθουμε πώς δεν πεινάμε και σιγά- σιγά ώστε να προλαβαίνει το στομάχι να δώσει "σήμα" στον εγκέφαλο ότι "φτάνει"! Είναι πολύ κακό να τρώμε μέχρι "σκασμού"....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool