lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυριο θα παω εκδρομουλα στην Σκοπελο!!!
Αλλα τι ατυχια, χτες εβγαλα ερπη στα χειλη!!! Αν ειναι δυνατον 
mimikaki
Διάσημο μέλος

Αχ τέλεια είναι στη Σκόπελο! Έχεις ξαναπάει?? στη χώρα είναι ώραία να την περπατήσεις...Έχει και κάτι ωραίες κρεπερί

Για τον έρπη έχει κάτι σαν αυτοκολλητάκια στο φαρμακείο που τα κολλάς πάνω του και φεύγει...Δεν θυμάμαι πώς τα λένε
, αλλά αν ρωτήσεις στο φαρμακείο σίγουρα θα τα ξέρουν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Μεγαλη αγαπη μου εχει. Ζοβιραξ νομιζω ειναι το καλυτερο. Τα αυτοκολητα που δοκιμασα δεν κανανε πολλα. Ειχες αγχος; Κουρασμενη; Παρε και καμια βιταμινη
ΠεραστικαΕμας στις 8 αρχισαν να κατεδαφιζουν το κτιριο απεναντι απο το σπιτι. Σκονη, φασαρια το κατι αλλο. Ηταν που θα κοιμομουν σημερα
Αποτελεσμα ολα κλειστα. Για να ψηθουμε καλυτερα

Ενταξει, τι να κανουν κι αυτοι... Δουλεια τους ειναι και ακρως θορυβωδης!!! Μη παραπονιεμαι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφου και στον υπνο μου ειδα δυο βραδια το ιδιο ονειρο, κατι με την ωρα, οτι ετρεχε οπως ηθελε και δεν προλαβαινα τπτ!
Ζοβιραξ ειναι σε ενα πλαστικο μπουκαλακι? Εχω στην Πατρα, αλλα σκεφτηκα οτι δεν θα το παθω και δεν το πηρα. Πηρα χτες τα αυτοκολλητα και σημερα μια αλλη κρεμα που ειδα στην Κοσμοπολιταν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικα και εμενα μεγαλη αγαπη μου εχει, απο μικρο παιδι ταλαιπωρουμαι με αυτο. Εχω και μια φωτογραφια απο την πρωτη δημοτικου που ειχα ενα τεραστιο...
Στην κοντινη που καθεται ο καθενας μονος του ο φωτογραφος μου ειχε πει να βαλω το χερι μου στα χειλι σαν να σκεφτομαι για να μην φαινεται... Γελιο που ειχαν ριξει κατι χαζα αγορακια
Βεβαια μετα το πληρωσανε καλα μιας και ημουν αγοροκοριτσο, και μετα ο μπαμπας μου με βρηκε τιμωρια στην γωνια εκεινη την μερα 

ladycat
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΓ.Νοτα,ακομα να συνηθισω το νεο σου αβαταρ

Ismini
Διάσημο μέλος
Να μαι κι εγω στη Φωλιά του Κούκου!

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Στο δημοτικο οποτε εβγαζα ερπη και ηταν πολυ συχνα με κοροιδευαν και με ελεγαν σπυριαρα 
Μονο που εγω δεν επαιρνα εκδικηση. Εβαζα τα κλαματα..... αλλα ενταξει, το ξεπερασα. Μονο πριν το γαμο εβαζα ζοβιραξ προληπτικα επειδη ειχα πολυ αγχος
. Φωτογραφιες απο το γαμο μου με ερπη δεν θα το αντεχα 

mimikaki
Διάσημο μέλος
Χθές βράδυ βγήκαμε με μια φίλη μου και δεν κυκλοφορούσε "ψυχή"

Πάλι παρέα με τον κούκο είμασταν!!

Μηπως να ερθετε προς τα εδω οταν βγαινετε???

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool