chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

να φευγεις κρυφα,απο το παραθυρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Καλημερούδια!!! Πάνω που ήμουν έτοιμη να φύγω για δουλειά (και βιαζόμουν κιόλας διότι είχα αργήσει) η Μπεζ κατούρησε την ξηρά τροφή και ο Χουζούρης τον τοίχο της εισόδου. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! Σφουγγάριζα πρωί πρωί!
καταλαβαν οτι φευγεις για αυτο!
να φευγεις κρυφα,απο το παραθυρο![]()

Και να τη δουν οι γείτονες να ειδοποιήσουν το 100 για διάρηξη και μετά άντε να εξηγήσεις ότι φεύγεις κρυφά για να μην σε δουν οι γάτες κι αρχίσουν να κατουράνε!

Καλημέρα! Εγω έχω κάνει τη Νύχτα Μέρα! Ξαναγύρισα στα αγαπημένα μου ωράρια!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και η ορεξη μου (που ηδη ειχε παει περιπατο) τωρα μαλλον χαθηκε σε αυτον τον περιπατο....
Γενικα οταν στεναχωριεμαι δεν θελω γλυκα Νερινα μου...
Ειμαι λιγο αναποδος ανθρωπος το ξερω
Ημουν και ματιασμενη χτες... με ξεματιασε μια θεια μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Oτι έχεις επηρεαστεί από το εκλογικό κλίμα!Παιδια και κατι αλλο... Σημερα εβλεπα ενα ονειρο την νυχτα, οτι ηταν παντου σταυροι. Οπου και να κοιταζα εβλεπα σταυρους παντου! Ξερετε τι σημαινει αυτο??

Δεν "σταυρώνουμε" υποψηφιους? Ε αυτό είναι!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
σωστοοοο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Oτι έχεις επηρεαστεί από το εκλογικό κλίμα!
Δεν "σταυρώνουμε" υποψηφιους? Ε αυτό είναι!

Ευτυχώς που όλο αυτό θα κρατήσει μόνο 1 μήνα.. Δεν θα άντεχα για πολύ όλες αυτές τις διαφωνίες!! 
χριστινα
Διάσημο μέλος

Lactoula χαιρομαι που εισαι καλυτερα

Εγω εχω πεσει με τα μουτρα στο φροντιστηριο. Πρεπει να το εχουμε ετοιμο μεχρι τη αλλα Πεμπτη και ειναι αρκετα να γινουν ακομη. Καναμε μια καλη ανακαινηση τελικα, ετοιμαζουμε καλη διαφημση... Για να δουμε τι στο καλο θα κανουμε....
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω στεναχωρηθηκα παρα πολυ γιατι ειχα βγει για καφε με κατι φιλες και μου εκλεψαν το κινητο...
το ειχα πανω στο τραπεζι καιξαφνικα ηρθε ενας γυφτος με λουλουδια.μας πλησιαζει και πεταει τα λουλουδια πανω στο παγωτο μου.ε,μεσα στον πανικο μας πεσαμε ολες να βγαλουμε τα λουλουδια απο εκει και μαλλον τοτε βρηκε αυτος την ευκαιρια και μαζεψε και κατι αλλα λουλυοδια που ειχε αφησει στο τραπεζι παιρνοντας μαζι και το κινητο...κι ειχα μεσα ολα τα τηλεφωνα γνωστων/φιλων μεχρι και συμμαθητων απο το δημοτικο πυο δεν τα εχω αλλου...και φυσικα και φωτογραφιες...και η συσκευη ηταν και ακριβη,δωρο του Κωστα.γι'αυτο θα μου πεις απο τρια κινητα διαλεξε το δικο μου...μεγαλη ατυχια....
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Μάριελ πήγα να την πατήσω κι εγώ έτσι μια φορά στα Goodys..Είχε έρθει ένα πρεζόνι που επέμενε να μου δείξει το χαρτί της αποφυλάκισης του.. και έτσι όπως είχα το κινητό μου στο τραπέζι ακούμπησε το χαρτί ακριβώς πάνω και φεύγοντας έπιασε και το κινητό μου μαζί..

Αλλά εγώ με το που ήρθε είχα καρφώσει τα μάτια μου στο κινητό μου και κατάλαβα τι πήγε να κάνει.. ήταν από τις ελάχιστες φορές που βγήκα εκτός εαυτού..
Ειναι εξασκημένοι δυστυχώς..
προσπάθησε όσο μπορείς να μην στενοχωριέσαι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
) δεν γρατζουναει ή δαγκωνει τοσο ευκολα οσο παλιοτερα
αν και νιωθω λιγο ασχημα που ασχολουμε περισσοτερο με τον εντυ παρα με την ηρα αλλα και να θελω να ασχοληθω μαζι της εκεινη φευγει...
anabou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μάριελ, δεν πειράζει, εσύ να 'σαι καλά και τα κινητά αντικαθίστανται (και τα τηλέφωνα ξαναβρίσκονται με λίγο ψάξιμο -ευκαιρία για reunion συμμαθητών!)

Εγώ έχω καλά νέα, η Αρήθα ηρέμησε!
Η καημένη, κάτι ο οίστρος, κάτι η ζέστη, χτες το βράδυ ήταν τόσο εξαντλημένη που κοιμήθηκε σερί μέχρι το πρωί. Και άρχισαν να παίζουν και κυνηγητό με τον μικρό! Πέφτουν ακόμα κάτι ψιλοχαστουκάκια, αλλά αυτός όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά της την πέφτει κιόλας!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη!!!
Θα κάνω λίγες μέρες διακοπές με αφορμή τον γάμο μιας φίλης στην Πρέβεζα!!

Ηταν να πάω μόνο στον γάμο αλλά τελικά θα κάτσω και μερικές μερούλες παραπάνω...
Οπότε φίλες μου ήρθε και μένα η σειρά μου να σας αποχαιρετήσω και να σας πω: ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

(έστω και καθυστερημένα)
Θα προσπαθήσω να μπαίνω από κει
Φιλάκια

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
) καταλαθος εσπρωξα το αγαπημενο μου βιβλιο και επεσε κατω και επειδη ειναι βαρυ βιβλιο σχιστηκε λιγο...
:cry::cry::cry: μπορω λετε να το παω για διορθωση;
ηταν αυτο το βιβλιο με τις εικονες απο ρατσες γατιων που λεγετε ΄΄ΓΑΤΕΣ΄΄ εχουμε μιλησει και στο σαιτ γι αυτο.

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool