Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:up: :up: :up: Καλημέρα και από μένα,καλή σχολική χρονιά,επιτέλους λίγη ησυχία στο σπίτι:lol: :lol: :lol: :lol: Αν σταματήσουν και τα γατουλίνια να νιαουρίζουν και κοιμηθούν θα είναι τέλοια για να κάνω και κανένα τηλέφωνο για δουλεία!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσα! Καλημέρα!!! Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, εγώ σπίτι, έχω δουλειά, σίδερο και καθάρισμα (προτεραιότητες ρε παιδιά).:blink:
Για Πόπη: Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο μικρός έχει δίκιο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Τσαγκαροδευτέρα πάλι σήμερα. Τα δικά μου "παιδιά" τα άφησα σπίτι. Πλάκα θα χε πάντως να πηγαίναν κιαυτά γατοσχολείο. Το σκεφτομαι τώρα...με τσάντα σε σχήμα ποντικιού και κολατσιό κονσερβίτσα για το διαλλειμμα!!! χαχα

Καλημερα! Ελπιζω να πληρωθω σημερα....:)
Καλη εβδομαδα σε ολους!

ax ωραιος ο καφες! ειστε καλη παρεα. Τωρα στη δουλεια τα κεφαλια μεσα. εδω που τα λεμε μ αυτο τον καιρο εξω το σιδερο θα με ζεστανη και μενα και τον γατο.

Καλημέρα! Πίνω τον καφέ μου και μετά θα το παίξω μάλλον Αναστασία σκουπίζει-καθαρίζει-απολυμαίνει. Ευτυχώς έβαλα πλυντήριο προχτές και πρόλαβαν να στεγνώσουν τα ρούχα γιατί αλλιώς...

Τσα! Καλημέρα!!! Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, εγώ σπίτι, έχω δουλειά, σίδερο και καθάρισμα (προτεραιότητες ρε παιδιά).:blink:
Για Πόπη: Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο μικρός έχει δίκιο.:)

:) Καλημέρα,σε ποιό πράγμα αναφέρεσε για το μικρό γιατί μας 'εχει τρελάνει τις τελευταίες μέρες:confused:

Καλημέρα,σε ποιό πράγμα αναφέρεσε για το μικρό γιατί μας 'εχει τρελάνει τις τελευταίες μέρες
Για Πόπη: Απλά μου φάνηκε πολύ "αντρίκιος" και συνάμα ευαίσθητος ο τρόπος που αντιμετώπισε την απώλεια. Ειδικά το σημείο που αποφάσισε να εξηγήσει στα άλλα γατάκια τι έγινε. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι θα γίνει ένας καλός άντρας, ή μάλλον ένας υπεύθυνος άντρας.

Καλημερα, καλημερα, καλημερα!
Στεναχωριθηκα λιγο με τα μηνυματα που διαβασα οταν μπηκα, αλλα τι να κανουμε?:( :( :(
Μολις γυρισα απο την σχολη, και με επιασε μια βροχη στο δρομο.....
Ευτυχως, που στο μηχανακι εχω ολο τον εξοπλισμο(γαντια, κρανος, αδιαβροχο)και δεν βραχηκα πολυ!

Εχασα ένα πρωί και έφαγα κι ολη τη βροχή γιατί μας τρέχουν για χαρτια του γάμου. Από την Αρχιεπισκοπή στο Δήμο και φτου κι απ' την αρχή. Αυριο πάλι με το καλο. Χαθηκαν λέει τα αρχεια του Δήμου όταν πλημμυρίσαμε στη Κορινθο το 1997.... Θελετε αντιγραφο από το '90 ε? Το παρέσυρε το ρέμα..... λαλαλαλα. Τρεξτε τώρα :mad:

Καλά είναι το κάτι άλλο όταν μπλέκεις με την γραφειοκρατία για οποιοδήποτε λόγο! Υπομονή, είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.

Καλημέρα, ρίχνει χιόνι και η μύτη του Μαντού παγώνει. Παιδιά σχολείο, άντρας συνέλευση στο σχολείο, εγώ δουλειά, Μαντού αγώνα δρόμου μετ' εμποδίων (που να είχαμε και πολλά έπιπλα).
Για Χριστίνα: Βιάσου μην ξαναπλημμυρίσετε.:rolleyes:

:) Καλημέρα και από μας,παιδιά μικρά σχολείο:up: :up: :up: μεγάλοι φεύγουν σε λίγο,το φουσκωτό έτοιμο.
Σήμερα λέω να τους μαγειρέψω τα γατουλίνια!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αστείο μη βαράτε!
Μάλλον γατοτροφή για όλους.:P :P :P :P :P

καλημερα Χιονι? βλεπετε ασπρη μερα? Κρυο πολυ εχουμε επιασε βαρδαρης τα συνεφα φευγουν ,ηλιος με δοντια .Τι εχουν παθει και τρεχουν σαν τρελα? ο δικος μου επιδιδεται συστηματικα στο σκαρφαλωμα κουρτινων να μην πω πως εχουν γινει ,απο δωματιο σε δωματιο.Ωραιος ο καφες! παιδια δεν ξυπνουσαν με τιποτα για σχολειο , η μαχη της Αλαμανας για να σηκωθουν Απεργια απεργια φωναζει ο μικρος μες τον υπνο του ολη τη νυχτα. ευχομαι σε ολους και ολες μια ομορφη μερα.

Καλημέρα!!!! Κρύο, βροχούλα, τι ωραία θα ήταν να ήμουνα ακόμα στο κρεββάτι:redface: . Παιδιά σχολείο, άντρας στη δουλειά, εγώ θα πάω σε λίγο:down: . Η Ψιψί έχει όρεξη για παιχνίδια και ταλαιπωρεί τα σκυλιά. Τα καημένα κάθοντε και τις τρώνε και το ευχαριστιόντε κι από πάνω. Καλά τα λέω ζαβά:blink: .

Καλημέρα..Φεύγω για σχολή και γυρνάω μετά τις 4..Χτες είχα το εξοντωτικό 8.30-20.30..Παράκρουση έπαθα.:blink::blink:

Καλημερα!
Εγω λογω βροχης και νυστας, δεν πηγα στη σχολη!Γμτ, και ειχαμε κουκλοθεατρο!:(

Σας παρουσιαζω το νεο μελος της οικογενειας, το ψαρι της αδελφης μου!!!

Ωραιο ειναι.Στη σαρδελιτσα αρεσει??:P

Δεν το εχει δει ακομα. Δεν νομιζω να το πειραξει, γιατι το προηγουμενο ηταν ενα χρυσοψαρο, και δεν το πειραζε, μονο το εβλεπε.

Λοιπον, χθες που ημουνα στο δωματιο των αδελφων μου και μιλαγα στο τηλεφωνο, και ακουω ξαφνικα, νερα, σαν καποιος να ανακατευε νερο. Γυρναω και παραλιγο να παθω συγκοπη.:blink: :blink: :blink: Η σαρδελα ειχε τρυπωσει στο δωματιο, ειχε ανεβει στο γραφειο της αδελφης μου(εκει ειναι το ψαρι)και ειχε βαλει τα χερια της μεσα στη γυαλα προσπαθωντας να το πιασει.:down: Βαζω τις φωνες και απο την τρομαρα της, το πιανει και το βγαζει εξω απ την γυαλα. Παραλληλα καταφθανει στο δωματιο η μικρη, και στη θεα του ψαριου βαζει τα κλαμματα(εβριζε τη γατα, ελεγε οτι θα την πνιξει κτλ:mad: ). Ευτυχως, μετα απο λιγο ηρθε και ο μπαμπας και το επιασε και το ξαναεβαλε στη γυαλα.:| Μετα απο λιγη ωρα, αρχισε να κολυμπαει.:)
Η σαρδελιτσα, αρχισε να τρεχει σαν την παλαβη, επειδη της φωναζα. Εριξε και κατι πραγματα κατω, αλλα ζημιες δεν ειχαμε.
Γενικα, επικρατησε μια τρελα χθες με το ψαρι και την γατα, αλλα τι να κανουμε, αυτη ειναι η φυση τους!!!:D

ειναι σκετη προκληση!εμεις ειχαμε καποτε και ο γατος ητανε επι μονιμου βασεως διπλα στην γιαλα Μια φορα ενω εχωνε τη μουρη μεσα το ψαρακι τον ακουμπησε και απο την τρομαρα του ο γατος πηδηξε ενα μετρο ψηλα το γελιο που καναμε τοτε ηταν πολυ. φναταστητε τον γατο ενω ειναι σκυμενος να σηκωνεται ψηλα στα 4 οπως οταν τρομαζουν και να ξαναπεφτει κατω Απο τοτε καθοταν απο κατω και τα εβλεπε αλλα στην γιαλα δεν ξαναπηγε

εγω εχω αναγκαστει να βαλω τα χαμστερακια σ'αλλο δωματιο γιατι μια φορα η Τσικι καταφερε να ανοιξει το ενα κλουβι και να κυνηγαει το κακομοιρο το ποντικακι για ποσες ωρες πριν το παρουμε ειδηση και το σωσουμε...:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back