Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μια φίλη μου την διεκδηκούσε για 2 χρόνια ένας ο οποίος έδιχνε να είναι ο πιό τέλειος άνθρωπος του κόσμου! Την αγαπούσε τρελά και έκανε τα πάντα να της το δείχνει...Τα φτιάξανε 'εμειναν και μαζ'ι και μετά από 1 χρόνο έδειξε έναν άλλο εαυτό! Άρχισε να λέει ψέμματα, να μην την υπολογίζει, αλλά αγάπη υπήρχε...Εκείνη το προσπάθησε αλλά κάτι είχε ραγίσει μέσα της και τελικά τον άφησε...
Όλοι στεναχωρηθήκαμε και δεν πιστεύαμε την αλλαγή του!!! Ήταν πολύ ταιριαστό ζευγάρι αλλά στην συμβίωση αποδείχθηκε αταίριαστο:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα μου ταιρίαζει ένα ξένο hit που παίζεται τώρα τελευταία και μιλάει για έναν χωρισμό, αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο... :hmm:

Εμένα μου ήρθε το " Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δεν μπορείς εσύ να με τρελάνεις!!!":P:P:P:P Ότι εσύ το λές σε αυτόν φυσικά!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια δεν ειστε οι μονες και εγω το περναω αυτο δε ξερω ποτε θα τα βροντιξω ολα χαμω και θα εξαφανιστω για ενα διαστημα να ηρεμισο απ ολα.Ας οψετο οι υποχρεωσεις τωρα με το τει.(δε χωριζω ποτε πανω σε εξεταστικη)μια φορα συνεβει και τα πηγα χαλια!

Καλά λέω εγώ ότι κάτι παίρνουν οι άντρες... ευτυχώς που υπάρχει και η συμβίωση πριν τον γάμο, αν και πάλι έχει γεμίσει ο κόσμος με διαζευγμένα ζευγάρια.. :confused: Το περιέργο είναι πως τα καταφέρνουν και συνήθως βγαίνουμε εμείς οι κακιές που τους χωρίζουμε.. :hmm::confused:

Άσχετο, σήμερα ο Ντάρκυ με έχει ζαλίσει με την κουβέντα του.. αν δεν του μιλάω έστω και για 2 λεπτά νιαουρίζει... :P

Κοριτσια δεν ειστε οι μονες και εγω το περναω αυτο δε ξερω ποτε θα τα βροντιξω ολα χαμω και θα εξαφανιστω για ενα διαστημα να ηρεμισο απ ολα.Ας οψετο οι υποχρεωσεις τωρα με το τει.(δε χωριζω ποτε πανω σε εξεταστικη)μια φορα συνεβει και τα πηγα χαλια!

Εμένα λες και το κανουν επίτηδες όσα αγόρια είχα μέχρι τώρα και μου σπάνε τα νεύρα μέσα στην εξεταστική..!! Δεν έχω περάσει ΟΥΤΕ μια εξεταστική ήρεμη..Μονίμως μέσα στα νεύρα και στα κλάμματα ήμουν..

Καταρχην Νοτα μπραβο κι ευχομαι τα καλυτερα :up::up:
Κλεοπατρα λυπαμαι για τον καβγα. Μαλλον θα συμφωνησω με το Μιμικακι. Ο βασικος χαρακτηρας ενος ανθρωπου, αλλαζει δυσκολα. Διαφορετικα πραγματα ενοχλουν διαφορετικους ανθρωπους. Κανεις πρεπει πιστευω σε μια σχεση, να σταθμισει ποσο ενοχλειται απο καποια χαρακτηριστικα του συντροφου του και ποσο ενοχλει. Αμοιβαια πρεπει να δει κανεις ποσα απο αυτα ανεχεται και ποσα καθιστουν (αν υπαρχουν) ανεφικτη μια κοινη πορεια. Φυσικα κανεις δεν εχει μονο κακα κι ετσι μπαινουν σε ενα ειδος ζυγαριας ολα, παντα σε υποκειμενικη βαση. Τα θετικα πρεπει να ειναι περισσοτερα για να ειμαστε καλα.
Το να προσπαθουμε να αλλαξουμε τον χαρακτηρα καποιου το θεωρω ματαιο και καταπιεστικο εν μερη. Οσο και να καταπιεστει κανεις σε βασικα για αυτον ζητηματα, εχοντας τις καλυτερες προθεσεις, κατι σπαει σε μια σχεση και καπου δημιουργουνται απωθημενα. Κανεις η μας κανει στα ΒΑΣΙΚΑ ζητηματα (ποτε δεν θα ειναι σε ολα) και γενικα τα βρισκουμε η δεν κανει (δικαια η αδικα, δεν εχει σημασια) και το σκεφτομαστε λιγακι καλυτερα το θεμα :hmm::hmm: Ολα αυτα λεει η λογικη... Αλλα υπαρχει και το συναισθημα καθε τυπου κι εκει παω πασο, δεν μπορω να πω κουβεντα και το σεβομαι απολυτα. Παντως η ηρεμια σε μια καθημερινοτητα, ειδικα οταν αυτη θα ειναι ισοβια κοινη με καποιον, θεωρω πως ειναι βασικο στοιχειο μιας ισορροπημενης ζωης. Δεν ξερω αν βοηθησα... Ευχομαι τα καλυτερα οπως και να εχει, σε ολες :):)

Γεια σας!
Εδω εχει δροσουλα ολη μερα, ψιλοεβρεξε το μεσημερακι.:P

Κλεοπατρα, κανε οτι σου λεει η καρδια σου...Καμια φορα, ο χωρισμος κανει καλο στις σχεσεις.
Ισως τα ξαναβρειτε και ειναι καλυτερα, ισως χωρισετε και ειναι ακομα καλυτερα!;)

λοιπον η λογικη των αντρων ειναι πολυ παραξενη λενε για μας αλλα οι ιδιοι δεν ξερουν τι θελουν απο την ζωη τους ειναι σαν να εχεις ενα 5χρονο κ προσπαθεις να του βαλεις μυαλο αελα ομως που δεν γινετε τι να πω δεν ξερω εγω παλι κανω υπομονη γιατι δεν ειναι 5χρονο αλλα 3χρονο οδικος μου:P

εγω ειμαι λαρισα! σας μιλαω απο τον υπολογιστη του θειου μου:up:
κλεοπατρα λυπαμε για τον τσακωμο σας. εγω θα σου ελεγα πανω κατω οτι ειπαν και τα κοριτσια:redface: ο χαρακτηρας του ανθρωπου φαινετε με την συγκατοικηση... αν κατι σε ενοχλει τωρα θα σε ενοχλει παντα...(αν ζησεις τελικα μαζι του) σκεψου τα θετικα και τα αρνητικα αυτης της σχεσης και ελπιζω να παρεις την πιο σωστη αποφαση μεσα απο την καρδια μου:happy::happy::happy:

Ελίνα μου είσαι πολύ γλυκό και καλό κορίτσι!!:D:D σας ευχαριστώ όλες πολύ για την συμπαράσταση.. :redface:

Καλό βράδυ σε όλους και όλες σας. Εγώ βρίσκομαι σε δεύτερη βδομάδα βαψίματος. Δωμάτιο Νερίνας. Χρώματα μπλέ σκούρο μπλέ ανοικτό, σαν αρειανός θα μοιάζει το βλαστάρι μου εκεί μέσα, αλλά θα της βάλω αχνομωβ κουρτίνες μπας και στρώσει το πράγμα. Ακόμα βέβαια δεν έχω αποφασίσει για τις κουρτίνες του κρεββατιού της καθότι έχει "ουρανό". Πράσινο μήλο δεν λέει θα μου πείτε είμαι σίγουρη....:rolleyes:
Όσο για το καιρό άνοιξη να μην είναι και ας είναι ότι θέλει...:mad:
Νότα καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια :inlove:
Κλεοπάτρα, Λακτούλα, συνταγή δεν ξέρω, ξέρω μόνο που αρχίζει εμένα μια σχέση να μου λέει, ότι πρέπει να την κάνω γρήγορα και με μεγάλα πηδηματάκια: όταν στο λεξιλόγιο της μπαίνει η λέξη "ανοχή" και μοιάζει να εξαφανίζεται η λέξη "σεβασμός". Από την άλλη η αγάπη έχει περίεργες ανοχές και αντοχές........:)
Λακτούλα κάνε μια έρευνα το πως λειτουργεί ο συγκεκριμένος καθηγητής και αφού σιγουρευτείς μετά να κάνεις ή να μην κάνεις κάτι. Το φαινόμενο συνηθισμένο και πολλές φορές κανόνας.:(
Marfot αυτό το γυρίζω στο νησί με αποτελείωσε....:rolleyes:
Υ.Γ. Καμιά ιδέα για τον "ουρανό" του κρεββατιού του σκασμένου μου κανείς;:hmm:

Για τους αντρες παει αυτη η ατακα που ακουσα σε ενα εργο ...Can't live with them, can't kill them:lol:

Marfot αυτό το γυρίζω στο νησί με αποτελείωσε....:rolleyes:

Σε καταλαβαίνω, Νερίνα !!!!!!:redface::P:P

Την επόμενη φορά θα το πω με τρόπο!!!!! :whistle::whistle::whistle:

Καλημέρα! Αφού πέρασα άλλη μια νύχτα με τα σκασμένα να κάνουν αγώνες κατς πάνω στα πόδια και την πλάτη, κι αφού το πήρα απόφαση ότι δεν θα ξανακοιμηθώ για πολύ καιρό, τουλάχιστον μέχρι να ηρεμήσει -αν ηρεμήσει- ο Πίπης έχω σηκωθεί από τις 06:00 και κάνω δουλειές στο σπίτι. Τουλάχιστον τελείωσα τα βασικά. Απορώ πως μας ανεχεται ακόμα ο Κώστας. Από τη μια τα γατούλια που λυσσανε πανω στο κρεβατι αλλά και σε οποιαδήποτε ορισζόντια επιφάνεια του υπνοδωματίου και από την άλλη εγώ με την ηλεκτρική!!!:rolleyes:Τώρα ετοιμάζομαι να ανέβω Αθήνα για μια προεκλογική ομιλία:sick::mpliaks::mpliaks: Δεν έχω καμία απολύτως διάθεση κι έχω αργήσει κιόλας, αλλά θα είναι πολλοί γφίλοι από Κεφαλλονιά, είναι και γνωστός ο υποψήφιος οπότε πρέπει να πάω. Μόνο που δεν έρχεται κανείς μαζί μου και βαριέμαι. Αναρωτιέμαι, τώρα που έχω αφήσει το μαλλί κάτω αν βάλω τα ακουστικά του mp3 και ακούω μουσική θα το πάρει κανείς είδηση?:hmm:

Καλημέρα σε όλους,
εγω κοιμήθηκα περιέργως καλά, καθότι τους τελευταίους μήνες αν δεν ξυπνούσα μια φορά γύρω στις 4.00 να κάνω μια βόλτα για 1 ώρα μέσα στο σπίτι δεν με έπαιρνε ο ύπνος πάλι (αφήστε το πως ξύπναγα μετά)
Χριστίνα και Νερίνα σας ευχαριστώ, ελπίζω όντως να "αράξω" εκεί, γιατί μετά από τόσες συνεντεύξεις και τόσα πάνω-κάτω δεν θα το αντέξω άλλο..
Ασπασία, υπομονή....εκλογές είναι θα περάσουν, όπως άλλωστε και ο "λυσσαγμός" του Πίπη (και μένα η Μαφάλντα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να με ξενυχτάει)
Κλεοπάτρα, Λακτούλα όταν κάτι δεν μας κάνει και είμαστε σίγουρες γι'αυτό καλύτερα να την κάνουμε με "ελαφρά" όσο μπορούμε γιατί αργότερα θα ρίχνουμε το φταίξιμο στον εαυτό μας...την συνήθεια καμμια φορά μπορεί να την "βαφτίζουμε" και αγάπη (δεν το λέω για την περίπτωσή σας σώνει και καλά αλλά επειδή έχω ζήσει και εγώ τέτοιες καταστάσεις). εύχομαι πάντως ότι είναι καλύτερο να γίνει..:)

Υ.Γ. Νερίνα: γιατί τον "ουρανό"της μικρής δεν τον κάνεις "νερένιο" (δηλαδή τυρκουάζ ή κάτι παρόμοιο τέλοσπάντων) να ταιριάζει και με το όνομά της??

Καλημέρα :up:! Ασπασία σε καταλαβαίνω με τα γατάκια κι εδώ περίπου μια από τα ίδια :mad:. Όσο για την ομιλία αν περάσεις και το ένα ακουστικό από την πίσω μεριά του κεφαλιού σου κανείς δεν θα πάρει είδηση :whistle:. Μόνο πρόσεχε να έχεις τη μουσική χαμηλωμένη για να καταλάβεις αν σου μιλήσει κανείς και να φαίνεσαι συγκεντρωμένη σε αυτά που ακούς (εσύ στη μουσική θα είσαι αλλα πρέπει να δίνεις άλλη εντύπωση) :P.

Νερίνα αν έβαζες κάτι ασορτί με τις κουρτίνες :hmm:; Γιατί να είναι σαν αρειανός το κοριτσάκι; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται το δωμάτιο. Είμαι φαν του μπλε όπως καταλαβαίνεις!

Ασπασία πάρε τον Πίπη μαζί σου:rolleyes::rolleyes::lol:

@Νερίνα: εμένα μια χαρά μου φαίνεται το πράσινο μήλο. Βέβαια, ανέκαθεν ήμουν φαν του tsantiri style.:P Αλλά αν αυτό θέλει το παιδί, τι να κάνεις!

@Ασπασία: Πάρε, παιδί μου, το mp3 να ξενοιάσεις! Χμ... δεν μπορείς να προφασιστείς ξαφνική αδιαθεσία;

Καλημέρα!
Εγώ ξύπνησα πρίν καμιά ώρα και πίνω καφεδάκι:D

Ο Φρού με έχει ζαλίσει στην πολυλογία, πολλά παράπονα ρε παιδί μου, του βάζω φαί , τίποτα, του βάζω νερό, τίποτα του πετάω μπαλάκια τίποτα!!!:mad:

Νερίνα το τυρκουάζ μου άρεσε σαν ιδέα που είπε η Νότα;)

Επέστρεψα σωά και αβλαβής από την πολιτική αρένα.Το mp3 δε βγήκε από την τσάντα γιατί βρήκα γνωστούς κι έπιασα κουβέντα μιας και 15 μέρες στην Κεφαλλονιά δεν είχα βγει από το σπίτι και δεν είχα δει κανέναν. Σπάσαμε βέβαια τα νεύρα κάποιων οι οποίοι ήθελαν να ακούσουν τι έλεγε ο υποψήφιος και μας ψιλοέκραξαν, όλη την ώρα σσσσσσσ! και σσσσσσσσσ!!!! ήταν. Ήπια και 5 καφέδες για να συνέλθω από το ξενύχτι λόγω γατιών πέρασε η ώρα σχετικά ευχάριστα!! Νερίνα τον Πίπη δεν τον πήρα. Θα το σκεφτώ να τον πάρω την επόμενη φορά, αλλά σε ομιλία βουλευτή αντίπαλου κόμματος που θα θέλω να του κάνω χαλάστρα!!!! Θα τον αμολήσω και όποιον πάρει ο χάρος!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol:

Μιμίκα ο Φρου έχει δίκιο! Σου τα χώνει για χθες βράδυ που τον ζάλισε τόσος ξένος κόσμος!;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back