Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μπραβο μελινακι για το lower και κριμα για τα κιλα. οσο για το πιανο καλο θα ηταν να μη βιαστειτε τοσο για μια τετοια αγορα γιατι μπορει να το εγκαταλειψεις πιο ευκολα απ'ότι νομιζεις. αντε καλη αρχη με ολα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμ μικρο μικρο δεν ειχα αλλη δουλεια τοτε το εριξα στους ερωτες:lol::lol:πλακα πλακα τωρα αν ερθει η κορη μου και μου πει οτι θελει να παντρευτει στα 20 γιατι εχει σχεση απο τα 16,5 θα το παθω το εγκεφαλικο,,,:blink:και ειναι ηδη 9:blink:

πλησιαζει η ωρα της! αντε τρεχα να ραφτεις:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους καικαλή μας εβδομάδα.....
Επέστρεψε η γατοοικογένεια το σ/κ, μέσα στο χάδι και την γλύκα
ειναι τα χρυσά μου..!!!!!!! μου λείψανε πολύ-πολύ....
Ο Τσόκο έχει γίνει ο απίστευτος μπουντάλας, άγραμπος....εχει πλάκα, πάει και
πηδάει όπου βρεί!!!!! συνήθισε στην εξοχή που έτρεχε πέρα-δώθε και δεν του
έλεγε κανείς τίποτα και νομίζει οτι και στο διαμέρισμα της Αγίας Παρασκευής συμβαίνει
το ίδιο........!!!!!:lol: Με μια άνεση πηδολογούσε πάνω στούς καναπέδες, πάνω στο τράπέζι της βεράντας, και ειναι αυτοκόλλητος με τον Ρούπι.!!!! δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί...όπου πάει
ο μεγάλος, απο πίσω ο μικρός, και φυσικά τρώει τις φάπες του ασταμάτητα!!!!!:lol:
Δευτέρα σήμερα...μπλιέχ.....δροσούλα...ευτυχώς..!!!!!!!

Καλημέρα και από εμένα! Καλή εβδομάδα σε όλες και καλό κουράγιο στις μαμάδες που από σήμερα ξεκινούν το γολγοθά τους!!!! Πάντως το πρωί που έφευγα από το σπίτι για να έρθω δουλειά συγκινήθηκα που έβλεπα παιδάκια με τις τσάντες τους να περπατάνε στο δρόμο. Μου θύμισε τα νιάτα μου, πόσο περίμενα αυτή την πρώτη μέρα!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Καλημέρα και πάλι.....

πλησιαζει η ωρα της! αντε τρεχα να ραφτεις:lol::lol::lol::lol::lol:
:blink:πω πω σοκ...που να δεις τον αντρα μου που του κανω πλακα καποιες φορες και του λεω οσο χρονων με πηρες απο τους γονεις μου τοσο θα φυγει και κορη σου,,,πιεση ανεβαζει:lol:

την πρωτη μερα που πηγα σχολειο με εβαλαν να κουβαλησω ολα μου τα βιβλια. αποτελεσμα η τσαντα πεντε φορες οσο εγω. ηταν αρκετο για να μισησω το σχολειο για παντα.
LIFE ετσι προπονα τον(:lol:) ωστε οταν η μικρη γινει γυναικα δεν θα παθει εγκεφαλικουλι!!!

εμ μικρο μικρο δεν ειχα αλλη δουλεια τοτε το εριξα στους ερωτες:lol::lol:πλακα πλακα τωρα αν ερθει η κορη μου και μου πει οτι θελει να παντρευτει στα 20 γιατι εχει σχεση απο τα 16,5 θα το παθω το εγκεφαλικο,,,:blink:και ειναι ηδη 9:blink:
που εγω που ειμαι και 15 αμα γινει τιποτα τετοιο θα ειστε ολες καλεσμενες!:up::lol::lol::lol:
μαρεστρο εκανα και παλιαιοτερα πιανο και το σταματησα επειδη μου εβαζε πολλα και ημουν και μικρη τοτε.. ελπιζω τωρα να μην τα παρατησω.. αλλωστε παιζει και η μαμα μου πιανο οποτε δεν θα παει χαμενο;)

την πρωτη μερα που πηγα σχολειο με εβαλαν να κουβαλησω ολα μου τα βιβλια. αποτελεσμα η τσαντα πεντε φορες οσο εγω. ηταν αρκετο για να μισησω το σχολειο για παντα.
LIFE ετσι προπονα τον(:lol:) ωστε οταν η μικρη γινει γυναικα δεν θα παθει εγκεφαλικουλι!!!
μη νομιζεις και εγω μονο λογια ειμαι--στην πραξη θα φανει το ποιος θα παθει τι:lol:εγω παντως με το σχολειο δεν ειχα προβλημα--το μονο που δεν εκανα ηταν να συνεχισω πανεπιστημιο,,δεν εδωσα ποτε μην τυχων χασω το γαμπρο:redface:μονο ιεκ γραφτηκα μετα εδω στην θεσ,νικη και τελειωσα β.βιοχημικου--μικροβιολογου

Καλημερα!
Μια νύχτα γεμάτη από εφιάλτες είχα...:down: Ευτυχώς ξημέρωσε και ηρέμησα αλλά ήταν χάλια, και το χειρότερο ήταν πώς ο Φρου δεν κοιμήθηκε δίπλα μου:hmm:... δεν ξέρω τι τον έπιασε αλλά τώρα που τον χρειαζόμουν απόφάσισε να κοιμηθεί στο κρεββάτι του:(

Καλημερα!
Μια νύχτα γεμάτη από εφιάλτες είχα...:down: Ευτυχώς ξημέρωσε και ηρέμησα αλλά ήταν χάλια, και το χειρότερο ήταν πώς ο Φρου δεν κοιμήθηκε δίπλα μου:hmm:... δεν ξέρω τι τον έπιασε αλλά τώρα που τον χρειαζόμουν απόφάσισε να κοιμηθεί στο κρεββάτι του:(
:/:μπορει να καταλαβε οτι δεν εισαι καλα και να τον επηρεασε αρνητικα--παντως ευχομαι σημερα να εισαι καλυτερα

Kαλημέρα! Δεν πήγα στη δουλειά τελικά! Με πήρε ο ύπνος και σηκώθηκα στις 12.00!;)
Αυριο δεν τη γλυτώνω πάντως...:(

:/:μπορει να καταλαβε οτι δεν εισαι καλα και να τον επηρεασε αρνητικα--παντως ευχομαι σημερα να εισαι καλυτερα

Καλύτερα είμαι ευχαριστώ:) αλλά γυρίζουν στο μυαλό μου αυτά που είδα και νιώθω περίεργα:/:
Είναι απίστευτο πώς σε επιρεάζουν τα όνειρα πάντως..

Ισμήνη: καλή αρχή βρέ!!:D:D

Καλημέρα!! Ισμήνη, το καλύτερο έκανες...:) ο πιο ευχάριστος τρόπος να ξεκινήσεις την δουλειά μετά τις διακοπές είναι να πάρεις μια μέρα παράταση :P
Εγώ σπίτι, διαβάζω και βαριέεεεεεεεεεμαι... :/:

Ευχαριστώ!!! Κι εγω επειδή επηρεάστηκα από το χθεσινό όνειρο πολύ, δεν πιέστηκα να ξυπνήσω σήμερα...;)

Τα όνειρα δεν είναι τίποτα παραπάνω από το "defragment" του εγκεφάλου. Όπως κάνουμε defragment στον υπολογιστή για να τακτοποιηθούν σωστά τα αρχεία στη μνήμη, έτσι και με τα όνειρα ο εγκέφαλος προσπαθεί να επεξεργαστεί και να καταχωρήσει όλες τις πληροφορίες στα σωστά "κουτάκια".;)
Σε μια μεταβατική περίοδο αλλαγών και άγχους, είναι μάλλον αναμενόμενο να βλέπεις αγχωτικά όνειρα, μην τα αφήσεις να σε πάρουν από κάτω! Άντε, μόλις πας στην Αγγλία, θα ονειρεύεσαι συνέχεια εγγλέζικες πρασινάδες, ποταμάκια και... ομπρέλες! :lol:

Καλύτερα είμαι ευχαριστώ:) αλλά γυρίζουν στο μυαλό μου αυτά που είδα και νιώθω περίεργα:/:

μας επηρεαζουν σιγουρα--απλα σε περιοδους που ειμαστε και κατω απο εντονη συναισθηματικη φορτιση ολα μπορουν να μας φανουν εντονοτερα--εγω πχ οταν βασανιζομαι απο κατι οτι και να δω η οτι μου συμβει μπορει να το παρω οτι ειναι καποιο σημαδι καλο η κακο--ενω οταν ειμαι οκ δεν δινω πολυ σημασια σε τετοια

Ειδικά όταν τα όνειρα είναι και πολύ ζωντανά, είναι ακόμα πιο δύσκολο να συνέλθεις.. μου έχει τύχει να είμαι και 2 μέρες χάλια γιατί είχα δει άσχημο όνειρο.. Εγώ πιστεύω πως απλά είναι λόγω άγχους, λόγω της προετοιμασίας για την Αγγλία και τίποτα άλλο..:)

Και εγώ αυτό πιστευω επειδή έχω πολλά στο μυαλό μου... Κάποια φάση είδα πως ήμουν γυμνή και όλοι με κοίταζαν και γελούσαν:(:( τώρα το ψάχνω να δω τι σημαίνει...:hmm:

Καλημέρα :)

Εγώ κλασικά σαπίζω στο σπίτι και πλέον μετράω μέρες για να φύγω (το ερχόμενο Σάββατο :blink:).
Έχω φτιάξει λίστα με τις τελευταίες εκκρεμότητες και σιγά σιγά ετοιμάζομαι!

Το laptop έχει αρχίσει και κάνει κάτι ήχους, ίδιους με αυτούς που κάνει το στομάχι μου όταν γουργουρίζει :P

Κάποια φάση είδα πως ήμουν γυμνή και όλοι με κοίταζαν και γελούσαν:(:( τώρα το ψάχνω να δω τι σημαίνει...:hmm:
Ααααααα... αυτό είναι από τα πιο κλασικά φροϋδικά όνειρα!! Textbook!! Σημαίνει, πολύ απλά, ότι νιώθεις ανασφάλεια. ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back