kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρεμπιπτόντως εμένα το μητρικό ένστικτο κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

και μένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βλέπω πιάσατε συζήτηση για παιδιά πρωί πρωί

Βασικά πιστεύω πως οι γάτες εκτονώνουν μεγάλο μερος του μητρικού ενστίκτου και έτσι καλυπτόμαστε σε μεγάλο βαθμό.
Τώρα γράφω πολύ αργά το μήνυμα γιατί έχω το θρεφτάρι μου και κοιμάται στα μπούτια μου και έχει πλακώσει το ένα μου χέρι, και μου απέμεινε το ένα για να γράφω

Πήγα για εξετάσεις αίματος το πρωί και είχα κατουρηθεί από το φόβο μου (μεταφορικά βέβαια)

Με κατάλαβε η μικροβιολόγος και με καθησύχαζε, ολόκληρη γαϊδούρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ζαλιζομαι σημερα, δεν ξερω γιατι. μηπως πρεπει να τρωω και τιποτα που και που?

οσο για παιδια (για να πω και εγω την γνωμη μου, γιατι χωρις τη δικη μου γνωμη δεν γινεται

) τα λατρευω μπορω να παιζω και να ασχολουμαι μαζι τους ωρες. ομως με τη δουλεια που θελω να κανω εγω (την οποια δεν εχω καν αρχισει, ας ελπισουμε οτι...) παιδια δεν χωρανε και ειναι κριμα να φερεις σ'αυτον τον κοσμο παιδια που δεν μπορεις να φροντισεις και να δωσεις το 100% του εαυτου σου. δεν σχολιαζω βεβαια το ασε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας νικο τσαμτσικα;;;; περιβαλλον δεν εχουμε να παρδωσουμε. θα πηγαινει το παιδι μου στο περιπτερο και εγω θα πεθαινω απο αγωνια κλπκλπκλπκλπκλπ....ο Σακης ειναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ τον ειδα τυχαια την πρωτοχρονια και ειναι απλα ψευτικος. σαν τον κεν της barbie το μαναρι μου!!!!!
μ'αυτον κανω παιδια!!!!!
και να μην συμπληρωσω με ποιον να κανεις παιδια που αν παρατηρησεις καμια σχεση δεν δουλευει σωστα σ'αυτην την κοινωνια και το κερατο παει συννεφο...
marestros
Δραστήριο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Αν και δεν με βλέπω με μεγάλη προθυμία να κάνω παιδάκια μετά το αποψινό που μου έκανε ο Ντάρκυ.. Διάβαζα μέχρι τις 4 και είχα σκοπό να ξυπνήσω στις 9 για να κατέβω για ένα μάθημα που έδινα.. Αλλά ο κύριος είχε άλλες διαθέσεις.. Με ξύπνησε στις 5 και μέχρι τις 9 δεν με άφησε να κοιμηθώ καθόλου, ούτε καν να κλείσω τα μάτια μου 10 λεπτά..άρχισα να παίζω μαζί του μήπως και ηρεμίσει, τον πήρα αγκαλιά και κάναμε χαδάκια τίποτα.. του φώναξα, τον έβγαλα έξω από το δωμάτιο, τον έβρεξα, του εβαλα φαγητο-νερό, του έδωσα καλαμάκια να παίζει που είναι και αθόρυβα.. μέχρι και 2 στον ποπό του έδωσα
, αλλά αυτός έκανε σαν δαιμονισμένος.. τελικά σηκώθηκα στις 9:30, αλλά ζαλιζόμουν τόσο πολύ που δεν είχα κουράγιο ούτε μέχρι την γωνία να πάω.. πόσο μάλλον στην σχολή.. 
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
οντως ειναι τεραστια ευθυνη-ομως προσωπικα θεωρω πως δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο η ηλικια αλλα το ποσο συνειδητοποιημενος εισαι και εσυ και ο συντροφος σου και σε τι θεση εισαι να το κανεις--εγω προσωπικα δεν μετανιωσα ουτε για μια στιγμη..θεωρω οτι ειναι οτι σπουδαιοτερο στην ζωη-εγω ομως και ο αντρας μου--αλλοι παρολο που ειναι 30--40 μπορει να μην ειναι ετοιμοι..γιαυτο λεω πως ειναι θεμα το πως αισθανεσαι και οχι τοσο ηλικιας--γιατι τωρα στα 30 μου που εχουν ηδη ξεπεταχτει δεν ζω?/γερασα?/το προβλημα ειναι οταν κανεις παιδι γιατι ετσι''πρεπει''ετσι σου λενε η επειδη ετσι ηρθε. η το θελει μονο ο ενας..εκει σε οποια ηλικια κι αν εισαι υπαρχει προβλημα...ειναι πολυ σοβαρη αποφαση που πρεπει να την παρουν και οι 2 μαζι
aspasiapef
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Παρομοιως... Δεν ξερω αν το επεβαλα στον εαυτο μου λογο συνθηκων η προεκυψε απο μονο του (νεοτερη ελεγα πως ηθελα παιδιακια αλλα μου περασε)και μένα
![]()

Μια φορα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Απλα πατησα το delete και δεν το σκεφτομαι καν....Παντως κι εγω θεωρω πολυ μεγαλη ευθυνη την ανατροφη παιδιου και θεωρω πως ειναι μια αποφαση που κανεις πρεπει να παιρνει συνειδητοποιωντας πληρως το μεγεθος της
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Ασπασία πως αντέχεις??? Ο Πίπης τουλάχιστον είναι μικρούλης.. εμένα 8 μηνών άντρας??? 
Μήπως να φέρναμε σε επαφή τον Πίπη με τον Ντάρκυ, να χτυπιούνται μεταξύ τους για να ησυχάσουμε λίγο??
Κι εγώ όταν τον χτύπησα, με κοίταζε με ένα ύφος απορίας και παραπόνου, που με έκανε να βάλω τα κλάμματα από τις τύψεις... 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν αντέχω....:cry: Νυστάζω, είμαι κομμάτια, έχω πιεί μέχρι στιγμής 4 καφέδες και πάω να φτιάξω τον 5ο και πρέπει να μου πουν κάθε πράγμα 2-3 φορές για να το πιάσω. Στο τέλος θα με βρίσουν και θα με στείλουν σπίτι μου. Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα...Ασπασία πως αντέχεις???
Τέτοια ώρα θα κοιμάται ο Πίπης άρα θα μπορώ να κοιμηθώ κι εγώ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος

βαρειμαι τοσο να διαβασω. ειμαι πανω απο μια σελιδα δεκα λεπτα και δεν εχω καταλαβει τιποτα. εχω κατεβασει το ευρωπακο του 87 καθοτι τοτε ημουν μονο 3 δεν θυμαμαι τιποτα περα απο τη μουσικη που επαιζε συνεχεια και παντου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ο Σακης ειναι οντος θ-ε-ο-ς!!!!!!!!!!!!!

σαρδελα συμφωνω με τις αποψεις σου σχετικα με τα παιδια. εγω με τα παιδια δεν τα παω καθολου καλα μου την σπανε απο την ηλικια που αρχιζουν να μιλανε~~~~~~

αλλα θα ηθελα να κανω δικο μου μωρο οταν μεγαλωσω λιγο βεβαια
επεισης θελω να παντρεφτω νωρις. μηπως ειναι πολυ παραξενο που ψαχνω απο τωρα νυφικο;;;;;;;;;
ενα πρωι ξυπνησα αφου ειχα δει στο ονειρο μου οτι παντρευομουν με ενα εντελως απαισιο νυφικο
επεισης πολυ συχνα βλεπω στον υπνο μου οτι ειμαι εγγυος
και οτι παντρευομαι ή οτι δοκιμαζω νυφικα
τι γινετε βρε;ισμινη θελω κι εγω να δουλεψω αντι να παω στο σχολειο...

σημερα πηγα πρωτη λυκειου!
ευχαριστω για τις ευχες για τη νεα χρονια κι ανταποδιδω

ασπασια κοπελα μου μηπως οταν θελεις να κοιμηθεις να τον κλεινεις σε ενα δωματιο που να μην ακουγετε πολυ το νιαουρητο του με το φαι του το νερο του τα παιχνιδια του; δεν ειναι κατασταση αυτη προσεξε μην κακομαθει...
φιλικα ελινα
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφηστε που ειμαι σε vip μερη του σταδιου! Καθως εξυπηρετω την κριτικη επιτροπη (που ειναι γνωστα ονοματα παγκοσμιος) (ασχετο αν εγω δεν τις ειχα ακουσει
) οποτε μια χαρα ειμαι! Α και το καλο ειναι οτι με επιλεξανε για να ειμαι ενα απο τα κοριτσια που θα συνοδευουν τις αθλητριες στο γηπεδο, αρα θα με δειξει στην τηλεοραση 

Ειμαι πολυ χαρουμενη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Γεια σας κοριτσια! Ειμαι πτωμα αλλα μου αρεσε παρα πολυ η εθελοντικη εργασια!Αφηστε που ειμαι σε vip μερη του σταδιου! Καθως εξυπηρετω την κριτικη επιτροπη (που ειναι γνωστα ονοματα παγκοσμιος) (ασχετο αν εγω δεν τις ειχα ακουσει
) οποτε μια χαρα ειμαι! Α και το καλο ειναι οτι με επιλεξανε για να ειμαι ενα απο τα κοριτσια που θα συνοδευουν τις αθλητριες στο γηπεδο, αρα θα με δειξει στην τηλεοραση
Ειμαι πολυ χαρουμενη!
lactoula να μας πείς πότε είναι να σε δούμε

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως πολυ τσιγγουνια ρε παιδια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μελινακι, τι ειναι καλυτερο; Να επιλεξεις τη δουλεια που θα κανεις εσυ και να την αγαπας, να ειναι σε ενα καλο περιβαλλον, να σου προσφερει ενα αξιοπρεπες εισοδημα και ασφαλεια (αν υπαρχουν ταμεια

) η να περνας ενα 10ωρο καπου που δεν σου αρεσει καθολου, να ανεχεσαι τον καθε βλακα απο αναγκη, να μην παιρνεις αρκετα ουτε για τα βασικα και να παρακαλας για ενσημα;;; 

Αν θες να εχεις πιθανοτηες για το πρωτο, ειδικα αν σκεφτει κανεις πως θα το κανεις για περιπου 40 χρονια, μαλλον πρεπει να κανεις υπομονη πριν δουλεψεις... Και μαλλον πρεπει να επενδυσεις στα παροντικα χρονια, που πιστεψε με ξερω ποσο κουραστικα ειναι... Ειλικρινα θεωρω πως μια μαθητρια Γ Λυκειου, "δουλευει" περισοοτερο απο εμενα και κουραζεται παρα πολυ. Τα ζω καθε μερα και βλεπω (και δεν ζηλευω καθολου...). Οποτε συνεχισε την προσπαθεια και δεν θα χασεις. Δεν το παιζω μαμα, καθε αλλο, αλλα νοιαζομαι για τα νεα παιδια αρα και για εσενα 
Δεν φταιω, το επαγγελμα φταιει. Αλλα αληθεια, ποσο θελω να ειστε ανετοι στη ζωη σας!!! Οποτε μαζευε τυπικα προσοντα!!!Καλη χρονια Μελινακι!!!
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Γι'αυτό θα σκάσω και δε θα πω τίποτα. Μόνο αυτό:
MAESTROS σου στέλνω χαιρετισμούς συμπαράστασης και συμπόνοιας γιατι κι εγώ βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση. Βιβλια, σημειώσεις και λαπτοπ μπροστά κι εγώ στον κόσμο μου.
Κι αν πω οτι θα συγκεντρωθω, όσες φορές κ να μάθω ένα κομμάτι μετά από μια ώρα αναρωτιέμαι: τι είπαμε ότι είναι ο βιοαντιδραστήρας στήλης;;;
Και τώρα θα πάω για νάνι...
aspasiapef
Διάσημο μέλος

(Που έχω φτάσει η γυναίκα.... Να βγάζω ανακοίνωση ότι επιτέλους κοιμήθηκα λες και είναι κοσμοϊστορικό γεγονός...
)δεν ειδα Niptuck. δεν βαζει πια;
Δεν ξέρω για χθες βράδυ γιατί κοιμήθηκα, αλλά προχθες το είχε βάλει. Το είδα!
Εγώ τα έχω κάνει σαλάτα γιατί βλέπω τα παλιά επισόδεια στο STAR γιατί δεν τα είχα δει και τα καινούργια στη NOVA
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου έκανε εντύπωση που κυκλοφορούσε στον δρόμο στην κατάστασή της και δεν ήταν κάπου ήσυχα να γεννήσει.Εύχομαι όλα να πάνε καλά γι' αυτήν. Από εκείνη την ώρα δεν την έχω βγάλει από το μυαλό μου.
Καλή τύχη γατούλα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool