LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
σου στελνω και εγω τις καλυτερες ευχες μου,,,και πολλα πολλα:kiss::kiss::kiss:δεν θα χαθουμε,θα τα λεμε...Γεια σας !!
Life, χρόνια πολλά στο γιο σου
Εγώ έφτασα Αγγλία χτες το απόγευμα και έχω εγκατασταθεί σιγά σιγά. Το δωμάτιό μου είναι καλό, όπως το περίμενα δηλαδή.
Δεν είχα αντάπτορα για την πρίζα (εδώ έχουν άλλου τύπου πρίζες) και δεν είχε το λαπτοπ πολλή μπαταρία και μιλούσα με πολλή φειδώ, αλλά σήμερα πήρα και αντάπτορα και όλα ΟΚ
Μίλησα και με τους δικούς μου, μου δείξανε και τον γάτο (ο οποίος είναι στον κόσμο του), μίλησα και με τον Γιώργο και μέχρι στιγμής όλα καλά.
Χτες που ήμουν τελείως μόνη μου με είχε πιάσει μοναξιά, αλλά σήμερα βρήκα και μια φίλη μου που είχε έρθει εδώ μια εβδομάδα νωρίτερα και πήγαμε και στην πόλη για τα πρώτα ψώνια και σε λίγο θα πάω και supermarket.
Εδώ οι Άγγλοι είναι τελείως μειοψηφία, έχει μπόλικους Έλληνες, πάρα πολλούς Ινδούς (και Πακιστανούς) και πολλούς Ταυλανδο-Κινεζο-Γιαπωνέζους.
Εδώ έχω πολύ γρήγορη σύνδεση, πριν λίγο κατέβαζα και 1300
αυτάαα προς το παρόν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Νεφέλη καλή αρχή εύχομαι στην Αγγλία.
Ασπασία μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια: στο μπάνιο μου δεν υπάρχει αμμολεκάνη, τα μπιφτέκια είχαν τοποθετηθεί μέσα στην ντουζιέρα...
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ανεφερες και την αγαπημενη μου λεξη... ''ψωνια''

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
LIFE να χαίρεσει το καμάρι σου και Νεφέλη καλή διαμονή στας Αγγλίας...

Tι έγινε ρε παιδιά; Μέρα χ@#$ματος των μικρών είναι σήμερα; Σαρδέλα πραγματικά δεν καταλαβαίνω από που τα βγάζουν όλα αυτά μια σταλιά γατιά!
Παιδιά, είναι η ψήφος των σοφών μας ψιψινιών για σήμερα: τους έχουν χ@#$μένους όλους τους βλάκες τους πολιτικούς...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο μικρός δεν φαίνεται να κάνει τίποτα άλλο: όλη μέρα τρώει και όλη μέρα τα κάνει!!! Ενίοτε και εκτός αμμολεκάνης...
![]()
Μα κι εμένα ΜΕ αμμολεκάνη πολύ συχνά τα κάνει ΕΚΤΟΣ αμμολεκάνης...Ασπασία μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια: στο μπάνιο μου δεν υπάρχει αμμολεκάνη, τα μπιφτέκια είχαν τοποθετηθεί μέσα στην ντουζιέρα...

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Λες?Παιδιά, είναι η ψήφος των σοφών μας ψιψινιών για σήμερα: τους έχουν χ@#$μένους όλους τους βλάκες τους πολιτικούς...![]()

aretha
Περιβόητο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
απο αυριο ξεκιναει το τρεξιμο παλι..αχ
καληνυχτα σε ολους..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Αναστασία, μήπως να έβαζες μια αμμολεκάνη στο μπάνιο μπας και γλύτωνες τα πρωϊνά δωράκια του μπέμπη?

anabou
Διάσημο μέλος
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά επειδή αυτό είναι άπιαστο όνειρο, λέω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να αρχίσω να κάνω καμία δουλειά! 

vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Κουράγιο στις εργαζόμενες...
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
), μίλησα και με τον Γιώργο και μέχρι στιγμής όλα καλά.