Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας !!
Life, χρόνια πολλά στο γιο σου :)

Εγώ έφτασα Αγγλία χτες το απόγευμα και έχω εγκατασταθεί σιγά σιγά. Το δωμάτιό μου είναι καλό, όπως το περίμενα δηλαδή.
Δεν είχα αντάπτορα για την πρίζα (εδώ έχουν άλλου τύπου πρίζες) και δεν είχε το λαπτοπ πολλή μπαταρία και μιλούσα με πολλή φειδώ, αλλά σήμερα πήρα και αντάπτορα και όλα ΟΚ :)
Μίλησα και με τους δικούς μου, μου δείξανε και τον γάτο (ο οποίος είναι στον κόσμο του :cool:), μίλησα και με τον Γιώργο και μέχρι στιγμής όλα καλά.
Χτες που ήμουν τελείως μόνη μου με είχε πιάσει μοναξιά, αλλά σήμερα βρήκα και μια φίλη μου που είχε έρθει εδώ μια εβδομάδα νωρίτερα και πήγαμε και στην πόλη για τα πρώτα ψώνια και σε λίγο θα πάω και supermarket.
Εδώ οι Άγγλοι είναι τελείως μειοψηφία, έχει μπόλικους Έλληνες, πάρα πολλούς Ινδούς (και Πακιστανούς) και πολλούς Ταυλανδο-Κινεζο-Γιαπωνέζους.
Εδώ έχω πολύ γρήγορη σύνδεση, πριν λίγο κατέβαζα και 1300 :blink:

αυτάαα προς το παρόν
σου στελνω και εγω τις καλυτερες ευχες μου,,,και πολλα πολλα:kiss::kiss::kiss:δεν θα χαθουμε,θα τα λεμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεφέλη καλή αρχή!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια Νεφέλη μου!!!:up::up::up:

Πήγα κι εγώ και ψήφισα και μετά πήγα για καφέ. Πάντως πολύ ησυχία είχε, στις δημοτικές κυκλοφορούσε περισσότερος κόσμος στους δρόμους και είχε γενικά περισσότερη φασαρία.

Νεφέλη καλή αρχή εύχομαι στην Αγγλία.

Ασπασία μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια: στο μπάνιο μου δεν υπάρχει αμμολεκάνη, τα μπιφτέκια είχαν τοποθετηθεί μέσα στην ντουζιέρα...

cloud μολις εμαθα οτι σε λενε νεφελη! νεφελη, λοιπον, καλη διαμονη στην αγγλια:):P:happy: ανεφερες και την αγαπημενη μου λεξη... ''ψωνια'':redface::redface:

Νεφελη καλη αρχη και απο μενα! Τελικα σημερα δεν ειχαμε κανενα καναλι, απο αυριο... Και θα γινει αναμεταδοση στις 9 στα κρατικα. Η Ρωσια ειναι πρωτη προς το παρον, η Ελλαδα και η Κυπρος καλα πηγαν....

Μπήκα κι εγώ πάλι για λιγάκι...

LIFE να χαίρεσει το καμάρι σου και Νεφέλη καλή διαμονή στας Αγγλίας...:D

Tι έγινε ρε παιδιά; Μέρα χ@#$ματος των μικρών είναι σήμερα; Σαρδέλα πραγματικά δεν καταλαβαίνω από που τα βγάζουν όλα αυτά μια σταλιά γατιά!

Παιδιά, είναι η ψήφος των σοφών μας ψιψινιών για σήμερα: τους έχουν χ@#$μένους όλους τους βλάκες τους πολιτικούς...:P

:mad: Ο μικρός δεν φαίνεται να κάνει τίποτα άλλο: όλη μέρα τρώει και όλη μέρα τα κάνει!!! Ενίοτε και εκτός αμμολεκάνης...:down:

Ασπασία μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια: στο μπάνιο μου δεν υπάρχει αμμολεκάνη, τα μπιφτέκια είχαν τοποθετηθεί μέσα στην ντουζιέρα...
Μα κι εμένα ΜΕ αμμολεκάνη πολύ συχνά τα κάνει ΕΚΤΟΣ αμμολεκάνης...:(:down::down:
Παιδιά, είναι η ψήφος των σοφών μας ψιψινιών για σήμερα: τους έχουν χ@#$μένους όλους τους βλάκες τους πολιτικούς...:P
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Λες?:confused:

Νεφέλη, καλή αρχή κι από μένα!! :)

Νεφέλη, καλά να περνάς !!!! :):):)

παει και η κυριακη,:(απο αυριο ξεκιναει το τρεξιμο παλι..αχ:confused:καληνυχτα σε ολους..

Καλημέρα! Ο μικρός πάλι μου άφησε δωράκια στην ντουζιέρα, τα νεύρα μου. Χθες δεν τον είχα μαλώσει γιατί το θεώρησα τυχαίο, σήμερα τον μάλωσα. Το βράδυ θα κλείσω την πόρτα του μπάνιου και αν δεν μου τα αφήσει αλλού οκ αλλιώς δεν ξέρω θα δω.

Αναστασία, δοκίμασες να ρίξεις λίγο ξύδι μέσα στη ντουσιέρα;

Καλημέρα!!! Ψιλοβαριέμαι σήμερα γιατί είμαστε στο γραφείο μόνο 2 άτομα, εγώ και ο Γεν.Διευθυντής. Άντε να'ρθει και ο Πρόεδρος αργότερα που δεν το βλέπω. Οι μισοί λοίπουν για εκλογές και το boss είχε πάρει τον υιό (7 χρονών) και είχε πάει Ισπανία για το Eurobasket και γυρίζει αύριο στο γραφείο. Πήρα προμήθεια περιοδικά, έχω και το MyCat, μια χαρά θα περάσω!!!;):up::up:
Αναστασία, μήπως να έβαζες μια αμμολεκάνη στο μπάνιο μπας και γλύτωνες τα πρωϊνά δωράκια του μπέμπη?:hmm:

Ασπασία αν δεν πιάσει και το κλείσιμο της πόρτας αυτό θα κάνω. Ελπίζω πάντως να πιάσει.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και από εμένα! Ποιός μίλησε για βαρεμάρα στο γραφείο; Ασπασία μου δεν ξέρεις πόσο δε καταλαβαίνω! Εμείς είμαστε σχεδόν όλοι εδώ αλλά κανείς από εμάς δεν έχει την όρεξη ούτε να μιλήσει. Και τα χαρτιά πάνω στο γραφείο μου δεν μου το κάνουν πιο εύκολο!:down: Θέλω να "αρρωστήσω" να πάω σπίτι και να κάαααααθομαι όλη μέρα! :up::up:Αλλά επειδή αυτό είναι άπιαστο όνειρο, λέω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να αρχίσω να κάνω καμία δουλειά! :/::/:

[Ασπασία μου δεν ξέρεις πόσο δε καταλαβαίνω! ] Λάθος!! Ασπασία μου δεν ξέρεις πόσο ΣΕ καταλαβαίνω!!! Ακόμα και τα χέρια μου αρνούνται να γράψουν σωστά!!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρα! Νεφέλη καλά να τα περνάς στην Αγγλία! Κι εγω βαριέμαι και νυστάζω σήμερα, αλλά δεν είναι και κάτι πρωτότυπο αυτό!:P

Καλημέρα!:)
Κουράγιο στις εργαζόμενες...

καλημέρα, κουράγιο κάνουμε, τι αλλο να κάνουμε Δευτεριάτικα:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back