mimikaki
Διάσημο μέλος
Πρέπει να μετακινήσω μια ολόκληρη ντουλάπα μόνη μου από το μπαλκόνι(που είναι αμετακίνητη!!) γιατί δεν μπορεί να δουλέψει λέει, επείσης να αδειάσω το ντουλάπι κατω από τον νεροχύτη εντελώς
...Ούτε και εγώ ξέρω τί έχει μεέσα αυτό το ντουλάπι...Σε δουλειά να βρίσκομαι, άλλη όρεξη δεν είχα σήμερα...Θα έρθει πάλι στις 5...Καμιά ιδέα να μετακινήσω την ντουλάπα?
γιατί από αρσενικά έχουμε έλειψη....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Άδειασέ τη, να ελαφρύνει.Καμιά ιδέα να μετακινήσω την ντουλάπα?γιατί από αρσενικά έχουμε έλειψη....
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα συμφωνήσω με την aretha αν την αδειάσεις θα είναι καλύτερα....
Και το πόλύ-πολύ παίχτο λίγο κακομοίρα να σε βοηθήσει και ο ΣΑΚΗΣ ( ο υδραυλικός)

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πω πω βρε Μιμίκα, έμπλεξες...
Άδειασέ τη, να ελαφρύνει.![]()
Δεν έχεις κάνα πρόθυμο γείτονα???
Θα συμφωνήσω με την aretha αν την αδειάσεις θα είναι καλύτερα....
Και το πόλύ-πολύ παίχτο λίγο κακομοίρα να σε βοηθήσει και ο ΣΑΚΗΣ ( ο υδραυλικός)![]()
Πρίν λίγο καιρό την είχα αδειάσει ΠΑΛΙ για να την φτιάξω

Είναι και πλαστική συναρμολογούμενη, ψευτοκατασκευή και φοβάμαι στην μεταφορά μην μου μείνει στα χέρια...Γείτονα, ντρέπομαι...Μιμίκα να του πεις να την μετακινήσει αυτός και να προσέχει!
Ισμήνη σώθηκα τώρα, αυτός έφυγε και δεν πήρε κάν τα μπάζα που έβγαλε από τον τοίχο!! Μου τα άφησε εδώ να τα κατεβάσω μόνη μου στα σκουπίδια, λές και τα έκανα εγώ!!!
Εδώ μου είπε να τα αδειάσω όλα για να μην του πέσει τίποτα στο κεφάλι και χτυπήσει...
Αφού κατάλαβε πώς θα τα κάνω μόνη μου και δεν προσφέρθηκε κάν τι να του πώ???Δεν παει να γμ ο μλκς αντε μην τον πετάξω από το μπαλκόνι και πώ ότι "έπεσε"

Τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Εχει αναστατωθει και το Φρουνάκι μου, Αντε!
Ismini
Διάσημο μέλος
Γι αυτό ακριβώς να του πεις....Το έχω πρόσφατο το βίωμα με διάφορους υδραυλικούς, ξυλουργούς, μπογιατζήδες κτλ από το δικό μας σπίτι.Αφού κατάλαβε πώς θα τα κάνω μόνη μου και δεν προσφέρθηκε κάν τι να του πώ???!
Στις 99% ήμουν εγώ και όχι ο Δήμος λόγω ωραρίου...
Θέλουν λίγο πίεση και καλοπιάσιμο ταυτόχρονα!
-Θέλετε καφέ?
- Κατεβάστε και τα μπάζα κάτω σας παρακαλώ! (με αυστηρό ύφος)
Τωρα βέβαια αν ο συγκεκριμένος είναι εντελώς "κάπως"...τι να πω...Καλά ξεμπερδέματα μόνο!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλά μιλάμε πολύ μλκς!!!! Ο ηλίθιος όπως σε είδε σε έκοψε να μπορείς να την μεταφέρεις?Αφού κατάλαβε πώς θα τα κάνω μόνη μου και δεν προσφέρθηκε κάν τι να του πώ???
Τι ηλίθιοι που υπάρχουν! Και μένουμε και μακριά να σου στείλω τον Κώστα! Αυτός έχει αναλάβει όλες τις αβαρίες του 3όροφου. Αδελφή, ξαδέλφη, εμένα, τη μαμά μου, έχει αναλάβει το κουβάλημα ολονών διότι οι υπόλοιποι άνδρες βαριούνται που ζουν! Τον βρήκαμε καλό και βολικό και τον παιδεύουμε!!!....
aretha
Περιβόητο μέλος
XA XA XA XA XA!!!Θέλουν λίγο πίεση και καλόπασιομο ταυτόχρονα!
-Θέλετε καφέ?
- Πάτε και τα μπάζα κάτω σας παρακαλώ! (με αυστηρό ύφος)

Τακτική "καρότο / μαστίγιο" δηλαδή!

Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι! Αλλά πιάνει! Τα μπάζα τα κατέβαζαν ΟΛΟΙ!XA XA XA XA XA!!!
Τακτική "καρότο / μαστίγιο" δηλαδή!![]()
Μάλιστα οι μπογιατζήδες πήραν τη σκούπα και σκούπισαν!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ο συγκεκριμένος "άνοιξε" πόλεμο και θα δεί τον "άλλο" μου εαυτό!Μου την σπάει αυτό με τους υδραυλικούς που έχουν το υφάκι του δύσκολου και ότι κάνουν κάτι το σπουδαίο....
Μωρέ να τι χρειάζεται ένας άντρας Ασπασία....Όλο τον καιρό που είμαι μόνη μου όλο σε κάτι τέτοια τον αναζητώ(εντάξη και τα βράδυα, στο άδειο κρεββάτι
)

Πάντως αυτό είναι κάτι που στην Αγγλία δεν το συναντας...Όποιος έρθει σπίτι σου για τέτοιου είδους δουλειά, ότι λερώσει θα το καθαρίσει μόνος του, και το σπίτι σου όταν φύγει θα είναι όπως ήταν όταν το βρήκε!!!!
Μου έχει τύχει να κάνει και ηλεκτρικη σκούπα και το παραμικρό σκουπιδάκι που είχε κάνει!!

Εκείνον τον είχα κεράσει μπύρα και είχε τρελλάθεί!!!Δεν του είχε ξαναπροσφέρει ποτέ κανείς σε σπίτι τίποτα και του φάνηκε πολύ περίεργο!!Αφού μου είπε ότι μακάρι να ήταν όλοι οι Άγγλοι έτσι!!

Και τους δικούς μας τους έχεις στα όπα όπα για να σου κάνουν την χάρη να έρθουν μόνο
Ismini
Διάσημο μέλος
Στην Ελλάδα πρέπει να τους κερνάς πρώτα και οχι μετά την δουλειά!Σιγά μην του φτιάξω και καφέ μετά από αυτό!!Θα σού λεγα τι θα πάρει αλλά έχε χάρη που δεν μπορώ να εκφραστώ....Ο συγκεκριμένος "άνοιξε" πόλεμο και θα δεί τον "άλλο" μου εαυτό!
Μου την σπάει αυτό με τους υδραυλικούς που έχουν το υφάκι του δύσκολου και ότι κάνουν κάτι το σπουδαίο....
Μωρέ να τι χρειάζεται ένας άντρας Ασπασία....Όλο τον καιρό που είμαι μόνη μου όλο σε κάτι τέτοια τον αναζητώ(εντάξη και τα βράδυα, στο άδειο κρεββάτι)
Πάντως αυτό είναι κάτι που στην Αγγλία δεν το συναντας...Όποιος έρθει σπίτι σου για τέτοιου είδους δουλειά, ότι λερώσει θα το καθαρίσει μόνος του, και το σπίτι σου όταν φύγει θα είναι όπως ήταν όταν το βρήκε!!!!
Μου έχει τύχει να κάνει και ηλεκτρικη σκούπα και το παραμικρό σκουπιδάκι που είχε κάνει!!Εκείνον τον είχα κεράσει μπύρα και είχε τρελλάθεί!!!Δεν του είχε ξαναπροσφέρει ποτέ κανείς σε σπίτι τίποτα και του φάνηκε πολύ περίεργο!!Αφού μου είπε ότι μακάρι να ήταν όλοι οι Άγγλοι έτσι!!
Και τους δικούς μας τους έχεις στα όπα όπα για να σου κάνουν την χάρη να έρθουν μόνο![]()

Τωρα αυτόν που ήρθε μπορείς να τον κεράσεις έναν καφέ της παρηγοριάς!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μια συμβουλή που μου έδιναν όλοι οι "έμπειροι" είναι να μην τους μιλάς ποτέ στον πληθυντικό, έως και προσβλητικό μπορεί να τους φανεί
Εμένα μου ήταν αδύνατο να το εφαρμόσω αυτό, δε μου βγαίνει με τίποτα... Στην εφαρμογή του όμως έχει όντως αποτέλεσμα

Τελικα πρεπει να ειμαι,αν οχι η μομαδικη,αλλα τουλαχιστον απο τις λιγες γυναικες που βλεπει ποδοσφαιρο εν αντιθεση με τον αντρα τηςΟταν εχει σημαντικους αγωνες[γιατι πλεον δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να τους δω ολους]πιανω εγω την μεγαλη τηλεοραση που εχει και νοβα και ο αντρας μου αν βαριεται να το δει πηγαινει επανω στην αλλη..
Ασε που εχω επηρεσει και τα πιτσιρικια μου και υποστηριζουν και την ιδια ομαδα με εμενα...και το κακο ειναι οτι εμεις μενουμε Θεσ,νικη και η ομαδα μας ειναι Αθηναικη...ποτε θα φαω το ξυλο
![]()
Life, δεν εισαι η μοναδικη...
Απο 3 χρονων παω στο γηπεδο(ειμαι αεκ), ακολουθωντας τον μπαμπα μου(και γενικα τους αντρες του "σογιου").
Πριν απο δυο χρονια απεκτησα το δικο μου διαρκειας(παλια πηγαινα με του μπαμπα), και απο τοτε δεν εχω χασει κανενα αγωνα.
Γενικα η οικογενεια μου εχει μια παραδοση και ενα δεσιμο με την αεκ, διοτι καταγεται απο ελληνες μεταναστες της Κων/πολης.

Τωρα γυρισα απο τον δουλεια, ειμαι πεθαμενη, αν και την περισσοτερη ωρα ημουν στον υπολογιστη!
Χθες πηγα τζαμπο και πηρα ενα ωραιοτατο κρεββατακι για κουκλες, για τις γατες! Εχουν πολυ πλακα, γιατι πανε και χωνονται και οι δυο μεσα, και δεν χωρανε!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλά που με προειδοποίησε η μητέρα μου τηλεφωνικά ώστε να έχω περίπου 2 ώρες για να το συνειδητοποιήσω και να προσπαθήσω να ηρεμήσω, διότι αν το έβλεπα απότομα ο πίπης θα πήγαινε να συναντήσει το μπουκάλι στα σκουπίδια!!!!!....

Εντάξει είμαι υπερβολική! Πάντως θα τις έτρωγε, δεν το συζητάω! Και το θέμα είναι ότι και να τον μαλώσεις δεν καταλαβαίνει! Κοιτάει με ένα αθώο, απορημένο βλέμμα και άμα του βάλεις φωνή αναστενάζει λυπημένος....
Αυτό το γατί είναι καταστροφή σκέτη!Πάει το μπουκαλάκι μου.......:cry:

Και μ'άρεσε γμτ....

aretha
Περιβόητο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μη στενοχωριέσαι Ασπασία, ίσα ίσα που τώρα έχεις αφορμή να ξαναπάς στη Βενετία!!![]()
Για να πω την αλήθεια αυτό είπα κι εγώ! Αλλά δεν θα ξαναβρώ το ίδιο μετά από 10 χρόνια...
aretha
Περιβόητο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
μιμικακι κουραγιο κοριτσι μου. τι μλκ που ειναι!!!!!!
ειδες που σε μερικα πραγματα ειναι και οι αντρες χρησιμοι!!!! εντυπωσιαστηκα!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool