Ismini
Διάσημο μέλος
Ασπασία εμένα (κλασσικά) με πήρε ο ύπνος!
Σήμερα το πρωί ήταν ο Σίβα στο χέρι του Δήμου στο κρεβάτι και είχε αγκαλιάσει την Αργυρώ και την έπλενε....
Αυτή η ειδυλιακή σκηνή με έκανε να καθυστερήσω λίγο παραπάνω....
Νερίνα χρειάζεται όντως το τσακούζι και η μπισίνα σε κάθε σπίτι!
Σχετικά με τους μάστορες...εγώ παραδόξως τα πάω πολύ καλά
. Πληθυντικό χρησιμοποιώ από την αρχή σε όλους και μετά προχωράω στον ενικό αν το έδαφος είναι πρόσφορο...Κάποιος μου είχε πει: " Μα μην μου μιλάς στον πληθυντικό μάστορας είμαι"! αλλά του είπα "Ναι, αλλά είστε κυριλέ μάστορας"!....Καλός ο πληθυντικός εάν θέλουμε να κρατάμε τις αποστάσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Νερίνα εμείς δυστυχώς ούτε τσακούζι έχουμε ούτε μπισίνα (εκτός αν θεωρήσουμε την στέρνα του παππού στο χωριό μπισίνα). Πάντως απίστευτη η μικρή σου! Καλή τύχη με το συμμάζεμα/σιδέρωμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Και τι δε θα δινα για ένα τσακούζι τώρα...
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πληθυντικό χρησιμοποιώ από την αρχή σε όλους και μετά προχωράω στον ενικό αν το έδαφος είναι πρόσφορο...
Κάποιος μου είχε πει: " Μα μην μου μιλάς στον πληθυντικό μάστορας είμαι"! αλλά του είπα "Ναι, αλλά είστε κυριλέ μάστορας"!....Καλός ο πληθυντικός εάν θέλουμε να κρατάμε τις αποστάσεις!![]()
Συμφωνώ μαζί σου! Δεν μπορεί να είνα όλα χύμα. Υπάρχουν αποχρώσεις στις σχέσεις που κάπως πρέπει να εκφράζονται. Μια φίλη μου για παράδειγμα χρησιμοποιεί τα εξής: Πληθυντικό με τίτλο μόνον για ένδειξη επαγγελματικής απόστασης, πληθυντικό με επίθετο για απόσταση προς όλους, πληθυντικό με όνομα (αφού συμφωνεί και ο ενδιαφερόμενος) για ένδειξη δυνητικής φιλίας, ενικό με όνομα (αφού συμφωνεί και ο ενδιαφερόμενος) για ένδειξη εξοικείωσης και φιλίας. Ποτέ ενικό αν δεν το επιθυμεί κι ο άλλος.
Αυτό μ' αρέσει αλλά θέλει λίγη άσκηση αν δεν τόχεις μάθει από μικρός
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

τουλάχιστον άξιζε το πρωινό ξύπνημα.. Έχω αρκετά νέα να σας πω, αλλά σιγά σιγά μέσα στην μέρα, γιατί είδα τα 1035 μηνύματα που μαζεύτηκαν(πολυλογούδες!!!!

) και θέλω λίγο χρόνο να μπω και πάλι στο κλίμα..
mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι, αλλά ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες από την "Επιχείρηση Βάψιμο Σπιτιού"! Πως θα σας προτιμήσουμε κυρία μου, εάν δεν έχουμε δείγματα της δουλειάς σας?Πάντως εάν προτιμήσετε άλλο διακοσμητή εσωτερικού χώρου ή και μπογιατζή ακόμα, θα το πάρω προσωπικά.
Εεεεε? Πως?

mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλημέρα Μιμίκα! Τι έχει το πρόγραμμα σήμερα? Ηλεκτρολόγο?![]()

Σήμερα το πρόγραμμα έχει.........Καθισιό!!

Μην μου το θυμίζετε το χθεσινό ακόμη μαζεύω χώματα

marestros
Δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

τι κανετε;
εγω μια χαρα ευχαριστω
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρημα και εβαζα φαγακι στο πατρετι εδω απο κατω σε μας.Βρεθηκε κοντα στο πεζοδρομιο λιγο ακομα και θα γλιτωνε
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ σήμερα βρέχει

Ζηλεύουμε Ασπασία, ζηλεύουμε??

Μιμίκα εσύ θα είσαι και βόρεια, φέρε βαριά χειμωνιάτικα!!
Γαμώτο, εδώ κάθε βράδυ υπερφορτώνεται η σύνδεση που έχουν τα δωμάτια και μου μισοκόβεται το ίντερνετ
Και είναι ο κύριος τρόπος που επικοινωνώ με Ελλάδα!Εδώ όλα καλά, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας

Και ένα άσχημο νέο: Έριξαν φόλα στα σκυλιά του Γιώργου (ένα αρσενικό, ένα θηλυκό και το παιδί τους) και πέθαναν τα δύο (μπαμπάς και κόρη) :cry::cry::cry: Η μικρή ήταν γλύκα, μόλις την πλησίαζες ερχόταν τρισευτυχισμένη και έπεφτε ανάσκελα μπροστά σου για χάδια

Μια μέρα πριν το περιστατικό το είχε σκάσει για λίγο η μαμά και ο σύζυγος και η κόρη γάβγιζαν ανήσυχοι. Τα γαβγίσματα αυτά ενόχλησαν τους γείτονες και μάλλον αυτός ήταν ο "λόγος" της φόλας

Το κακό είναι ότι δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για τον ένοχο και μάλλον θα πάει ατιμώρητος
Σας μαύρισα πάλι, συγγνώμη, αλλά πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, τα αγαπούσα πολύ αυτά τα σκυλιά

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
) Αν μπει κανενας ανθρωπος θα φριξει 

Παντως το πρωι καθαρισα κι εγω

Δεν με πιανει συχνα κριση να τα κανω μονη μου. Στο φροντιστηριο ακομη χαμος μεχρι να παρουμε μπροστα. ΠΑιδια, προγραμματα, μαθηματα γονεις, το χαος..... Θα μπουμε σε σειρα τι στο καλο....
Καλε, ποτε θα προλαβω τοσα μηνυματα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool