μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
πηρα κατι ωραια παππουτσια σημερα

mia_m να σου ζησει ο Μπλου
ειναι οντος πολυ γλυκα ζωακια
εχω κι εγω ενα
καληνυχτα σε ολους και μια ιδιαιτερη στην... ασπασια!
Καληνύχτα Ασπασία
(πολυ μου αρεσει να το κανω αυτο

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι είναι πολύ ωραία,ειδικά τώρα που άρχισε να πέρνει τα πάνω του είμαι και πιο ήρεμη. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πάω στην παρέλαση φέτος 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Καληνυχτα Life 
Μια μ καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει
Χαιρομαι με τα καλα νεα απο το Λαμπη

Να συνεχισουν ολα καλα!!!!Νερινα;;; Ελπιζω να εισαι καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Ηρθε ο γιατρος σπιτι. Δεν φαγανε το επομενο 24ωρο, πραμα ασυνηθιστο για τα γατια μου και κοιμοντουσαν πολυ 
Αλλα απο χτες το βραδυ επανηλθαν στα φυσιολογικα τους. Ολα καλα!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Για τη Νερινα ανησυχω κι εγω....

Ελπιζω να ειναι ολα καλα
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

καλημερα λοιπον σε ολους και ολες
ετοιμαστηκα να παω στο σχολειο και κοιταω (ευτυχως) το ρολοιο και τι να δω ειμαι μια ωρα πισω!
ξεντυθηκα λοιπον κι εκατσα στον υπολογιστη
περιμενω να περασει η ωρα...

μιμικα χρονια πολλα για προχτες..
ειχα καιρο να μπω στον υπολ.μονες ε;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχει "πέσει" κάπως το site τωρα που έφυγε η Ασπασία και δεν γράφει και η Νερίνα ή είναι η ιδέα μου?
Προσωπικά ως πιο "παλιό μέλος" νιώθω μεγάλη αλλαγή...(και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές...
).Πριν λίγο πέρασαν κάτι παιδιά-απομεινάρια παρέλασης και χτυπούσαν τόσο πολύ τα τύμπανα, που η Αργυρώ εξαφανίστηκε για ώρα πίσω από τη βιβλιοθήκη...

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ Μελινάκι!
Αλλαξε η ώρα και δεν το είχα καταλάβει

Όντως υπάρχει μια περίεργη "ησυχία" στο σάιτ...

Άντε βρε κορίτσια πού είστε???
Χθες πηγαν οι γονεις μου σε ενα γαμο στην Ευβοια και μαζευτηκαμε ολη η παρεα σπιτι μου!
Οι γατες δεν εμφανιστηκαν στην αρχη, αλλα μετα ειδικα ο λεόν επαιζε με οποιον εβρισκε!!!

Η σαρδελα εφαγε και πηγε στο μπαλκονι και μας εβλεπε πισω απο το τζαμι!
Στο τελος καταληξαμε 8 ατομα και 2 γατια να παιζουμε σκοτεινο δωματιο(ω ναι, ειμαστε ακομα παιδια!!)

!Και με την αλλαγη της ωρας κερδισαμε μια ωρα παιχνιδιου ακομα!

Αλλα τα καλα νεα ειναι αλλα!!!
ΑΝΟΙΞΕ Ο ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ!!!

Μολις εφαγα ενα κομματι τσουρεκι με σοκολατα μεσα εξω!!!
Ασπασια, αντε γυρνα και υποσχομαι να σου φερνω οποτε θες φρεσκοτατα τσουρεκια στο γραφειο καθε μερα!!!!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
, τελικά δεν είναι το πόσο είσαι αλλά το πόσο αισθάνεσαι.Όντως η απουσία της Ασπασίας και της Νερίνας είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Άντε βρε Ασπασία γύρνα, αρκετά απουσίασες. Νερίνα πού είσαι;
Σαρδέλα κι εμείς όταν μαζευόμαστε σε σπίτια τις ίδιες παλαβομάρες κάνουμε (και χειρότερες), ειδικά η παρέα της Ρόδου, τελικά δεν είναι το πόσο είσαι αλλά το πόσο αισθάνεσαι.
Όντως η απουσία της Ασπασίας και της Νερίνας είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Άντε βρε Ασπασία γύρνα, αρκετά απουσίασες. Νερίνα πού είσαι;
Τα ελεγα σημερα στην μαμα μου(τι καναμε), και δεν το πιστευε!
Τοσο γελιο που καναμε χθες, μακαρι να μας βγει σε καλο!!

Α, εχουμε καινουργια αφιξη!Ενα μικρο μικρο και ζωηρο γατακι που κανει καθημερινες επισκεψεις στον κηπο και κοιμαται με τις αλλες γατες!
Αλλα εινα ιπολυ αγριο και οταν το πλησιαζω εξαφανιζεται!
marestros
Δραστήριο μέλος
αυριο ξεκιναω τα ιδιαιτερα για τη σχολη, απο την μια χαιρομαι αλλα απο την αλλη ... δεν μπορω να καθομαι σε εναν καναπε ολη μερα και να βλεπω τηλεοραση και να πληρωνομαι? ειμαι πολυ καλη σε αυτο!!! σκεφτομουν πως θα μπορουσα να προσληφθω σε καποιο καναλι για να τους βρισκω αστεια βιντεο , στον θεμο , στον φωτη και την μαρια... αυτη ειναι δουλεια για μενα. επανερχομαι ομως στα προηγουμενα, η μονη ωρα που βρηκαμε για μαθημα ειναι στις 8.30 το πρωι. οποτε αυριο θα σηκωθω στις 7.30
εχθες μιλαγα με τον κολλητο μου στο τηλ και μου εχει λειψει πολυ, εχω δυο μηνες να τον δω!!!! αχ, και δεν μπορω να παω με τιποτα εκει και αυτος δεν μπορει να ερθει με τιποτα εδω. πρεπει να περιμενω τα χριστουγεννα:cry::cry::cry::cry::cry: εν τω μεταξυ μου ειπε οτι κι εγω του λειπω που σημαινει πως τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα γιατι ο βαγγελης μου δεν λεει ποτε τετοια.
πρεπει σημερα να βοηθησω την μανα στην καθαριοτητα

αυτα τα ολιγα νεα και σχολια απο εμενα.
ladycat
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool