Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!:D

28_4_12.gif
36_3_11.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως κι αν έχει ας ελπίσουμε οτι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Πότε θα ξέρεις;

αν δω οτι δεν παει καλα με την αντιβιωση θα του κανω εξεταση αιματος παλι,παντως και να μαθω αν εχει ειτζ λγ λευχαιμια,δεν μπορω να κανω τιποτα,ουτε να τον χωρισω απο τα αλλα οποτε...:redface::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα σε όλους :D.χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.

καλημερα και χρονια πολλα kitsoyla και patousaki!:)

αν δω οτι δεν παει καλα με την αντιβιωση θα του κανω εξεταση αιματος παλι,παντως και να μαθω αν εχει ειτζ λγ λευχαιμια,δεν μπορω να κανω τιποτα,ουτε να τον χωρισω απο τα αλλα οποτε...:redface::(
αχ!μακάρι να εξελιχθούν καλά τα πράγματα βρε Αγγελική .ας βάλει λίγο τό χεράκι του και ο Αγιος Βασίλης.

Καλημέρα!!!
Καλες γιορτες σε ολους... με υγεια, αγαπη και ευτυχία! Να περασετε καλα με τις γατουλες και την οικογενεια σας. Θα μου λειψετε (επιστρεφω 7/1:up: )
Καλα Χριστουγεννα!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους, δίποδους και τετράποδους!! :happy:
(και καλή χώνεψη) :rolleyes:

χρόνια πολλά σε όσους μπήκαν και σε όσους θα μπουν και σας εύχομαι σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα και δεν σας λέω καλή Πρωτοχρονιά γιατί εγώ θα μπαίνω κάθε μέρα και δεν θα μου λείψετε καθόλου...χιχιχιχι

Kαι χρονια πολλα στο Χριστινακι μας και σε ολους οσους γιορταζουν:)

Χρόνια Πολλά!
Χαρούμενα Χριστούγεννα!
Με Υγεία και Αγαπή!:inlove:

Καλημέρα παιδιά!
Σήμερα ξεκίνησε όμορφα η μέρα μου...
Ήμουν διπλα στο τραπέζι του καθιστικού που έχει κάτι βαρειές μεταλικές καρέκλες και ο Ραούλ θεώρεισαι σκόπιμο να έρθει να μου την πέσει στο πόδι για να παίξει. Εγώ τρόμαξα και έκανα μια απότομη κίνηση γιατι δεν τον είχα καταλάβει με αποτέλεσμα να φύγει η καρέκλα κάτω και να σκάσει εκατοστά δίπλα στο κεφάλι του γιατι πρόλαβε και τραβήχτηκε... Αλλιώς δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί και τι θα είχαμε πάθει χριστουγεννιάτικα...

Έχω και φρέσκια την εικόνα στο μυαλό μου απο ένα αδέσποτο γατούλη πεθαμένο στο δρόμο απο αμάξι με χτύπημα στο κεφάλι που το είδα χθες το βράδυ... :(:(

Τελος πάντων, τελος καλο για τον ραουλ τουλάχιστον....

Καλημέρα σας!!

Καλημέρα κι από μένα. Χρόνια πολλά σε όλους.

Καλημέρα σε όλους! Χρόνια πολλά καλά και γεμάτα ευτυχία και πάνω απ'ολα υγεία!:)

Καλησπέρα σας! Κλασσικά χριστουγεννιάτικα πρέπει να έχω κάτι, πέρυσι είμουν άρρωστη στο κρεββάτι και φέτος γυναικολογικά, ευτυχώς δεν θα έχω πρωτοχρονιάτικα, να μπορέσω να βγω και να το κάψω! Επίσης, βαριέμαι που ζω αυτές τις μέρες, έχω πλακωθεί στις ταινίες (χριστουγεννιάτικου κλίματος :P) και ως συνύθως σκάλωμα με Sims, ωραίο το άρραγμα

Χρόνια πολλά επίσης και από εμένα. Να είστε πάντα καλά γεμάτοι χαρά και υγεία . Να μας ζήσουν τα γατάκια μας!:)

Πωπω πως αφαιρέθηκα έτσι, ξέχασα να πω χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά λοιπόν, και εύχομαι πάντα με υγεία και γατίσια ;):D

Θελω να ευχηθω σε ολους να εχουν μια καλη χρονια,γεματη υγεια και χαρα...
Για εμενα προσωπικα το 2007 ηταν μια πολυ δυσκολη χρονια...
Το μονο καλο ηταν που μπηκε η Μαιρη στη ζωη μου:happy:
Ευχομαι το 2008 να ειναι πολυ καλυτερο για ολους μας

Τελευταία μέρα του χρόνου, ώρα να κάνουμε όλοι τον απολογισμό μας για το πως πήγε η χρονιά! :)

Εγώ να ευχηθώ κυρίως υγεία για το χρόνο που έρχεται, και σε εμάς και στα γατούλια μας. Τα υπόλοιπα βρίσκονται.

Να περάσετε καλά σήμερα το βράδυ!:)
Αλήθεια, πώς προβλέπετε να περάσετε την παραμονή;
Εγώ πάντως πρώτα σπίτι και μετά βλέπουμε! Κανένα σχέδιο...

Κι εμεις φετος σπιτι...με τα παιδια και τους γονεις μου.
Καθε χρονο βγαιναμε μετα τις 1πμ..αλλα φετος θα κατσω μεσα..Πηγαμε το Σαββατο στα μπουζουκια και δεν εχω διαθεση για αλλο ξενυχτι..χαλαρα σπιτακι μας:happy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back