Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? :up::up:
Ναι, ναι, το πήρε το κολάι τελικά! :)
Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat?:P
Χι χι!! Έτσι φαίνεται...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και από εμένα Σήμερα είμαι όρθια από τις 8 αλλά δεν μπορούσα να μπω και να κάνω τίποτα γιατιιιιιιιιιιιιιι;;;;γιατί το τρελό γατί μου είχε μπει πίσω από τον υπολογιστή και είχε τραβήξει δεν ξέρω και εγώ τι!!!! μέχρι να το τραβήξω και να το στρώσω (επειδή είναι και τραβηγμένο στον τοίχο και για να μπω από πίσω ήδα και έπαθα(αχ!!! τι ντραβάω ή χοντρή)και μόλις πριν λίγο το έφτιαξα) Η Κλειώ λοιπόν σήμερα μαζί με τις κροκέτες της απόφάσισε να δοκιμάσει και την σπανακόπιτα που έτρωγα!!! και την ώρα που έτρωγα να'σου και αυτή να τραβάει το χαρτί και να κλέβει σπανάκι και μετά να τρέχει σαν τρελή!!!! ύστερα απόφασισε να δεί τι έχει μέσα στο πύντήριο και της έβγαλα και κάτι φωτό μόλις της μεταφέρω στο pc θα τις ανεβάσω!! κάτσε καλά.......Εμείς δεν έχουμε αργία μόνο τα παιδια΄δεν έιναι στο σχολείο ό άντρας μου είναι στο μαγαζί και έυχομε να μην με φωνάξει......αχ δεν θέλω να κάνω τίποτε θέλω να κάνω γατουνινγκ!!!!! κατά τα άλλα καλημέρα σας και τι να πω κουράγιο σε όσους δουλεύουν!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και από εμένα Σήμερα είμαι όρθια από τις 8 αλλά δεν μπορούσα να μπω και να κάνω τίποτα γιατιιιιιιιιιιιιιι;;;;γιατί το τρελό γατί μου είχε μπει πίσω από τον υπολογιστή και είχε τραβήξει δεν ξέρω και εγώ τι!!!! μέχρι να το τραβήξω και να το στρώσω (επειδή είναι και τραβηγμένο στον τοίχο και για να μπω από πίσω ήδα και έπαθα(αχ!!! τι ντραβάω ή χοντρή)και μόλις πριν λίγο το έφτιαξα)

Τι να κάνει καλέ το γατί;;; Σε βλέπει κάθε μέρα να κάνεις γατούνινγκ και ζηλεύει! Και σκέφτηκε το καημένο " δεν κάνω κάτι να μήν λειτουργεί αυτό το χαζό κουτί;;;;":P:P:P :lol::lol::lol::lol::lol: Μάλλον σε θέλει αποκλειστική!!:lol:

Καλημέρα! Σήμερα η μέρα ενδύκνειται όντως για γατούνινγκ. Φαντάζομαι το κέντρο θα έχει παραλύσει αυτή τη στιγμη. Τι κρίμα που με το διάβασμα δεν μπορώ να χαρώ και να χαλαρώσω...Αύριο γράφω μάθημα "μπόμπα":/:

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ σπίτι είμαι σήμερα και η Νεφέλη δεν σταματά να νιαουρίζει με παράπονο... Την πιάνει αυτό και θέλε σημασία και πάω να της παίξω και βαριέται, μετά θέλει, μετά δεν ξέρει τι θέλει κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω μαζί της...:(

Μάθημα μπόμπα σε τι σχολή είσαι στην 17 Νοέμβερη;;
και σύ βρε Κλειώ τι αποκλειστική έτσι που το πας θα πάθεις κανένα ατύχημα και τότε θα χρειάζεσαι στανταρ αποκλιστική.....νοσοκόμα όμως!!!!!!

Καλημάρα κορίτσιααααα:rolleyes:!

Εγώ είμαι στην δουλειά , όχι σαν κάτι άλλες, ονόματα δε λέμε, που κάθονται σήμερα:mad::down:

Καλημερα [εστω και μεσημεριατικα:P]
Ο ηλιος ειναι κατσε καλα σημερα..Κρυο δεν ξερω αν εχει πολυ,αφου δεν βγηκα καθολου εξω απο το σπιτι...
Συνεχιζω με τις δουλειες μου:mad:..τα πιτσιρικια εδω εχουν ξεσαλωσει απο το πρωι με το πατσαβουροσκυλο:rolleyes:
Αυτα προς το παρων:happy:

Εγώ είμαι στην δουλειά , όχι σαν κάτι άλλες, ονόματα δε λέμε, που κάθονται σήμερα:mad::down:

Να τα πούμε, να τα πούμε, γιατί όχι;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν πρώτη και καλύτερη:
Raisa..

Να τα πούμε, να τα πούμε, γιατί όχι;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν πρώτη και καλύτερη:
Raisa..

36_6_3.gif
36_6_3.gif
36_6_3.gif

Τώρα νευρίασα...:mad:, πάω να φάω τα 3 κομμάτια κεϊκ σοκολάτας που έχω φέρει μαζί μου, μπας και ηρεμίσω:P:P:P:cool:

Μη βαράτε καλέ κυρία...:redface: :rolleyes:
Και, ως αντίποινο στα 3 κομμάτια κέικ: Ο Πορδολέων μισοκοιμάται και μισογουργουρίζει πάνω στα πόδια μου αυτή τη στιγμή!:inlove:

Και, ως αντίποινο στα 3 κομμάτια κέικ: Ο Πορδολέων μισοκοιμάται και μισογουργουρίζει πάνω στα πόδια μου αυτή τη στιγμή!:inlove:

3_8_13.gif
36_1_28.gif

Γρρρρρρρ:mad::mad::mad::mad::mad:!!!!!!

κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο!
Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! :lol:

Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! :)

Α κι εμένα δεν μπορώ να πώ περπατάει κάργα ο πατέρας μου. Είναι της κίνησης:)

περασε και αυτη η τρελη μερα εκανα πιστευετες διαδρομες χαλανδρι,ικεα,γκυζη,χαλανδρι και τωρα παλι γκυζη γιατι ξεχασα το κι νητο μου και μετα παλι πισω χαλανδρι, η μιση αμοιβη μου εξαναιμησθηκε σε οδοντιατρο και λογαριασμους... τουλαχιστον αυριο ερχετε η πολυποθητη παρασκευη!!!!!! ουφ θελω να την κανω με μια βεσπα......;)

περασε και αυτη η τρελη μερα εκανα πιστευετες διαδρομες χαλανδρι,ικεα,γκυζη,χαλανδρι και τωρα παλι γκυζη γιατι ξεχασα το κι νητο μου και μετα παλι πισω χαλανδρι, η μιση αμοιβη μου εξαναιμησθηκε σε οδοντιατρο και λογαριασμους... τουλαχιστον αυριο ερχετε η πολυποθητη παρασκευη!!!!!! ουφ θελω να την κανω με μια βεσπα......;)
Μπορείς να την κάνεις και για Χαβάη σε μία ροδα....

E, μη τα λέτε κι έτσι βρε παιδιά, βαρέθηκα να τ' ακούω, κάποιοι που τάχα είναι δημόσιοι όλο δουλειά στο σπίτι γιορτές σχόλες και σαββατοκύριακα και απλήρωτες υπερωρίες για να βγει το ανειλημμένο! Δε βράζουν κι όλοι στο ίδιο τσουκάλι! Δε λέω ο ιδιωτικός τομέας πιο δύσκολος αλλά μη νομίζετε ότι κι όλοι οι άλλοι κάθονται!

E, μη τα λέτε κι έτσι βρε παιδιά, βαρέθηκα να τ' ακούω, κάποιοι που τάχα είναι δημόσιοι όλο δουλειά στο σπίτι γιορτές σχόλες και σαββατοκύριακα και απλήρωτες υπερωρίες για να βγει το ανειλημμένο! Δε βράζουν κι όλοι στο ίδιο τσουκάλι! Δε λέω ο ιδιωτικός τομέας πιο δύσκολος αλλά μη νομίζετε ότι κι όλοι οι άλλοι κάθονται!
Ωραιες οι γατουλες σου...YIN & YANG
εγινε αλλαγη στις φωτο?

Μάθημα μπόμπα σε τι σχολή είσαι στην 17 Νοέμβερη;;

Πφφφ μη συζητάς! Για όσους ξέρουν απο οικονομικά μαθήματα, δίνω Οικονομετρία :/:. Τώρα σταμάτησα να διαβάζω και ως συνήθως (κάθε βράδυ πριν από μάθημα) δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ. Οπότε ναι, σκέτη τρομοκρατία το μάθημα :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back