LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:56 Η LIFE έγραψε: #10.981 20-02-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Μάλλον το έχει το όνομα...και εμέμα Κική με φωνάζουν! Τι πράγμα και αυτό ..να τρως και να μην παίρνεις κιλά Click για ανάπτυξη... Καλε αστη να λεει... Για εσενα δεν ξερω...εγω παιρνω,παιρνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η kitsoyla έγραψε: #10.982 20-02-08 10:58 Αχ, βρε κορίτσια πολυ θέλω να έρθω Θεσσάλονικη να σας γνωρίσω! Να πάμε και σε κανα τσιπουράδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η NiaR έγραψε: #10.983 20-02-08 10:58 Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:59 Η LIFE έγραψε: #10.984 20-02-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:00 Η Raisa έγραψε: #10.985 20-02-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... α στο καλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η julia έγραψε: #10.986 20-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αχ, βρε κορίτσια πολυ θέλω να έρθω Θεσσάλονικη να σας γνωρίσω! Να πάμε και σε κανα τσιπουράδικο Click για ανάπτυξη... Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #10.987 20-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:17 Η kitsoyla έγραψε: #10.988 20-02-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #10.989 20-02-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Click για ανάπτυξη... Αντε κοριτσια και οτι προλαβαινετε να μας βρειτε μαζωμενες ολες (και ολους μαλλον) αυτη την Κυριακη Στα καλυτερα τσιπουραδικα και ζαχαροπλαστεια θα σε τρεξουμε Κιτσουλα ( τι σκτα δεν θα παρει κιλα????????? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:23 Η μαγισσα έγραψε: #10.990 20-02-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Μάλλον το έχει το όνομα...και εμέμα Κική με φωνάζουν! Τι πράγμα και αυτό ..να τρως και να μην παίρνεις κιλά Click για ανάπτυξη... Καλε αστη να λεει... Για εσενα δεν ξερω...εγω παιρνω,παιρνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η kitsoyla έγραψε: #10.982 20-02-08 10:58 Αχ, βρε κορίτσια πολυ θέλω να έρθω Θεσσάλονικη να σας γνωρίσω! Να πάμε και σε κανα τσιπουράδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η NiaR έγραψε: #10.983 20-02-08 10:58 Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:59 Η LIFE έγραψε: #10.984 20-02-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:00 Η Raisa έγραψε: #10.985 20-02-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... α στο καλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η julia έγραψε: #10.986 20-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αχ, βρε κορίτσια πολυ θέλω να έρθω Θεσσάλονικη να σας γνωρίσω! Να πάμε και σε κανα τσιπουράδικο Click για ανάπτυξη... Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #10.987 20-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:17 Η kitsoyla έγραψε: #10.988 20-02-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #10.989 20-02-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Click για ανάπτυξη... Αντε κοριτσια και οτι προλαβαινετε να μας βρειτε μαζωμενες ολες (και ολους μαλλον) αυτη την Κυριακη Στα καλυτερα τσιπουραδικα και ζαχαροπλαστεια θα σε τρεξουμε Κιτσουλα ( τι σκτα δεν θα παρει κιλα????????? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:23 Η μαγισσα έγραψε: #10.990 20-02-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ, βρε κορίτσια πολυ θέλω να έρθω Θεσσάλονικη να σας γνωρίσω! Να πάμε και σε κανα τσιπουράδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η NiaR έγραψε: #10.983 20-02-08 10:58 Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:59 Η LIFE έγραψε: #10.984 20-02-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:00 Η Raisa έγραψε: #10.985 20-02-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... α στο καλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η julia έγραψε: #10.986 20-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αχ, βρε κορίτσια πολυ θέλω να έρθω Θεσσάλονικη να σας γνωρίσω! Να πάμε και σε κανα τσιπουράδικο Click για ανάπτυξη... Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #10.987 20-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:17 Η kitsoyla έγραψε: #10.988 20-02-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #10.989 20-02-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Click για ανάπτυξη... Αντε κοριτσια και οτι προλαβαινετε να μας βρειτε μαζωμενες ολες (και ολους μαλλον) αυτη την Κυριακη Στα καλυτερα τσιπουραδικα και ζαχαροπλαστεια θα σε τρεξουμε Κιτσουλα ( τι σκτα δεν θα παρει κιλα????????? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:23 Η μαγισσα έγραψε: #10.990 20-02-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:59 Η LIFE έγραψε: #10.984 20-02-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:00 Η Raisa έγραψε: #10.985 20-02-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... α στο καλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η julia έγραψε: #10.986 20-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αχ, βρε κορίτσια πολυ θέλω να έρθω Θεσσάλονικη να σας γνωρίσω! Να πάμε και σε κανα τσιπουράδικο Click για ανάπτυξη... Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #10.987 20-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:17 Η kitsoyla έγραψε: #10.988 20-02-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #10.989 20-02-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Click για ανάπτυξη... Αντε κοριτσια και οτι προλαβαινετε να μας βρειτε μαζωμενες ολες (και ολους μαλλον) αυτη την Κυριακη Στα καλυτερα τσιπουραδικα και ζαχαροπλαστεια θα σε τρεξουμε Κιτσουλα ( τι σκτα δεν θα παρει κιλα????????? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:23 Η μαγισσα έγραψε: #10.990 20-02-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:00 Η Raisa έγραψε: #10.985 20-02-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... α στο καλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η julia έγραψε: #10.986 20-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αχ, βρε κορίτσια πολυ θέλω να έρθω Θεσσάλονικη να σας γνωρίσω! Να πάμε και σε κανα τσιπουράδικο Click για ανάπτυξη... Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #10.987 20-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:17 Η kitsoyla έγραψε: #10.988 20-02-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #10.989 20-02-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Click για ανάπτυξη... Αντε κοριτσια και οτι προλαβαινετε να μας βρειτε μαζωμενες ολες (και ολους μαλλον) αυτη την Κυριακη Στα καλυτερα τσιπουραδικα και ζαχαροπλαστεια θα σε τρεξουμε Κιτσουλα ( τι σκτα δεν θα παρει κιλα????????? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:23 Η μαγισσα έγραψε: #10.990 20-02-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... α στο καλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η julia έγραψε: #10.986 20-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αχ, βρε κορίτσια πολυ θέλω να έρθω Θεσσάλονικη να σας γνωρίσω! Να πάμε και σε κανα τσιπουράδικο Click για ανάπτυξη... Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #10.987 20-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:17 Η kitsoyla έγραψε: #10.988 20-02-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #10.989 20-02-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Click για ανάπτυξη... Αντε κοριτσια και οτι προλαβαινετε να μας βρειτε μαζωμενες ολες (και ολους μαλλον) αυτη την Κυριακη Στα καλυτερα τσιπουραδικα και ζαχαροπλαστεια θα σε τρεξουμε Κιτσουλα ( τι σκτα δεν θα παρει κιλα????????? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:23 Η μαγισσα έγραψε: #10.990 20-02-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αχ, βρε κορίτσια πολυ θέλω να έρθω Θεσσάλονικη να σας γνωρίσω! Να πάμε και σε κανα τσιπουράδικο Click για ανάπτυξη... Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #10.987 20-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:17 Η kitsoyla έγραψε: #10.988 20-02-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #10.989 20-02-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Click για ανάπτυξη... Αντε κοριτσια και οτι προλαβαινετε να μας βρειτε μαζωμενες ολες (και ολους μαλλον) αυτη την Κυριακη Στα καλυτερα τσιπουραδικα και ζαχαροπλαστεια θα σε τρεξουμε Κιτσουλα ( τι σκτα δεν θα παρει κιλα????????? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:23 Η μαγισσα έγραψε: #10.990 20-02-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Συρμα κοριτσια η Κιτσουλα... αλλαζουμε θεμα τι καιρο εχετε σημερα εκει κατω???????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:17 Η kitsoyla έγραψε: #10.988 20-02-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #10.989 20-02-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Click για ανάπτυξη... Αντε κοριτσια και οτι προλαβαινετε να μας βρειτε μαζωμενες ολες (και ολους μαλλον) αυτη την Κυριακη Στα καλυτερα τσιπουραδικα και ζαχαροπλαστεια θα σε τρεξουμε Κιτσουλα ( τι σκτα δεν θα παρει κιλα????????? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:23 Η μαγισσα έγραψε: #10.990 20-02-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #10.989 20-02-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Click για ανάπτυξη... Αντε κοριτσια και οτι προλαβαινετε να μας βρειτε μαζωμενες ολες (και ολους μαλλον) αυτη την Κυριακη Στα καλυτερα τσιπουραδικα και ζαχαροπλαστεια θα σε τρεξουμε Κιτσουλα ( τι σκτα δεν θα παρει κιλα????????? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:23 Η μαγισσα έγραψε: #10.990 20-02-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ναι βρε Τζούλια ...τέλεια θα είναι να πάμε για Σαββατοκύριακο Click για ανάπτυξη... Αντε κοριτσια και οτι προλαβαινετε να μας βρειτε μαζωμενες ολες (και ολους μαλλον) αυτη την Κυριακη Στα καλυτερα τσιπουραδικα και ζαχαροπλαστεια θα σε τρεξουμε Κιτσουλα ( τι σκτα δεν θα παρει κιλα????????? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:23 Η μαγισσα έγραψε: #10.990 20-02-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Σήμερα έχει πολυ κρύο...οτι πρέπει για φασολάδα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η μαγισσα έγραψε: #10.991 20-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Κική παμε ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σας φιλοξενώ και τις δύο εάν πείτε να έρθετε παίδια άντεεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η μαγισσα έγραψε: #10.992 20-02-08 11:36 Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε βρε κορίτσια γιατί δεν απαντάτε θα ερθετε για ΣK???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.993 20-02-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν επειδή εσύ δεν έχεις τον θεό σου σου λέω ότι εγώ σε προσκαλώ σε μάχη δεν θα βάλω απεναντί σου κανένα παρά μονο τον άντρα μου να μαγειρεύει και εσύ να τρώς Όποτε θέλεις πάρε και όποιον άλλον θέλεις και ελατε θα χαρούμε πολυ να σε φιλοξενήσουμε και να δέιτε και όλα τα κορίτσια από κοντά και αν δεν σε βολεύει τώρα έλα το καλοκαίρι Χαλικιδική που έχουμε εξοχικό για τα μπάνια μας και τα ουζάκια στην παραλία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες...δεν έχω λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η kitsoyla έγραψε: #10.994 20-02-08 11:44 Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #10.995 20-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... ΠΟΠΟ!!!! Δηλώσεις - Δεσμέυσεις!!!! Υπάρχουν και μάρτυρες!!!!! ΚΙκή.. να αρχίσουμε το "ψηστήρι" στους Μπαμπάδες.. και τα φροντιστήρια για τα "παιδιά"!!!!! ΕΡΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!! ειναι και μια ώρα δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:53 Η NiaR έγραψε: #10.996 20-02-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε! Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #10.997 20-02-08 11:54 Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:55 Η Mia_m έγραψε: #10.998 20-02-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι ναι δεν προλαβαινουμε και εμεις να κανουμε καταλογο με τα φαγητα που παχαινουν και τα καλυτερα μαγαζια για να σας παμε.... απο ζαχαροπλαστεια κανενα προβλημα.....!!!! Click για ανάπτυξη... 2 είναι τα ζαχαροπλαστεία, Χατζής και Ελενίδη (για τρίγωνα Πανοράματος!!!), ή μάλλον 3 και ο Μίλτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:02 Η drusilia έγραψε: #10.999 20-02-08 12:02 Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 548 549 550 551 552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 550 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η Mia_m έγραψε: #11.000 20-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μια οταν κατέβεις να επικοινήσεις οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα ειδοποιήσω, θα περιμένω κόκκινα χαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.