Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Υπεροχη φωτο στο avatar:) Aλλα ποιο ειναι η Raisa η ο Fidel?

Στο avatar είναι η Raisa, στην υπογραφή είναι ο Φιντέλ....:redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας κάνω και τη μικρή λίγο ρόμπα και να δείτε και την μεγάλη μας αγάπη :D
Θεες δεν σας λειπει τιποτα...:lol::lol::lol:
Το σκυλακι εχει σχεση με Θυβετ τιποτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι να πω Μαρία μου 2 κούκλες 2 θεές είστε χάρμα οφθαλμών κούκλες φτου φτου!!!!!:lol::lol::lol::lol:

:hello::hello::hello::hello:Ήρθα και 'γω.Παρασκευή σήμερα και σε λίγο θα μαζευτούν και οι άγριοι:lol::lol::lol::lol::lol:Τραβάτεμε κι ας κλαίω:cool:

:hello::hello::hello::hello:Ήρθα και 'γω.Παρασκευή σήμερα και ε λίγο θα μαζευτούν και οι άγριοι:lol::lol::lol::lol::lol:Τραβάτεμε κι ας κλαίω:cool:
Γεια σου ποπακι...:)
Ποσοι ειπαμε οτι ειστε σπιτι [μαζι με τα τετραποδα]γιατι δεν θυμαμαι καλα???
Εμεις γιναμε 8:rolleyes: Θυμαμαι ακομη και γελαω κατι που λεγαμε πριν λιγους μηνες...πως θα φαινομαστε στον κοσμο αν βγουμε εξω εμεις οι 2 με παιδια και γατο-σκυλοπαιδα:lol::lol: κατι για στρατο ελεγες,θυμασαι???

:lol::lol::lol::lol::lol:Οι μόνιμοι κάτοικοι 5 αγόρια.Περιμένω σήμερα τους φίλους τους για Π/Σ/Κ σύνολό 15-16 με τα δικά μου.Γάτος ένας ελεύθευρος στο σπίτι ο Πιτσάκος,γάτα με 4 μωράκια,καλά κρυμένα.ΜΟΝΟ:lol::lol::lol::lol:Α ναι θα έρθουν και οι ανηψιιές μου αυριο,θα φέρουν και φίλες τους,μυριστήκαν τα θυληκά αρσενικά,μπαίνει και ο Μάρτης :lol::lol::lol::lol:

:blink::blink:εχω χασει επεισοδια???ποια μωρα??? τι φιλοι???
Α,ρε κι εγω που νομιζα πως επειδη εμεις γιναμε 8 εχουμε ξεφυγει...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:Τα μωρά της Μελένιας,γατούλα αδεσποτούλα:baby::baby::baby::baby:
Τώρα στα δίποδα 3 αγόρια τα δικά μου,2 οι κληρονομία μου:redface::redface: και οι φίλοι τους:up::up:
Κλείνω πλάκωσαν οι άγριοι:lol::lol::lol:

Καληνυχτα :)

Θεες δεν σας λειπει τιποτα...:lol::lol::lol:
Το σκυλακι εχει σχεση με Θυβετ τιποτα?

Το σκυλάκι είναι καθαρόαιμο Μαλτεζάκι. Το χάρισαν στην διπλανή μου γιατί είχε χάσει το σκυλάκο που είχε πριν

:):):)Kαλημέρα σας.
Όχι και καληνύχτα κορίτσια, για χθες λέω,στις 1.30 πέσαν για ύπνο;)

Καλό μήνα!Άνοιξη!τα μαρτάκια σας και γρήγορα:)Μαρτάκια είπαμε,όχι Μαρτάκη:P:P:P

Καλημέρα και καλό μήνα στη γατοπαρέα:)....Πόπι μη βιάζεσαι για άνοιξη, Μάρτης γδάρτης και παλουκοκαύτης λέει η παροιμία...:hmm:και είπαν για χιονιά το Μάρτιο

Καλημέρα και καλό μήνα στη γατοπαρέα:)....Πόπι μη βιάζεσαι για άνοιξη, Μάρτης γδάρτης και παλουκοκαύτης λέει η παροιμία...:hmm:και είπαν για χιονιά το Μάρτιο

Χιόνια:up::up::up::up::up:ημερολογακός μπήκαμε στην άνοιξη:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα και καλο μηνα

Καλήμερα και από εμένα κορίτσια τι κάνετε καλά που μου θυμίσατε τον Μάρτη μου και καίγομε εύκολα η ξανθιά :lol::lol::lol: Raisa μου αλήθεια θα χιονίσει???? γιούπι είπαν τίποτε και για εδώ γιατί φέτος μόνο στα Νότια χιόνισε......
Εγώ σήμερα είμαι κομάτια εχθές μέχρι της 11 είχα μπαλέτο και μετά όταν γύρισα στο σπίτι δεν ήξερα που να βάλω το κορμάκι μου να ξαπωστάσει!!!! Αχ!!! δύσκολή δουλειά οι μπαλαρίνες!!!!

Πόπι μου τι κάνεις καιρό έχω να σε χαιρετίσω!!!! Τα κάνεις και σύ αυτά με τις φιλοξενίες των παιδιών και βρισκεσαι υπό εφηβική κατοχή??? και γώ τα ίδια κάνω!!!
Αντε καλό κουράγιο και καλό μήνα!!!!!:up::up::up::up:

Καλήμερα και από εμένα κορίτσια τι κάνετε καλά που μου θυμίσατε τον Μάρτη μου και καίγομε εύκολα η ξανθιά :lol::lol::lol: Raisa μου αλήθεια θα χιονίσει???? γιούπι είπαν τίποτε και για εδώ γιατί φέτος μόνο στα Νότια χιόνισε......
Εγώ σήμερα είμαι κομάτια εχθές μέχρι της 11 είχα μπαλέτο και μετά όταν γύρισα στο σπίτι δεν ήξερα που να βάλω το κορμάκι μου να ξαπωστάσει!!!! Αχ!!! δύσκολή δουλειά οι μπαλαρίνες!!!!

Πόπι μου τι κάνεις καιρό έχω να σε χαιρετίσω!!!! Τα κάνεις και σύ αυτά με τις φιλοξενίες των παιδιών και βρισκεσαι υπό εφηβική κατοχή??? και γώ τα ίδια κάνω!!!
Αντε καλό κουράγιο και καλό μήνα!!!!!:up::up::up::up:
Φιλοξενεις παιδια?Απο που?:up::up::up:

Καλημέρα και καλό μήνα!
Τι ωραίο αυτό με τις φιλοξενίες! Κι εμείς το κάναμε παλιά, είχαμε φιλοξενήσει κάτι παιδάκια από τη Σερβία κουκλιά! Τα μανάρια μου, γλύκες ήταν...έβλεπες το βάσανο στα ματάκια τους...και παρ'όλα αυτά πάντα μας έδειχναν την ευγνωμοσύνη τους :inlove::inlove::inlove:

Φιλοξενεις παιδια?Απο που?:up::up::up:

Καλημέρα και καλό μήνα!
Τι ωραίο αυτό με τις φιλοξενίες! Κι εμείς το κάναμε παλιά, είχαμε φιλοξενήσει κάτι παιδάκια από τη Σερβία κουκλιά! Τα μανάρια μου, γλύκες ήταν...έβλεπες το βάσανο στα ματάκια τους...και παρ'όλα αυτά πάντα μας έδειχναν την ευγνωμοσύνη τους :inlove::inlove::inlove:

Κορίτσια, δεν είμαι σίγουρη, αλλά εγώ κατάλαβα ότι φιλοξενούν τους φίλους τω νπαιδιών τους και όχι ξένα παιδιά...:hmm:
Αυτό με τα ξένα παιδιά μου αρέσει πολύ βρε παιδιά,:) ξέρει κανείς τι διαδικασία πως γίνεται;;;;;:hmm:

Καλημέρα και καλό μήνα!

Πάντα ευαίσθητη ψυχή μωρό μου :inlove::inlove::inlove::inlove::kiss::kiss::kiss: και εγώ συχνά πυκνά έχω παιδια στο σπίτι αλλά συνήθως φίλους των παίδιών μου!!!!
Καλό μήνα και από εμένα πότε θα το πούμε από κοντά??
Μου έχεις λείψει πάρα πολύ το ξέρεις????

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back