Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έτσι είναι γλυκιά μου, οι φήμες διαδίδονται γρήγορα, και άντε μετά να τις διαψεύσεις:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι είναι γλυκιά μου, οι φήμες διαδίδονται γρήγορα, και άντε μετά να τις διαψεύσεις:lol::lol::lol::lol:

Λες εγώ για καλό τα μαζεψα με το χιονι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόπι, πόσο είναι πια το φοβερό πλάσμα που έχεις στο Άβαταρ??? Βάλ' του, βρε, καμιά πρόσφατη φωτο για να κάνουμε κι εμείς οφθαλμόλουτρο.
ΡαΪσα, απ' όσο βλέπω ο Φιντέλ κινδυνεύει από πολλές (Πόπη, Μάγισσα). Πρέπει να προλάβω να τον δω πριν σ' τον κλέψουν. Εκτός κι αν μείνει Θεσσαλονίκη, οπότε θα βλέπω μ' ένα σμπάρο δυο γατόνια (κλειώ και φιντέλ :hmm:Καθόλου κακή ιδέα)
Μάγισσα και Ραϊσα κλπ, κι εγώ στεναχωρήθηκα για χτες. Και ζηλεύω... Αλλά πέρασα μια δύσκολη Κυριακή, κι εξελίχτηκε σε μια ΄δυσκολότερη ΔΕυτέρα:mad:

Raisa ο Fidel στην υπογραφη σου ειναι τελειος, κουκλακι για αγκαλιτσες και φιλακια:inlove: Βγαλτου και αλλες φωτο, να δουμε και αλλο Fidel.Oσο περισσοτερο τον κοιτας σε πιανει συνδρομο στερησεις:D

marmanga μου γλυκιά, τρέξε να προλάβεις γιατί βλέπεις τι γίνεται....:cool: ο Φιντέλ σε χαιρετά και σε περιμένει για τρελές αγκαλίτσες και χαϊδέματα στην κοιλίτσα...:redface:
όποτε σε βολεύει είμαστε εδώ:up::up::up:

Raisa ο Fidel στην υπογραφη σου ειναι τελειος, κουκλακι για αγκαλιτσες και φιλακια:inlove: Βγαλτου και αλλες φωτο, να δουμε και αλλο Fidel.Oσο περισσοτερο τον κοιτας σε πιανει συνδρομο στερησεις:D

:redface::redface::redface::redface: ευχαριστούμε....:kiss::kiss::kiss: και η δική σου ταρταρουγίτσα δεν πάει πίσω...:inlove::inlove::inlove:

Καλημέρα σε όλη τη γατοπαρέα....:hello::hello::hello:

Καλημέρα!!:)
Ανοιξιάτικος καιρος... έχουν ανθίσει και τα ζουμπούλια μου και ο Ραουλ μου λιάζεται στο μπαλκόνι. Ελπιζω να μην επιβεβαιωθούν οι κακές γλώσσες που λέγαν για χιονια μέσα στο μάρτη!

Καλημεραααααααααααααααα!!!!!!!:D
Ανοιξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δρουσίλια και εγω το ελπιζω να μην επιβεβαιωθούν τα περι χιονιά... δεν θα το αντεξω!!!!!!!!!!!
Πρεπει να ξεθαψω κανα ρουχο πιο λεπτό γιατι εχω σκασει με τα μαλλινα :P

Καλημέρα κορίτσια!
Καπουτσίνο, τσιγαράκι και mycat. Μια χαρά με βρίσκω :lol:

Καλημέρα κορίτσια!
Καλημερα...
Και εγω μια απ`τα ιδια(για καμια ωρα,και μετα αρχιζει η τρελλα)

Καλημέρα!!!!
Μετεωρολογικό Ανακοινωθέν.
Χιόνια ΔΕν θα πέσουν, μόνο στα βουνά... αλλά ΝΕΡΑΚΙ μπόλικο Πεμπτη, Παρασκευή και ειδικά Σάββατο.... Καθαρή Δευτέρα μάλλον καλουτσικος καιρός!!

Πεμπτη βροχη και στην Αθηνα?Απο το πρωι?

Καλημέρα κορίτσια!

Και εγώ καπουτσίνο χωρίς τσιγαράκι (δεν καπνίζω ως γνωστών) και mycat!!!!! Kαλά είναι για λίγο γιατί σήμερα έχω και ένα κουνελάκι να μαγειρέψω μιας και δεν είμαι vega και τρώω και κρέας!!!!

Καλημέρα σας:up::up::up::up::up::up::up:

Και εγώ καπουτσίνο χωρίς τσιγαράκι (δεν καπνίζω ως γνωστών) και mycat!!!!! Kαλά είναι για λίγο γιατί σήμερα έχω και ένα κουνελάκι να μαγειρέψω μιας και δεν είμαι vega και τρώω και κρέας!!!!

Καλημέρα σας:up::up::up::up::up::up::up:

τσ,τσ,τσ,..... δεν ντρέπεσαι:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Δε μου αρεσει η βροχη :redface:

Οτι παπουτσι και να βαλω "σαβουριαζομαι" στους δρομους :(:(:(:(:(:(

Αυτο ηταν!!!Μονο να μην ειναι απο το πρωι

:/::/: Zorica το 2.00 . Πρωι ειναι....
Δες το λίνκ.... :blink: Αλλά μην τρελλένεσε... :rolleyes:

Οταν θα ειναι να κάνεις εσυ την δουλειά σου θα του πω να σταματήσει!!!! :lol::lol::lol:

:/::/: Zorica το 2.00 . Πρωι ειναι....
Δες το λίνκ.... :blink: Αλλά μην τρελλένεσε... :rolleyes:

Οταν θα ειναι να κάνεις εσυ την δουλειά σου θα του πω να σταματήσει!!!! :lol::lol::lol:
Oxxx δεν το προσεξα...
Τοτε, κανε κατι...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back