Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρες! :)
Εμείς είχαμε μιάμιση ώρα διακοπή το βράδυ της Τρίτης και άλλη μιάμιση ώρα χτες το πρωί... Η Αρήθα πάντως ξετρελάθηκε με τα αναμμένα κεράκια, καθόταν και τα κοιτούσε σαν υπνωτισμένη! :D

Λες η μαύρη γάτα να ανακάλυψε τις χαρές τις μαγείας??:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες η μαύρη γάτα να ανακάλυψε τις χαρές τις μαγείας??:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τι να σου πω... Πάλι καλά που δεν έκαψε κανένα μουστάκι πάντως :greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και δεν αγόρασες λαχείο;λοττο;τζοκερ;κανένα καζίνο εκεί κοντά;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εμείς έχουμε στάνταρ 2 2ωρα την ημέρα,μήπως μας χρωστάτε;:lol::lol::lol::lol::lol:ρεύμα εννοώ:lol::lol:
Χτες στο μπάρμπεκιου είχαμε φέρει και δάδες επειδή πάντα το κόβουν 9-10 τουλάχιστον.Αλλά μας έκανε έκπληξη και δεν κοπηκε καθόλου!Είχα αγκαλιά και όλο το βράδυ έναν υπέροχο γατούλη που περιμαζέψαμε με το Μούκο από το δρόμο με τα χιόνια...σκέτη γλύκα!:inlove::inlove::inlove:

Καλημέρα,
Ε ναι λοιπόν ήθρε το Ρεύμα!!!! :)
Κόντεψε να με παρει ο ύπνος στο γραφείο....!!!:P
(στο σπιτι και εμείς ΚΑΘΟΛΟΥ δικακοπή ΠΟΤΕ) :cool:

Εμείς στο σπίτι στάνταρ διακοπή κάθε πρωί περίπου μιάμιση ώρα και άλλη τόση καμιά φορά τα βράδια... Τουλάχιστον να κοβόταν μόνο βράδυ που δεν δουλεύω, διότι έτσι δεν θα τελειώσω ποτέ με τη μετάφραση... και πλησιάζουν τα deadlines:mad:

Τι να σου πω... Πάλι καλά που δεν έκαψε κανένα μουστάκι πάντως :greycat:

ναι η γλυκιά μου!!!! Ο πρώτος έρωτας που έιχα με μαυρή γάτα ήταν μίας φίλης μου κτηνιάτρου η τιτικα.....
Αυτήν την γάτα την λάτρεψα γιατί ήταν πάρα πολύ δύσκολη στις επαφές της και με την πρώτη που με είδε ήρθε τρέχοντας πάνω μου και δεν κατέβαινε με τίποτα!!!!
Λες να έπαιζε ρόλο που φορούσα μάυρα?????:lol::lol::lol::greycat::greycat::greycat:

Καλησπέρες! Έχω λιώσει τελείως αυτές τις μέρες! Μια το τρέξιμο με τη γατούλα, μια οι απεργίες

Καλησπέρες! Έχω λιώσει τελείως αυτές τις μέρες! Μια το τρέξιμο με τη γατούλα, μια οι απεργίες

Γειά σου Μαράκι μου που είσαι !!!!!! Μου έλιεψες βρε μικρό μου τι κάνεις????

Τα νεύρα μου πια μ'αυτές τις διακοπές ρεύματος! Σημάδι το'χουν βάλει το σπίτι μου;;; :mad::mad::mad::mad:

Τα νεύρα μου πια μ'αυτές τις διακοπές ρεύματος! Σημάδι το'χουν βάλει το σπίτι μου;;; :mad::mad::mad::mad:

Σημάδι έβαλαν τον προεκλογικό σου αγώνα όμως από το κακό στο χείροτερο πάτε!!!!!

:mad::mad::mad::mad::mad:Θα πω τίποτα με τη ΔΕΗ πια μιάμιση ώρα παιδιά από τις 11.45 μέχρι 15.00.Κυρία πρόεδρε κάντε κάτι,τα παιδάκια μου με σαλάτα την βγάλανε:lol::lol::lol::lol::lol:κόντεψαν να φάνε από ένα εκτάριο το καθένα για να χορτάσουν:lol::lol::lol::lol:Καταστρέφουν το περιβάλον και είδικα σπανάκι,μαρουλια,αγγουράκια,κεμμυδια και ελιές.:up:

NiaaaaaaaR, πού είσαι , πού χάθηκες καλέεεεεε;;;;;;:(

Καλημερα
Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!!
Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!!
Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? :P

:hello::hello::hello:Καλημέρα σας,NiaR αφού είσαι καλά κορίτσι μου ας είσαι και αδιάβαστή δεν πειράζει:redface:

Καλημέρα Παρασκευή!!!!! :cool:
Εχτές είπα να κάνω λίγη γυμναστική στο σπίτι.... γιατί έρχετε και καλοκαίρι...:redface:
Εϊχα βοηθό τον Κίκη ο οποίος είχε κάτσει κάτω απο το ποδι μου και όταν το πλησίαζα στο πάτωμα και κοντά του δηλαδή.. μου έριχνε και μία δαγκωνία!!!!
Τί καλύτερο κίνητρο???? :lol::lol:
Πέσε και πέρνε!!!!

Σήμερα δεν μπορώ να κουνηθώ... άρα δούλεψα!!! :up::up:

πρωτον... Τζουλια καλύτερο κίνητρο δεν μπορούσες να βρεις!!! Κια εγω χθες εκανα κοιλιακούθς με το τερατάκι μου να ανεβαινει στο οργανο και να κάνει κουνια-μπέλα....
Δεύτερον...το γκρι κουκλι που εχεις βαλει φωτο ποιο ειναι καλε???????????
Ποπι μου ευτυχως ολα καλα!! ειχα και την θετικη σας ενεργεια βεβαια! Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....

Καλημέρα!:)
Τζούλια, τέλεια η γυμναστική με Κίκη!:P Να τον χρίσεις personal trainer!

NiaR, χαίρομαι που δεν είναι τίποτα πολύ σοβαρό. Περαστικά!

Καλημέρα σας!
NiaR μου, που είσαι; Εδώ κάνουμε προεκλογικό αγώνα και λείπεις; Πήγαινε στο σχετικό θέμα και θα καταλάβεις γιατί πρέπει απαραίτητα να προσχωρήσεις στο κόμμα μας (Raisa, Drusilia, Desdemona). Το όνομά του θα σου θυμίσει πολλά ;):lol:

Σας ευχαριστώ!
ΤΟ ΓΑΤ.ΑΚ.Ι. ?????? χαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν προλαβαινω να διαβασω ολες τις σελιδες ... αλλα πρεπει να δω σοβαρα σε ποιο κόμμα θα προσχωρήσω! Ποτε ειναι οι εκλογές???

Ποτε ειναι οι εκλογές???
Εμμμ....εχχμμμ....ναι....αυτό είναι ένα θέμα που δεν έχει συζητηθεί ακόμα...:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back