Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κι από μας!Ο Σείριος στέλνει γατίσιους χαιρετισμούς!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κόσμε!!!!:)
Καλημέρα και στο Μαράκι, σε αποθυμήσαμε καλέ......:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους! :)
Πολλή δουλειά ΚΑΙ σήμερα δυστυχώς... Πάω να πέσω με τα μούτρα :/:

καλημερα γατουλες!!! υπεροχη ηλιολουστη και ζεστη μερα εδω... ηπια καφε Μηχανιωνα ατενιζοντας την θαλασσα και τον χιονισμενο (!!!!) Ολυμπο απεναντι... σουπερ! :up:

καλημερα γατουλες!!! υπεροχη ηλιολουστη και ζεστη μερα εδω... ηπια καφε Μηχανιωνα ατενιζοντας την θαλασσα και τον χιονισμενο (!!!!) Ολυμπο απεναντι... σουπερ! :up:

Τελικά δεν θα το γλυτώσουμε το ξεμμάλιασμα ΝΙΑΡ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μπροστά μου συνέχεια!!!! :up::up::up:

Θα ήθελα να σε πω, οτι το παιδί οσυ...το ξανατούμπαρε το βραδυ...
αλλα ευτυχως τον προλαβα!!! :rolleyes:

Κατα τα άλλα Καλημέρα σε όλους!!! :up:

Τζουλια!!!! Γιατι καλε να μου βγαλεις το μαλλι που με τοσο κοπο μακραινω!!! ( ρωτα και την μάγισσα!) :P
Το παιδι μου θελει να σε κανει να καταλαβεις οτι αυτο δνε ταιριαζει εκει αλλαξε του θεση κυρα μου... αλλα πουυυ εσυ!!! :cool:
δεν το καταλαβαινεις...θα ερθω να το παρω οσο πιο γρηγορα μπορω! :up:
Το δικο μου να δεις τι εκανε χθες.... :redface:

Καλημερα σε ολα τα ψιψινια!!Απ'το πρωι δεν ειχαμε δικτυο στη δουλεια,μολις τωρα καταφερα να συνδεθω..κχρρρ...!:down:

Θα ήθελα να σε πω, οτι το παιδί οσυ...το ξανατούμπαρε το βραδυ...
αλλα ευτυχως τον προλαβα!!! :rolleyes:
Το παιδί σου σού δείχνει με κάθε τρόπο ότι λατρεύει τις ελιές. Με τη δική μου ακόμα και τα σκουπίδια που έχουν κουκούτσια ελιάς πρέπει να τα βγάζω ΑΜΕΣΩΣ έξω από το σπίτι γιατί τους ορμάει. Τις λατρεύει ακόμα περισσότερο από το συκώτι (που νομίζω ότι είναι ο πλέον λαχταριστός μεζές για τις γάτες:hmm:). Φέρσου αναλόγως γιατί το βάζο δεν το βλέπω καλά...

Καλημέρα από Ρόδο κορίτσια. Ξεκίνησα δουλειά:(

ΚΑλημέρα Ουρανία!Πως του φαίνεται του Αιμίλιου η Ρόδος;:)

Μπράβο Ράνια,καλό στέργιωτη:up::up::up::up::up:Το μικρό τον πήρες μαζί σου;

καλημερα Ουρανια! Καλη αρχή στη δουλεια σου και καλη διαμονή στη Ρόδο :)

Ουρανία καλή δουλεία και καλή διαμονή στην Ρόδο σου εύχομε όλα να πάνε καλά...:up::up::up::up:

Καλημέρα από Ρόδο κορίτσια. Ξεκίνησα δουλειά:(
Άντε, Ράνια, καλή σεζόν! :)
Πώς ήταν το ταξίδι με τον μικρό; Πώς τα πάει στο νέο περιβάλλον;

O μικρός Αιμίλιος μια χαρά εγκληματίστηκε:) Ελπίζω να μην με διώξουν από την αταξία του. Έχει φέρει άνω κάτω το δωμάτιο.

Έτσι είναι,φέρνει το δωμάτιο στα μέτρα του!:lol:

Το ωραίο είναι ότι είναι δωμάτιο πελατών και νεόκτιστο και έχει κάτι ωραία μέρη για ξύσιμο νυχάκια που με κάνει να τρέμω μπρρρρ

Καλημέρα :)
Το σκυλάκι ζει ακόμη.... Χάλια βέβαια. Του κάναμε μια ατροπίνη. Τρόπος να το πάω στο γιατρό, ουδείς. Κανένας δεν το βάζει στο αυτοκίνητό του. Θα δούμε τώρα..... Πάει το πρωινό με το σκυλάκι και είχα πολλά για σήμερα.
Ειμαι στο φροντιστήριο! Μπορώ να διαβάζω!!!
Τα cookies κλπ τα έσβησα στο laptop αλλά δεν έκανε καμία διαφορά. Σύνδεση έχω mobile και vodaphone και cosmote. Αλλά δεν κάνει διαφορά.
Γμτ και τυχαίνει σε εμενα που είμαι άσχετη.
Σας αφήνω να φτιαξω τις κάρτες γιατί πρέπει να τις στείλω. Την Πέμπτη πάιρνουν βαθμούς τα πτηνά και πρέπει να ενημερωθούν νωρίτερα.....
Καλημερα και πάλι :)

Ενημέρωνέ μας καλέ αν έζησε πως είναι κλπ΄.:)

Καλημέρα κι απο εμενα, ειπα να πω ένα γεια γιατι είμαι άρρωστη, δουλεύω αυτες τις μέρες πολύ και πιστεύω μου αξίζει ένα μικρό διάλειμα. :)

Ουρανια, αντε, καλή αρχή στην δουλειά και καλή διασκέδαση με τον αιμίλιο.
Χριστινα, περαστικά στο σκυλάκι εύχομαι.
Τζούλια, λανσάρεις νέο προιον, Κίκης Ξυδάτος.

Ωχ, Βιβή, περαστικά...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back