Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλα μωρε, οχι ευτυχως τα γατιδακια μας ειναι καλά. Εγω ημουν "καπως". Για το Σιντυ θα μας πει σημερα και η Νεκταρια (gatouni) νεότερα για την καταστασή του, ελπιζω να ειναι καλύτερα πια (την εκανε να τρεχει μια εβδομαδα ολοκληρη το CD).
Υ.Γ. Ακου "μανδαμ":P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα καλημερα και από μένα τι κάνετε???? ελπίζω να είστε καλά και να σας έλειψα .... σήμερα το βράδυ και άυριο το πρωί βράδυ με βελόνες και τέλος μετά καλό Σεπτέμβριο..... Άντε και καλά να είμαστε και να ηρεμήσουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα μωρε, οχι ευτυχως τα γατιδακια μας ειναι καλά. Εγω ημουν "καπως". Για το Σιντυ θα μας πει σημερα και η Νεκταρια (gatouni) νεότερα για την καταστασή του, ελπιζω να ειναι καλύτερα πια (την εκανε να τρεχει μια εβδομαδα ολοκληρη το CD).
Υ.Γ. Ακου "μανδαμ":P
(Είπα μανδάμ για να σε πάρω από τα μουτρα και να μην μου κάνεις παράπονα:P)
Εσύ είσαι καλύτερα;Ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό.Θα χρειαστείς μουστακόσκονη,να πω στο Σειριο να σφιχτεί να μεγαλώσει κανένα μουστάκι;Αυτη η Αρήθα και το Σιντι σας του τα έχουν ρημάξει.

είτε γενικως χαζοχαζεύουν...:P
Μάλλον αυτό ήταν για μένα:lol:
Καλως όρισες:up: και περαστικά στο CDάκι

τελικα δειχνει να μην ειναι κατι σοβαρο αλλα θα δειξει και παλι (ευτυχως οχι θεμα υγείας βεβαια)...αλλα κρατα και λιγο μουστακοσκονη...(θα παρω και απο Τσε που ειναι μυστακοκρατορας):P:D
Γεια σου Μαγισσουλα, καλημερα και σε σένα και περαστικα με τις βελονες πιαααα

Μάλλον αυτό ήταν για μένα:lol:

Τωρα εγω τι να πω;;; μονη σου τα είπες:lol::lol: ελπιζω να εισαι καλύτερα και εσύ..

Καλημέρα,εγώ δεν χαζεύω καλέ,προσπαθώ να διαβάσω την ύλη που έχασα:lol:Αφου δεν βοηθάει κανείς!τώρα που διαβαζα για τα βρετανάκια θυμήθηκα πως πρέπει να στείλω μήνυμα να δω τι έγιναν οι πιτσες μας!δεν πρέπει να αργουν!:P:P:P

τελικα δειχνει να μην ειναι κατι σοβαρο αλλα θα δειξει και παλι (ευτυχως οχι θεμα υγείας βεβαια)...αλλα κρατα και λιγο μουστακοσκονη...(θα παρω και απο Τσε που ειναι μυστακοκρατορας):P:D
Γεια σου Μαγισσουλα, καλημερα και σε σένα και περαστικα με τις βελονες πιαααα

Ναι μωρέ άστα να πάνε αφού όλοι οι φίλοι μου με δουλεύουν και μου λένε ότι να αποφύγω τα μπάνια φέτος γιατί με τόσες τρύπες μπορεί να βουλιάξω:lol::lol::lol::lol:

Λές και είμαι σαμπρέλα ένα πράγμα.....:lol::lol::lol:

Καλημέρα,εγώ δεν χαζεύω καλέ,προσπαθώ να διαβάσω την ύλη που έχασα:lol:Αφου δεν βοηθάει κανείς!τώρα που διαβαζα για τα βρετανάκια θυμήθηκα πως πρέπει να στείλω μήνυμα να δω τι έγιναν οι πιτσες μας!δεν πρέπει να αργουν!:P:P:P

Αχ!!! ναι μωρέ Καλή μου για να δούμε και καμία φωτό από Πιτσάκια......:up::up::up::up:

Καλημέρα στην παρέα και από μένα !!!:)
Νότα μου , εύχομαι να είναι περαστικό ό,τι και νά΄ναι....
Μαγισσούλα μου περαστικά και σε σένα...άντε να τελειώνεις και να την κάνουμε για Χαλκιδική;)

Και γω κάπως είμαι τον τελευταίο καιρό:confused:...μπαίνω βγαίνω....δεν λέω πολλά και μόνο χαζοχαζεύω:P .....Σλιθ μαζί σου:D

Αγγελικούλα μου το ξέχασα οτι είσαι και εσύ με τις ενέσεις,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ μας πια!
Μαθήστε γρήγορα τα μουστάκια του Σείριου!:cool::cool:
Νικολέτα μου καλη επιτυχία αν κι εσένα δεν σε φοβάμαι με τίποτα.
sli8erin,βλέπω οτι κι εσύ έχεις μέλλον κι εγώ το ίδιο!αλλά εχουμε τι γατούλες μας οπότε όλα καλά.
Νοτα αν είναι μόνο ψυχολογικος ο λόγος εδώ τα κορίτσια φροντίζουν να μας το φτίαχνουν.
Ολα καλά λοιπόν:)

Για το Σιντυ θα μας πει σημερα και η Νεκταρια (gatouni) νεότερα για την καταστασή του, ελπιζω να ειναι καλύτερα πια (την εκανε να τρεχει μια εβδομαδα ολοκληρη το CD).
Γεια σας και από μένα:).
Για το CD έχω γράψει στο θεματάκι της τα νέα. Όχι τόσο καλά όσο θα ήθελα αλλά καλύτερα από ότι ήταν αρχή της εβδομάδας.
Είμαι σε ψιλοπάνικ ταίζω με το ζόρι, αύριο δίνω τα προφορικά στα Αγγλικά και η ψυχολογία μου είναι άθλια οπότε είπα να mycatιάσω για λίγο μπας και χαλαρώσω:lol:.
Καλή επιτυχία σε όσους γράφουν.

Γεια σας και από μένα:).
Για το CD έχω γράψει στο θεματάκι της τα νέα. Όχι τόσο καλά όσο θα ήθελα αλλά καλύτερα από ότι ήταν αρχή της εβδομάδας.
Είμαι σε ψιλοπάνικ ταίζω με το ζόρι, αύριο δίνω τα προφορικά στα Αγγλικά και η ψυχολογία μου είναι άθλια οπότε είπα να mycatιάσω για λίγο μπας και χαλαρώσω:lol:.
Καλή επιτυχία σε όσους γράφουν.
\
Νεκταρία άστα εγώ σήμερα έχω ρεπώ και το έχω φάει από το πρωϊ να καθαρίζω το μιζεράμπλ τον Αιμίλιο. Δεν πάει ο άτιμος σε άμμο που να του μυρίζει λίγο. ΜΟυ προέκυψε παστρικός.:lol: Εντωμεταξύ τον βγάζω στο μπαλκόνι και μου κάνει χαμό να μπει μέσα τι είναι αυτός καλέ μόνο παρέα μαζί μου. Υπομονή με την Σιντούλα. Θα πάνε όλα καλά. Σίγουρα σου λέω καλέ και τα αγγλικά καλά θα πάνε:up:

Καλημέρα σε όλους:).
Τέλεια μέρα για μας. Το CD μας σήμερα σηκώθηκε μόλις ξύπνησα άρχισε τα γνωστά Μιαου, όπου αρχίζουν και είναι βροντερά ξανά, άρχισε να υποχωρεί η βραχνάδα (τέλεια μουσική), ήρθε στην κουζίνα και απαιτούσε φαγητό:D της έβαλα ψαράκια και τα τα έφαγε ΟΛΑ. (τρελή χαρά για μας). Είναι γενικά πολύ καλύτερα.
Τώρα αισθάνομαι έτοιμη για τις μεσημεριανές προφορικές εξετάσεις.
:up::up::up:

Τέλεια μέρα για μας. Το CD μας σήμερα σηκώθηκε μόλις ξύπνησα άρχισε τα γνωστά Μιαου, όπου αρχίζουν και είναι βροντερά ξανά, άρχισε να υποχωρεί η βραχνάδα (τέλεια μουσική), ήρθε στην κουζίνα και απαιτούσε φαγητό:D της έβαλα ψαράκια και τα τα έφαγε ΟΛΑ. (τρελή χαρά για μας). Είναι γενικά πολύ καλύτερα.

Τέλεια νέα άντε Νεκταρία ξεκίνησε ωραία η εβδομάδα:) Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου

Μπράβο!Ε δεν πήγε χαμένο τόσο μάδημα μουστακιών...;)Νεκταρία,αν σου έχει μείνει καθόλου μουστακόσκονη,φύσα τη στη μούρη της κυρίας εξετάστριας,θα σε περάσει σίγουρα!(Αλλά θα σε περιμένουν δύο κύριοι με άσπρα έξω από την αίθουσα,να σου βάλουν μια πολύ μοντέρνα μπλούζα με τα χεράκια πίσω:lol:)

Μπράβο στο CD...όλα καλά θα πάνε!!!:up:
Καλή επιτυχία και στις εξετάσεις.....και πρόσεχε αυτούς τους κυρίους με τα άσπρα;)....άμα τους δεις βάλ΄το στα πόδια:lol::lol:

Μπράβο!Ε δεν πήγε χαμένο τόσο μάδημα μουστακιών...;)Νεκταρία,αν σου έχει μείνει καθόλου μουστακόσκονη,φύσα τη στη μούρη της κυρίας εξετάστριας,θα σε περάσει σίγουρα!(Αλλά θα σε περιμένουν δύο κύριοι με άσπρα έξω από την αίθουσα,να σου βάλουν μια πολύ μοντέρνα μπλούζα με τα χεράκια πίσω:lol:)

Και λίγη μουστακόσκονη για την Αρηθούλα βρε παιδιά. Να της στείλουμε πολύ θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά:)

Και λίγη μουστακόσκονη για την Αρηθούλα βρε παιδιά. Να της στείλουμε πολύ θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά:)
Καλέ εκεί έχουμε στείλει τουλούμια...Θα προσπαθούμε για το Αρηθάκι μέχρι τελευταίου μουστακιού!:rolleyes:

γεια σου φορουμ.....
τι κάνεις???
ειμαι σιγουρη πως εισαι για μπανιο...
ναι ολοκληρο το φορουμ...
και οι 4000
και η Μισελ
και όλοι......
οχι η μουκελις ειναι εδω τη βλεπω εχει αφησει ανοιχτο τον υπολιστη και ονειρευετε....
σας αφιερωνω λοιπον ένα αγαπημενο μου τραγουδι
το meds των placebo....
αυτη η ζεστη μου φερνει θλιψη...παλια τη λατρευα....
νιαου.....:/::blink::happy::confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back