Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
"κυρα βαγγελιώς" :lol::lol: σκέτη γλύκα είναι!

Άντε να βρω κι εγώ κανα σιαμάκι να έχω να γελάω με τα καμώματά του. Έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρώ. Αλλά δεν πειράζει, την γνωρίζω την ατυχία που κουβαλάω .... :/:
Δε βρήκες ακόμα βρε;Χμ...Θα ρωτησω τη "συμπεθέρα" μου αν μας έμεινε κανένα αδερφάκι της Μόιρα.Ποσο μικρούλι το θες;Η δικιά μου ακόμα δεν είναι 5 μηνών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξέρω ότι τα σιαμέζικα είναι πολύ κουτσομπόλικα... θα σου μιλάει συνέχεια (όχι σα το μονοχνωτο δικό μου που μόνο αν θέλει να βγει μπαλκόνι νιαουρίζει)

αλλα αν δεν βρεις θα κάνεις υπομονή ή θα πάρεις άλλο γατάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξέρω ότι τα σιαμέζικα είναι πολύ κουτσομπόλικα... θα σου μιλάει συνέχεια (όχι σα το μονοχνωτο δικό μου που μόνο αν θέλει να βγει μπαλκόνι νιαουρίζει)

αλλα αν δεν βρεις θα κάνεις υπομονή ή θα πάρεις άλλο γατάκι;
Εσείς κυρία μου γιατί σπιλώνετε την τιμή των σιαμεζακίων;;;:P:P:P

Δεν με πειράζει αν είναι 5-6 μηνών αλλά θέλω κοριτσάκι.

και ναι ξέρω τι κουτσομπόλες είναι :D είχα και παλιότερα και κάναμε καλές κουβεντούλες :up:

γιατί θα ήθελα μια γάτα να νιαουρίζει πότε πότε.

Ο δικός μου ήσυχος παρκετέζος γάτος νιουρίζει στις 6 το πρωί να βγεί μπαλκόνι μόνο....
μόνη μου μιλάω μεσα στο σπίτι. ας απάνταγε πότε πότε.

Αν δεν βρω γατάκι θα περιμένω να βρεθεί και αργότερα για αδερφάκι λεω να βρώ κανά αδεσποτάκι μακρύτριχο :up:

γιατί θα ήθελα μια γάτα να νιαουρίζει πότε πότε.

Ο δικός μου ήσυχος παρκετέζος γάτος νιουρίζει στις 6 το πρωί να βγεί μπαλκόνι μόνο....
μόνη μου μιλάω μεσα στο σπίτι. ας απάνταγε πότε πότε.
Ωραία,όποτε έχεις έλλειψη επικοινωνίας θα σου στέλνω τη Μόιρα και τον Σειριο(αυτός να δεις τι πολυλογάς είναι) και θα μου στελνεις τον Prince να μου κάνει το παρκέ,έκλεισε!:up:

αμέ αμέ... αν του βρέξεις δε και κοιλιά και ουρά και τρέχεις εμ το ποντίκι του (αυτό στο καλάμι) σου κάνει και σφουγγάρισμα

αμέ αμέ... αν του βρέξεις δε και κοιλιά και ουρά και τρέχεις εμ το ποντίκι του (αυτό στο καλάμι) σου κάνει και σφουγγάρισμα
Άμα μου βάλετε μεγάλο κορδόνι στο ποντίκι για να μην πέσω ξερή η ασθματική,θα το κάνουμε κούκλα το πάτωμα!:lol::lol::lol:

:) καλέ βολεύτικε στο περβάζι του παραθύρου (αφού έσκασε σαν καρπούζι κάτω 2-3 φορές...) τώρα ο κουτσομπόλης γύρισε πλάτη και κοιτάει τη διπλανή που απλώνει ρούχα....

ευτιχώς που δεν μιλάει ανθρώπινα... κατίνος σαν την αφεντικίνα του θα ήταν

Κουτσομπόλης με τα όλα του! :lol: :lol:

Το μήλο κάτω από τη μηλιά λένε...:whistle::whistle::lol:

χαχα
επίσης αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε
κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι κλπ

Στου κουφού την πόρτα....το σαπούνι σου χαλάς!!!!!:lol:

άσχετο..... :Ρ

Κορίτσια που να δείτε σε μας που έρχονται στα σεμινάρια με εξώπλατα...ένα κόκκινο με αασορτί γόβες φορούσε μία σήμερα.Κι εγώ το καημένο με το σαλβάρι μου και το κοντομάνικο να νιώθω σαν τον Βασιλάκη τον Καϊλα...:P
Ωραιοτατο το σαλβαρι..εχω τρελη αδυναμια!!!:inlove::inlove::redface:

Καλημέρα, σήμερα προβλέπεται δροσερή μέρα επιτέλους...

Δεν ξέρω πόσο ήρεμα ξυπνήσατε εσείς σήμερα, εγώ στριφογύρισα στον ύπνο μου και παραλίγο να πέσω πάνω στον Prince που είχα πιάσει τα 2/3 του διπλού κρεβατιου. Τεντωμένος σε πλήρη έκταση και η ουρά περίσσευε έξω από το κρεβάτι....

Το άσχημο είναι ότι συγχίστηκε που παραλίγο να πέσω πάνω του και με φιλοδώρησε με αρκετές δαγκωνιές (μάλλον έβγαλε τα αποθημένα του)... Δεν μπορούσα να τον κάνω να σταματήσει. Σαν νυχτερίδα βαμπίρ μου όρμαγε.

Αρκετές δαγκωνιές μετά τον έβαλα στο κλουβάκι του δίπλα στο κρεβάτι, και τον απείλησα ότι θα τον άφηνα για δέκα λεπτά εκεί, αλλά άφηνε ένα σιγανό κλάμα και στα τρία λεπτά του άνοιξα και βγήκε. Μου έγλυψε το χέρι, μου δάγκωσε το πόδι και εξαφανίστηκε.

Ήμουν αρκετά σκληρή μαζί του; Ακόμα άσχημα αισθάνομαι 2 ώρες μετά.

Καλημέρα, σήμερα προβλέπεται δροσερή μέρα επιτέλους...

Δεν ξέρω πόσο ήρεμα ξυπνήσατε εσείς σήμερα, εγώ στριφογύρισα στον ύπνο μου και παραλίγο να πέσω πάνω στον Prince που είχα πιάσει τα 2/3 του διπλού κρεβατιου. Τεντωμένος σε πλήρη έκταση και η ουρά περίσσευε έξω από το κρεβάτι....

Το άσχημο είναι ότι συγχίστηκε που παραλίγο να πέσω πάνω του και με φιλοδώρησε με αρκετές δαγκωνιές (μάλλον έβγαλε τα αποθημένα του)... Δεν μπορούσα να τον κάνω να σταματήσει. Σαν νυχτερίδα βαμπίρ μου όρμαγε.

To δικό μου διαολάκι μου θυμίζει. Εμένα εκτός των άλλων εκεί που΄είμαι ήρεμη παίρνει φόρα και πηδάει πάνω στην κοιλιά μου στο λάπτοπ όπου βρει. Το βράδι μου πιάνει όλο το κρεβάτι κι αν τον ενοχλήσω με δαγκώνει. Αυτός δεν είναι γάτα είναι σκύλος:cool:

Kαλημερα κι απο μενα!!!
Εγω,αν και δε δουλευω ακομα,ξυπνησα νωρις,γιατι το καμαρι μου αποφασισε να μου φερει ενα λαστιχακι στο κρεβατι για να παιξουμε,8 η ωρα το πρωι:mad: Αφου εκρυψα το λαστιχακι στο συρταρι του κομοδινου,3 λεπτα αργοτερα εφερε κι αλλο:mad::mad:
Δηλαδη,που τα βρισκει ρε παιδια?Τα βγαζει μαγικα απο την πατουσα της?Τα εχει στοκ κατω απο το κρεβατι και τα βγαζει για να μου σπασει τα νευρα?
Εννοειται φυσικα οτι τωρα εγω ξυπνησα ολιγον στραβα κι αυτη κοιμαται του καλου καιρου,αφου πρωτα ηπια τον καφε μου με το παιχνιδι-καλαμι-αραχνη στο χερι!!!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back