Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε όλες και όλους!!

Παγώσαμε??? ΝΑΙ!!!! Μας αρέσει??? ΝΑΙ!!!! :up::up::up:
Κουβερτούλα το βραδάκι με πυζαμούλα (επιτέλους!!!) και πρωινό ξύπνημα με ζεστό καφεδάκι και με φουτεράκι βεβαίως βεβαίως:up:

Καλό χειμώνα σας εύχομαι!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερούδια! Χτες το πρόγραμμα είχε JLO:) Κα-τα-πλη-κτι-κή, δεν το συζητάμε για χορεύτρια, έτσι; και κούκλα!!!
Αλλά, η αρπαχτή της αρπαχτής, όμως... Μία ώρα έκατσε στη σκηνή:( Ούτε δέκα τραγούδια δεν ακούσαμε... το θέαμα ήταν υπέροχο, αλλά δεν χορτάσαμε με τίποτε. Εννοείται ότι στην Αμερική θα τη γιουχάρανε με τις ώρες εάν έκανε κάτι τέτοιο. Εκεί 2,5 με 3 ώρες είναι στάνταρ.

Τι να πω, βρίσκουν και τα κάνουν. Ειλικρινά όμως, θα το ξανάκανα, παρά την ταλαιπωρία και τη μικρή διάρκεια της παράστασης:rolleyes: Είναι να μην το'χεις το πρόβλημα, άμα το'χεις... κάηκες!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Βγηκα σημερα στο μπαλκονι και αντικρυσα...το χάος!Ολο το μπαλκονι χαλια,τα πραγματα πεταμενα,ο δρομος μας εκτος απο λασπες και βρωμιες εχει μεχρι και σανιδια!Η Κάλυμνος δεν έχει αποχευτευτικο δικτυο,οποτε κατεβηκε όοοοολο το νερο για να καταληξει στη θάλασσα.Εχουν πλημυρρησει όλα τα εμπορικα καταστηματα,βγαζουν με κουβαδες το νερο.Χτες σε καποια στιγμη μας κοπηκε μεχρι και το ρευμα...

Καλημερα!
Βγηκα σημερα στο μπαλκονι και αντικρυσα...το χάος!Ολο το μπαλκονι χαλια,τα πραγματα πεταμενα,ο δρομος μας εκτος απο λασπες και βρωμιες εχει μεχρι και σανιδια!Η Κάλυμνος δεν έχει αποχευτευτικο δικτυο,οποτε κατεβηκε όοοοολο το νερο για να καταληξει στη θάλασσα.Εχουν πλημυρρησει όλα τα εμπορικα καταστηματα,βγαζουν με κουβαδες το νερο.Χτες σε καποια στιγμη μας κοπηκε μεχρι και το ρευμα...

Τι να πεις Δωρακι αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα.Τα νησια ειναι ωραια για διακοπες, αν πας να μεινεις ολο τον χρονο τοτε αντιλαμβανεσαι τι τεραστια προβληματα υπαρχουν.Τοσα χρονια κανεις δεν φροντιζει να υπαρχει υποδομη.:hmm:
Καλημερα απο την ηλιολουστη Θεσ/νικη.Το πρωι το κρυο ηταν αισθητο αλλα τωρα εξω εχει ωραια λιακαδα.:D:D:D

Καλημερα!

Καλημέρα. Εδώ σήμερα μετά τον χθεσινό χαμό βροχή και άνεμο έχει μια υπέροχη λιακάδα:)

Καλημερα και από εμένα τι κάνετε??? Πως τα περνάτε??? εγώ ξύπνησα μία χαρα η Κλειώ μου είναι και αυτή πολύ ήρεμη και εμένα αυτή η ηρεμία μου αρέσει πάρα πολύ......

Λοιπον δειτε την αθανατη ελληνικη πραγματικοτητα.Αυτο καποτε ηταν δρομος.Η Καλυμνος δεν εχει αποχετευτικο δικτυο,οποτε τωρα ο δρομος μας βρισκεται κατω απο τα σανιδια και τους τεσσερις ποντους λασπη.Αυτο το ελαφρως υπερυψωμενο καποτε ηταν πεζοδρομιο...Να βλεπατε το υφος αποριας του Σειριου οταν καθαριζα...
P9211387-1.jpg

Παρολα αυτα,δεν το βαλαμε κατω και καναμε ωραιοτατα brownies χτες,μονο που μας βγηκαν ακανονιστα γιατι μας κοπηκε το ρευμα και κρυωσαν μεχρι να τα κοψω.
P9211392.jpg

Τι αλλο έπαθες και βγάζεις αυτό το σεντόνι?????

Σε βλεπω να απορείς οι φωτο για να μπορέσω να τις δω τις κάνω δεξιά και αριστερα είναι τεράστιες και δεν φαίνονται καλά με την μία.....
Εσύ τις βλέπεις καλά μόνο σε μένα είναι έτσι?????

Ετσι τις ανεβαζει στο photobucket,επειδη δεν ειχαν σχεση με γατες δεν ηθελα να τις βαλω στο gallery.Αν ενοχλουν να τις βγαλω.

Και σε μενα ετσι βγαινουν μαλλον φταιει η αναλυση της φωτο.Θελει πριν επεξεργασια.Εκτος αν φταιει η αναλυση οθονης που εχουμε.:confused::hmm:(εγινα και ειδικος:blink:)
Δωρακι τα brownies τρωγονται μια χαρα και ετσι!:up:
Μπραβο χρυσοχερα μου!:up::D:D

Τις επεξεργαζομαι και τις μικραινει σε αναλυση,σε διαστασεις θα δοκιμασω να τις μικρυνω αν ειναι ενοχλητικο.

Οχι καλε Δωρακι,σιγα το πραγμα. Απλως το αναφερουμε γιατι μας εκανε εντυπωση.:kiss: Πειες για μας καφεδακι με brownies :up::up::up:
Oπως καταλαβες εγω τωρα εχω ζηλεψει:redface: και κανω και διαιτα!:down:

Μηπως εχετε αριστερα στηλη με σελιδοδεικτες;Γιατι εμενα ελαχιστα μετακινειται η μπαρα,ενα κλικ,για να φανει ολοκληρη.
Καφε δεν πινω,θες να πιω ενα τσαι με brownies και για σενα;Γκριζο Κόμη,πινεις;Ή ακομα καλυτερα,δεν παιρνεις το αεροπλανο να ερθεις να το πιουμε μαζι;

Πω πω, λαχταριστά φαίνονται τα brownies, μπράβο Δώρα :)
Ετσι τις ανεβαζει στο photobucket,επειδη δεν ειχαν σχεση με γατες δεν ηθελα να τις βαλω στο gallery.Αν ενοχλουν να τις βγαλω.
Μπορείς να τις ανεβάζεις και ως συνημμένα αρχεία αν θες ;)

Δωράκι μας άνοιξες την όρεξη με τα brownies. Τι κάνουν τα μωρά σου??? Είδαμε και τα χάλια της αιώνιας Ελλαδας μας. Αλλά τι να κάνουμε?? Την αγαπάμε την άτιμη όπως κι άν είναι...

Οποια θελει να απολαυσει brownies ειναι ευπρόσδεκτη!Εχω και γαλλικο καφε,και ελληνικο,οτι καφε θελετε( εννοειται και απο τσαι οτι εχω δεκα ποικιλιες,καθως καφε δεν πινω).Ανασκουμπωθειτε λοιπον!
ΟΚ Αλικη μου,σ'ευχαριστω,αλλη φορα θα τις βαζω ως συνημμενα.

Οποια θελει να απολαυσει brownies ειναι ευπρόσδεκτη!Εχω και γαλλικο καφε,και ελληνικο,οτι καφε θελετε( εννοειται και απο τσαι οτι εχω δεκα ποικιλιες,καθως καφε δεν πινω).Ανασκουμπωθειτε λοιπον!
ΟΚ Αλικη μου,σ'ευχαριστω,αλλη φορα θα τις βαζω ως συνημμενα.

:D:D:D χωρίς λόγια

Δωρακι τωρα που μπηκα απο το λαπ-τοπ μου βγαζει κανονικα τις φωτογραφιες.Μαλλον πρεπει να παιζει και η αναλυση οθονης.Σ'αυτο εχω ι τα VISTA.:hmm:Nα ρωτησω και κατι, στην ασπρομαυρη φωτο κατω απο το τζαμι του τραπεζιου, το κοριτσακι εσυ εισαι?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back