Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δε σου τη γλιτωνει με τιποτα ε;Να τον δεις τωρα που φουντωσε και το μαλλι του...σαν λουτρινο ειναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε σου τη γλιτωνει με τιποτα ε;Να τον δεις τωρα που φουντωσε και το μαλλι του...σαν λουτρινο ειναι.

To αγόρι μου :inlove::inlove::inlove::kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα παιδια κανονισαμε τπτ για την μάζωξη????? δεν πιστευω να φυγετε νωρις νωρις και να μην προλαβουμε να ζουλιξουμε!!!:lol::lol:

Περιμενω να μου πειτε σε ποιας βολευει,για να κανονισουμε εισητηριο επιστροφης!Θα προσπαθησουμε να φυγουμε κατα τις 4 με 5 για να σας προλαβουμε ολες.

Ωραια,μονο να ρωτησουμε την Αναστασια μηπως τη βολευει καλυτερα να βρεθουμε σε αυτη για να παμε και τη Μοιρα στη Βασιλικη.;)
ΛΟΙΠΟΝ.!!!! Πιστεύω πως βολεύει καλλίτερα να μαζευτούμε στο σπίτι μου!!! Και αυτο για να μην ταλαιπωρουνται τα μικρά. :hmm:Να πάμε πρώτα ίσως την Μόιρα στον γαμπρο, να τον γνωρίσει κι από κοντά η συμπεθέρα, και μετά κατα τις 11 το πρωι να μαζευτουμε στο σπίτι μου Ν. Σμύρνη, κοντά στο σπίτι του γαμβρου, ώστε να μην ταλαιπωρείται κ το Σειριάκι με τόσες μετακινήσεις. Και έτσι, στη συνέχεια το απόγευμα, φεύγει η Δώρα από το σπίτι μου, για το ΚΤΕΛ. Ετσι σκέφτομαι. Εσύ Δώρα τι λες? Θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας κατ΄αυτόν τον τρόπο. Μόνο πείτε μου πόσα άτομα θα μαζευτούμε στο σπίτι. Ειστε ευπροσδεκτοι!!!

Πολυ ωραια ιδεα,ευχαριστουμε πολυ για τη φιλοξενια συμπεθερα!Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιος προγραμματισμος,ελπιζω να μην ξεπουπουλιαστουν μονο τοσα γατουνια μαζι στο σπιτι σου!:lol:Τη μικρη λες να την αφησουμε με τον γαμπρο μετα τη γνωριμια;:hmm:Κατευθειαν;

ΛΟΙΠΟΝ.!!!! Πιστεύω πως βολεύει καλλίτερα να μαζευτούμε στο σπίτι μου!!! Και αυτο για να μην ταλαιπωρουνται τα μικρά. :hmm:Να πάμε πρώτα ίσως την Μόιρα στον γαμπρο, να τον γνωρίσει κι από κοντά η συμπεθέρα, και μετά κατα τις 11 το πρωι να μαζευτουμε στο σπίτι μου Ν. Σμύρνη, κοντά στο σπίτι του γαμβρου, ώστε να μην ταλαιπωρείται κ το Σειριάκι με τόσες μετακινήσεις. Και έτσι, στη συνέχεια το απόγευμα, φεύγει η Δώρα από το σπίτι μου, για το ΚΤΕΛ. Ετσι σκέφτομαι. Εσύ Δώρα τι λες? Θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας κατ΄αυτόν τον τρόπο. Μόνο πείτε μου πόσα άτομα θα μαζευτούμε στο σπίτι. Ειστε ευπροσδεκτοι!!!

Εγώ Αναστασία μου είμαι μέσα. Διαθέτω και εγώ το σπίτι μου αν δεν βολεύει την Δώρα η Ν. Σμύρνη. Καισαριανή είμαι. Δώρα περιμένουμε να αποφασίσει η αυτού εξοχότητα Σείριος μετά της αυτού εξοχότητας Μόιρας και μετά της αυτού εξοχότητας Δώρας:lol:. Που σε βολεύει εσένα παιδί μουυυυυυυυυ

Δώρα μου δεν θα τα φέρουμε σε επαφή τα γατάκια μεταξύ τους. Γιατί άντε να πείσω τον Τίμυ, τη Νάλα κ τον Σεβάχ και τη Λούση,πως μετά από τον ερχομό του Σεβάχ και τις φιλοξενίες του Σίμπα, ο Σείριος κ η Μόιρα δεν θα μείνουν κ θα είναι απλά περαστικοί.!!!:)Καθώς είδες τον Περσουλη μου τον βγάζω απ΄έξω γιατί είναι το πλέον καταδεχτικό, αγγελικό, καλόψυχο πλασματάκι που έχω συναντήσει σε ζωάκι.:up:
Αλλα σε εσένα έγκειται το άν θα μαζευτουμε εδω στο σπιτι μου ή στης Ράνιας. Κανένα πρόβλημα. εγώ το λέω για να εχουμε πιο πολύ χρονο....

Μπορούμε να κάνουμε κ το άλλο. Να έρθουμε στο σπίτι μου, κ να καθίσουμε ως τις 10 και μετά να πάμε τη νύφη, ή να την πάμε πρώτα τη νύφη κ να έρθουμε στο σπίτι μου ως τις 10. Και ύστερα, να πάρουμε τον Σείριο κ να πάμε στη Ράνια, κ να γίνει εκεί η συγκέντρωση. Κι αυτο γίνεται. Και μετά η αποχώρηση γίνεται κατ΄ευθείαν από Ράνια για το ΚΤΕΛ ή ερχόμαστε πρώτα Ν. Σμύρνη, βλέπεις λίγο το Μοϊράκι κ φεύγεις από εδώ για ΚΤΕΛ
Ολα γίνονται φτάνει να οργανωθούμε
:up:

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα,οπως σας βολευει εσας!Σε επαφη δεν θα τα φερουμε,αλλα θελω να τα δω ε;Να ερθω τοσο δρομο και να μη ζουληξω φατσουλες;Ας κατσει ο Σειριος μεσα με τις γατομαμαδες για λιγο,να δω κι εγω τα μωρουλια σου;Ε;Φανταστικη γατοσυμπεθερα;

Μπορούμε να κάνουμε κ το άλλο. Να έρθουμε στο σπίτι μου, κ να καθίσουμε ως τις 10 και μετά να πάμε τη νύφη, ή να την πάμε πρώτα τη νύφη κ να έρθουμε στο σπίτι μου ως τις 10. Και ύστερα, να πάρουμε τον Σείριο κ να πάμε στη Ράνια, κ να γίνει εκεί η συγκέντρωση. Κι αυτο γίνεται. Και μετά η αποχώρηση γίνεται κατ΄ευθείαν από Ράνια για το ΚΤΕΛ ή ερχόμαστε πρώτα Ν. Σμύρνη, βλέπεις λίγο το Μοϊράκι κ φεύγεις από εδώ για ΚΤΕΛ
Ολα γίνονται φτάνει να οργανωθούμε
:up:
Οχι μωρε,περα δωθε θα σας εχω;Το μονο που με αγχωνει ειναι μην στρεσσαριστει η μικρη,ειναι λιγο διστακτικη στην αρχη...Καλα ας την παμε στον Σιμπα το πρωι,κι αν δουμε οτι ειναι πολυ αγχωμενη,την παιρνουμε σε σενα και την παραλαμβανει απο εκει η Βασιλικη το μεσημερακι.Για να μην την αφησουμε κατευθειαν και εχουμε ευτραπελα.:/:

Οχι μωρε,περα δωθε θα σας εχω;Το μονο που με αγχωνει ειναι μην στρεσσαριστει η μικρη,ειναι λιγο διστακτικη στην αρχη...Καλα ας την παμε στον Σιμπα το πρωι,κι αν δουμε οτι ειναι πολυ αγχωμενη,την παιρνουμε σε σενα και την παραλαμβανει απο εκει η Βασιλικη το μεσημερακι.Για να μην την αφησουμε κατευθειαν και εχουμε ευτραπελα.:/:

Ax καλέ το περίμενα η Δώρα έχει αγχωθεί για το γατοπαιδί της:lol::lol::lol:. Να δω πως θα την αφήσεις για να ταξιδέψεις για Βόλο βρε

παιδια και γω μεσα ειμαι!!!! ελπιζω να μην δουλευω μονο!!!! θα προσπαθησω να εχω ρεπο!!!!! :):):) αχ !με τοσες φατσουλες θα τρελαθουμε!!!!! ελπιζω να μην δημιουργησουμε προβλημα τοσα ατομα!! μην στρεσαριστουν και τα μικρα!

Σωστά τα λες. Καλά βέβαια μπορουμε κι εμείς να καθίσουμε λίγο στο Σίμπα να παρακολουθήσουμε. Τι λές? Αλλωστε η Βασιλική δεν θα τα αφήσει μόνα τους τουλάχιστον την 1η μέρα. Δεν γίνεται να μείνουν μόνα τα μικρά. Πρέπει να παρακολουθήσει τι γίνεται...:redface:
Μπορούμε να το οργανώσουμε όπως θες. Μην σκέφτεσαι καθόλου το πήγαινε έλα παρά μόνον να οργανωθουμε ακόμη κ στο λεπτό. Και εννοείται προέχει να μην στρεσαριστεί το Μοϊράκι μωρέ.:blink:

παιδια και γω μεσα ειμαι!!!! ελπιζω να μην δουλευω μονο!!!! θα προσπαθησω να εχω ρεπο!!!!! :):):) αχ !με τοσες φατσουλες θα τρελαθουμε!!!!! ελπιζω να μην δημιουργησουμε προβλημα τοσα ατομα!! μην στρεσαριστουν και τα μικρα!

Δεν νομίζω να είμαστε πολλοί γιατί οι περισσότεροι θα δουλεύουν:(

Ε ναι λοιπον,αγχωνομαι για τη μπεμπα μου η τρελη γατομανα!Ρανια εσυ που την εχεις δει κι απο κοντα,ποσο μαζεμενη κι ευθραυστη ειναι,καταλαβαινεις γιατι με αγχωνει...Αχ μην μου θυμιζεις που θα την αφησω και θα ειναι μακρια μου τοσες μερες,το μονο που με καθησυχαζει ειναι οτι θα τη φροντιζουν καλα...:(

Καλή καρδιά να υπάρχει κ ζεστασιά ανάμεσά μας κ προβλημα δεν δημιουργειται. Θα γίνει συστηματικά η συνάντηση με τα μικρά. Με εισιτήριο καλέ. Ενας ένας όπως στο ΙΚΑ. Με ραντεβού.
Η γραμματέας θα είναι η Λούση ή στην αντίστοιχη περίπτωση αν πάμε Ράνια, ο Αιμίλιος!!!! χιχιχιχι
:lol:

Ε ναι λοιπον,αγχωνομαι για τη μπεμπα μου η τρελη γατομανα!Ρανια εσυ που την εχεις δει κι απο κοντα,ποσο μαζεμενη κι ευθραυστη ειναι,καταλαβαινεις γιατι με αγχωνει...Αχ μην μου θυμιζεις που θα την αφησω και θα ειναι μακρια μου τοσες μερες,το μονο που με καθησυχαζει ειναι οτι θα τη φροντιζουν καλα...:(
Αυτό να το ξαναπείς.!!! Και με αγάπη πολλή!!:D:D:D

Σωστά τα λες. Καλά βέβαια μπορουμε κι εμείς να καθίσουμε λίγο στο Σίμπα να παρακολουθήσουμε. Τι λές? Αλλωστε η Βασιλική δεν θα τα αφήσει μόνα τους τουλάχιστον την 1η μέρα. Δεν γίνεται να μείνουν μόνα τα μικρά. Πρέπει να παρακολουθήσει τι γίνεται...:redface:
Μπορούμε να το οργανώσουμε όπως θες. Μην σκέφτεσαι καθόλου το πήγαινε έλα παρά μόνον να οργανωθουμε ακόμη κ στο λεπτό. Και εννοείται προέχει να μην στρεσαριστεί το Μοϊράκι μωρέ.:blink:
Ωραια,εγω λεω να την παμε,να δουμε πως θα παει,κι αν ειναι καλα,την αφηνουμε και παμε σπιτι σου,αλλιως την παιρνουμε και την ξαναπαει η Βασιλικα το μεσημερακι που θα φυγω,για να συνηθισει λιγο λιγο.Συγκινηθηκα τωρα,να μου το προσεχετε το μωρο μου Αναστασια...:cry:

Δεν νομίζω να είμαστε πολλοί γιατί οι περισσότεροι θα δουλεύουν:(

ναι εχεις δικιο ρανια ειναι καθημερινη!!! οποτε λογικα δεν θα υπαρξει προβλημα !! Δωρα μην αγχωνεσαι τοσες ειμαστε οτι χρειαστεις θα σε βοηθησουμε! δες τι ειναι πιο καλο για σενα και πως βολευει καλυτερα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back