moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δε σου τη γλιτωνει με τιποτα ε;Να τον δεις τωρα που φουντωσε και το μαλλι του...σαν λουτρινο ειναι.
To αγόρι μου

:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
ΛΟΙΠΟΝ.!!!! Πιστεύω πως βολεύει καλλίτερα να μαζευτούμε στο σπίτι μου!!! Και αυτο για να μην ταλαιπωρουνται τα μικρά.Ωραια,μονο να ρωτησουμε την Αναστασια μηπως τη βολευει καλυτερα να βρεθουμε σε αυτη για να παμε και τη Μοιρα στη Βασιλικη.![]()
Να πάμε πρώτα ίσως την Μόιρα στον γαμπρο, να τον γνωρίσει κι από κοντά η συμπεθέρα, και μετά κατα τις 11 το πρωι να μαζευτουμε στο σπίτι μου Ν. Σμύρνη, κοντά στο σπίτι του γαμβρου, ώστε να μην ταλαιπωρείται κ το Σειριάκι με τόσες μετακινήσεις. Και έτσι, στη συνέχεια το απόγευμα, φεύγει η Δώρα από το σπίτι μου, για το ΚΤΕΛ. Ετσι σκέφτομαι. Εσύ Δώρα τι λες? Θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας κατ΄αυτόν τον τρόπο. Μόνο πείτε μου πόσα άτομα θα μαζευτούμε στο σπίτι. Ειστε ευπροσδεκτοι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τη μικρη λες να την αφησουμε με τον γαμπρο μετα τη γνωριμια;
Κατευθειαν;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ΛΟΙΠΟΝ.!!!! Πιστεύω πως βολεύει καλλίτερα να μαζευτούμε στο σπίτι μου!!! Και αυτο για να μην ταλαιπωρουνται τα μικρά.Να πάμε πρώτα ίσως την Μόιρα στον γαμπρο, να τον γνωρίσει κι από κοντά η συμπεθέρα, και μετά κατα τις 11 το πρωι να μαζευτουμε στο σπίτι μου Ν. Σμύρνη, κοντά στο σπίτι του γαμβρου, ώστε να μην ταλαιπωρείται κ το Σειριάκι με τόσες μετακινήσεις. Και έτσι, στη συνέχεια το απόγευμα, φεύγει η Δώρα από το σπίτι μου, για το ΚΤΕΛ. Ετσι σκέφτομαι. Εσύ Δώρα τι λες? Θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας κατ΄αυτόν τον τρόπο. Μόνο πείτε μου πόσα άτομα θα μαζευτούμε στο σπίτι. Ειστε ευπροσδεκτοι!!!
Εγώ Αναστασία μου είμαι μέσα. Διαθέτω και εγώ το σπίτι μου αν δεν βολεύει την Δώρα η Ν. Σμύρνη. Καισαριανή είμαι. Δώρα περιμένουμε να αποφασίσει η αυτού εξοχότητα Σείριος μετά της αυτού εξοχότητας Μόιρας και μετά της αυτού εξοχότητας Δώρας
. Που σε βολεύει εσένα παιδί μουυυυυυυυυΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καθώς είδες τον Περσουλη μου τον βγάζω απ΄έξω γιατί είναι το πλέον καταδεχτικό, αγγελικό, καλόψυχο πλασματάκι που έχω συναντήσει σε ζωάκι.
Αλλα σε εσένα έγκειται το άν θα μαζευτουμε εδω στο σπιτι μου ή στης Ράνιας. Κανένα πρόβλημα. εγώ το λέω για να εχουμε πιο πολύ χρονο....
staman2
Περιβόητο μέλος
Ολα γίνονται φτάνει να οργανωθούμε

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι μωρε,περα δωθε θα σας εχω;Το μονο που με αγχωνει ειναι μην στρεσσαριστει η μικρη,ειναι λιγο διστακτικη στην αρχη...Καλα ας την παμε στον Σιμπα το πρωι,κι αν δουμε οτι ειναι πολυ αγχωμενη,την παιρνουμε σε σενα και την παραλαμβανει απο εκει η Βασιλικη το μεσημερακι.Για να μην την αφησουμε κατευθειαν και εχουμε ευτραπελα.Μπορούμε να κάνουμε κ το άλλο. Να έρθουμε στο σπίτι μου, κ να καθίσουμε ως τις 10 και μετά να πάμε τη νύφη, ή να την πάμε πρώτα τη νύφη κ να έρθουμε στο σπίτι μου ως τις 10. Και ύστερα, να πάρουμε τον Σείριο κ να πάμε στη Ράνια, κ να γίνει εκεί η συγκέντρωση. Κι αυτο γίνεται. Και μετά η αποχώρηση γίνεται κατ΄ευθείαν από Ράνια για το ΚΤΕΛ ή ερχόμαστε πρώτα Ν. Σμύρνη, βλέπεις λίγο το Μοϊράκι κ φεύγεις από εδώ για ΚΤΕΛ
Ολα γίνονται φτάνει να οργανωθούμε![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Οχι μωρε,περα δωθε θα σας εχω;Το μονο που με αγχωνει ειναι μην στρεσσαριστει η μικρη,ειναι λιγο διστακτικη στην αρχη...Καλα ας την παμε στον Σιμπα το πρωι,κι αν δουμε οτι ειναι πολυ αγχωμενη,την παιρνουμε σε σενα και την παραλαμβανει απο εκει η Βασιλικη το μεσημερακι.Για να μην την αφησουμε κατευθειαν και εχουμε ευτραπελα.![]()
Ax καλέ το περίμενα η Δώρα έχει αγχωθεί για το γατοπαιδί της

. Να δω πως θα την αφήσεις για να ταξιδέψεις για Βόλο βρεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

αχ !με τοσες φατσουλες θα τρελαθουμε!!!!! ελπιζω να μην δημιουργησουμε προβλημα τοσα ατομα!! μην στρεσαριστουν και τα μικρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Σωστά τα λες. Καλά βέβαια μπορουμε κι εμείς να καθίσουμε λίγο στο Σίμπα να παρακολουθήσουμε. Τι λές? Αλλωστε η Βασιλική δεν θα τα αφήσει μόνα τους τουλάχιστον την 1η μέρα. Δεν γίνεται να μείνουν μόνα τα μικρά. Πρέπει να παρακολουθήσει τι γίνεται...Οχι μωρε,περα δωθε θα σας εχω;Το μονο που με αγχωνει ειναι μην στρεσσαριστει η μικρη,ειναι λιγο διστακτικη στην αρχη...Καλα ας την παμε στον Σιμπα το πρωι,κι αν δουμε οτι ειναι πολυ αγχωμενη,την παιρνουμε σε σενα και την παραλαμβανει απο εκει η Βασιλικη το μεσημερακι.Για να μην την αφησουμε κατευθειαν και εχουμε ευτραπελα.![]()

Μπορούμε να το οργανώσουμε όπως θες. Μην σκέφτεσαι καθόλου το πήγαινε έλα παρά μόνον να οργανωθουμε ακόμη κ στο λεπτό. Και εννοείται προέχει να μην στρεσαριστεί το Μοϊράκι μωρέ.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
παιδια και γω μεσα ειμαι!!!! ελπιζω να μην δουλευω μονο!!!! θα προσπαθησω να εχω ρεπο!!!!!αχ !με τοσες φατσουλες θα τρελαθουμε!!!!! ελπιζω να μην δημιουργησουμε προβλημα τοσα ατομα!! μην στρεσαριστουν και τα μικρα!
Δεν νομίζω να είμαστε πολλοί γιατί οι περισσότεροι θα δουλεύουν

moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλή καρδιά να υπάρχει κ ζεστασιά ανάμεσά μας κ προβλημα δεν δημιουργειται. Θα γίνει συστηματικά η συνάντηση με τα μικρά. Με εισιτήριο καλέ. Ενας ένας όπως στο ΙΚΑ. Με ραντεβού.παιδια και γω μεσα ειμαι!!!! ελπιζω να μην δουλευω μονο!!!! θα προσπαθησω να εχω ρεπο!!!!!αχ !με τοσες φατσουλες θα τρελαθουμε!!!!! ελπιζω να μην δημιουργησουμε προβλημα τοσα ατομα!! μην στρεσαριστουν και τα μικρα!
Η γραμματέας θα είναι η Λούση ή στην αντίστοιχη περίπτωση αν πάμε Ράνια, ο Αιμίλιος!!!! χιχιχιχι

staman2
Περιβόητο μέλος
Αυτό να το ξαναπείς.!!! Και με αγάπη πολλή!!Ε ναι λοιπον,αγχωνομαι για τη μπεμπα μου η τρελη γατομανα!Ρανια εσυ που την εχεις δει κι απο κοντα,ποσο μαζεμενη κι ευθραυστη ειναι,καταλαβαινεις γιατι με αγχωνει...Αχ μην μου θυμιζεις που θα την αφησω και θα ειναι μακρια μου τοσες μερες,το μονο που με καθησυχαζει ειναι οτι θα τη φροντιζουν καλα...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ωραια,εγω λεω να την παμε,να δουμε πως θα παει,κι αν ειναι καλα,την αφηνουμε και παμε σπιτι σου,αλλιως την παιρνουμε και την ξαναπαει η Βασιλικα το μεσημερακι που θα φυγω,για να συνηθισει λιγο λιγο.Συγκινηθηκα τωρα,να μου το προσεχετε το μωρο μου Αναστασια...:cry:Σωστά τα λες. Καλά βέβαια μπορουμε κι εμείς να καθίσουμε λίγο στο Σίμπα να παρακολουθήσουμε. Τι λές? Αλλωστε η Βασιλική δεν θα τα αφήσει μόνα τους τουλάχιστον την 1η μέρα. Δεν γίνεται να μείνουν μόνα τα μικρά. Πρέπει να παρακολουθήσει τι γίνεται...
Μπορούμε να το οργανώσουμε όπως θες. Μην σκέφτεσαι καθόλου το πήγαινε έλα παρά μόνον να οργανωθουμε ακόμη κ στο λεπτό. Και εννοείται προέχει να μην στρεσαριστεί το Μοϊράκι μωρέ.
ria23
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω να είμαστε πολλοί γιατί οι περισσότεροι θα δουλεύουν![]()
ναι εχεις δικιο ρανια ειναι καθημερινη!!! οποτε λογικα δεν θα υπαρξει προβλημα !! Δωρα μην αγχωνεσαι τοσες ειμαστε οτι χρειαστεις θα σε βοηθησουμε! δες τι ειναι πιο καλο για σενα και πως βολευει καλυτερα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool