julia
Διακεκριμένο μέλος

Περαστικά στις άρρωστες!
Εγώ έχασα το δίπλωμά μου... και έσκασα 85ε για δήλωση απώλειας αστυνομία.. παράβολα Eθνική/εφορία αλλο παράβολο, φωτογραφίες, ΚΕΠ... να βγάλω το νέο. Το μόνο καλό είναι ότι τα τελείωσα ΟΛΑ σε μια ώρα.
Τα καλά του χωριού.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι περαστικά και να τελειώσει σύντομα η περιπέτεια υγείας και με το καλύτερο αποτέλεσμα.καλημερα σε ολους ολες..ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για οσα μου προσφερε το φορουμ και οτι θα μου ειναι δυσκολο να ζησω και μια μερα χωρις να μπω να διαβασω τα ενδιαφεροντα αυτα θεματακια..νιωθω οτι ειστε σαν οικογενεια μου δυστυχως ομως λογω μιας σοβαρης επεμβασης ενος πολυ δικου μου ανθρωπου θα χρειαστει να λειψω αρκετο καιρο (παρασκευη φευγω)και αυτος ειναι ενας σημαντικος παραγοντας που δινω και την Λουθιεν καθως αφου δεν τα εχει βρει με την Ηρω θα μου ειναι αδυνατο να την απομονωσω εκει που θα παω ..την Ηρω θα την παρω μαζι μου.δεν γνωριζω το ποτε ακριβως θα επιστρεψω ..μαλλον θα επιστρεψω και θα ξαναφυγω..τελος παντων οπως και να εχει με βοηθησατε πολυ στο να μεγαλωσει σωστα η μικρη μου και σας ευχαριστω θερμα ολους.![]()
Καθώς και να σε ξαναέχουμε σύντομα κοντά μας
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχομαι να ειναι ολα περαστικα!
Να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στην Ηρουλα μας και να ξερετε οτι θα μας λειψετε πολυ!

Να ερχεστε που και που να μας λετε τα νεα σας, μη χαθουμε, οκ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλό μήνα και απο δώ.
Περαστικά στις άρρωστες!
Εγώ έχασα το δίπλωμά μου... και έσκασα 85ε για δήλωση απώλειας αστυνομία.. παράβολα Eθνική/εφορία αλλο παράβολο, φωτογραφίες, ΚΕΠ... να βγάλω το νέο. Το μόνο καλό είναι ότι τα τελείωσα ΟΛΑ σε μια ώρα.
Τα καλά του χωριού.!![]()
Ευχαριστώ Julia.

Μπορεί η γραφειοκρατία να "απλουστεύτηκε" αλλά τα παραβόλα αυξήθηκαν!

Υπομονή.

ria23
Διάσημο μέλος
Εύχομαι περαστικά και να τελειώσει σύντομα η περιπέτεια υγείας και με το καλύτερο αποτέλεσμα.
Καθώς και να σε ξαναέχουμε σύντομα κοντά μας.
Συμπεθερουλα μου?
Ευχομαι να ειναι ολα περαστικα!
Να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στην Ηρουλα μας και να ξερετε οτι θα μας λειψετε πολυ!
Να ερχεστε που και που να μας λετε τα νεα σας, μη χαθουμε, οκ?![]()
ευχαριστω πολυ κοριτσια μου δίνετε κουραγιο και χαρα με τα καλα σας λογια..και γω ευχομαι να ειμαι συντομα κοντα σας..τουλαχιστον θα τα λεμε μεχρι την παρασκευη..ελπιζω να τελειωσουν ολα γρηγορα σαν ενα κακο ονειρο και σε 2-3 βδομαδες το πολυ να ειμαι πισω..
συμπεθερα φιλια στο αγορι μας το Σιμπα και στην ομορφη χιονατη..

moukelis
Επιφανές μέλος
3 μέρες Γλασκωβη και 4 μερες Εδιμβουργο,ειναι το δωρο-εκπληξη του Δημητρη για τα γενεθλια του.Εχει κανει κανενας το ταξιδι να μας πει κανενα tip;

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα ξεχασα, εσυ εισαι κακια

moukelis
Επιφανές μέλος
Αμα με ανεχοσουν κι εσυ εννια χρονια θα σου εκανα δωρο ταξιδι και στη Χονολουλου!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα με εκανες και ζηλεψα.

moukelis
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζηλεψες που δεν με ανεχεσαι εννια χρονια;Κοιτα Αλικη με κολακευεις,αλλα πως να στο πω...δε σε βλεπω ετσι...![]()

Οχι μαρη κι εμενα δε με εχει βαρεσει τετοια απελπισια (ακομα τουλαχιστον).

Το ταξιδακι ζηλεψα...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Με τη βοήθεια της Βίκυς κλείσαμε τις καλοκαιρινες μας διακοπές για Σκωτια!3 μέρες Γλασκωβη και 4 μερες Εδιμβουργο,ειναι το δωρο-εκπληξη του Δημητρη για τα γενεθλια του.
Εχει κανει κανενας το ταξιδι να μας πει κανενα tip;![]()
Δυστυχώς δεν ξέρω να σε διαφωτίσω.
Φαντάζομαι όμως οτι θα είναι υπέροχα.
Μου 'χουν πεί οτι είναι καταπράσινη με ωραία τοπία.Από τώρα φαντάζομαι τι υπέροχες φωτογραφίες θα βγάλεις!

Εγώ σου εύχομαι από τώρα ,καλά να περάσετε!

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε Νικη μου.Δυστυχώς δεν ξέρω να σε διαφωτίσω.Φαντάζομαι όμως οτι θα είναι υπέροχα.
Μου 'χουν πεί οτι είναι καταπράσινη με ωραία τοπία.Από τώρα φαντάζομαι τι υπέροχες φωτογραφίες θα βγάλεις!
Εγώ σου εύχομαι από τώρα ,καλά να περάσετε!![]()

stellak
Διάσημο μέλος

Δυστυχώς από Γλασκώβη δεν ξέρω και πολλά να σου πω, δεν έμεινα παρά μόνο πέρασα, αλλά το Εδιμβούργο είναι μαγικό. Θα νομίζεις ότι χάθηκες με τη μηχανή του χρόνου, μόλις δεις το κάστρο
Έχω όλους τους χάρτες, εκδρομές στα Highlands και ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο κάτω από το κάστρο. Πόσο με αγαπάς, είπες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
αμα σου πω οτι της εκλεισα αυτο το ξενοδοχειο κατω απο το καστρο θα με πιστεψεις?Έχω όλους τους χάρτες, εκδρομές στα Highlands και ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο κάτω από το κάστρο. Πόσο με αγαπάς, είπες;

castle view

stellak
Διάσημο μέλος

Α, και που'σαι, πάρε με το καλό τη Βίκυ, μπας και σου κανονίσει και τις εκδρομές από εδώ, να πας πλήρως πακετωμένη

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελπιζω αυτο να ηταν αρκετο δειγμα εκτιμησης και να εχω ολες τις πληροφοριες στην Εκθεση,ε,φανταστική φράου Στελλα;

Η Βικυ μας φροντισε μια χαρα,οσον αφορα τα εισητηρια και τις εκδρομουλες που πρεπει να κλεισουμε!:kiss:Ταξιδευει και εμας,και τις γατες μας!

roulsydney
Διάσημο μέλος
Στελλα μου,σου ειπα οτι τελικα μετα απο ενδελεχη ερευνα ανακαλυψα οτι οι ταρανδοι ειναι μωβ με λευκο!Οι πραγματικοι καλε,οι αυθεντικοι,τυφλα να'χει ο Ρουντολφ!
Ελπιζω αυτο να ηταν αρκετο δειγμα εκτιμησης και να εχω ολες τις πληροφοριες στην Εκθεση,ε,φανταστική φράου Στελλα;
Η Βικυ μας φροντισε μια χαρα,οσον αφορα τα εισητηρια και τις εκδρομουλες που πρεπει να κλεισουμε!:kiss:Ταξιδευει και εμας,και τις γατες μας!![]()
Να δώ τον Σείριο ντυμένο με σκωντζέζικη...φούστα..και τα έχω δεί όλα..
..Το Σειριόνι πού θα το αφήσεις?

moukelis
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool