Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hello σε ολους! Τελικα το βρηκαμε το λουρακι του Σαββα! Κατι ασχετο, θυμιθηκα οτι την πρωτοχρονια καθως γυρνουσα στις 6.30 απο το κλαμπ βρηκα 10 ευρω στο δρομο :) Αυτο σημαινει οτι φετος τα λεφτα θα μου ερχομαι απο τον ουρανο? :lol: Και η πλακα ειναι οτι γυρνουσα με εναν φιλο μου (για ασφαλεια) και οταν βλεπω τα λεφτα του λεω: ωχ, κοιτα! (και ειχα πιει μονο ενα ποτο) Λες να ειναι ψευτικο? (Ειλικρινα δεν ξερω γιατι αλλα αμεσως σκεφτηκα οτι ηταν πλαστο :D ) Μου λεει δεν νομιζω :confused: ! Καλα τοτε θα το παρω! του απαντησα και το καπαρωσα :cool: ... Ηταν, δεν ηταν πλαστο, τωρα πηρα καρτα για το κινητο... :D :lol: :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάλι γιατί τα μόνα που βρίσκω στο δρόμο μου είναι σκυλο#$% ? Αυτό σημαίνει ότι όλα θα μου πάνε σκ$%α? :hmm:
Όχι πάλι γμτ!!!!:( :( :(

Πρωτη φορα (μετα την κυκλοφορια του ευρω) βρηκα τοσο ''μεγαλο'' ποσο στο δρομο... Κερματα βρισκω συνηθως!

Εγώ τι ναπω που δεν έχω βρει ποτέ τίποτα? Ούτε φλουρί στη πίττα εδώ και 37 χρόνια! Τόσο γκαντέμω!!! Πάντα να 'σαι τυχερή! Σου εύχομαι και 500σαρικο:up: :up: :up:

Ευχαριστω πολυ! :) Θα προτιμουσα να βρω βαλιτσα απο το Deal εστω και με 5000 μεσα :D ! Το φλουρι συνηθως εγω το βρισκω, αν και φετος πηγε στο Αι Βασιλη

Α! Όλα κι όλα! Αν είναι να βρω βαλίτσα του Deal στο δρόμο μου, θα ήθελα κάτι με πιο πολλά μηδενικά!!!:lol: :lol: :lol:

Ε καλα, και εμενα δεν με χαλαει η καλυτερη βαλιτσα τους :lol: αλλα βολευομαι και αλλα ποσα...

Εμένα πάλι μου αρκεί ένα τριήμερο συνεχούς ύπνου σε ένα χώρο ερμητικά κλεισμένο με απαγορευμένη τη πρόσβαση σε παιδιά me room service βεβαίως βεβαίως. Καλά το καταλάβατε παιδιά ζουν μαζί μου ακόμα. Και αυτό το αντέχω το μπάχαλο που επικρατεί γύρω μου με σκοτώνει, καθώς και η τρίχα, διότι η Μέγκυ η ξαδέλφη σκυλίτσα μαδάει και το χειμώνα.:(
Καλά να μου είσαστε. Χριστίνα όλα καλά; Gemini εδώ που έφτασες πρόσεχε αυτή τη περίοδο τις ιώσεις (μακριά όσο μπορείς απο παιδιά και γέρους) για να μην ταλαιπωρηθείς άδικα.:)
Και καλή μέρα να έχετε (βράδυ εδώ που τα λέμε).:rolleyes:

Βρε παιδια εγω δεν καταλαβαινω...Ειμαι αλλεργικη στις γατες και το ξερω...:( Αλλα δεν περιμενα να φτασει και τοσο μακρια! Πριν μερικες μερες πηγαμε στη δερματολογο και της εδειξα εναν μυκητα που μου ειχε δημιουργηθει απο γατα (δεν μπορω ρε γμτ να μην τις χαιδευω:mad: :( ) κι εκεινη μου ειπε πως δε θα γινει γρηγορα καλα...Πηγα και για καλλιεργεια αρχισα να παιρνω δυο χαπακια την ημερα αλοιφη μια φορα την ημερα...Και ακομα να γινει καλα...Μα τοσο χαλια πια; Και αυτο τωρα σημαινει πως για ολη μου τη ζωη δεν θα εχω γατα αλλα ουτε και θα χαιδεψω ποτε;:( :( :( :( Δεν ξερω τι να κανω...

Βρε παιδια εγω δεν καταλαβαινω...Ειμαι αλλεργικη στις γατες και το ξερω...:( Αλλα δεν περιμενα να φτασει και τοσο μακρια! Πριν μερικες μερες πηγαμε στη δερματολογο και της εδειξα εναν μυκητα που μου ειχε δημιουργηθει απο γατα (δεν μπορω ρε γμτ να μην τις χαιδευω:mad: :( ) κι εκεινη μου ειπε πως δε θα γινει γρηγορα καλα...Πηγα και για καλλιεργεια αρχισα να παιρνω δυο χαπακια την ημερα αλοιφη μια φορα την ημερα...Και ακομα να γινει καλα...Μα τοσο χαλια πια; Και αυτο τωρα σημαινει πως για ολη μου τη ζωη δεν θα εχω γατα αλλα ουτε και θα χαιδεψω ποτε;:( :( :( :( Δεν ξερω τι να κανω...

Σου προτείνω να ζητήσεις την γνώμη και ενός άλλου δερματολόγου.Υπάρχουν αλλεργικοί που έχουν αντιμετωπίσει το θέμα.Όχι βέβαια άμεσα,αλλά τα κατάφεραν.Δεν ξέρω αν μπορείς να απευθυνθείς και σε κάποιον ομοιοπαθητικο.Ίσως βρεις λύση.

Νιαου! Ο μυκητας δεν ειναι αλλεργια ειναι μυκητιαση και αυτο περναει απελπιστικα αργα .Υπομονη . αυτο σημαινει οτι δεν εισαι αλλεργικη αρα καλο

Εγώ τι ναπω που δεν έχω βρει ποτέ τίποτα? Ούτε φλουρί στη πίττα εδώ και 37 χρόνια! Τόσο γκαντέμω!!! Πάντα να 'σαι τυχερή! Σου εύχομαι και 500σαρικο:up: :up: :up:
Ela ρε συ εσενα σου τυχε ο Χιονης ! τι καλυτερο??:up::):):):)

Νιαου! Ο μυκητας δεν ειναι αλλεργια ειναι μυκητιαση και αυτο περναει απελπιστικα αργα .Υπομονη . αυτο σημαινει οτι δεν εισαι αλλεργικη αρα καλο

Οχι, μακαρι να ηταν ετσι, μονο που ειμαι αλλεργικη στις γατες (εχω κανει και αλλεργικο τεστ:( ) Δυστυχως αυτο το ηξερα, αυτο που δεν φανταζομουν μεχρι που μπορει να φτασει...Παρολο που ο γιατρος μου ειχε πει πως μπορει να φτασει λιγο πριν το ασθμα -τοσο χαλια...:( :( :(

Μακαρι να το ξεπερασης Ξερω αλλεργιες που εμφανιζονται για ενα διαστημα και μετα παει χαθηκαν !Παιρνεις κατι για την αλλεργια?

Οχι, μακαρι να ηταν ετσι, μονο που ειμαι αλλεργικη στις γατες (εχω κανει και αλλεργικο τεστ:( ) Δυστυχως αυτο το ηξερα, αυτο που δεν φανταζομουν μεχρι που μπορει να φτασει...Παρολο που ο γιατρος μου ειχε πει πως μπορει να φτασει λιγο πριν το ασθμα -τοσο χαλια...:( :( :(

Αν πρόκειται για άσθμα τότε τα πράγματα είναι σκούρα όντως.Αν όμως πρόκειται για φαγούρα,κοκκινίλες και δερματικά εξανθήματα ίσως μπορούσες να το παλέψεις.Το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στις γάτες;

Μονο στις γατες (παλι καλα!) Ομως ειναι πολυ χειροτερο απο κοκκινιλες κι εξανθηματα...Φταρνιζομαι συνεχως μπουκωνω κοκκινιζουν τα ματια μου, φαγουρα, δε νιωθω καλα...Αλλα ασθμα...Οσο για το αν παιρνω τιποτα για την αλλεργια γιωτα, οχι τιποτα...Η μητερα μου λεει πως δεν εχει κανενα νοημα...:( :/:

Σε βοηθαει να αντιμετωπιζεις τα συμπτωματα ! Δεν εξαλειφη την αλλεργια ομως βοηθαει σε ολα αυτα που παθαινεις

Μονο στις γατες (παλι καλα!) Ομως ειναι πολυ χειροτερο απο κοκκινιλες κι εξανθηματα...Φταρνιζομαι συνεχως μπουκωνω κοκκινιζουν τα ματια μου, φαγουρα, δε νιωθω καλα...Αλλα ασθμα...Οσο για το αν παιρνω τιποτα για την αλλεργια γιωτα, οχι τιποτα...Η μητερα μου λεει πως δεν εχει κανενα νοημα...:( :/:

Ξέρω πως υπάρχουν κάποιες μέθοδοι που εφαρμόζουν γιατροί.Μία μέθοδος συγκεκριμένα.Αποκαλείται βιοσυντονισμός.Μέσα από αυτήν θεραπεύονται προβλήματα όπως είναι οι χρόνιες αλλεργίες.Αν ψάξεις στο google,θα βρεις περισσότερες πληροφορίες,όπως και ποιοι γιατροί την εφαρμόζουν.Δεν είναι επώδυνη καθόλου.Πρόκειται για μία συσκευή που συντονίζεται με την ενέργεια του σώματος σου.Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.Είναι πολλοί εκείνοι που έχουν απαλλαγεί από αλλεργίες όπως είναι της άνοιξης.Ίσως να μπορεί να θεραπεύσει και την δική σου.

Καλησπέρα σε όλους!!!! Σήμερα ειμαι στα φυσιολογικά μου επίπεδα. Εκανα ειρήνη με τα γιατί μου και ελπίζω πως το κακό θα σταματησει εδώ. Λυπάμαι που χαθηκα για λίγο αλλά από Τρίτη θα ειμαι πάλι εδώ σταθερά! (Δευτερα θα πάμε επιτελους με τον γιαννη στο γιατρό του!!) Ευχομαι καλη λευτεριά και καλή δυναμη στις εγκυμονούσες :) Για αλλεργίες δεν γνωρίζω πολλά αλλά κι εγω από οσα διαβασα περι μυκητίασης μου κάνει (ασχετα από την αλεργία που ειναι δεδομένη) Οπότε υπομονή και θα περάσει. Καληνύχτα σε όλους και να ειστε καλα!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back