Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα για πρώτη φορά χτύπησε το ξυπνητήρι, το έκλεισα κι αντί να σηκωθώ από το κρεββάτι ξανακοιμήθηκα! Όταν άνοιξα τελικά τα μάτια μου μισή ώρα αργότερα και κατάλαβα τι ώρα πήγε, αρχισα να τρέχω πανικόβλητη...Μόλις μπήκα γραφείο, ούτε καφέ δεν έχω πιει κι ευτυχώς δεν έχει έρθει κανεις άλλος ούτε βλέπω να έχουν πάρει τηλέφωνο. Καλά τα κατάφερα, 45' καθυστέρηση και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!
Η ζημιά όμως έγινε στο laptop την Παρασκευή από την ανηψιά μου. Μου έσπασε κατά λάθος 2 πλήκτρα (να τη σκωτώσω ή να μη τη σκωτώσω?:hmm: ) και παίρνοντας το service της ACER μου είπαν ότι δεν αλλάζουν μόνο τα πλήκτρα, αλλά όλο το πληκτρολόγιο! Θα μου στοιχήσει δηλ.ο κούκος αηδόνι! Τώρα πάει ο Κώστας το laptop μου στο service κι ελπίζω να μη μου το κρατήσουν παλι 2-3 βδομάδες σαν την άλλη φορά....:( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
χιχι τα ξερω καλα εγω αυτα με τα λαπτοπ και εμενα οταν μου ειχε πεσει νερο στο πληκτρολογιο και ειχαν χαλασει μερικα κουμπια το αλαξα ολο.Ευτιχως ομως εγω το πηγα σε ενα φιλο μου και το εβαλε γιατι εγω λαπτοπ δεν εχω ανηξει ποτε:P μονο σταθερο pc.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα σας!
Και εμεις εχουμε λαπτοπ, αλλα δεν εχει παθει καμια σοβαρη ζημια ακομα.Μαλλον επειδη το χρησιμοποιουμε τα καλοκαιρια στη χιο...Μονο για να πατηθει το φ χρειαζεται προσπαθεια.
Σημερα δεν πηγα στην σχολη, ξυπνησα με πονολαιμο, καταροη και πονοκεφαλο!Μακαρι να μην σηκωσω και πυρετο...

Περαστικά Ελένη! Εγώ έκλεισα αισίως μια εβδομάδα άρρωστη το Σάββατο!:P
Μόλις με πήρε ο άνδρας μου. Πήγε το laptop στο service της ACER στον Ταύρο και είπαν ότι αν μπορέσουν θα μου αλλάξουν τα πλήκτρα αν όχι όλο το πληκτρολόγιο, μόνο που δεν γίνεται επι τόπου αλλά το κράτησαν. Να πάρω σε 2-3 μέρες να μου πουν αν είναι έτοιμο και πόσο θα στοιχίσει γιατί δεν το καλύπτει η εγγύηση. Το κέρατό μου!!! Δεύτερη φορά χωρίς laptop σε ένα μήνα! Μήπως μ'εχουν μουτζώσει? Μήπως να κάνω κανένα ευχέλαιο?:hmm: :hmm: :hmm:

Καλημερα κι απο εμενα. Περαστικα στους αρωστους. Ελενη κι εγω ευχομαι να μη σου κανει πυρετο. Παρε καμια βιταμινουλα. Βοηθα!
Η Νερινα ακομα να φανει.

Δεύτερη φορά χωρίς laptop σε ένα μήνα! Μήπως μ'εχουν μουτζώσει? Μήπως να κάνω κανένα ευχέλαιο?:hmm: :hmm: :hmm:
Ασπασία; Να το πας στην εκκλησία να μείνει για σαρανταπέντε μέρες να αγιαστεί, μετά να το περάσεις από σαράντα κύματα μια νύχτα που θα έχει πανσέληνο, και μετά κόψεις μια τούφα τρίχες από τα μαλλιά του να τα ανακατέψεις με στάχτη και να τα αφήσεις για σαρανταπέντε μέρες στο εικόνισμα και τέλος να κάνεις αγιασμό.
Ετσι δεν θα ξαναπάθει ποτέ τίποτα
:):P:lol:

Ασπασία; Να το πας στην εκκλησία να μείνει για σαρανταπέντε μέρες να αγιαστεί, μετά να το περάσεις από σαράντα κύματα μια νύχτα που θα έχει πανσέληνο, και μετά κόψεις μια τούφα τρίχες από τα μαλλιά του να τα ανακατέψεις με στάχτη και να τα αφήσεις για σαρανταπέντε μέρες στο εικόνισμα και τέλος να κάνεις αγιασμό.
Ετσι δεν θα ξαναπάθει ποτέ τίποτα
:):P:lol:
Και να μην το αφήσω γυμνό νύχτα με Πανσέληνο σ'ένα τρίστρατο που σχηματίζουν δρόμοι που αρχίζουν από το γράμμα Μ? :hmm: :hmm: :hmm: Φτου σου! Πάλι λάθος το έκανα! Γι'αυτό παθαίνω συνέχεια ζημιές!!!...:( :/: :mad:

Ένας Τούρκος στο Παρίσι

Μου γράφεις δε θα 'ρθεις για διακοπές
χρωστάς μαθήματα μου λες
φωτογραφίες στέλνεις απ' το Λούβρο
και άλλες με τον γάτο σου τον Τούρκο
ο Τούρκος να πηδάει στα σκαλιά
και ύστερα παιχνίδια να σου κάνει
στη γάμπα σου να τρέμει μια ουρά
αυτός ο Τούρκος Τούρκο θα με κάνει
στη γάμπα σου να τρέμει μια ουρά

Ζηλεύω το μικρό σου το γατί
στα πόδια σου κοιμάται όταν διαβάζεις
δεν ξέρω αν κοιμάστε και μαζί
ή μ' άλλον στο κρεβάτι τον αλλάζεις

Μου γράφεις πως σου έλειψα πολύ
μου στέλνεις χάρτινο φιλί
το χρόνο σου μετράς για το πτυχίο
το γράμμα μου σου φάνηκε αστείο
κι ο Τούρκος στη μοκέτα αραχτός
φιλίες μς τους Γάλλους σου να πιάνει
να πίνει και να τρώει ό,τι τρως
να πίνει και να τρώει ό,τι τρως

Συγχώρα με που γίνομαι μικρός
μα η ανάγκη να σε νιώσω είναι μεγάλη
μακριά σου νιαουρίζω μοναχός
μα c' est la vie που λένε και οι Γάλλοι
μακριά σου νιαουρίζω μοναχός
μα c' est la vie που λένε και οι Γάλλοι

Ladycat αυτό είναι από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια!

Έφτασα χτες το μεσημέρι στην Αθήνα αλλά πάλι την έκανα την βλακεία μου. Το εισητήριό μου ήταν για σάββατο πρωί και όχι για κυριακή όπως ημουν σίγουρη. Πάω λοιπόν μέσα στην τρελή χαρά στο check-in, δίνω το εισητήριο μου και έκπληκτη ακούω την υπάλληλο να μου λεει ότι ήταν για χτες! Της λέω αφού λέει κυριακή 14 πάνω, μου λέει όχι σάββατο 13 λέει και μένω να την κοιτώ σαν ηλίθια! Τι ακούνε κι αυτές οι κοπέλες... Τέσπα, της λέω και τώρα τι κάνουμε; Μου λέει να πας να βγάλεις άλλο εισητήριο για σήμερα γιατί αυτό είναι από τα οικονομικά και μόνο τους φόρους δικαιούσαι ως επιστροφή (15?). Πάω και μου λένε ότι για να πάρω αυτή την επιστροφή πρεπει να πάω στο ταξιδιωτικό γραφείο που έκδοσε το εισητηριο. Σκάω λοιπόν 96? και κάτι ψιλά και φεύγω. Τα 15? δεν νομίζω να τα πάρω γιατί αν μάθει ο πατέρας μου τι έγινε θα μου το χτυπάει στον αιώνα τον άπαντα! Αποφυγή γκρίνιας λοιπόν, αξία ανεκτίμητη! Ευτυχώς που είχα και τόσα λεφτά πάνω μου! Πάνε τα καλλυντικά από το duty free και πολλά άλλα! Με σοκολατάκια την έβγαλα για να μου φύγει ο καημός!

Και σαν να μην έφτανε αυτό μου χάλασε και το adsl στο σπίτι! Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα πάρω την forthnet μήπως και βγάλω άκρη!

Ασπασία περαστικά σε σένα και στο λαπτοπ, να γίνετε γρήγορα καλά! Εμένα το ξυπνητήρι σήμερα αποφάσισε να μην χτυπήσει με αποτέλεσμα να φτάσω με μια ώρα καθυστέρηση στη σχολή! Αφού δεν ξύπνησα με χαρά και χαμόγελο στις 1 πάλι καλά! Ευτυχώς και ο Σάκης που με ξύπνησε!

Με έχει μουτζώσει κάποιος; Κι αν ναι τι μούτζα είναι αυτή; Ίση με την πελοπόννησο;

Και να μην το αφήσω γυμνό νύχτα με Πανσέληνο σ'ένα τρίστρατο που σχηματίζουν δρόμοι που αρχίζουν από το γράμμα Μ? :hmm: :hmm: :hmm: Φτου σου! Πάλι λάθος το έκανα! Γι'αυτό παθαίνω συνέχεια ζημιές!!!...:( :/: :mad:
Καλά… γιατί με φτύνεις τι σου έκανα;

Καλησπέρα παιδια. Να μαι πισω κι εγω. καλως σας βρήκα!!!!!! Μου λειψατε. Γριπωμένη ακόμη αλλά στη δουλεια με ιντερνετ. Καλό απογευμα να εχετα και θα τα λέμε πάλι τωρα!!!

Καλως την !

Καλως την και περαστικα!:)

Γεια σας παιδια! Πολυ θα ηθελα να μεινω περισσοτερο αλλα εχω να διαβασω για αυριο, να διαβασω για διαγωνισμα μαθηματικων, και να διαβασω για πιανο...Αντε να δουμε ποτε θα τα προλαβω ολα...
Α! Σας φερνω και δυο καινουρια μελη: τη Mutsi που θα ερθει μαλλον μεθαυριο και τον Sephiroth που θα ερθει μαλλον σημερα:)

ΝΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......................................................
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;......................

Καλημέρα.Σημερα για μας είναι μια δυσκολη μέρα...Στις 9( σε μισή ώρα δηλαδή) θα πάμε για στείρωση:( Έχω απίστευτη αγωνία και ελπίζω να πάνε όλα καλά.....

Μην ανησιχεις ολα θα πανε καλα.:) Φροντησε μετα να ειναι καπου στα ζεστα εγω σκεπαζα το ντινακι μου με κουβερτουλα.Καλη τυχη κιρα!!!:)

Καλημερα Γατος ανακαλυπτει και ψαχνει το σπιτι ξανα!Παιδια σχολειο Εγω βαριεμαι να κανω οτιδηποτε επιξα η γυναικα στο τρεξιμο που δεν σταματαει .Ομορφη μερα να χετε
Προς Νερινα. Μας λειπης πολυ αποτοξινωση δεν κανει καλο Θα με κανης τελειως αλκοολικια Πινω για να ξεχασω που δεν γραφεις Χικ!
Xtina ολα καλα θα πανε !
Χριστινα περαστηκα
Ασπασια περα απο τα 40 κυματαπου θα περασης θα κανης και 8 γυρους γυρω απο τον εαυτο σου με ελαφρα πηδηματακια και μετα θα βρασης 1 φτερο μυγας θυληκιας,2 φτερα τζιτζικα που εχασε την φωνη του,και 1 κινεζο που κυνηγαει γατες.Πιστευτω οτι μετα απο ολα αυτα να μην ξαναπαθη κατι το μηχανημα

Ασπασια περα απο τα 40 κυματαπου θα περασης θα κανης και 8 γυρους γυρω απο τον εαυτο σου με ελαφρα πηδηματακια και μετα θα βρασης 1 φτερο μυγας θυληκιας,2 φτερα τζιτζικα που εχασε την φωνη του,και 1 κινεζο που κυνηγαει γατες.Πιστευτω οτι μετα απο ολα αυτα να μην ξαναπαθη κατι το μηχανημα

:lol: :lol: :lol: :up: :up: :up: :lol: :lol: :lol:

Eγω εχω μια καλυτερη ιδεα γιατι οσο σκεφτομαι τα 40 κυμματα, τα ροδια, την πανσεληνο, τα ξορκια κτλ σε λυπατε η ψυχη μου.
Πολυ απλα θα χωρισεις απ τον αντρα σου και θα κανεις τα γλυκα ματια στον ιδιοκτητη τησ αγαπημενης σου μαρκας λαπτοπ. Ετσι οποτε χαλαει, μην σου πω και οταν δεν χαλαει, θα το αλλαζεις. Να παρεις ενα και για τον Χιονη και την ανιψια να μην πειραζουν τα δικα σου.:up: :lol:

Eγω εχω μια καλυτερη ιδεα γιατι οσο σκεφτομαι τα 40 κυμματα, τα ροδια, την πανσεληνο, τα ξορκια κτλ σε λυπατε η ψυχη μου.
Πολυ απλα θα χωρισεις απ τον αντρα σου και θα κανεις τα γλυκα ματια στον ιδιοκτητη τησ αγαπημενης σου μαρκας λαπτοπ. Ετσι οποτε χαλαει, μην σου πω και οταν δεν χαλαει, θα το αλλαζεις. Να παρεις ενα και για τον Χιονη και την ανιψια να μην πειραζουν τα δικα σου.:up: :lol:

Καλή ιδέα! Αυτό το είχα σκεφτεί όταν χάλαγε συνέχεια το κινητό και ο τεχνικός της NOKIA στην περιοχή μου ήταν κουκλί!!! :redface: Αφού το'χα πει στον άνδρα μου και νόμιζε ότι χαλάω συνέχεια το κινητό για να πηγαίνω να τον βλέπω!:lol: :lol: :lol:
Ο Χιόνης ο καημένος από ζημιές περιορίζεται στις γλάστρες και τις κουρτίνες, άντε και στο να παίζει με τα καλώδια. Η δε Έλενα έχει μεγάλη γκάμα... Από μικρή το τι ζημιά κάνει δεν περιγράφεται!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν το έκανε επίτηδες. Απ'ότι κατάλαβα κάπου μπλέχτηκαν τα πλήκτρα όπως έπαιζε στο κρεββάτι μου, τραβήχτηκε και έσπασαν. Το πήρε πολύ βαριά όμως. Είχε να κατέβει στο σπίτι από την μέρα που έκανε τη ζημιά και χθες ήρθε με πρισμένη μουρίτσα από το κλάμα και μου'φερε τον κουμπαρά της για να πληρώσει τη ζημιά!:/: Το λυπήθηκα το καημένο.... Να φανταστείτε ότι δεν την είχα μαλώσει καν, αφού το έκανε καταλάθος απλά της είχα πει αλλη φορά να είναι πιο προσεκτική. Μου είπε η αδελφή μου ότι είχε στεναχωρηθεί πολύ κι έκλαιγε συνέχεια κι έλεγε "τι κακό έκανα στη νονά!". Μάλλον μεγαλώνοντας, είναι 9 χρονών τώρα, αρχίζει να καταλαβαίνει περισσότερο και να νιώθει πιο υπεύθυνη. Παλιά όταν έκανε ζημιές το πέρναγε στο ντούκου...:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back