Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γμτ πάλι γκαντέμω! Θανάααααασηηηη δεν πιάσαν τα μάγια!!! Με πήραν τηλέφωνο από το service της ACER και δεν φτιάχνονται τα πλήκτρα του laptop πρεπει νάλλάξω όλο το πληκτρολόγιο και στοιχίζει ανταλλακτικά και εργασία 79,50 ευρώ. Αϊ σιχτίρ πια! Όλο πληρώνω κερατιάτικα από χαζές ζημιές....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασια, καινουργιο να παρεις πιο φτηνα θα σου ερθει απο τις ζημιες!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω επιμενω στο γαμο με τον ιδιοκτητη της εταιριας:)

Περαστικα στο μηχανημα και να προσεχει την υγεια του.

Ασπασια, καινουργιο να παρεις πιο φτηνα θα σου ερθει απο τις ζημιες!:)
Μπα η προηγούμενη ζημιά ήταν στην εγγύηση και δεν πλήρωσα τίποτα, ενώ τα σπασμένα πλήκτρα δεν είναι.:( Το θέμα είναι ότι τελευταία παθαίνω ζημιές γενικότερα και μιας και δεν έχω τον Βαρδινογιάννη για μπαμπά, γιατί ακρίβεια δεν έχω καθόλου μπαμπά μιας κι έχει πεθάνει, έχω ξεκ#$%*θεί να πληρώνω! Κάθε μήνα ο μισθός φεύγει από το 1ο δεκαήμερο και μετά μονίμως χρωστάω ή σηκώνω από το λογαρισμό στην τράπεζα που ήταν έτσι κι αλλιώς ισχνός, συρικνόθηκε κι άλλο....:/:

Εγω επιμενω στο γαμο με τον ιδιοκτητη της εταιριας:)
Συνηθως ειναι παντρεμενοι...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Περαστικα στο μηχανημα και να προσεχει την υγεια του.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Και απο μενα περαστικα...στο ...μηχανημα!!!! Χε χε χε!!!:lol: :lol:

Συνηθως ειναι παντρεμενοι...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ακομα καλυτερα! Ετσι θα τον εκβιαζει για οσα κομπιουτερ θελει :lol:

Έχω και χειρότερο.... Πήρα να τους πω Ο.Κ. να προχωρήσουν στην επισκευή, ελπίζοντας να το έχω μέχρι την Παρασκευή. Αμ δε!!! Θα παραγγείλουν το ανταλλακτικό στην ACΕR στην Ιταλία, και αν υπάρχει διαθέσιμο σε 5-6 εργάσιμες θα είνα έτοιμο αν όχι, θέλει πάνω από 10 εργάσιμες, το οποίο σημαίνει ότι πάει ήδη αυτή η εβδομάδα και θέλω 1-2 εβδομάδες το λιγότερο ακόμα:cry: :cry: :cry:

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να δεχθώ την προσφορά της ανηψιάς μου και να χρησιμοποιήσω τον κουμπαρά της...:hmm:

ε μα ελεος πια! Απο ιταλια? Εδω τι ειμαστε? Τριτοκοσμικη χωρα?
Θυμαμαι μια φορα η μαμα μου ειχε παραγγειλει κατι για μια συσκεθη απο ιταλια, δεν θυμαμαι τι, και οταν μετα απο 7 μηνες πηρε τηλ το μαγαζι να τις πει οτι ηρθε , εκεινη ειπε: σε 7 μηνες πηγαινα με τα ποδια στην αμερικη να το φερω:lol:

Γμτ πάλι γκαντέμω! Θανάααααασηηηη δεν πιάσαν τα μάγια!!! Με πήραν τηλέφωνο από το service της ACER και δεν φτιάχνονται τα πλήκτρα του laptop πρεπει νάλλάξω όλο το πληκτρολόγιο και στοιχίζει ανταλλακτικά και εργασία 79,50 ευρώ. Αϊ σιχτίρ πια! Όλο πληρώνω κερατιάτικα από χαζές ζημιές....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Πως θα πιάσουν τα μαγικά αφού δεν του τα έκανες πριν χαλάσει… εγώ είπα να τα κάνεις όταν επισκευαστεί και τον πάρεις ώστε να μην ξαναχαλάσει.

Ενώ άμα είχες σταθερό θα αγόραζες ένα φτηνό πληκτρολόγιο στο άψε σβήσε, και δεν θα είχες ξενιτεμένο υπολογιστή τώρα.
Να για κάτι τέτοια δεν τους θέλω τους φορητούς. Ενώ το δικό μου, ανοίγω τον τενεκέ τον κάνω φύλο φτερό τον ξαναανασταίνω και όλα μια χαρά. Προχθές ΄΄χτύπησε΄΄ ο σκληρός δίσκος, τον ξεχαρβάλωσα (όχι το δίσκο) άλλαξα δίσκο και όλα μια χαρά.

Αν μόλις επισκευαστεί, σε μερικές μέρες χαλάσει ο δίσκος και θέλει άλλαγμα τι θα κάνεις; Βγαίνει ή θα θέλει πάλι μάστορα κι αρκετά λεφτά;

Αν μόλις επισκευαστεί, σε μερικές μέρες χαλάσει ο δίσκος και θέλει άλλαγμα τι θα κάνεις; Βγαίνει ή θα θέλει πάλι μάστορα κι αρκετά λεφτά;

Μη το συζητάς! Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά 31/1 λήγει και η εγγύηση οπότε από εδώ και μπρος θα πληρώνω ότι κι αν πάθει....:(

Ξέρεις τι μεγάλη διαφορά έχει σε τέτοια διαδικασία ο δικός σου με τον δικό μου υπολογιστή; Ο δικός μου αν χρειαστεί μάστορα θα τον πάω από δω μέχρι εκεί στο μαγαζάκι που τον αγόρασα και θα λυθεί το πρόβλημα, εκτός και αν χρειαστεί κάποιο εξάρτημα που δεν θα το έχει και θα το παραγγέλλει από τη Θεσσαλονίκη. Κάτι που τόσα χρόνια δεν έχει συμβεί.
Μα αγοράζουν υπολογιστή που για επισκευή πρέπει να πάει τόσο μακριά; τι διαλο ελικόφτερο αγόρασες και πρέπει να πάει στο εργοστάσιο;:P:P

Ενας τρόπος λοιπόν για να τον προστατέψεις είναι να του βάλεις εξωτερικό πληκτρολόγιο, (δεν χρειάζονταν επισκευή θα μπορούσες να το κάνεις κι έτσι) μια οθόνη, να τον θέτεις σε λειτουργία και να κλείνεις το καπάκι οθόνη για να προστατεύεται.
Βέβαια τώρα…από τη μια φορητός κι από την άλλη τέτοιες λύσεις… είναι αστείες, αλλά…

να πω κατι που ειχα κανει εγω στο παλιο μου λαπτοπ? ειχα δανειστει απο εναν φιλο μου που τελικα μου το χαρησε κιολας ενα εξωτερικο πληκτρολογιο και ετσι δουλευα με αυτο στο λαπτοπ. μπορεις να το κανεις... να αγορασεις ενα το πιο φθηνο η να σου δωσει καποιος που μπορει να εχει 2??? και αργοτερα που θα εισαι ισως καλυτερα οικονομικα το φτιαχνεις.....

Η άλλη μου επιλογή ήταν να πάρω laptop SONY VAIO, αλλά μου είπαν ότι για επισκευή θα πρέπει κάθε φορά να το στέλνω εξωτερικο, Βέλγιο νομίζω, με δικά μου εξοδα γιατί δεν έχουν service εδώ. Έτσι πήρα ACER που έχουν service Ελλάδα. Το ότι δεν έχουν ανταλλακτικά αλλά θα πρέπει να παραγγείλουν από Ιταλία το πληροφορήθηκα μόλις προολίγου:mad: :mad: :mad:
Τόσο καιρό για να τον προστατεύσω είχα απαγορεύσει την χρήση του στον άνδρα μου που είναι εντελώς άσχετος με υπολογιστές. Στο δικό του το desktop έχει αλλάξει τα φώτα.:down:
Από τον Χιόνη την είχε γλυτώσει γιατί τον αγνοούσε παντελώς. Είχε ν'ασχοληθεί με το καλώδιο του δικτύου το χρυσούλι μου....:happy:
Το να μπλεχτεί η ζακέτα της μικρής ανηψιάς μου την ώρα που έπαιζε στο κρεββάτι μου, να τραβηχτεί να την ξεμπλέξει και να σπάσουν τα πλήκτρα, ε τι να πω! Δεν το είχα προβλέψει....:/:
Απ'την ώρα που μου είπαν πόσο καιρό θα κάνει να επισκευαστεί ξέχασα και τα λεφτά που θα στοιχίσει και όλα. Τι θα κάνω χωρίς laptop??????:( :( :(

Το καλύτερο απ'όλα τελικά, είναι να πάρεις ένα φτηνό TURBO-X από το ΠΛΑΙΣΙΟ, που με το που χαλάει στην καλύτερη το πας στο ΠΛΑΙΣΙΟ γαι επισκευή και το παίρνεις την άλλη μέρα, ή στη χειρότερη το πετάς και δεν κλαις και τα λεφτά σου! Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα.....
Τόσο καιρό τα σνόμπαρα τα φτηνιάρικα laptop του ΠΛΑΙΣΙΟΥ αλλά τώρα....

Ναι ο τρόπος με τον οποίο έγινε ήταν απρόβλεπτος, αλλά τελικά και για φορητό ακόμα η σωστή θέση είναι το γραφείο. Εννοώ μια σταθερή επιφάνεια όπως ακριβώς αν ήταν σταθερός. Πάντως μην τον δουλεύεις αγκαλιά γιατί βλάπτει. Δημιουργεί αρκετά ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Η σταθερή επιφάνεια είναι το καλύτερο από όλες τις πλευρές. Και από πέσιμο προστατεύεται και από απότομες κινήσεις να μην χτυπήσει ο σκληρός τη στιγμή που διαβάζει ή γράφει. Θέλουμε την άνεση του να τον φέρνουμε στο χώρο μας αντί να πηγαίνουμε στο δικό του αλλά δεν είναι το καλύτερο.

Ναι ο τρόπος με τον οποίο έγινε ήταν απρόβλεπτος, αλλά τελικά και για φορητό ακόμα η σωστή θέση είναι το γραφείο. Εννοώ μια σταθερή επιφάνεια όπως ακριβώς αν ήταν σταθερός. Πάντως μην τον δουλεύεις αγκαλιά γιατί βλάπτει. Δημιουργεί αρκετά ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Η σταθερή επιφάνεια είναι το καλύτερο από όλες τις πλευρές. Και από πέσιμο προστατεύεται και από απότομες κινήσεις να μην χτυπήσει ο σκληρός τη στιγμή που διαβάζει ή γράφει. Θέλουμε την άνεση του να τον φέρνουμε στο χώρο μας αντί να πηγαίνουμε στο δικό του αλλά δεν είναι το καλύτερο.
Τώρα που το διαβάζω σου βγάζω τη γλώσσα (δυστυχώς δεν υπάρχει σχετικό εικονίδιο εκτός από το :P ) γιατί μου ακούγεσαι πολύ αυστηρός κάτι ανάμεσα σε καθηγητή ή μπαμπά....
Το laptop το πήρα για την ευκολία μου όντως, γι'αυτό το έχω ακουμπισμένο στα πόδια μου στο κρεββάτι. Είμαι 9 ώρες την ημέρα σ'ένα γραφείο. Να μου λείπει το βύσσινο αν είναι να συνεχίζω και στο σπίτι....:down: :down:

Παιδια οσον αφορα το θεμα της νερινας μπορει να μην μπορει να γραψει διοτι εχει καποιο προβλημα με τον υπολογιστη η κατι τετοιο. Της εχει στειλει κανεις ΠΜ και δεν του εχει απαντησει; Εγω παω να της στειλω τωρα...:) Για να δουμε...:/:

γιατί μου ακούγεσαι πολύ αυστηρός κάτι ανάμεσα σε καθηγητή ή μπαμπά....
Σιγά καλέ…:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το laptop το πήρα για την ευκολία μου όντως, γι'αυτό το έχω ακουμπισμένο στα πόδια μου στο κρεββάτι.
Ετσι όπως τον έχεις στα πόδια θα έχεις δει να τον χρησιμοποιούν και άντρες… Εκει να δεις τι ζημιά κάνει… ότι είναι από κάτω του, του αλλάζει τα φώτα. Αλλά αυτοί επειδή είναι μπίζνεσμαν δεν πολυνοιάζονται προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις μπιζνοϋποθέσεις τους. Κάνουν και τη γραβάτα λιγάκι έτσι να μην κρέμεται από πάνω κι αρχίζουν τον αυτοβομβαρδισμό.

Βαλε ενα φτηνο εξωτερικο ελληνικο πληκτρολογιο στου αντρα σου!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back