Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χτες που βαριόμουν τρελά να δουλέψω (είχα πάθει και ψιλοκατάθιψη λόγω καιρού) σκεφτόμουν τι ωραία θα ήταν να μην πάω σήμερα για δουλειά. Και ... ξύπνησα με αφόρητους πόνους στο στομάχι, χαπακώθηκα και τώρα είμαι καλύτερα. Αλλά σκέφτομαι... τι ωραία θα ήταν να είμαι καλά κι ας έπειζα στη δουλειά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Με γυναίκες που συζητάω, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είμαι από τις λίγες που τις αρέσει το σίδερο!!!!Δεν λέω ότι παρακαλάω να σιδερώσω, αλλά όταν έχω σίδερο, μου αρέσει!Όπως χτες που σιδέρωσα από τις 00.00 ως τις 1.00, χωρίς να το καταλάβω.Για όσες δουλεύουν: Πάρτε γυναίκα για το σίδερο
Καλημέρα σε όλους!
Ismini
Διάσημο μέλος
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και έχω και διάβασμα..Πολύ διάβασμα...Ερχεται ο ΑΣΕΠ...
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω αυτα οχι και ετσι σιδερωνω μονο μπλουζες και κανενα παντελονι.
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σεντόνια τα κάνω διπλωμένα και πετσέτες επίσης...Εσώρουχα κάνω..
anabou
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Εμένα πάλι το σίδερο μου αρέσει...
Σεντόνια τα κάνω διπλωμένα και πετσέτες επίσης...Εσώρουχα κάνω..
μπραβο ρε αμελιε.. πρεπει να εισαι η μοναδικη...
παρεπιπτοντως, μηπως ο γατος σου μοιαζει τρομερα με τον δικο μου ή ειναι η ιδεα μου??
Lady
Δραστήριο μέλος
Μ'αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού και συνήθως τις κάνω το απόγευμα ή το βράδυ.Μερικές φορές εκεί που κάθομαι αν πέσει το μάτι μου σε υποψία σκόνης σηκώνομαι και καθαρίζω..
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπραβο ρε αμελιε.. πρεπει να εισαι η μοναδικη...
παρεπιπτοντως, μηπως ο γατος σου μοιαζει τρομερα με τον δικο μου ή ειναι η ιδεα μου??
Μου το λένε πολλοί ότι αυτο που μου αρέσει το σίδερο δεν είναι φυσιολογικό...
Αλλά προτιμώ να σιδερώνω παρά να ξεσκονίσω ή να καθαρίσω το μπάνιο.....Οντως μοιάζουν τα κουκλιά μας....

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως κι εγω το σιδερωμα των εσωρουχων το θεωρω σημαντικο για να σκοτωνονται οι μικροοργανισμοι
maxi2
Δραστήριο μέλος
Εγώ τα πρωινά απο τις 6:00 μέχρι και τις 5:00 είμαι στο μαγαζί, γι' αυτό μπαίνω βράδυ..
'Οσο για δουλειές.... Μόνο ΣΚ και αυτό αν δεν είναι ο Χρήστος εδώ γιατί δεν θέλει να κουράζομαι και έτσι δεν θέλει να κάνω τίποτα.. 'Ε.. όταν πρέπει όμως βοηθάει... (απίστευτο και όμως αληθεινό).. 'οσο για σιδέρωμα.... μόνο την στολή του Χρήστου και καμιά μπλούζα μας...τα άλλα σιδερόνονται By aplostras (είναι το νέο σύστημα σιδερόματος)...

Έγώ πάντως το σίδερο δεν το τελείωσα (μην τολμήσετε να το σχολιάσετε θα καταρρεύσω ή έχω καταρρεύσει και δεν το έχω καταλάβει).

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
'Αμα τα φοράς αμέσως μετά, μπορεί...![]()
μετα το σιδερο μπαινουν αμεσως στο συρταρι.σκεψου ομως οτι μεχρι να φτασουν στο σιδερο εχουν περασει απο το απλωμα(εκτεθειμενα εξω στο μπαλκονι),απο καποιο χωρο που μενουν ενδεχομενως μεχρι να σιδερωθουν κτλ.οποτε εκει η πιθανοτητα να εχουν κατι πανω ειναι μεγαλυτερη απο τα τακτικα καθαριζομενα συρταρια

ladycat
Διάσημο μέλος
Κατάσταση σπιτιού: Σε μόνιμη κατάσταση απεργώ και δεν αδειάζω.
Συμβουλή σε νέους: Εαν δεν μπορείτε να αποκτήσετε το Μπάκιγχαμ για σπίτι, έτσι που να μπορείτε να αλλάζετε δωμάτιο κάθε μέρα και απλά να κλειδώνετε τη πόρτα στο προηγούμενο και να ξεχνάτε την ύπαρξη του, γίνετε οπαδός του μινιμαλισμού (έτσι και αλλιώς είναι μια τάση που δεν θα χάσει ποτέ την αξία της και σας βγαίνει και οικονομικά). Και μην αγοράσετε πιάνο, εαν είστε αλλεργικοί στη σκόνη. Όσες φορές και να το ξεσκονίζετε αυτό συγκεντρώνει πάνω του όλη τη σκόνη που ίπταται στον περιβάλλοντα χώρο, κάτι σε φαράσι ένα πράγμα. Εαν παρόλα αυτά επιμένετε να το κάνετε βάλτε το στο μπαλκόνι. Οι λύσεις περί Φιλιπιννέζων κ.λ.π. είναι αντίθετες στο αριστερό παρελθόν μου.
Πορεία σιδερώματος: Αργή και βασανιστική. Ladycat για αυτή τη βδομάδα τουλάχιστον είσαι το πρότυπο μου.
Κατάσταση γάτας: Που θα μου πάει θα τη μάθω να σιδερώνει, που θα της πάει θα με σιδερώσει.
Χορηγός: Το μυστρί, το πιλοφόρι, το σφυρί. Ναι, καλά το καταλάβατε, εκπαιδευτικός είναι.
Και τέλος εγώ: Δεν θα τον βρώ τον @@@@@@@ που είπε ότι εαν έχεις τη δυνατότητα να μην δουλεύεις μείνει σπίτι να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Μείνε σπίτι να σιδερώνεις εννοούσε.
Η σειρά των παραπάνω είναι εντελώς τυχαία.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool