Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
kalημερα Γι αυτο εγω θα θελα να ζω στις διαφημισεις οπου ολα ειναι τελεια. Ακομα και τα ρουχα απο το πλυντηριο σιδερωμενα και διπλωμενα βγαινουν Ξερετε εκεινο το πρωινο ξυπνημα που με την τσιμπλα στο ματι η μαμα εχει φορεσει τα ψιλοτακουνα και σερβιρει χαμογελαστη το πρωινο.και το ωραιο ειναι οτι τα παιδια τρωνε το πρωινο , ο μπαμπας ριχνει κι ενα φιλακι και ολοι χαρουμενοι φευγουν για τα σχετικα Εμεις εδω παλι αλλος για Χιο τραβηξε κι αλλος για Μυτηληνη. Που να την βρω την γοβα η γυναικα πρωι πρωι.Και τα παιδια τι πειθηνια πλασματα κατι σαν αμερικανικο εργο που τα παιδακια τα λες πατε για υπνο και αυτα πανε χωρις να μεσολαβηση οπολεμος του 40 και της Κορεας μαζι . Ας πιουμε κανα καφε τωρα...Μα που στην ευχη πηγε η αριστερη μου γοβα? Υ.Γ. εχω κι εγω τρομερα απωθημενα με το σιδερο Θα φταιει η παιδικη μου ηλικια φαινεται Ο δε γατος προτιμα τα ασιδερωτα για κρεββατι να μην του χαλασω το χουζουρι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιδέα

Γιώτα, λέω τώρα εγώ, εαν φορέσουμε θερμοφόρα στο γάτο και τον βάλουμε πάνω στα ασιδέρωτα λες να πιάσει; Και το λέω αυτό γιατί το ίδιο κάνει και ο δικός μου. (Και μην τολμήσετε να με καρφώσετε στις Φιλοζωικές). Πάω να ζεστάνω νερό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λες????ουαου! κοριτσια ηρεμα πρεπει να κανει κατι χρησιμο μιας και ο γατος κοιμαται εκει πανω Παω κι εγω για να ζεστανω νερο ...

Καλημέρα σε όλους!Εγώ είμαι σίιτι και υποτίθεται πως διαβάζω(δίνω μάθημα αύριο) και είπα να κάνω ένα διαλειμματάκι. Η Κίρα μου είναι στο καναπέ και κοιμάται μιας και δεν είναι πρωινός τύπος:P

Καλημέρα κι απο μένα. Πολύ σίδερο έχει πέσει στο site τελευταία. Εγώ παθαίνω επιληπτική κρίση και μόνο στο άκουσμά του, γι΄αυτό και βρήκα την τέλεια λύση. Τα κάνω πακέτο και τα στέλνω στη μάνα μου. Μου τα επιστρέφει κολλαριστά, έτοιμα για το συρτάρι τους:up:.

χαχαχα να τι μας χρειαζεται Ελενη που ειπες οτι μενει η μαμα σου?:)

:lol: :lol:
Να δω τι θα πει.....3 πλυντήρια ετοιμάζομαι να της στείλω:blink:

Να ανοίξουμε λίστα αναμονής ρε παιδιά!
Λοιπόν πρώτα η Ελένη, αν και λόγοι ευγενείας θα επέβαλλαν να παραχωρήσει τη σειρά της, μετά η Γιώτα και μετά εγώ.

Κοίτα σουξε η μάνα μου!!!!!!!!!
Να της το πω να χαρεί και λίγο που όλο κλαίει πως από τότε που φύγαμε από το σπίτι δεν ξέρει τι να κάνει

Μάνα!!!!σου βρήκα δουλειά!!!! σήκο από τον καναπέ!!!!!!!

Καλημέρα και από μένα....

Καλημερα! Τι ωραια η Παρασκευη!!! (Επειδη ακολουθει το Σαββατο)

Bonjour!!!
Προετοιμάζομαι ψυχολογικά να αρχίσω να διαβάζω το τελευταίο μάθημα για το πτυχίο το οποιο είναι ελεηνά βαρετό. Όσο για το σιδέρωμα ευτυχώς έχουν ανέβει οι γονείς μου για το καθιερωμένο τσεκ απ του πατέρα μου (το οποιο δυστυχώς πάντα πέφτει πάνω σε εξεταστική μου), εγώ δεν κάνω τίποτα από δουλειές! Τα έχει αναλάβει όλα εκείνη :D

Για anadu

Εσύ να τρώς καλά, να κοιμάσαι καλά, να περνάς καλά και να διαβάζεις (τώρα αυτά τα δύο δεν ξέρω πως συνδυάζονται). Μην ανησυχείς το σίδερο σε περιμένει στην επόμενη γωνία. Όλα καλά να σου πάνε.

Καλημέρα κι από μένα
Εγώ 2η μέρα με πόνους στο στομάχι και τοσίδερο περιμένει από τη Δευτέρα!!! Όταν δεν θα έχουμε τίποτα να βάλουμε, τότε θα στρωθώ. Οι γάτοι μου ξεσαλώνουν και σας στέλνουν την καλημέρα τους!

Σπιτι εισαι ακομη Κατερινα η επεστερψες στη δουλεια?

Σπίτι, σπίτι, αλλά κάνω από εδώ κάποιες δουλειές που επείγουν!!!:/:

καλημερα σε ολουςςςςςςςςςςςςςς

αχ δουλεια και σημερα...
βρε παιδια παρατητησα κατι σημερα... στην αρχικη σελιδα, εκει που λεει ποιοι χρηστες ειναι Online γραφει επισης και το ρεκορ που εχει καταγραφει συνδεδεμενων χρηστων...σημερα λεει

Ρεκόρ : 14 χρήστες. στίς 01/01/70 ώρα: 03:00

1970??????????????????????????????
δεν ηξερα οτι ειναι τοσο παλιο το site!!!! :D:D:lol::lol:

Για Γωγώ

Αν υποψιαστώ ότι είναι σπόντα για την ηλικία κάποιων μελών εδώ μέσα θα τσαντιστώ με τη Michelle.:hmm:

:D Χαχαχαχα τωρα το ειδα και γω! Να το πουμε στη Michelle να το αλλαξει!
(Κατερινα καλυτερα σπιτι εστω και δουλευοντας... αυτο ισχυει για μενα)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back