Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
xaxaxaxaxa:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουμε καποιον 70αχρο εδω?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτό για την ημερομηνία κάπου αναφέρθηκε και χθες :)

πάντως πιστεύω τώρα με τα προβλήματα του σέρβερ (που λέγαμε..), θα συνέβη και αυτό:hmm:

Καλημερα καλο Σ.Κ

καλημερα σε ολους!

ξερει κανενας ποσες μερες κανει να συνδεθει η adsl γραμμη απο τοτε που εχεις κανει αιτηση?

Σε εμένα η hol έκανε καμιά δεκαριά μέρες. Την έκανα από μαγαζί γερμανός, μου είπε ότι θα πάει η αίτηση στη hol η οποία θα κάνει τις διαδικασίες με τον ΟΤΕ και όλο αυτό θα πάρει γύρο στις δέκα μέρες.

σε ειδοποιησαν με καποιον τροπο, οταν εγινε η συνδεση?

ή δοκιμαζες καθε μερα...:hmm:

Γωγώ, εξαρτάται΄...Στο γραφείο του καλού μου του έστειλαν mail ενώ στο σπίτι πήραμε τηλ γιατί είχαν καθυστερήσει και μας είπαν ότι είχε μπει!! Και μιλάμε για την ίδια εταιρεία, ίδιο πακέτο μόνο που το ένα αγοράστηκε 3-4 μέρες αργότερα (και ενεργοποιήθηκε πρώτο!!!):hmm:

καλα σας εστειλαν μαιλ??
και αφου δεν ειχατε νετ..πως θα το διαβαζατε...
με μαγικα?

με την pstn καλέ. ούτως η άλλως για να την ενεργοποιήσεις (αν θυμάμαι καλά) πρέπει πρώτα να μπεις στο ιντερνετ, αλλά μπορεί να λέω και βλακείες, δε θυμάμαι. Πάντως αν σου έχουν δώσει user name και password ακολούθησε τις οδηγίες εγκατάστασης του modem σου και ...ποτέ δεν ξέρεις. αλλιώς πάρτους τηλ.
Πάντως γύρω στις 10 εργάσιμες είχαν κάνει για την ενεργοποίηση.

οκ ευχαριστωω!

Δεν με ειδοποίησαν. Αφού περίμενα μερικές μέρες, έκανα δοκιμές και σε δέκα μέρες πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τι γίνεται και μου είπαν ότι η σύνδεση έχει γίνει. Αλλά κάποια πράγματα δεν είχα κάνει σωστά στη σύνδεση της συσκευής και δεν λειτουργούσε. Για να στα πω λίγο καλύτερα. Πήρα το πακέτο από το γερμανό ο οποίος με ρώτησε αν θέλω να έρθει να το φτιάξει αυτός όταν θα γίνει η σύνδεση, (ή θα σε ειδοποιήσουν ή κάνε ένα τηλεφώνημα και ρώτα τους μου είπε) ή θα το φτιάξω μόνος μου. Του είπα θα προσπαθήσω μόνος κι αν δεν τα καταφέρω θα σου πω.

Εκανα τις συνδέσεις της συσκευής και εγκατάσταση του λογισμικού της, έκανα τις ρυθμίσεις, (σύμφωνα με τις οδηγίες που συνόδευαν τη συσκευή) αλλά ακόμα κι όταν έγινε η σύνδεση εγώ σύνδεση δεν είχα. Από τη hol μου είπαν ότι χρειάζεται κάποιο φίλτρο στη πρίζα του τηλεφώνου, ο γερμανός μου είπε ότι θα έπρεπε να είναι στο κουτί και του φαίνονταν παράξενο που δεν είναι, με τα πολλά βρήκα φίλτρο το έβαλα αλλά δεν έγινε τίποτα.
Μου τη βιδώνει κι εμένα και πιάνω κάνω τη σύνδεση της συσκευής με τρόπο αντίθετο από ότι έλεγαν οι οδηγίες και αμέσως άρχισε να δουλεύει. Δοκίμασα ξανά όπως έλεγαν οι οδηγίες τίποτα. έτσι το άφησα στη σύνδεση που είναι αντίθετη μ αυτές κι όλα πάνε μια χαρά.

Το βιβλιαράκι οδηγιών περιέγραφε δυο ειδών συνδέσεις, μια για PSTN και μια για ISDN. Η δική μου είναι PSTN (ISDN δεν είχα ποτέ) και τη σύνδεση την έκανα για PSTN. Αυτό που έφταιγε ήταν ότι στο βιβλιαράκι είχαν γραφτεί οι οδηγίες αντίστροφα. Η περιγραφή της PSTN σύνδεσης ήταν στην ISDN και αντίστροφα.
Όλα αυτά μην σε τρομάξουν πάντως, απλώς από κάποιο λάθος στο βιβλιαράκι οδηγιών έγιναν και δεν σημαίνει οτι είναι κανένας μπελάς η διαδικασία σύνδεσης DSL.

Αν δεν σου είπαν σε πόσο διάστημα θα είναι έτοιμη η σύνδεση σου ρώτησε τους για να μην περιμένεις στα τυφλά, κι όταν περάσει αυτό το διάστημα δοκίμασε κι αν κάτι δεν πάει καλά τηλεφώνησε πάλι.

εγινε..!
ευχαριστω θαναση..

Καλημέρα
Δελτίο οικογενειακής και προσωπικής κατάστασης: Ίδιο με χθες, μια πρωτοτυπία ένα πράγμα. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ (κραυγή απελπισίας είναι, η τσαντίλα για αυτό το θέμα μου εξαντλήθηκε)!!!!
Καλό σ/κ
Υ.Γ. Μην λέμε και ψέμματα, τα παιδιά δεν είναι σχολείο.

Μήπως να κανονίσουμε να σιδερώσουμε όλες μαζί, την ίδια ώρα? Για να μη νιώθουμε ότι ταλαιπωρούμαστε μόνες μας, για συμπαράσταση βρε αδερφέ!!!!!:lol:
(Αν δε σιδερώσω και σήμερα δεν θα έχουμε ρούχα να βάλουμε.:redface: )

Για Κατερίνα

Έχω σιδερωμένα μπλουζάκια, βάζεις τα παντελόνια, μην στείλω τον καλό μου στο σχολείο τη Δευτέρα με σορτσάκι παιδικό;:redface:

για nerina

Έγινε!!!!!
Αλλά θέλω και 1 τουλάχιστον πουκάμισο και στο ξεπληρώνω με 3 πετσέτες ή 2 σεντόνια!!!!!:D :D :D :D

Μονά ή διπλά;

α! είσαι καλή στις διαπραγμετεύσεις!!!:D
Λοπόν .....:hmm: διπλά χωρίς λάστιχο όμως!!!!!

ΥΓ: οι μαξιλαροθήκες πάνε χωριστά!!!:P

Για Κατερίνα

Έκλεισε. Δίνω ένα μπλουζάκι και ένα πουκάμισο, για 2 σεντόνια και ένα παντελόνι. Για την courier τι δίνεις; Επίσης στα δύο παντελόνια κάνω δώρο θερμοφόρα για τη μέθοδο "Πως να μάθετε το γάτο σας να σιδερώνει" (δες προηγούμενα μηνύματα).:blink:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back