Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κι από μένα! Ξενύχτησα λόγω διαβάσματος (είμαι νυχτερινός τύπος, το πρωί δεν επικοινωνώ) και ξύπνησα μόλις πριν μιαμιση ώρα! Καλή τύχη με το σιδέρωμα σε όλες! Και καλό beaute Αθανασία!

Α, ναι και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα καμαρια μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μια και ξεκινάει πενθήμερη εβδομάδα (:lol: ) προσφορών σιδερώματος, ακούω προσφορές. Κατερίνα που είσαιιιι;; Ή μάλλον η μαμά της Ελένης που είναι; Ας βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά:redface: :redface: :redface:
Άντε για μια κολλεκτίβα σίδερου με σήμα τη σιδερώστρα. Δεν πάω καλά, έχω αρχίσει να σκέπτομαι μέχρι και να πάρω το πτυχίο μου και να αρχίσω να δικηγορώ. Σε τέτοιο σημείο κατάπτωσης έχω φτάσει. Όλα μου τα οχυρά γκρεμίζονται σιγά σιγά κάτω απο το βάρος τόνων ασιδέρωτων ρούχων. Εγώ που στα νειάτα μου φρικιό, φρικιό, αλλά το στρατιωτικό μου παντελόνι το ήθελα για να το φορέσω φρεσκοπλυμμένο και φρεσκοσιδερωμένο. Πορεία και μετά σίδερο ήμουνα. Τι παρακμή! Τι παρακμή!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρα ειχες απο παλια κολλημα με το σιδερωμα!
Ειπα κι εγω....:hmm:
Νομιζω η στολη catwoman δεν χρειαζεται σιδερωμα. Μηπως να το προωθουσαμε σαν μοδα? (και για αντρες και για παιδια).

Τι νομίζεις αυτές είναι παλιές αμαρτίες που σε εκδικούνται. Εγώ δεν είχα σπίτι φοιτήτριας το σπίτι της χαρούμενης νοικοκυράς είχα. Κάτω απο την αφίσσα του ΤΣΕ είχα μόνιμα τη σιδερώστρα.:blink:

.......αρα σου αρεσει κατα βαθος να σιδερωνεις. Το ειχα καταλαβει!;)

Αχ!! Γιατί μου θυμήσατε το σίδερο; Δεν φτάνει που η μάνα μου κάνει ανακαίνηση στο σπίτι της ( βάψιμο) και δεν μου σιδερώνει:mad: , πάω εγω να σιδερώσω, μου πέφτει η στιρέλα από τα χέρια και σπάει ο κάδος .
:cry: :cry: :cry:

Και το είδα εγώ το όνειρο. Είδα τον Τσε να με κυνηγάει με το μπερέ και να φωνάζεις "Γιατί δε μου σιδέρωσες τον μπερέ συντρόφισσα Κλάρα" (αυτό το ψευδώνυμο χρησιμοποιώ στα όνειρα, ξέρετε απο τη γνωστή αγελάδα Κλάραμπελ). :mad: Να στείλω συνεργείο δικό μου στο σπίτι της μαμάς, Ελένη; Στα γνωστά τώρα. Κατερίνα τι δίνεις, τι θέλεις;:blink:

για nerina

κατσε να γυρίσω σπίτι, να δω τι έχω και τι όχι και θα σου ετοιμάσω μια προσφορά...μούρλια!!!!

Καλησπερα,
ιχ αρωστουλα λοιπον.χαπακοθηκα μπας και τι γλιτωσω χωρισ πονους.Αληθεια τα γατια εχουν περιοδο?:hmm:

Oxi μονο τα σκυλια. Περαστικα!

Purina περαστικά! Εγώ 6 χρόνια φοιτήτρια δεν έχω ούτε σιδερώστρα ούτε αφίσα του Τσε :confused:. Είναι φυσιολογικό :redface:;

Εγω παλι εχω σιδεροστρα αλλα βαριεμαι το σιδερομα.

Για Anadu
Αχ, για αυτό οι σημερινές νέες δεν έχετε τη τύχη τη δική μας:up:
Σφουγγαρίστρα έχεις; Κατσαρόλες; Άντρα τουλάχιστον; Κάτι τέλος πάντων.:rolleyes: Και το κλασσικό: Όταν γίνεις μάνα θα καταλάβεις. Προς το παρόν στρώσου να πάρεις πτυχίο, αλλιώς θα γίνεις σαν εμένα, αν και μεταξύ μας με ή χωρίς πτυχίο το σίδερο δεν το γλυτώνεις!:blink:

Αφίσσα του Γουώρχολ έστω;

Αφίσες είχα μέχρι το Λύκειο μετά όχι. Σφουγγαρίστρα, σκούπα, κατσαρόλες κλπ κατσαρολικά έχω (και σίδερο έχω)! Άντρα προς το παρόν όχι. Αυτό με το όταν θα γίνεις μάνα μου το λέει και η μάνα μου. Μάλλον είναι κι αυτή μια από τις all time classic ατάκες των μαμάδων :P!

Η δική μου που υπήρξε και ανύπαντρη μητέρα να δείς!:rolleyes:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως στο καλό οι ΄΄αλλοι προλαβαίνουν κι εγώ όχι!!! :( Βλέπω γυναίκες που εργάζονται, είναι μητέρες και το σπίτι τους το ζηλεύω!!! ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ???? Εγώ δεν έχω παιδιά, δουλεύω τα απογεύματα και πάλι έρχεται το μεσημέρι και αναρωτιέμαι που πήγε το πρωί και γιατί δεν έκανα τίποτα απο τις δουλειές του σπιτιου που ήθελα!! :/:

Συνηθεια ειναι απολαυσε το τωρα που μπορεις γιατι μετα ολοι θα απαιτουν και αντε να κανεις κι αλλιως

Μα και τώρα απαιτούν!! Μένω με τον αρραβωνιαστικό μου, έχει και παιδιά, μεγάλα αλλά έρχονται..... Πάντως δεν προλαβαίνω με τίποτα. Και το βράδυ, σχολάω 9 ή 10 από το μάθημα και το μόνο που θέλω είναι μαμ και νάνι!!! Ενώ βλέπω κατι άλλες..... Μπαταρίες ντουρασελ.... Άξιες!!

εγω παλι θελω να μου κατσει το τζοκερ κ τοτε μην τον ειδατε θα παρω γυναικα να μου κανει ολες της δουλειες του σπιτιου κ μια μονιμη κτηνιατρο στο σπιτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back