Ξύπνησα αργά σήμερα,στις 8:30. Τα παιδιά τα έντυσε ο πατέρας και τα ετοίμασε για το σχολείο, τρέμει η ψυχή μου για το πως πήγε η μικρή σχολείο,αν σκεφτεί κανείς ότι έχει βγεί Μεγάλη Πέμπτη στη πλατεία του Άργους με μαγιό και παρεό και όχι τίποτα άλλο ο καιρός προς το όπου να 'ναι θα χιονίσει το φέρνει. Άσχετο: Να στρώσω τα χαλιά και να κατεβάσω το δέντρο ή όχι;
Για Γιότα: Δεν το έχουμε καταλάβει ίσως αλλά καφέ πίνουμε κάθε πρωί μαζί. Ελπίζω να χαλάρωσαν τα πράγματα σε εσάς.
Για Ελένη: Όμορφες μέρες να 'χετε με τη καινούργια της παρέας. Τα κακόμοιρα τα σκυλάκια λυπάμαι. Μοιάζουν τόσο αδύναμα να αντιμετωπίσουν μια γάτα, όσο και να το παίζουν δυνατά και άγρια, στο τέλος το παιχνίδι το κερδίζει πάντα η γάτα, το είδα το καλοκαίρι με εμάς
Α και για να μην ξεχνιόμαστε ο Μαντού δίπλα μου δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο χέρι να δαγκώσει και τα δοκιμάζει και τα δύο. Κουρτίνες δεν έχει βάλει στο στόχαστρο ακόμα, για την ώρα δοκιμάζει να κυνηγάει σκιές στους τοίχους με αποτέλεσμα να δίνει ηρωικές κουτουλιές στους τοίχους. Καρούμπαλα κάνουν οι γάτοι;
Το σίδερο της προηγούμενης εβδομάδας το τελείωσα χθες και είμαι στο 4ο πλυντήριο για αυτή την εβδομάδα. Όλε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**Καρούμπαλα κάνουν οι γάτοι;![]()
**
Ναι!
Η Νιάρα πηδούσε χθες πάνω στο τζάμι της μπαλκονόπορτας, να πιάσει το φτερό που την ξεσκόνιζα!
Πολύ ψηλά όμως!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Γιωτα ελπιζω οι κουρτινες σου να ειναι απο χοντρο υφασμα....
Περιεγο εμενα ποτε δεν μου ετυχε γατι κουρτινοειβατης....
Ο Σιβα ανεβαινε μονο στα πατζουρια(στο προηγουμενο σπιτι) (πλακα οταν κατεβαινε με την οπισθεν...
) αλλα στα καινουργια γλυστραει....Ελενη να χαιρεσαι το μωρο!
Νερινα οι γατοι δεν κανουν καρουμπαλα αντεχουν σε τετοιες συγκρουσεις!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα! Να δω πως θα γυρισω σημερα που εχει σταση εργασιας το Μετρο 11.00 - 3.00![]()
**
Καλά που το είπες, κι είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω και μετρό και προαστιακό!

**οι γατοι δεν κανουν καρουμπαλα αντεχουν σε τετοιες συγκρουσεις!
Κι όμως, διακρίναμε καρουμπαλάκι στο κεφαλάκι της Νιάρας πριν καιρό...
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μου αρέσει η συννεφια...
ladycat
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ο καιρος ειναι χαλια ολο συνεφια δε ξερω τι να φορεσω και πρεπει να πεταχτω στο τει (αργησα και ολας).
anabou
Διάσημο μέλος
Ελένη να σου ζήσει το γατόνι!
Πίνω κι εγώ τον καφέ μου. Η μέρα δεν ξεκίνησε καλά για τον Σάκη. Είχα φτιάξει μπισκότα κανέλλας για τον καφέ χτες και είχα αφήσε ένα πιάτο με μερικά πάνω στο τραπέζι (ευτυχώς τα υπόλοιπα τα έβαλα στον φούρνο για παν ενδεχόμενο) και ο κύριος είχε πάρει μερικά από το πιάτο και τα είχε μαγαρίσει στο πάτωμα
. Έφαγε δυο τρεις μυτιές στη μούρη και του έβαλα και τις φωνές. Νόμιζα ότι το είχε κόψει αυτό το χούι και να πεις ότι ήταν νηστικός... Δεν έχει κονσέρβα για πρωινό θα φάει το μεσημέρι κροκέτες! Ο Χίτλερ ξύπνησε πάλι μέσα μου...Δεν έχει μετρό 11-3; Δηλαδή θα πρέπει να κατέβω με λεωφορείο στο κέντρο; Την πατήσαμε, μια ώρα θα κάνω να διασχίσω την μαγευτική Λιοσίων.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εμενα με τσαντισε ο Σιβα προχτες που οηγε και κατουρησε παλι στην πορτα. Και μολις ειχα σφουγγαρισει. Τον εβρισα λιγο, αλλα δεν καταλαβαινει τιποτα....
Υσ. Μαλλον δεν στεκει και πολυ αυτο που γραφεις για το Χιτλερ...
Διαβασα οτι με το σκυλο ηταν πολυ ευγενικος. Και αυστηρα χορτοφαγος επισης (ψιλοασχετο αυτο).

Ismini
Διάσημο μέλος
Εκτονωνεται.....Αυτό που ο γάτοςε σήμερα την έχει δει διασταύρωση Κεντέρη με Θάνου είναι φυσιολογικό; Όλο το πρωί διασχίζει το καθιστικό κοντά 70 τετραγωνικά τρέχοντας και σκαρφαλώνοντας σαν τρελλός![]()
Μην μιλατε για γατες μπροστα του επισης....

anabou
Διάσημο μέλος
Ο Σάκης έφαγε σίγουρα μισό μπισκότο και βρήκα κι άλλα δύο στο πάτωμα. Δεν θυμάμαι πόσα είχε το πιάτο. Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο τα μπισκότα, βγήκαν και πολύ πλακουτσωτά ίσως ήθελαν κι άλλο αλεύρι δεν ξέρω...Ναι δεν εχει Anabou....Τα εφαγε τα μπισκοτα ο Σακης ή οχι?
Εμενα με τσαντισε ο Σιβα προχτες που οηγε και κατουρησε παλι στην πορτα. Και μολις ειχα σφουγγαρισει. Τον εβρισα λιγο, αλλα δεν καταλαβαινει τιποτα....
Διαβασα οτι με το σκυλο ηταν πολυ ευγενικος. Και αυστηρα χορτοφαγος επισης (ψιλοασχετο αυτο).
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
Στην Κυριακάτικη το διάβασες; Είχε αφιέρωμα στους χορτοφάγους και έλεγε ότι ενώ μνημονεύουν μεγάλα ονόματα, αποφεύγουν να αναφέρουν ότι και ο Χίτλερ ήταν χορτοφάγος!
Anabou, ο Σάκης σε υπακούει όταν τον μαλώνεις;
Η δικιά μου ναι, συνήθως, αλλά όταν πρόκειται για φαϊ δεν ακούει τίποτα!!! Δεν είναι χοντρούλα, ίσα ίσα (9 μηνών-3κιλά, μια χαρά!), αλλά είναι συνέχεια ορεξάτη!

Ismini
Διάσημο μέλος
Στην Κυριακάτικη το διάβασες; Είχε αφιέρωμα στους χορτοφάγους και έλεγε ότι ενώ μνημονεύουν μεγάλα ονόματα, αποφεύγουν να αναφέρουν ότι και ο Χίτλερ ήταν χορτοφάγος!
quote]
Ναι στο Εψιλον. Αναφερει διαφορους διασημους χορτοφαγους. Και για τον Χιτλερ λεει "...για να μιλησουμε και λιγο προβοκατορικα..."
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι στο Εψιλον. Αναφερει διαφορους διασημους χορτοφαγους. Και για τον Χιτλερ λεει "...για να μιλησουμε και λιγο προβοκατορικα..."
Same here!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool