Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Συνεχεια Κaλημερας:
Εδω στη δουλεια ειμαστε ολοι μια ωραια παρεα!
Οι συναδελφοι μου εχουν φτιαξει πηγαδακι και μιλανε για σκυλους!
Εγω γραφω στο γατοforum....
Βρε τι ωραια που περναμε....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πλακουτσωτό στα μπισκοτοειδή το κάνει και η παραπάνω ζάχαρη κάποιες φορές.:blink:
Τώρα που το λες είναι αρκετά γλυκά :hmm:
Θα την τροποποιήσω την συνταγή και όταν πετύχει για τα καλά θα σας την δώσω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην Κυριακάτικη το διάβασες; Είχε αφιέρωμα στους χορτοφάγους και έλεγε ότι ενώ μνημονεύουν μεγάλα ονόματα, αποφεύγουν να αναφέρουν ότι και ο Χίτλερ ήταν χορτοφάγος!

Anabou, ο Σάκης σε υπακούει όταν τον μαλώνεις;
Η δικιά μου ναι, συνήθως, αλλά όταν πρόκειται για φαϊ δεν ακούει τίποτα!!! Δεν είναι χοντρούλα, ίσα ίσα (9 μηνών-3κιλά, μια χαρά!), αλλά είναι συνέχεια ορεξάτη!
Αθανασία και με υπακούει και καταλαβαίνει ότι έχει κάνει βλακεία. Σήμερα μόλις μπήκα στην κουζίνα και είδα τα μπισκότα και τον κοίταξα πήγε να την κάνει αλλά δεν πρόλαβε. Τώρα που γύρισα μου κάνει τις γνωστές γαλιφιές και λέω να υποκύψω!

Αθανασία και με υπακούει και καταλαβαίνει ότι έχει κάνει βλακεία. Σήμερα μόλις μπήκα στην κουζίνα και είδα τα μπισκότα και τον κοίταξα πήγε να την κάνει αλλά δεν πρόλαβε. Τώρα που γύρισα μου κάνει τις γνωστές γαλιφιές και λέω να υποκύψω!

Να υποκύψεις! ;)
Κι εγώ υποκύπτω, κι ας είμαι πολύ αυστηρή στην αρχή...

μια ερωτηση σημερα ενω ελειπα στη δουλεια ο συντροφος μου εδωσε πετσα βραστη απο κοτοπουλου στη μπεμπα,εκανα διαρροια,τωρα βλεπω πως ο ποπος ειναι κοκκινος και καταλαβενω πως οταν παει να κατσει ποναει, τι να κανω σ αυτη την περιπτωση?να παω γιατρο?
ευχαριστω

Για gristofer
Συνήθως σε αυτή την ηλικία οι διάρροιες ξεκινάνε απο τη διατροφή τους. Ο Μαντού όταν τον πήραμε του δίναμε γάλα και γκουρμέ κονσέρβες και ξεκίνησε τους εμετούς και τις διάρροιες (απο αυτές μάλλον και το κοκκίνισμα). Σε αυτήν την ηλικία δεν αντέχουν τα λιπαρά και κάποια δεν δέχονται καλά και το γάλα. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να την ταίζεις κοτοπουλάκι στήθος βραστό με ρύζι κατά προτίμηση μέχρι να συνέλθει χωρίς πέτσα και να σταματήσεις και το γάλα. Μικρές ποσότητες και εαν της μαγειρεύεις το λάδι να της το βάζεις ωμό στο τέλος. Εαν δεις ότι επανέρχεται έχεις σιγουρέψει την αιτία της διάρροιας. Μετά ξεκίνησε της σταδιακά ξηρά τροφή κατάλληλη για την ηλικία της μέχρι να επανέλθει εντελώς. Ο Μαντού μετά τους 4εις μήνες άρχισε να δέχεται θετικά όλες τις τροφές και ακόμα δεν τις τρώει τις λιπαρές και ο ίδιος, εκτός απο τα κλασσικά γκουρμέ και σαλαμάκια γαλοπούλας που όποτε του τα δίνουμε μας συγχωρεί για όλα όσα του κάνουμε. Εάν αφού επανέλθει θέλεις να συνεχίσεις να της δίνει γάλα (που δεν της χρειάζεται) δοκίμασε, έτσι για να σιγουρευτείς. Εμείς δεν του ξαναδώσαμε. Στο https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-μην-αφήσετε-ποτέ-τη-γάτα-σας-να-φάει.219378/ υπάρχει ένα κατατοπιστικό άρθρο της Michelle για το τι δεν πρέπει να τρώνε οι γάτες. Καλό σας βράδυ και μην στεναχωριέσαι όλοι πάνω κάτω τα ίδια περάσαμε.:rolleyes:
Υ.Γ. Και καλό καθάρισμα, εμείς περάσαμε νύχτα σφουγγαρίζοντας, ούτε με τα παιδιά τέτοιο κακό.:blink:

Ωχ το καημένο :( τα λιπαρά βλέπεις :/: Δεν κάνεις ενα τηλ στο γιατρό αν συνεχιστεί μέχρι αύριο; Kανονικά τι τρώει; H ξηρά τροφή ίσως το επαναφέρει.
H Mπιάνκα μη δει κομμάτι ψωμί. Tην άλλη στιγμή βρίσκεται στο πάτωμα και βρίσκω κομματάκια μασημένα και κρυμμένα, μην και της τα πάρουμε. E τώρα τι να της πεις;

τις λιγες μερες που ειναι μαζι μας τρωει γαλατακι+νερακι και κορν φλαουρ (το διαβασα εδω μεσα)η lady τα παντα ,κατα βαση ξηρη τροφη για μωρακια. θα δω πως θα ειναι και αυριο και παμε γιατρο αν ειναι ακομη ετσι.η διαθεση της ομως ειναι καλη λιγο γκρινια παραπανο.

Για αρχή κόψε το γάλα θασου πρότεινα.:confused:

Καλημέρα βρε κλεφτόπουλα, κολυμβητές και γατόφιλοι όλων των ειδικοτήτων.
Εγώ σπίτι, θέλω να σιδερώσω (!) και δεν στεγνώνουν τα ρούχα, παδιά σήμερα σχολείο, άντρας μάλλον απεργούν τα παιδιά στο σχολείο του, γάτος σε μόνιμη απεργία κοιμάται δίπλα μου.:cool:
Να είστε καλά και για τις ανύπαντρες το "εχω και σκάφος" καλό είναι να θεωρείται προσόν και όχι ηλίθιο σλόγκαν, γιατί ζούμε σε πολύ υγρούς καιρούς με πολύ νερό πάνω μας γύρω μας και το χειρότερο κάτω μας.:rolleyes:

Καλημέρα σε όλες και όλους! :)
σήμερα ξύπνησα με νιαουρίσματα γιατί τα μικρά μου πεινούσαν (πάλι!). Ευτυχώς δεν έχουν έρθει ακόμα τα αφεντικά και βρήκα λίγο χρόνο να δω τι κάνετε!!! Σε λίγο θα αρχίσει και πάλι το τρελό πήξιμο.
@ Nerina κρατάς γατιά αυτό το Σ/Κ να κρατήσω παιδιά το επόμενο? :)

Καλημερούδια σας.....Δουλειά και πάλι αλλά αυριο το απογευμα φευγω για το νησί μου....Ετεροδημοτης βλέπετε..

Εαν είναι να μου κρατήσεις τα σκασμένα κρατάω και τα αδέσποτα που ταίζεις εαν ταίζεις, σου κάνω και σίδερο. Καλά να περάσεις, πολύ καλά να περάσεις.......:rolleyes: :up: :redface:

Άσχετο: Γιώτα που είσαι;:confused:

Το ότι ο Μαντού τρώει κάστανα μαζί μου είναι φυσιολογικό; Επίσης ξέρει κανείς εαν τα κάστανα κάνουν κακό στις γάτες; Είναι φοβερό, ούτε για το σαλαμάκι δεν κάνει έτσι. Βοηθάτε παιδιά μη τον ξαποστείλω τον γάτο:confused: :rolleyes: :blink:

καλε μην δινεις αλλα καστανα στο μαντου εχουν αμυλο

Άρα ούτε μακαρόνια ή πατάτες κάνουν τρώνε!:blink:

δεν κανει σε μεγαλες ποσοτητες μην ξεχναμε κ τον ζακχαροδη διαβητη

Καλημέρα κι από μένα! Δυστυχώς η εβδομάδα γουρουνιάς και χαλάρωσης μετά την εξεταστική θα τελειώσει άδοξα αύριο αντί για την δευτέρα. Έρχονται οι γονείς να ψηφίσουν το σάββατο (έμαθε ο πατέρας μου ότι δικαιούται 3ημερη εκλογική άδεια και είπε να επισπεύσει τις εξετάσεις του) και πρέπει να μαζέψω το χάος εν τάξει μου. Κι εγώ που έλεγα ότι μέχρι τη δευτέρα θα πλένω μόνο πιάτα και θα κάνω και κανένα swiffer. Φτου :(. Το καλό είναι ότι από βδομάδα αναλλαμβάνει η μαμά τις δουλειές του σπιτιού :up:! Θέλω να βάλω και πλυντήριο αλλά πολύ αμφιβάλλω για το αν θα στεγνώσουν τα ρούχα... anyway θα το ξανασκεφτώ!

Καλο συμmαζεμα Anabou!
Κι εγω λεω να κανω καμια δουλεια σημερα....
Τα ρουχα τα εχω απλωμενα 2 μερες τωρα και τα βλεπω να στεγνωνουν κατα την ανοιξη!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back