Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα κι απο μενα. Παρασκευη σημερα:) .
Χτες εκανα γενικη καθαριοτητα και σημερα ειμαι πτωμα....
Τα ρουχα τα μαζεψα εκτος απο ενα σεντονι που θελει ακομα....
Εβαλα και πλυντηριο παλι αλλα βλεπω ηλιο σημερα!
Ολγα αφου εχεις στεγνωτηριο γιατι δεν τα βαζεις ολα?
Lady περαστικα!
Anabou βαλε σημερα πλυντηριο προλαβαινεις!
Καλο ταξιδι Maxi!
Καλα να περναμε οι υπολοιποι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και απο εμενα.
Σημερα(σε λιγο δηλαδη)πρεπει να κατεβω στην σχολη μου, και σκεφτομαι να παω με το μετρο, γοιατι αν παω με το μηχανακι και βρεξει θα μεινω εκει.
Επισης, πρεπει να παω στο συνταγμα να παρω ειδικα παπουτσια για το χορο.
Σας παρουσιαζω το νεο μελος της οικογενειας, το ψαρι της αδελφης μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραιο ειναι.Στη σαρδελιτσα αρεσει??:P

Δεν το εχει δει ακομα. Δεν νομιζω να το πειραξει, γιατι το προηγουμενο ηταν ενα χρυσοψαρο, και δεν το πειραζε, μονο το εβλεπε.

Καλημερα σας..
Εγώ σήμερα αναχωρώ για το νησί μου να ψοφίσω...

Καλημερα σας..
Εγώ σήμερα αναχωρώ για το νησί μου να ψοφίσω...

Φτου καλέ, μακριά!!! Το "ψοφίσω" :lol::lol::lol:
Ποιο νησί;

Ζάκυνθο...

Πλυντήριο πλένει, ελπίζω να προλάβουν να στεγνώσουν. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη φασίνα. Amelie καλό ταξίδι δεν έχω πάει ποτέ στο Ιόνιο αν και πρέπει να είναι πολύ ωραία.

Προτιμω τη Ροδο! πολυ ωραιο νησι με φοβερες παραλιες.
best of all: τσαμπικα!

Το Τσαμπικιστάν; Είναι πολύ ωραίο νησί δεν λέω αλλά δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να το δω σαν διακοπές πια είναι το δεύτερο σπίτι μου. Σε μαγεύει μάλλον δεν εξηγείται αλλιώς που επί 6 χρόνια που ήμουν εκεί ήθελα να φύγω και τώρα που έφυγα όποτε το βλέπω στην τηλεόραση με πιάνει μελαγχολία!

Ναι το ιδιο επαθε μια φιλη μου που δουλευε εκει 2 χρονια. Οσο ηταν εκει ηθελε να φυγει και τωρα ειναι εκει για ταξιδι του μελιτος!
"Τσαμπικισταν"!!!:P Πολλους τους βαφτιζουν Τσαμπικους και Τσαμπικες....

Τελικά πήγα στο νοσοκομείο και ο γιατρός μου είπε πως έχει τραυματιστεί η γνάθος μου κατά έναν περίεργο τρόπο...Μου έδωσε κάτι φάρμακα για 2 βδομάδες..Σνιφ..Πονιάου!

περαστικα Lady Αχ! μολις τελειωσα απο την γενικη καθαριοτητα. Το τι βρηκα πισω απο καναπεδες δεν λεγεται Απο μπαλακια που παιζει ο γατος ως κοκκαλακια που δενουν τα μαλια...και λεφτα παρακαλω. Δεν μπορω να καταλαβω πως παντα μενει το σιδερο να τελειωσω,αλλα που θα παει πηρα φορα και δεν σταματαω.

καλησπερα,
πηγαμε στο γιατρο προλαβαμε μεγαλο κακο μου ειπε εντεριτιδα σε αρχικο σταδιο εδωσε φαρμακακι και ολα θα πανε καλα μου , της εδωσε μια τροφη να δοκιμαση απο το χερι μου ηταν μαλλον πολυ καλη μ αποτελεσμα να με δαγκωση τρωγοντας, σα βελονια μπηκαν τα δοντια της στο χερι μου (ποναω) να γινει καλα η μπεμπα γιατι με πιανει τρελα .αν και αρρωστουλα εχει μια τρελη ενεργεια τεσπα μη σας ζαλιζω δε ξερω και κατα ποσο σας ενδιαφερουν ολα αυτα,νιωθω σα να εχω εισβαλει σε μια παρεα ακαλεστος αλλα χαιρομαι μ αυτο το site δεν εχω και πολλες ευκαιριες για γατοκουβεντες. καλο βραδι!!

καλησπερα,
πηγαμε στο γιατρο προλαβαμε μεγαλο κακο μου ειπε εντεριτιδα σε αρχικο σταδιο εδωσε φαρμακακι και ολα θα πανε καλα μου , της εδωσε μια τροφη να δοκιμαση απο το χερι μου ηταν μαλλον πολυ καλη μ αποτελεσμα να με δαγκωση τρωγοντας, σα βελονια μπηκαν τα δοντια της στο χερι μου (ποναω) να γινει καλα η μπεμπα γιατι με πιανει τρελα .αν και αρρωστουλα εχει μια τρελη ενεργεια τεσπα μη σας ζαλιζω δε ξερω και κατα ποσο σας ενδιαφερουν ολα αυτα,νιωθω σα να εχω εισβαλει σε μια παρεα ακαλεστος αλλα χαιρομαι μ αυτο το site δεν εχω και πολλες ευκαιριες για γατοκουβεντες. καλο βραδι!!
καλε μιλα μας για την μικρη αυτα μας αρεσουν να τα ακουμε το τι σου κανει να μοιραζεσαι τις στιγμες μαζι μας

Χμ. Αν εισέβαλες εσύ, τότε το έκανα κι εγώ. Καινούρια είμαι κι εγώ. Προσωπικά πάντως μου αρέσει να ακούω και να μοιράζομαι εμπειρίες. Περάστικά και να πάνε όλα καλά

Μιλώντας συνεχεία για την μπέμπα νιώθω πως αδικώ την lady η οποία είναι εξαιρετικού χαρακτήρα γατί. Τι παιχνίδια τι τσαλίμια για να της δώσω σημασία γιατί από την αγωνιά μου για την μπέμπα την παραμελώ. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει δεθεί ποιο πολύ με το Φώτη .αγαπημένο της παιχνίδι ένα καρύδι με το τσόφλι που το κυνηγάει όλη μέρα σε όλο το σπίτι ενώ έχουμε πετάξει πολλά παιχνίδια στο σπίτι (μπαλάκια κλπ ) αυτή το καρύδι της και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως καλεί την μπέμπα όπως η γάτες τα μικρά τους , της φέρετε σα μαμά και πολλές φορές την περιμένει να φάει και τρώει μετά. Τα λατρεύω τα ζουζούνια και περιμένω να μεγαλώσουν λίγο οπότε οι κίνδυνοι για αρρώστιες να είναι λιγότεροι .αυτή την ώρα που σας γράφω η μπέμπα κοιμάται στη φόρμα μου που έχει μια μεγάλη τσέπη σα μάρσιπο για να καταλάβετε. Μήπως να πάρω και κανένα καγκουρό?

Καγκουρώ όχι ,καινούργια φόρμα ναι. Καλησπέρα σου. Χαίρομαι που το πρόβλημα με τη μικρή βρήκε τη λύση του. Μπορείς να εισβάλλεις όσες φορές θέλεις και εμείς το ίδιο κάναμε και κάνουμε. Όμορφο βράδυ να έχετε οικογενειακώς!:redface:

ΕυχαριστώΝΕΡΙΝΑεπίσης , καιεπιτέλουςΣάββατοαύριοναχαρούμετοπρωινόμαςοκαθένας μετοντρόποτουαλλάπάνταμεταγατόνιαπαρέα!!! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back