giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
(Εφερε και τα απλυτα και τα ρουχα ο γιος του και ανακαλυψα πως δενδιεθετε ουτε ένα σιδερωμένο ρούχο απο τα πολλά που έχει
. Δουλιτσα που έχω..... Καλά να είμαστε και όλα θα τα βρούμε. Ευτυχώς αγαπάει τα ζωάκια
. Μόνο με τις τρίχες θα πάθει ενα σοκ ο καημένος και τις συχαίνεται. Κι εχει πολλά μαυρα ρούχα. Αλλά βλέποντας και κάνοντας. Τρόπο να τις εξαφανίσω δεν έχω... Το σπίτι μας είναι τριχωτο αλλά με πολύ αγάπη (να τον παρηγορήσω έτσι?)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
gristofer καλώς ήρθες
Χριστίνα: Κάνε μας μια κάλη προσφορά για το σίδερο και βλέπουμε, ε Νερίνα, συμφωνείς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Όσο για το σίδερο για μένα είναι μια πονεμένη ιστορία. Λερώνουν και πολλά ρούχα τα σκασμέναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα αλλά δεν έχω και κάτι έτοιμο να σας τρατάρω το απόγευμα που θα φτιάξω προφιτερολ όμως θα σας κεράσω
Τέλεια μέρα , με αρκετό ήλιο βγάλαμε τα γατόνια στον κήπο τρελά πανηγύρια .Η μπέμπα πηρέ τα πάνω της και άρχισε της ίδιες τρέλες με την lady κάνουν σβούρες πηδάνε πάνω σε έπιπλα ένας χαμός (καλός χαμός !!)
Giota: τα γατόνια είναι δυο και όπως στη φωτο του profile μου με μόνη διαφορά πως η μπέμπα έχει ένα πράσινο και ένα μπλε μάτι σύντομα θα βάλω φωτογραφίες
Χριστίνα : μιας και βάζεις σίδερο έχω και εγώ κάτι λίγα
αν και σκέφτομαι να τα πάω στη μαμά υποψήφια είναι ψήφο μου ζήτησε οπότε ευκαιρία για ρουσφέτι (ποια μανούλα αρνήτε ? Να ναι καλά όλες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια και η γιατρός ήταν καταπληκτική. Προφανώς αγαπάει πάρα πολύ τα ζωάκια (και κυρίως τα γατακια, όλο το ιατρείο ήταν διακοσμημένο με γάτες!!!) και ήταν πολύ καλή με το γατάκι μας. Αφού ο Πέπε δεν γκρίνιαξε καθόλου ούτε όταν του έκανε το εμβόλιο! Ελαφροχέρα η γιατρός!
. Και τώρα που γυρίσαμε είναι μες στην τρελή χαρα, σαν να μην έγινε τίποτα. Καμμία σχέση με τον Ποκίτο που είχε κατατρομάξει και μετά κοιμόταν 2 μέρες. Τελικά καλά έκανα και άλλαξα γιατρό. Η διαφορά εμφανής!!!Κατα τ'αλλα...με περιμένει το super market! Πρέπει να βάλω και κανα πλυντήριο.... Βαριέμαι!
Χριστίνα άμα την άλλη βδομάδα μου φτιάξεις ντουλάπες, σου κάνω σίδερο, άντε με πέτυχες σε περίοδο εκπτώσεων, τρελλάθηκα και σιδερώνω τζάμπα.
Κατερίνα κράτα τη κτηνίατρο και τον Πεπέ. Κάποιος απο τους δύο είναι εξαιρετικού χαρακτήρα, αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε πειράματα για να βρούμε ποιος είναι.
Γιώτα δεν είναι ούφο, ματσό πλημμυροπαθείς απο τη βόρεια ελλάδα είναι που γίνανε ιπτάμενοι για να γλυτώσουν (οι άλλοι πάνε με το φουσκωτό της γραμμής).
gristofer καλημέρα. Ως μητέρα μιλώντας: δώσε το προφιτερόλ στη μάχιμη μάνα και σιδέρωσε μόνος σου. Ως παιδί μιλώντας: να σου στείλω και τα δικά μας γιατί η μάνα της Ελένης δεν ξέρω εαν τελείωσε την ανακαίνιση, που μάλλον δεν τη τελείωσε ,αν κρίνω απο αυτά που γράφει;
Ελένη τύλιξε το με ένα βετέχ βρεγμένο και καλά στυμμένο. Ένα ξεσκονισματάκι είναι απαραίτητο στις ντουλάπες αυτό το καιρό. Μετά τη γάτα σίδερο, η γάτα ντουπαλοκαθαριστής. Και δες και τη θετική μεριά του πράγματος: Τα γατιά απλώς τις αδειάζουν τις ντουλάπες, τι να πω για τα δικά μου τα παιδιά που δοκιμάζουν και μετά τα πετάνε όποιου και να είναι τα ρούχα. Άσχετο είμαι μάνα εγώ; Έχω άγρια ένστικτα;
Lady τι κάνει το σαγόνι; Δεν το σαν ευκαιρία ή για δίαιτα ή για συντήρηση της γραμμής σου.
Κατά τα άλλα καλό σ/κ και να μου προσέχετε!

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν το κάνουν μόνο τα δικά σου παιδιά. Ιδιαίτερα η κόρη μου που αφού δοκιμάσει όλα τα ρούχα τα πετάει κουβάρι εδώ κι εκεί. Άσε που τα βρώμικα τα βάζει μαζί με τα καθαρά ελπίζοντας να τα ξεδιαλέξω εγώ.
Επίσης έχω μία πρόταση:
Ανακαλύψτε το κρυφό ταλέντο της γάτας σας: σιδέρωμα, σκούπισμα κ.τ.λ. Μετά να κάνουμε ανταλλαγή γατιών ανάλογα με το τι δουλειές έχουμε. Το σπίτι στην εντέλεια και εμείς ξέγνοιαστες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
. Δεν βγαίνει διαφορετικά!!! Απο τις μετακομήσεις με έπιασε και η μέση μου. 28 ετων γρια
Να κατεβάσω και κανένα ρούχο γιατί μας έφαγε το κρυο με τα κοντομάνικα!!! Καλή ιδέα να βρουμε τα ταλέντα των γατιων μας... Να μαθω τα δικά μου να ξεσκονίζουν που το βαριέμαι αθεράπευτα? Να δέσω στα ποδαράκια τους παρκετέζες? Καλά δεν το κάνω!!! Καλή δύναμη σε όλες....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Από ποια περιοχή του ν.Έβρου είσαι;
Είμαι κι εγώ από κει (γεννήθηκα Αλεξ/πολη, μεγάλωσα Διδ/χο).
Καλή ψήφο αύριο σε όλες/ους μας!
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από Ορεστιάδα είμαι αλλά έλειπα όλα μου τα χρονιά, ζούσα Θεσσαλονίκη έχω στον Έβρο 3 χρονιά και ομολογώ πως μου αρέσει πολύ, άλλη ποιότητα ζωής και πολύ βασικό πως μπορώ να έχω πολλά ζώα, όνειρο μου να κάνω μια φάρμα .Και θα την κάνω!!! Και μετά είστε όλοι καλεσμένοι μου να περάσετε μια βδομάδα σε ένα αγροτόσπιτο!!
VAMPY
Νεοφερμένο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Τάισα παιδιά, σκυλιά, γατούλα, έβαλα ηλεκτρική, σφουγγάρισα (καλέ είμαι πολύ νοικοκυρα!!!!!) και τώρα πίνω το καφεδάκι μου. Εγώ λέω να πάω να ψηφίσω κατά το μεσημεράκι. Ο άντρας μου είναι σε ταξίδι οπότε δεν έχει εκδρομούλα
. Το απογευματάκι περιμένω τις αδελφές μου να δουνε το ψιψινάκι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εμείς νωρίς σχετικά ξυπνήσαμε όταν έχει μάθει ο σκύλος κάθε μέρα στις 8 να κάνει την βόλτα του τα Σ/Κ δεν αλλάζει συνήθεια οπότε αρχίζει η γκρίνια από νωρίς. Τα γατόνια τα βρήκα να κοιμούνται στο καλάθι με τα άπλυτα αυτό με έκανε να σκεφτώ πως δε πρέπει να αφήνω τόσα άπλυτα έτσι ώστε να μη βολεύονται εκεί. Δεν πήγα ακόμη να ψηφίσω θα το κάνω κάποια στιγμή αν και βαριέμαι αλλά είναι η μαμά στη μέση !!!Αν συνεχίσει να έχει ήλιο και τ απόγευμα, βόλτα στο ποτάμι με το σκύλο να κάνω και κάποιες φώτο τώρα που η φύση ντύθηκε με άλλα χρώματα .
ladycat
Διάσημο μέλος
Ladycat κουράγιο. Δες το σαν προπόνηση για την ώρα που θα βγάζουν δόντια και όχι μόνο τα σκασμένα που θα αποκτήσεις με το καλό.
Αθανασία και εσύ κουράγιο. Εαν χαλαρώσεις εσύ θα χαλαρώσει και η υπόλοιπη οικογένεια και όλα θα πάνε καλά.
gristofer πήγες να ψηφίσεις τη μανούλα;
Πάω για ύπνο!

Εχουν πολυ φαση, καθονται ολα μαζι, και εχουν κανει καρφακια απο το frontline.
Τα μικρα, πρωτη φορα που περνανε το σοκ τριβονται κατω, να φυγει το φαρμακο. Ειναι πολυ αστεια...
Τα χερια μου γιναν κοκκινα, απο τις γρατζουνιες τους για να μην τους βαλω το φαρμακο!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool