Καλημέρα. Ωραία μέρα σήμερα. Είναι Σάββατο και έχω τελειώσει το σίδερο της προηγούμενης εβδομάδας.
Χριστίνα άμα την άλλη βδομάδα μου φτιάξεις ντουλάπες, σου κάνω σίδερο, άντε με πέτυχες σε περίοδο εκπτώσεων, τρελλάθηκα και σιδερώνω τζάμπα.
Κατερίνα κράτα τη κτηνίατρο και τον Πεπέ. Κάποιος απο τους δύο είναι εξαιρετικού χαρακτήρα, αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε πειράματα για να βρούμε ποιος είναι.
Γιώτα δεν είναι ούφο, ματσό πλημμυροπαθείς απο τη βόρεια ελλάδα είναι που γίνανε ιπτάμενοι για να γλυτώσουν (οι άλλοι πάνε με το φουσκωτό της γραμμής).
gristofer καλημέρα. Ως μητέρα μιλώντας: δώσε το προφιτερόλ στη μάχιμη μάνα και σιδέρωσε μόνος σου. Ως παιδί μιλώντας: να σου στείλω και τα δικά μας γιατί η μάνα της Ελένης δεν ξέρω εαν τελείωσε την ανακαίνιση, που μάλλον δεν τη τελείωσε ,αν κρίνω απο αυτά που γράφει;
Ελένη τύλιξε το με ένα βετέχ βρεγμένο και καλά στυμμένο. Ένα ξεσκονισματάκι είναι απαραίτητο στις ντουλάπες αυτό το καιρό. Μετά τη γάτα σίδερο, η γάτα ντουπαλοκαθαριστής. Και δες και τη θετική μεριά του πράγματος: Τα γατιά απλώς τις αδειάζουν τις ντουλάπες, τι να πω για τα δικά μου τα παιδιά που δοκιμάζουν και μετά τα πετάνε όποιου και να είναι τα ρούχα. Άσχετο είμαι μάνα εγώ; Έχω άγρια ένστικτα;
Lady τι κάνει το σαγόνι; Δεν το σαν ευκαιρία ή για δίαιτα ή για συντήρηση της γραμμής σου.
Κατά τα άλλα καλό σ/κ και να μου προσέχετε!