ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστινα ξανα περαστικα
Ολανδεζες μου καλημερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο ξάδελφός μου και η γυναίκα του μένουν Άμστρενταμ και έχω πάει πολλές φορές. Βέβαια έχω πάει πολλές περισσότερες Μάαστριχ γιατί όποτε ήμουν Γερμανία δηλαδή σχεδόν μια φορά τον μήνα, πηγαίναμε από Κολωνία οδικώς. Είναι πάρα πολύ κοντά. Πολύ όμορφη η Ολλανδία και οι άνθρωποι πιο ευχάριστοι και χαμογελαστοί από τους Γερμανούς.... Νιάου πως λέγεται αυτό το γλυκό που είναι σαν κρέμα? Φλαν? Τρομερό! Όποτε πηγαίνω τρώω σα γουρούνι!!!...

P.S. Παιδιά έχει μάθει κανείς τι έγινε η Νερίνα? Δεν έχει κανείς τηλέφωνό της? Πολλοί χαθήκαν τον τελευταίο καιρό: Νερίνα, Μέμυ, Πόπη, Shakespear κ.α. Τι έγινε?
anabou
Διάσημο μέλος
Πόσο καιρό πάει που έχει εξαφανιστεί η Νερίνα; Ελπίζω να 'γυρίσει' σύντομα!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια, η μαμα μου δεν ειναι απο την Ολλανδια αλλα απο το Βελγιο. Βεβαια κι εκει εχουν αυτα που λετε, φλαν κτλ κτλ... Ασπασια φλαν μαγειρευω κι εγω και η μαμα μου... Αντε να σου φτιαξω καμια φορα!

Musti
Νεοφερμένο μέλος
Γεια ! Ειμαι καθηγητρια Ολλανδικων και μία μαθητρια μου μου εδειξε το site. Ενδιαφερον.Ευχαριστω Φενια
MustiΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Εδώ άρχισε να βρέχει... Μακάρι να χιονίσει κιόλας κάποια στιγμή.Musti καλώς μας ήρθες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Φενια! Καλως ορισες!!!
Καλε εγω ειμαι η Φενια!
Η κυρια των ολλανδικων μου ειναι η κυρια Βασω!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια ! Ειμαι καθηγητρια Ολλανδικων και μία μαθητρια μου μου εδειξε το site. Ενδιαφερον.Ευχαριστω Φενια
Musti
Καλως μας ηρθες Musti!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε εγω ειμαι η Φενια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η κυρια των ολλανδικων μου ειναι η κυρια Βασω!![]()
![]()
Kαλε εγω ειμαι η Φενια! Η Musti ανεφερε το ονομα μου για να με ευχαριστησει που σας τη συστησα!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
κοριτσια δεν θελω να σας χαλασω το κεφι αλλα μολις εμαθα οτι ενας φιλος μου αυτοκτονισε... επεσε απο το μπαλκονι...23 χρονων... ετοιμαζομαι να παω στην κηδεια.. ειμαι σοκαρισμενη και ηθελα να το πω καπου...:cry:
Γιατι αυτοκτονησε;

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry: Συληπητήρια και κουράγιο.κοριτσια δεν θελω να σας χαλασω το κεφι αλλα μολις εμαθα οτι ενας φιλος μου αυτοκτονισε... επεσε απο το μπαλκονι...23 χρονων... ετοιμαζομαι να παω στην κηδεια.. ειμαι σοκαρισμενη και ηθελα να το πω καπου...:cry:
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Λυπάμαι γι'αυτόν, αλλά ποιο πολύ γι'αυτούς που έμειναν πίσω και η τελευταία τους εικόνα απ'το φίλο σου θα είναι αυτή....

mimikaki
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
μαλλον ερωτικη απογοητευση.... θα μαθω τωρα που θα παω... τον ηξερα απο μικρο παιδι..πολυ κριμα....
Είμαστε κι εμείς οι γυναίκες ώρες-ώρες σκύλες! Φαντάσου δηλαδή τι πέρασε ο μικρός για να έχει αυτή την κατάληξη!!!....
Κρίμα δεν πάει να πει τίποτα!
Κουράγιο, γιατί έχεις ένα μάλλον πολύ άσχημο απόγευμα μπροστά σου....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool