giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣυγνωμηKαλε εγω ειμαι η Φενια! Η Musti ανεφερε το ονομα μου για να με ευχαριστησει που σας τη συστησα!!!![]()
![]()

Το διορθωσα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα δειξει παντως και εγω για κορνιζα το χω απο τοτε που ηρθε μια κολονα πανω μου η εγω πηγα δεν θυμαμαι ακριβωςΟδηγεί? Ή το έχει για κορνίζα όπως εγώ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεκτή η πρόσκληση για φλαν!!! Και Βέλγιο έχω φίλους! Ο κολητός μου μένει Βρυξέλες μαζί με τον αρραβωνιαστικό του που είναι Βέλγος (όπως καταλάβατε ο κολητός μου είναι gay...) και δουλεύει στο Ευρωκοινοβούλιο! Θα πάω μάλλον τον άλλο μήνα να τον δωΠαιδια, η μαμα μου δεν ειναι απο την Ολλανδια αλλα απο το Βελγιο. Βεβαια κι εκει εχουν αυτα που λετε, φλαν κτλ κτλ... Ασπασια φλαν μαγειρευω κι εγω και η μαμα μου... Αντε να σου φτιαξω καμια φορα!![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως όχι δεν οδηγώ, όχι δεν το έχω σε κορνίζα, ούτε που ξέρω που είναι καταχωνιασμένο! Επειδή όποτε οδηγώ πλακώνομαι μ'όλο τον κόσμο και κυρίως με τους ταξιτζήδες, ενίοτε κι όταν οδηγούν άλλοι κι όχι εγώ, το έχω κόψει το σπορ....Οδηγεί? Ή το έχει για κορνίζα όπως εγώ?

Και εγω ξερω δυο παιδια απο το σχολειο μου(1χρονο μικρπτερα)που εκαναν αποπειρα αυτοκτονιας. Δυστυχως, κανενας δεν μπορει να ξερει τι βρισκεται στο μυαλο του αυτοχειρα την ωρα που αφαιρει τη ζωη του. Κριμα παντως, και οχι μονο για το φιλο σου, αλλα και για οσα παιδια φτανουν σε αυτο το σημειο.

Ismini
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασω,καλως ηρθες!!δικος σου ειναι ο κουκλακος στο αβαταρ
?mimikaki,λυπαμαι πολυ....φανταζομαι το σοκ σου
ο Περσακος ειναι κουκλος πανω στο αυτοκινητο

Στεναχωριθηκα με αυτο που ειπε η mimikaki για τον φιλο της...
Τελοσπαντων...σημερα πηγα στη σχολη με τις κοπελες απο την ομαδα του κουκλοθεατρο, ετοιμες να παρουσιασουμε το "εργακι" μας...κατεβαινουμε τις σκαλες και παμε στο υπογειο οπου ειναι η αιθουσα. Βλεπουμε αρκετες κοπελες να περιμενουν, οποτε λεμε, θα κανουμε κανονικα μαθημα...Περναει μιση ωρα και η καθηγητρια ακομα να φανει!Φυγαμε στο τελος, απογοητευμενες που δεν καναμε μαθημα.
Τελικα εχουμε καταληψη, αλλα την προηγουμενη φορα, η καθηγητρια ειχε πει πως οτι και να γινει, μαθημα θα κανουμε κανονικα.Γι'αυτο και πηγαμε.
Πηραμε κατι βιβλια και τελικα γυρισαμε σπιτια μας.
Και ειχα ορεξη σημερα!
Τωρα με πριζει η γιαγια μου να την παω στο the mall το απογευμα!
Γιαγια παντως καιρου ειναι, με τρελα κεφια ολη την μερα...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θεοπούλα ένα πράγμα! Μπράβο στη γιαγιά σου που έχει αντοχές και σ'εσένα αν την ακολουθείς.Τωρα με πριζει η γιαγια μου να την παω στο the mall το απογευμα!![]()
Γιαγια παντως καιρου ειναι, με τρελα κεφια ολη την μερα...![]()
![]()
Η μητέρα μου, που ίσως να είναι πιο μεγάλη και από τη γιαγιά σου, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου δεν το κουνάει από το σπίτι. Η μόνη της διαδρομή είναι δωμάτιο, σαλόνι, βεράντα και πάλι πίσω. Άντε να βγει για ψώνια στη γειτονιά.Δεν την πιέζω να βγει κι όλας γιατι μια φορά που βγήκε βόλτα με την θεία μου όταν έλειπα το καλοκαίρι διακοπές, κατέλειξε στο Ιατρικό Κέντρο Π.Φαλήρου με ράματα στο κεφάλι!

Θεοπούλα ένα πράγμα! Μπράβο στη γιαγιά σου που έχει αντοχές και σ'εσένα αν την ακολουθείς.
Η μητέρα μου, που ίσως να είναι πιο μεγάλη και από τη γιαγιά σου, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου δεν το κουνάει από το σπίτι. Η μόνη της διαδρομή είναι δωμάτιο, σαλόνι, βεράντα και πάλι πίσω. Άντε να βγει για ψώνια στη γειτονιά.Δεν την πιέζω να βγει κι όλας γιατι μια φορά που βγήκε βόλτα με την θεία μου όταν έλειπα το καλοκαίρι διακοπές, κατέλειξε στο Ιατρικό Κέντρο Π.Φαλήρου με ράματα στο κεφάλι!![]()
Ωχ!
Η γιαγια ειναι μες στην ζωντανια! Εκεινη ταιζει τις γατες στον κηπο, τους μιλαει και περναει πολυ ωρα μαζι τους!
Θελει να παει στον διδυμο αδελφο της στην πλατεια κολιατσου γιατι ειναι αρρωστος, και με ρωταγε με τι συγκοινωνιες θα παει!
Εχει πολυ φαση παντως!
Τον αντρα της(τον παππου), τον εχει μαζι της, αν και επειδη εχουν 12 χρονια διαφορα, εκεινος εχει μεγαλωσει αρκετα και γκρινιαζει συνεχεια!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Α! Καλά!!! Η τελευταία φορά που μπήκε η μητέρα μου πριν 2-3 χρόνια σε λεωφορείο κατέληξε άδοξα και δεν το έχει ξαναεπιχειρήσει από τότε... Δεν πρόλαβε να κατέβει στη στάση, ο οδηγός έκλεισε την πόρτα και την έσερνε για καμια 20ρια μέτρα, παρόλο που ο κόσμος φώναζε. Τελικά άνοιξε την πόρτα, την έριξε στο πεζοδρόμιο και συνέχισε σα να μην τρέχει τίποτα! Τόσο μλκας ήταν ο οδηγός!!!Ωχ!
Η γιαγια ειναι μες στην ζωντανια! Εκεινη ταιζει τις γατες στον κηπο, τους μιλαει και περναει πολυ ωρα μαζι τους!
Θελει να παει στον διδυμο αδελφο της στην πλατεια κολιατσου γιατι ειναι αρρωστος, και με ρωταγε με τι συγκοινωνιες θα παει!![]()
Εχει πολυ φαση παντως!![]()
Τον αντρα της(τον παππου), τον εχει μαζι της, αν και επειδη εχουν 12 χρονια διαφορα, εκεινος εχει μεγαλωσει αρκετα και γκρινιαζει συνεχεια!![]()
Ήταν η καημενούλα μελανιασμένη για πόσο καιρό και κάναμε φυσιοθεραπίες στο χέρι. Από τότε προτιμά ταξί ή την πάμε εμείς όπου θέλει.
Και να πω ότι είναι και τόσο μεγάλη πια! Είναι 76 χρονών, αλλά βλέπω 'αλλες γυναίκες σ'αυτή την ηλικία πολύ πιο δραστήριες. Η θεία μου 83 και πάει εκδρομές με φίλες της...
Α! Καλά!!! Η τελευταία φορά που μπήκε η μητέρα μου πριν 2-3 χρόνια σε λεωφορείο κατέληξε άδοξα και δεν το έχει ξαναεπιχειρήσει από τότε... Δεν πρόλαβε να κατέβει στη στάση, ο οδηγός έκλεισε την πόρτα και την έσερνε για καμια 20ρια μέτρα, παρόλο που ο κόσμος φώναζε. Τελικά άνοιξε την πόρτα, την έριξε στο πεζοδρόμιο και συνέχισε σα να μην τρέχει τίποτα! Τόσο μλκας ήταν ο οδηγός!!!![]()
![]()
![]()
Ήταν η καημενούλα μελανιασμένη για πόσο καιρό και κάναμε φυσιοθεραπίες στο χέρι. Από τότε προτιμά ταξί ή την πάμε εμείς όπου θέλει.
Και να πω ότι είναι και τόσο μεγάλη πια! Είναι 76 χρονών, αλλά βλέπω 'αλλες γυναίκες σ'αυτή την ηλικία πολύ πιο δραστήριες. Η θεία μου 83 και πάει εκδρομές με φίλες της...
Η δικια μου ειναι 72.
Και η αδελφη της(η μια απο ολες)αν και ειναι λιγο μικροτερη, τρεχει στα βουνα και στα κατσαβραχα εκδρομες. Εχει γυρισει ολη την Ελλαδα.
Ειναι μερικοι οδηγοι αχρηστοι!Μα καλα, δεν την ειδε που σερνοταν?Ο χριστος και η παναγια με του ηλιθιους!
Παντως, ειναι αναλογως τον ανθρωπο. Μπορει καποιος να ειναι 80 και να νιωθει σαν 40 και το ακριβως αναποδο.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όντως υπάρχουν πολλοί επικίνδυνα ηλίθιοι που κάνουν αυτή τη δουλειά. Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση ένα πρωί που ερχόμουν στο γραφείο. Το τι βρισίδι έφαγε από τον κόσμο δε φαντάζεσαι! Μαζί κι εγώ! Έριξα και για τη μητέρα μου που είχε χτυπήσει κι ας μην ήταν ο ίδιος οδηγός. Ή μπορεί και να 'ταν ποιος ξέρει. Η καημένη η μαμά μου από το σοκ τότε δεν πρόλαβε να πάρει ούτε τον άριθμό του λεωφορείου και ντρεπόταν τόσο να μας πει ότι χτύπησε και πως που το μάθαμε μέρες μετά και δεν μπορούσαμε να κάνουμε καταγγελία.Μα καλα, δεν την ειδε που σερνοταν?Ο χριστος και η παναγια με του ηλιθιους!![]()
![]()
![]()
Παντως, ειναι αναλογως τον ανθρωπο. Μπορει καποιος να ειναι 80 και να νιωθει σαν 40 και το ακριβως αναποδο.![]()
Ισχύει αυτό που λες για την ηλικία. Από μικρή, ένοιωθα πολύ πιο ώριμη και πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία μου. Στα 17-18 όλες μου οι παρέες ήταν πάνω από 35. Ο δε πατέρας μου αρρώσταινε αν είχε ηλικιωμένους γύρω του. Ήθελε νεολαία. Εμοιαζε 10 χρόνια νεώτερος άπό την ηλικία του (πέθανε 69 και έμοιαζε το πολύ 55) και είχε αντοχές και διάθεση 20χρονου!!!
Μια φορα που εσπασε ενα κρεβατι, πηρε τις ταυλες και εφτιαξε δυο παγκακια και ενα τραπεζι...ξερει να εκμεταλλευεται οτι του ειναι χρησιμο. Μαθαινω πολλα μαζι του και χαιρομαο πολυ γι'αυτο!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά η υποτιθέμενη τρίτη ηλικία πολλές φορές βάζει τα γυαλιά στους νεώτερους!!!
Καλησπερα συνσαιτες και συνσαιτισσες!
Εξω η ομιχλη...πεφτει συννεφο! Αληθεια ειναι αυτο ασπασια! Κι εμενα η γιαγια μου στο Βελγιο βγαινει καθε μερα εξω με τα τρια σκυλια της, συν τα δυο σκυλια της θειας μου, πεντε!
Ειναι πολυ δραστηρια και ακομα και το χειμωνα που στο Βελγιο κα
νει τρομερη παγωνια εκεινη φοραει κοντομανικο!

Συνημμένα
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιός ξέρει τί σκέφτηκε και το έκανε...
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω ολους.. μολις γυρισα... τελικα επεσε απο το μπαλκονι...δεν βρηκαν καποιο γραμμα παρα μονο τον καφε του και ενα πακετο τσιγαρα που τα ειχε μουτζουρωσει με στυλο ολο το πακετο το ειχε κανει μπλε... μια γειτονησα τον ειδε που πηδηξε ειχε βγει εξω απο τα καγκελα.... ηταν ολοι απαρηγοροιτοι αλλα περισσοτερο η μικροτερη αδερφη(εχει αλλες 2) που ηταν χαλια...νιωθω πολυ ασχημα γιατι ειχα καιρο να τον δω και τον ειδα τωρα ετσι..... ειπανε οτι ηταν ατυχημα για να γινει κηδεια....τι ναπω... κριμα ειχε και τα γεννεθλια του την αλλη βδομαδα....![]()
Πολυ λυπαμαι μιμικακι!
Συληπητηρια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
)πιστευω κι εγω οτι δεν ειναι θεμα ηλικιας,αλλα χαρακτηρα ανθρωπου.εγω ανεκαθεν συναναστρεφομουν με ατομα μεγαλυτερης ηλικιας και μου αρεσαν οι μεγαλυτεροι αντρες.δε μου αρεσει να ξενυχταω εξω σε κλαμπακια,με ενοχλει η πολυ δυνατη μουσικη και το οτι δεν μπορεις να μιλησεις με τον αλλον,προτιμω τα πιο ησυχα πραγματα.ο φιλος μου παλι που ειναι 40 φαινεται ουτε 30,εχει ψυχολογια και διαθεση εφηβου και ταιριαζει καλυτερα σε παρεες νεαροτερων ατομων παρα ατομων της ηλικιας του.η μητερα του που ειναι 80 ειναι τρομερα δραστηρια,ολο εκδρομες παει και θεατρα κτλ με τις φιλες της

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool