Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Mimikaki λυπάμαι κι εγω πάρα πολύ για την απώλεια. Πολύ λυπάμαι. Ειναι τραγικές ιστορίες αυτές που αφορούν μεους ανθρωπους. Ευχομαι ο Θεουλης να δωσει δυναμη σε όσους έμειναν πίσω! Καλα κουράγια.
Καλώς ορίσατε οι νέοι! Καλή διαμονή εύχομαι!
Γιώτα, ξερεις αν η νερινα ειναι καλα?
Εγω δουλίτσα. Αυριο ανεβαινω Αθήνα με τον γατούλη να δουμε πως πάει το ποδαράκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Νερινα ειναι καλα Ο υπολογιστης της δεν ειναι !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α, οκ. Απλα ανησυχούα..... Ευχαριστω!!!

Η Νερινα ειναι καλα Ο υπολογιστης της δεν ειναι !
Α, οκ τότε! Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά (ο υπολογιστής) και να την έχουμε ξανά κοντά μας.

Μιμικακι συλλυπητήρια. Κρίμα τόσο νέο παιδί. Καλό του ταξίδι.

ευχαριστω πολυ ολους για τα συλλυπητηρια... να ειστε καλα..ναι να εχει καλο ταξιδι..

Kαλημερα Παιδια σχολειο .Γατος εχει αραξει απλωμενος και πλενεται
Εγω περιμενω ακομα να χιονιση και ζηλευω τον Περση
Δεν ειναι ο Περσης αλλα σταση που παιρνει κατα διαστηματα
9032-52856_wallpaper400%5B1%5D.jpg

Τέλεια φωτογραφία!!!

Καλημέρα!
Φοβερή φωτογραφία Γιώτα! Πάνω στο καλοριφέρ κι ο Πέρσης...:D
Σήμερα έχω τα νεύρα μου γιατί είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε (λέει ο διευθυντής) στη μετακόμιση (μετακομίζουμε..)
Αυτό σημαίνει οτι για 2 ολόκληρα Σ/Κ θα ειμαστε στη δουλεια και θα μεταφερουμε πραγματα χωρίς φυσικά να πληρωθουμε.
Βρε δεν παμε καλα!:mad:

Μα καλά χάθηκαν οι μεταφορικές εταιρείες;
Μερικοί εργοδότες βγάζουν από την μύγα ξύγκι!!:mad:

Καλημέρα σε όλους.
Ισμήνη μπορεί να εισαι άρρωστη το Σαβ/κο!!!;) :cool:

Ή επίσης μπορείτε να φροντίσετε να είναι ο διευθυντής άρρωστος... ΒΑΡΙΑ.:P

Καλά, χάθηκε να γίνει καθημερινή η μετακόμιση,να χάσετε και 2-3 μέρες δουλειά? Πρέπει να γίνει Σ/Κ? Αυτό πρώτη φορά το ακούω! Κι εμείς είχε τύχει να μετακομίσουμε σε προηγούμενη δουλειά μου. Σ/Κ ήρθε η μεταφορική και πήρε τα πράγματα που τα'χαμε πακετάρει από τις προηγούμενες μερες και Δευτέρα - Τρίτη -Τετάρτη τακτοποιούσαμε. Όντως από τη μύγα ξύγκι πάνε να βγάλουνε. Σιγά μη χασουν μια μέρα δουλειάς!!!...:mad: :mad: :mad:
Μη σου πω να βρεις κανένα καλό άνθρωπο (που να είναι ορθοπεδικός!) και να σου γράψει άδεια για οσφυαλγία, λουμπάγκο ή δε ξέρω τι αλλο και να κάτσεις μια εβδομάδα σπίτι!!! Βέβαια μετά υπάρχει κίνδυνος να σε πλακώσουν στο ξύλο οι συνάδελφοι που θα έχουν πάρει μέρος στην μετακόμιση....:hmm:

Καλέ σιγά μη χάσουμε μέρες δουλειάς! Κι εχουμε τοοοοοση δουλειά... εδω που δεν προλαβαίνουμεεεεε:P :P .....
Οι συνάδελφοι μου σκέφτονται κι αυτοί διάφορες δικαιολογίες.
Οσο για αυτό που λες Ασπασία θα το κάνω. Δεν πάει άλλο! Θα αποκτήσω λίαν συντόμως ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!;)
Διευθυντής:73 χρονών ακμαιότατος, οξύθυμος, υγιέστατος αλλά μια μικρή ανοιούλα την έχει!

Ή επίσης μπορείτε να φροντίσετε να είναι ο διευθυντής άρρωστος... ΒΑΡΙΑ.:P

Συμφωνω. ΑΠΟΛΥΤΑ!:lol: :lol: :D :up: ;)

Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαιιιιι......!!!!!!:(

Κατερινα, για που θα δωσεις?
Δινει και η καθηγητρια των Γαλλικων μου, και δεν εχω μαθημα αυτη την εβδομαδα!:up:

Καλησπέρα. Είμαι να σκάσω . Χάθηκε εδώ και 2 μέρες ένας από τους γάτους της μάνας μου. Ένας τεράστιος κόκκινος γάτος. Ψάξαμε όλη τη γειτονιά.... πουθενά. Υποψιαζόμαστε ότι τον κλέψανε γιατί ήταν πολύ ήμερος, όλη μέρα καθόταν κοντά στην αυλόπορτα και πολλοί τον χαιδεύανε. Καθόταν ακόμα και να τον πάρουν αγκαλιά!!

Καλησπέρα. Είμαι να σκάσω . Χάθηκε εδώ και 2 μέρες ένας από τους γάτους της μάνας μου. Ένας τεράστιος κόκκινος γάτος. Ψάξαμε όλη τη γειτονιά.... πουθενά. Υποψιαζόμαστε ότι τον κλέψανε γιατί ήταν πολύ ήμερος, όλη μέρα καθόταν κοντά στην αυλόπορτα και πολλοί τον χαιδεύανε. Καθόταν ακόμα και να τον πάρουν αγκαλιά!!

ωχ τι κριμα τοσο ημερος ηταν??? ρωτησατε κανεναν γειτονα μηπως ειδε κατι ?

αχ βρε Ελενη,λυπαμαι....μακαρι να βρεθει ο γατουλης:(

εγω αυτες τις εξετασεις του ΑΣΕΠ δεν τις προλαβα,στις επομενες.δινει ομως μια φιλη μου για δασκαλα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back