Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
στον Υμμητο απο οτι ειδα εχει χιονακι αλλα οχι πολυ!:down:

Mimikaki έχει πολύ χιόνι! Το βλέπω τώρα από το μπαλκόνι μου! Η κορυφή ειδικά είναι κάτασπρη! Και οι γονείς μου πήγαν βόλτα και μου είπαν πως ο κόσμος έπαιζε χιονοπόλεμο!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι και δω τωρα ριχνει χιονονερο χοντρο σαρδελιτσα!!! και γω το ειδα απο μπαλκονι το βουνο!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράγματι! Μου το'πε εδώ και ώρα η μητέρα μου ότι από την πλευρά που φαίνεται από το σπίτι μας στη Ν.Σμύρνη ο Υμηττός είναι κάτασπρος!!! Από εδώ πάλι όπως τον βλέπω από το γραφείο από Κολωνάκι μεριά, τα σύννεφα φαίνονται τόσο χαμηλά που δεν μπορώ να δω χιόνι....:(

Ασπασια περαστικουλια σου!!!!!κουραγιο!

αχ,θελω κι εγω να δω χιονι....το λατρευω αλλα εδω που μενω μονο μια φορα το ειχε στρωσει:(

Αγγελικη,ειχε φλας και μαλιστα red eye,αλλα δεν ξερω γιατι δε βγηκαν καλες...

Αχ, τι τυχεροι που ειστε!! εδω κρητη ειχε χιονισει πριν 3 χρονια -εννοω στην πολη, γιατι στα βουνα....- αλλα τωρα παλι μονο στα βουνα χιονισε...αν δεν ειχα εξεταστικη θα 'θελα να παω να κυλιστω στα χιονια!!! :lol: κι ας ειναι μακρια :(

και στην Πεντελη το εχει στρωσει!

Εκεί την άρπαξα!:( Σάββατο βράδυ μας είχε τραπέζι ο ξάδελφός μου. Είχε ψοφόκρυο κι έριχνε χιονόνερο και το βράδυ αργά που φύγαμε είχε ήδη αρχίσει να ρίχνει. Εδώ πότε????

Ο φιλος μου που ειναι Διδυμοτειχο μου ειπε οτι εχει -5!
Θα χιονισει σιγουρα εκει.
+5 ναι έχει.. αλλά -5…ακόμα δεν είδαμε.

+5 ναι έχει.. αλλά -5…ακόμα δεν είδαμε.

-5 ειχε το Σαββατο το βραδυ στην σχολη του.
Ειχε υπηρεσια και ηταν εξω και μου το ειπε.:hmm:

και στην Πεντελη το εχει στρωσει!
Eδώ στο Χαλάνδρι δεν λέει να το στρώσει... Όλο χιονόνερο και λακούβες με νερό:(

Eδώ στο Χαλάνδρι δεν λέει να το στρώσει... Όλο χιονόνερο και λακούβες με νερό:(

Το ξερω, και εγω Χαλανδρι ειμαι!
Σε ποιο σημειο εισαι εσυ?Που κοντα?

Καλησπέρα παιδια!!! Κρυο, κρυο κρυο!!!!!
Χαιρομαι που περασατε καλα. Οι φωτο ωραιες! Τα ονοματα μόνο αν σας συνατησω μπορει να τα θυμηθω!!! :) :) :) Αλλά οι φωτο πολύ ωραιες!
Περαστικα στις αρρωστες.
Νερινα καλως σε βρηκα (ασε να προλαβω να στο πω μη φυγεις παλι!!! :) )
Ηρακλειο περασα καλα. Εφαγα, εφαγα.... Οι κρητικοι ειναι άλλος λαος! Πολύ φιλόξενοι! Παντα καλα περναω όποτε πάω εκει! Μονο που πηγαμε κ ηρθαμε με ελικοφόρο και φυσαγε! Προσγειωση και απογειωση με σαραντα προσευχες! Κουναγε το σκασμένο!!!
Να περνατε καλα. Τα λεμε αυριο. κλεινουμε το σχολειο γι' απόψε!
Καληνυχτα!

Μονο που πηγαμε κ ηρθαμε με ελικοφόρο και φυσαγε! Προσγειωση και απογειωση με σαραντα προσευχες! Κουναγε το σκασμένο!!!
Για τα ελικοφόρα λέγεται ότι είναι πιο ασφαλή από ότι είναι τα άλλα με τουρμπίνες

Ο πυρετός παραμένει ακατέβατος 38 και με αντιπυρετικό. Το spray για τη μύτη έπαψε να βοηθάει. Μετά από τόσο καιρό που το παίρνω για την αλλεργία το συνήθισα. Οπότε είμαι σαν να μου'χουν μαξιλάρι στη μύτη. Η μαμά μου πήρε βεντούζες και ο Κώστας από το σοκ φώναζε ιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! σαν την Ζουμπουλία στο «Παρά πέντε» μόνο που αυτός δεν λιποθύμησε στο τέλος. :lol: :lol: :lol: Το ρακόμελο το ήπια αλλά μάλλον λόγω του ότι είμαι εθισμένη στη ρακή δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο που μ'ανακάτεψε λίγο επειδή με το μέλι ήταν γλυκό και δεν μπορώ τα γλυκά ποτά (π.χ. sabuca). O Χιόνης έχει κρυφτεί κάτω από το πάπλωμα και γλύφει την θερμοφόρα (??????):confused: . Μάλλον εκεί τον βλέπω να κοιμάται σήμερα. Αύριο το πρωί, αν δεν έχω πεθάνει από ασφυξία εν τω μεταξύ, θα πρέπει να σηκωθώ να πάω γραφείο. Η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία έχει μια επέμβαση στο μάτι και θα λείπει όλη μέρα, οπότε δε μπορώ να λείψω κι εγώ.:/: Ο μλκς ο Δ/ντας Σύμβουλος της εταιρείας, το «αφεντικό» μου ένα μήνα τώρα και βάλε που είμαι άρρωστη δεν έχει πάρει είδηση μόνο σήμερα 16:50, 10΄πριν φύγω με ρώτησε αν είμαι άρρωστη και γιατί δεν φεύγω. Τότε τον έπιασε ο πόνος!!!!! :mad: Πάω να ξεραθώ για ύπνο, το «Παρά πέντε» είναι πάλι σε επανάληψη πάλι….:down:

Επιτέλους κατάφερα να βρω χρόνο να μπω! Σας πεθύμησα! Είναι εδώ ο ξάδερφός μου με την θεία μου και οι γονείς μου. Φυσικά ο ξάδερφος και η θεία κοιμούνται στην θεία μου πάνω. Αλλά όλη την υπόλοιπη μέρα είναι εδώ και επικρατεί ένας πανικός! Αφήστε που όλη μέρα μονοπωλούσε το ίντερνετ!

Την επόμενη συνάντηση να την οργανώσουμε σύντομα! Μπας και σας γνωρίσω επιτέλους!

Ασπασία περαστικά! Τις πρώτες μέρες κι εμένα ο πυρετός δεν έπεφτε και ήταν γύρω στο 39. Υπομονή!

Το τραπέζι της θείας ήταν εντάξει αλλά κουράστηκα. Έκανα τον μάγειρα, το γκαρσόν... Ευτυχώς όχι την λάντζα! Σήμερα με έσερναν η μάνα μου και η θεία μου με το λεωφορείο στο περιστέρι να δουν κάτι λουλούδια. Αηδία καταντήσαμε μου φαίνεται!

Καλημερα σας. Παιδια σχολειο ,γατος κοιμαται.Τα συνηθη υποπτα της μερας μας
Ασπασια υπομονη,αν δεις οτι πας πανω απο 3 μερες πυρετο πηγαινε σε γιατρο γιατι η ιωση που κυκλοφορει δεν αστειευεται .
Αnabou κουραγιο βολτες ειναι θα περασουν
Χιονι εδω δεν εχει Η θεσσαλονικη τον τελευταιο καιρο εχει μονο ηλιο και ενιοτε κρυο.αφου βλεπουμε κανα συνεφακι και το θαυμαζουμε.
Χριστινα οντως οι κρητικοι ειναι ωραιος κοσμος.

Καλημέρα. Πάλι μας την έσπασε ο καιρός. Έβγαλα χτες τα γαντάκια μου, τα κασκολάκια μου και σήμερα...ήλιος :( ! Θέλω κρύο!!! (Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα το έλεγα ποτε αυτό?).
Στη δουλειά τρέχω και δεν φτάνω. Στο σπιτι τα ίδια. Θέλω διακοπές, αλλά το καλοκαίρι αργεί!

Γεια σας κι απο μενα! Καλως σας βρήκα!!!:D
Μετακόμιση συνεχίζεται, αλλά τα δυσκολότερα πέρασαν....
Πτώμα είμαι...
Παιδιά πρέπει να το πάρουμε απόφαση: Ο χειμώνας φέτος δεν θα έρθει! Κρίμα τα πουλόβερ, τα κασκόλ και τα υπόλοιπα αξεσουάρ....

Γειας κι απο μενα. Περαστικα Ασπασια, ελπιζω να εισαι καλυτερα. Ωραια περασαμε αν και ηταν πολυ λιγο για μενα. Τουλαχιστον σας γνωρισα, εγινε η αρχη. :)
Σας περιμενω..Για Σημερα ισχυει ηπροσκληση που σας ειχα κανει. τηλ μου αν μπορειτε να ερθετε:)

Αληθεια, ποιος ετυχε το φλουρι;

H chrisidor:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back