Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμ εκεί θα είναι όλο το γούστο, να πας στα παιδάκια αφού έχεις πιει. Γιατί δεν το κάνεις να δεις πως θα είναι; Είναι μια εμπειρία.Θα το πιω το βραδυ, για να μην παω στην δουλεια και τραγουδαω στα παιδακια!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Νερινα το δικο μας παρτυ ηταν χθες.και δεν το γλυτωσα.Αλλα τα μικρα το ευχαριστηθηκαν Τοσο ροζ μαζεμενο ειχα να δω πολυ καιρο Παλι μονη σου ηπιες χωρις εμενα?
Ασπα θα σε δω καποτε να μονολογης για το ροζ η το μπλε τετοιες μερες Ειμαι σιγουρη.
Κοριτσια εμπρος για τρελες Οι μερες το εχουν.
Παιδια μετα το παρτυ δεν βγαζουν τις στολες τους. γατος με εχει στεναχωρεσει λιγο. Φταρνιζεται η βηχει και δεν ξερω γιατι, κατα τα αλλα φαινεται μια χαρα
Ο καλος μου στη δουλεια κι εγω πηρα σειρα στον υπολογιστη
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η Σοφία, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία και ο συνάδελφος που είναι οικονομικός αναλυτής έίνια οι μόνοι που έκαναν χαρούλες που με είδαν. Ο Γεν.Δ/ντης τα τυπικά περαστικά, πως είσαι τώρα, κλπ. Έρχεται πριν από λίγο ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας του οποίου είμαι γραμματέας και λέει: "Α! ήρθες? Δεν πιστεύω να είσαι ακόμα άρρωστη και να μας κολλήσεις? Πάρε μου τον Χ (έναν πελάτη) και φτιάξε καφέ!" Τόσο καλά!!! Δεν πάνε να γ&^^^% που σηκώθηκα από το ωραίο μου κρεββατάκι να έρθω στο κ&*$γραφείο τους!!!!
Κατά τ'άλλα μου είπε η Σοφία όταν ήρθα ότι το boss ρώταγε κάθε μέρα τι κάνω και μου 'στελνε περαστικά....
anabou
Διάσημο μέλος
Συναχωθηκα για τα καλα, ποναει ο λαιμος μου και εχω καταροη!
Χθες ηπια ρακομελο, αλλα δεν επισαε!Θα ξαναπιω και σημερα μπας και γινει τιποτα...στο τελος θα πινω, και ας μην ειμαι αρρωστη!
Σημερα που καθομουν με την Αγελαδιτσα στον κηπο, ειδα 8 γατους να κυνηγανε την αραπινα!!!!Ο Χριστος και η Παναγια...Ποιον να προλαβει η καημενη?
Στη σχολη εχουμε καταληψη...Καλυτερα γιατι ξεκινουσε η εξεταστικη την Πεμπτη!
:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Εγω παλι γροντιστηριο μονη, γινεται χαμος. Πρεπει να χειριστω 2 διαφορετικα τμηματα μόνη και τα παιδια που παιζουν στα x-box. Χαμός!!!
Αυριο θα εχω περισσοτερο χρονο!!! Καλη συνεχεια!!!
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
τον εβλεπα που εκλεβε το ψωμι των πουλιων το επαιρνε και εφευγε και μετα ξαναρχοταν μαλλον το πηγαινε στα παιδια του τωρα αυτες τις μερες εχει πιο χορταστικο dinnerΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικα στις αρρωστες
Ποντικια τρωνε τα παντα απο ρουχα μεχρι στρωματα
Ποντικια λερωνουν τα παντα και μεταφερουν ασθενειες]
Ωστοσο ναι κι αυτα εχουν ψυχη
Στο εξοχικο ολο τον χειμωνα κανουν παρτυ καθε φορα που παω καθαριζω τα παντα με χλωρινη αλλα ειναι επικυνδυνο να μην τα εξοντωσουμε ειδικα στον οικιακο χωρο
Ομολογω οτι φωναξα ειδικο για να τα εξοντωσει. Νοιωθω ενοχη αλλα η υγεια προεχει
rotonda
Δραστήριο μέλος
Τα ποντίκια μεταδίδουν λεπτοσπείρωση με τα ούρα τους νομίζω, οπότε θέλει προσοχή. Πέρυσι που είχαν μπει δυο ποντίκια στο σπίτι της μητέρας μου, το αντιμετώπισα με φάκες-κλουβάκια. Έτσι τα συνέλαβα σώα και ασφαλή (!), μετά τα έβαλα στο πορτ μπαγκάζ και πήγα και τα άφησα μακριά στο βουνό (ευχόμενη να μη με δει ανθρώπου μάτι και με περάσουν για εντελώς τζαζεμένη...) Μετά φρόντισα να κλαδέψω την πέργκολα από την οποία είχαν σκαρφαλώσει στον 1ο όροφο. Στο ισόγειο δεν πλησίαζαν γιατί υπήρχε γάτα.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ποντικοσυζήτηση βλέπω! Κι εμείς είχαμε ποντίκια στο προηγούμενο σπίτι. Μάλλον ήρθαν οταν ανακάλυψαν τις κροκέτες που είχα για τα αδέσποτα στο μπαλκόνι. Ανέβαιναν από τα δέντρα που έφταναν μέχρι πάνω κι αυτά. 2 έπεσαν θύματα του Σίβα.
Τα φοβάμαι και τα σιχαίνομαι αλλά δεν θέλω να τα σκοτώνω.
Επίσης νομίζω οτι είναι παμφάγα αλλά έχουν κι αυτά τις προτιμήσεις τους!

RedCat
Διάσημο μέλος
Ισμήνη έληξε η μετακόμιση? όλα καλά? το ενυδρείο παραμένει άδειο (όπως και η τσέπη μου μέχρι στιγμής). Ο γάτος δεν θέλει σε καμμια περίπτωση να μπαίνει μέσα ως διακοσμήτικός τουλάχιστον τις μέρες που έχουμε κόσμο...,έτσι μάλλον θα κάθομαι εγω ή ο καλός μου εναλλαξ...(διαδραστικό ενυδρείο)
Νερίνα, τον γάτο σου κάποιος τον σκέφτεται μάλλον γι'αυτό φτερνίζεται...ελπίζω να μην κρύωσε αφού δεν σου είπε ο γιατρός ότι είναι κάτι σοβαρό πάλι καλά ...
Καλά Rotonda με την διάσωση των ποντικών πολύ γέλασα. Μάλλον όμως και εγω αυτό θα έκανα...εδω και με τα έντομα να φανταστείς δεν τα σκοτώνω (τα αφήνω στο φυσικό τους περιβάλλον..στην αυλή) και φυσικά γίνομαι περίγελος... δεν επιβαρρύνω το κάρμα μου με τίποτα
Σήμερα έχω τρεχάματα με δικαιολογητικά, προκηρύξεις,συναλλαγες με "γκριζα" κτίρια και ανθρώπους και δεν το παίρνω απόφαση να πάω..αλλά πρέπει..αν θέλω και εγω να δουλέψω πάλι σ'αυτή την παλιοκοινωνία...ευχηθήτε μου καλή υπομονή...ελπίζω να σας ξαναπετύχω το βράδυ...
Υ.Γ. Παιδιά, η Ισμήνη,που την είδα από κοντά, είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, με πολύ καλό γούστο (όσο πρόλαβα να δω) και ένα καταπληκτικό βιρμανό (Σιβα)...Ισμηνή μου, σ'ευχαριστώ και πάλι για την χορηγία του ενυδρείου..όταν το γεμίσω κερνάω καφέ να το δεις..

RedCat
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω βρε για τα καλα σου λογια! U2!
Μπορεις να βαλεις και νεροχελωνες στο ενυδρειο παντως. Εχει μια κυρια που μενει απο πανω μας. Αυτες, ο Σιβα και ενα πεκινουα ειναι τα μονο τετραποδα προς το παρον....
Δεν ξερω αν μαζι με νεροχελωνες μπορεις να βαλεις και 1-2 χρυσοψαρα. Παντως απο οσο θυμαμαι τα χρυσοψαρα ειναι πολυ φτηνα. Οχι πανω απο 5 ευρω. Τα τροπικα ειναι ακριβα.
ΥΓ. Ο Σιβα ειχε τα χαλια του οταν τον ειδες...ηταν πολυ λιγδας
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool