Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για να πω την αλήθεια συνήθως αυτός τα κουβαλάει, αλλά αυτή τη φορά τον είχε πιάσει μια κρίση βαρεμάρας να το πω, μ********ς να το πω...:hmm:
Ν'ανάβει το τζάκι δεν τον αφήνω γιατί το μπουκώνει συνέχεια στα ξύλα και θα βάλει φωτιά στο σπίτι! Συν του ότι για να το ανάψει θέλει 2 κουτιά προσάναμα και μισή μέρα περίπου. Υπομονή να'χεις......:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: ασυμφορος ο συζυγος!!!

Ιωαννα,ελα μου ντε,κι εμενα ολοι με περνανε για μικροτερη!!τι να πω!λες και το κανουν επειτηδες!

anabou,καλο ταξιδι!απο τετοιους εφιαλτες αλλο τιποτα:lol:

εγω γυρισα πριν καμια ωρα απο το Fever!πηγαμε γυναικοπαρεα και περασαμε τελεια!βεβαια το μονο κακο αν δε συνοδευεσαι ειναι οτι εχεις τα διαφορα λιγουρια να σε περιτριγυριζουν,αλλα τους βαλαμε στη θεση τους:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Μάριελ με τα ξενύχτια που ρίχνεις είτε σπίτι μόνη σου, είτε με παρέα στα μπουζούκια, θα μπορούσες άνετα να κάνεις μια νυχτερινή δουλειά να βγάζεις και τίποτα. Για νυχτοφύλακα σε κόβω...;) :cool: :lol:
Εγώ πάλι με το πενθήμερο που έλειπα έχω πάθει μια σύγχιση κι έχω χάσει τις μέρες. Χθες νόμιζα ότι ήταν Δευτέρα κι είχα τις μαύρες μου, ενώ σήμερα δε σηκωνόμουν με τίποτα από το κρεββάτι γιατί είχα την εντύπωση ότι είναι Σάββατο. Μα που πήγαν οι ενδιάμεσες μέρες????:hmm: :confused: :blink:

Για Ασπασία: "Μα που πήγαν οι ενδιάμεσες μέρες????". Στο τζάκι για καυσόξυλα. Απο κεκτημένη ταχύτητα τις πέταξες και αυτές μέσα. Άσχετο, αλλά είδες πως την έριξε ο Χιόνης τη μανούλα.:rolleyes:
Καλημέρα σας παιδιά. Καλά να μου περνάτε όλοι σας.:)
Anabu μου απο ότι φοβάται ο άνθρωπος δε γλυτώνει, καλό ταξίδι σε εσένα και στο Σάκη.:)

καλημερα!!! επιτελους σημερα μου εφτιαξαν την adsl!!! ενταξη χθες τους τηλεφωνησα και τους εβρισα γιαυτο!!:P
τι καιρος ειναι αυτος??? μου εχει σπασει τα νευρα! θα βγει λιγο ηλιος????

Καλημέρα! Ο Σάκης μόλις έφυγε για χωριό και ήδη το σπίτι μοιάζει άδειο. Το ΚΤΕΛ φεύγει στις 5, οπότε έχω χρόνο. Mimikaki μερικές φορές χρειάζεται λίγο βρίσιμο!

anabou καλο ταξιδι να εχετε!! αντε και ταξιδακι ο σακης!!!

Ο Σάκης κιρυλέ με την αμαξάρα του και η Anabou ως πληβεία με το ΚΤΕΛ! Καλόόό!!!:lol:

Αχ, Ασπασία άστα! Ο παππούς κάθε φορά κουβαλάει ένα σωρό βλακίες στο χωριό, οπότε ΚΤΕΛ και πάλι ΚΤΕΛ. Τούρμπο την έκανε πάλι την θεία μου, όλη η γειτονιά μας άκουσε. Πάλι καλά που χώρεσε ο Σάκης!

Τούρμπο την έκανε πάλι την θεία μου, όλη η γειτονιά μας άκουσε. Πάλι καλά που χώρεσε ο Σάκης!

:lol: :lol: :lol: :up:

Καλο ταξιδι anabu να περασεις καλα!!!
Εγω περιμενα το Σ/Κ να κοιμηθω αλλα δεν το βλεπω. Αυριο αθηνα για δουλεια στην ομοσπονδια(εκτελω και χρεη γραμματεως στον συζυγο....), την Κυριακη τραπεζι και κοπή πιτας ο τοπικος συλλογος.... Τα μαλλια μου πρεπει να φτιαξω κ βαριεμαι. Και σιδερο αφθονο, αλλα χρονος λίγος. Μηπως να ερθω μαζι anabu?
:lol: :lol: :lol:
Κατα τα αλλα καλα. Να περασετε όλοι ομορφα!!!!

την Κυριακη τραπεζι και κοπή πιτας ο τοπικος συλλογος....
Καλά…από τώρα θα κόψετε πίτα; Ακόμα αργεί το Πάσχα…

Καλά…από τώρα θα κόψετε πίτα; Ακόμα αργεί το Πάσχα…
:lol: :lol: :lol: :lol:
Με τόσες πίτες εχω χασει τα αυγα και τα Πασχάλια......

τι ψωφο-κρυο ειναι αυτο σημερα??????:mpliaks:

Εμένα πάλι μ'αρέσει το κρύο! Την ζέστη δεν αντέχω. Πριν λίγο έβαλα το 4ο πληντύριο κι ευτυχώς που φυσάει γιατί στεγνώνουν αμέσως. Ενας άλλος λόγος που μ'αρέσει το κρύο είναι γιατί κάθομαι στο κρεββάτι και χουχουλιάζω με τον Χιονούλη μου στα πόδια μου κι ένα φλυτζάνι τσάι. Σκέφτομαι να φτιάξω ένα γλυκό, μάλλον Black Forest και πως να το κάνω νηστίσιμο:hmm: Μόλις μου έρθει έμπνευση, θα το βάλω στις συναταγές:)

Είπες κανείς black forest, δική μου είναι, εγώ την έχασα, αφήσέ την κάτω αμέσως, έχω στερητικό λέμε.......και φορητό ακόμα στην Αθήνα για επισκευή.......:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :redface:

Ασπασία, ναι ναι να φτιάξεις!:P Στείλε και κανένα κομμάτι από δω στην ταλαίπωρη την άνεργη!
Εγω πάλι με το κρυο ταλαιπωρούμαι απίστευτα. Χουχουλιαζω, δίπλα σε καλοριφερ, τζακια, σόμπες...είναι ποιος θα προλάβει μετον γάτο μου..:)

Γεια σας!:hello:
Γυρισα απο την δουλεια και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα. Μας δωσαν και κατι κρασια που μειναν και ηδη εχω πιει ενα...Καταλαβετε την κατασταση μου!:whistle: :whistle: :whistle:
Η σαρδελα ειδε την καινουργια της τροφη, την royal cannin dental, για καθαρα δοντακια και ξετρελαθηκε!Ηδη εχει φαει μισο μπολ!:confused:

Kαλημερα Ακουσα κατι για μπλακ φορεστ?

Καλημέρα και εγώ το άκουσα πρώτη. Όχι μόνο δεν έχεις καρπούζι θες να φας και την Black Forest μου.:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back