Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Εμείς σήμερα έχουμε συνέλευση αλλά δεν το βλέπω να ανοίγουμε. Έχει συλλαλητήριο την πέμπτη πάλι και σε μας οι αριστεροί έχουν μεγάλη δύναμη. Καλά τα'λεγε η κολλητή μου ότι το πάσχα φέτος είναι νωρίς όταν της έλεγα ότι δεν θα το αντέξω να μην έχω τελειώσει μέχρι το Πάσχα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν σου ερθει, το πληρωνεις μεθαυριο!!!:lol: :lol: :lol:

ασε σαρδελιτσα!!! καταραμενη αναβλητικοτητα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ βαριέέέέέέέμαι! Και είμαι στο κ***γραφείο και δεν βλέπω την ώρα να πάει 5 να φύγω!!! Το κέρατό μου!!! :mad: :mad: :mad:
Τις τελευταίες βδομάδες παίρνω λαχεία και δεν κερδίζω.... Τι καλά που θα 'τανε! Θα τους έστελνα στον αγύριστο κι αυτούς και τα κ***λεφτά που μου δίνουνε και θα πήγαινα διακοπές διαρκείας! Κάποιος είπε για Κούβα ή μου φαίνεται????:hmm::hmm: :hmm:

Κι εγώ βαριέέέέέέέμαι! Και είμαι στο κ***γραφείο και δεν βλέπω την ώρα να πάει 5 να φύγω!!! Το κέρατό μου!!! :mad: :mad: :mad:
Τις τελευταίες βδομάδες παίρνω λαχεία και δεν κερδίζω.... Τι καλά που θα 'τανε! Θα τους έστελνα στον αγύριστο κι αυτούς και τα κ***λεφτά που μου δίνουνε και θα πήγαινα διακοπές διαρκείας! Κάποιος είπε για Κούβα ή μου φαίνεται????:hmm::hmm: :hmm:

καλη ιδεα Ασπα!!!:up: τα "γραφω" ολα και παω να παιξω κανενα λοττο! μπας και πληρωσω και τα προστιμα:lol:

Εγω το καημενο 2 λαχεια εχω παρει ολα κι ολα στη ζωη μου φετος την πρωτοχρονια, και το ενα το εδωσα σε μια γνωστη και κερδισε10.000:blink: :blink: Αν αυτο δεν ειναι ατυχια τι ειναι?

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

ακριβως....:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Μετα εκανε την παπια, αλλα επειδη ειχε σημειωσει τα νουμερα ο πατερας του φιλου μου που πουλαει λαχεια και απο κεινον τα πηρα για το καλο, ημουνα σιγουρη πως κερδισε.

ατυχια για σενα,:/: .. αλλα για την φιλη σου..!!!!!! κανενα δωρακι σου εκανε τουλαχιστον???

ατυχια για σενα,:/: .. αλλα για την φιλη σου..!!!!!! κανενα δωρακι σου εκανε τουλαχιστον???

:cry: :cry: :cry: Οχι....ουαααα.... ( :lol::lol: )

aφου εκανε την πάπια...:/:
Αχ βρε Μικα!:down: ......

Τι να κανεις ετσι ειναι αυτα:) τουλαχιστον δεν ηταν ο πρωτος λαχνος γιατι θα με βλεπατε στις ειδησεις " Τρελλη δανεζα απειλει να πηδηξει στο κενο αν δεν τις επιστραφει το λαχειο":lol: :lol:

:( :( :( Εγώ πότε θα κερδίσω???:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Και 10.000 δε θα ήταν άσχημα. Θα πλήρωνα τις κάρτες μου τουλάχιστον...:/:
Ωραία φίλη βρε Μίκα:down: Δε λέω να σου δώσει τα μισά, στο κάτω-κάτω δώρο της το'κανες, αλλά ούτε ένα δώρο????:mad:

θελω και εγωωωωωωω εστω και 5000! κατι !!!:/:

:( :( :( Εγώ πότε θα κερδίσω???:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Και 10.000 δε θα ήταν άσχημα. Θα πλήρωνα τις κάρτες μου τουλάχιστον...:/:
Ωραία φίλη βρε Μίκα:down: Δε λέω να σου δώσει τα μισά, στο κάτω-κάτω δώρο της το'κανες, αλλά ούτε ένα δώρο????:mad:

Τι να την κανεις? Αν δεν εχεις τροπους ετσι φερεσαι. Βεβαια τωρα ποτε με βλεπει αλλαζει δρομο, και εγω για της τη σπασω της φερομαι τελεια και ουτε στα ματια δεν μπορει να με κοιταξει.:lol: :lol:

Κι εμείς γνωστές σου είμαστε Μίκα μου, εεεε? Μπορεί να μη μας ξέρεις προσωπικά αλλά απ'το forum, αλλά δεν παύουμε να είμαστε γνωστές σου. Δε μας κάνεις κανένα λαχειάκι δώρο έτσι για το καλό? Ξέρεις εσύ, απ'αυτά που κερδίζουν! Και όχι στον λήγοντα!!! Όλα κι όλα! Ένα καλό. ;)
Εγώ υπόσχομαι να σου πάρω δώρο. Ένα κουτί αντικαταθληπτικά είναι καλά ή θες κάτι περισσότερο?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ηταν γνωστή της καλέ οχι φίλη. Το εγραψε η κοπέλλα!

ε ναι! Δεν ηταν και κολλητη μου. Κανενα καφεδακι πιναμε που και που. Απο την δουλεια την ξερω.

Κι εμείς γνωστές σου είμαστε Μίκα μου, εεεε? Μπορεί να μη μας ξέρεις προσωπικά αλλά απ'το forum, αλλά δεν παύουμε να είμαστε γνωστές σου. Δε μας κάνεις κανένα λαχειάκι δώρο έτσι για το καλό? Ξέρεις εσύ, απ'αυτά που κερδίζουν! Και όχι στον λήγοντα!!! Όλα κι όλα! Ένα καλό. ;)
Εγώ υπόσχομαι να σου πάρω δώρο. Ένα κουτί αντικαταθληπτικά είναι καλά ή θες κάτι περισσότερο?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ναι ρε γμτ, εχουν πεσει και αναδουλειες... ολο πληρωμες εχω να κανω τελευταια.. να παρω.? ψιχουλα!!!:/:

θελω και εγωωωωωωω εστω και 5000! κατι !!!:/:

:lol: :lol: :lol: :lol: Μακαρι να τα επερνε μια απο εσας, αλλα ολα κι ολα θελει δωρακι και ο Κανελος και η Σταλιτσα:cool: :lol: Τα αντικαταθληπτικα καντα δυο τα κουτια γιατι να την παθεις μια φορα οκ, να την παθεις και δευτερη....:blink:

Καλά κάνω εγώ και δεν αγοράζω λαχεία!;) (Μερικές φορές ομως ευχομαι να μου τυχει, αλλα αυτο ειναι λιγο "σουρεαλιστικό" σενάριο)

Ε ναι ειναι απιστευτα δυσκολο να σου τυχει. Και εγω γιαυτο το λογο δεν επερνα ποτε. Η μια φορα που μου αναλογουσε, περασε, οποτε ποτε ξανα!:lol:

Λένε "Τυχερός μεσα στην αυχία", αλλα για σένα Μικα ισχύει το ανάποδο " Ατυχη μέσα στην τυχη της....":(

Η καλοσυνη με εφαγε μαλλον:lol: Επρεπε να τα κρατησω και τα δυο και οπως λενε οι γλαροι στο Finding Nemo :" Mine mine mine mine mine mine mine":lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back