Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η καλοσυνη με εφαγε μαλλον:lol: Επρεπε να τα κρατησω και τα δυο και οπως λενε οι γλαροι στο Finding Nemo :" Mine mine mine mine mine mine mine":lol:

ιχιχιχιχιχιχιχ που το θυμηθηκες αυτο το ειχα δει πολυ πλακα λεμε:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ιχιχιχιχιχιχιχ που το θυμηθηκες αυτο το ειχα δει πολυ πλακα λεμε:D

:lol: :lol: Πολυ καλο ητανε ναι! Ειδικα το ψαρακι που ξεχνουσε ηταν ολα τα λεφτα! Εκeι που μιλουσε με τις φαλαινες και ο πατερας του Νεμο ελεγε πως αποκλειετε να την καταλαβαινουν, καιμετα μιλουσε αυτος με τις φαλαινες, και λεει αυτη " I wish i could speak whale" γελουσα 3 ωρες μετα:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: Πολυ καλο ηΔτανε ναι! Ειδικα το ψαρακι που ξεχνουσε ηταν ολα τα λεφτα! Εκeι που μιλουσε με τις φαλαινες και ο πατερας του Νεμο ελεγε πως αποκλειετε να την καταλαβαινουν, καιμετα μιλουσε αυτος με τις φαλαινες, και λεει αυτη " I wish i could speak whale" γελουσα 3 ωρες μετα:lol: :lol: :lol:
Είχα κάτι τρελλές κουτσομπόλες γεροντοκόρες γειτόνισσες που μιλούσαν φαλαινικά! Αλήθεια! Ακριβώς όπως η Ντόρι (η φίλη του μπαμπά του Νέμο).
"Γιούουουουουλη, έεεεελα να δειειειειεις ποιαααα περνάααααειειειειειει!" :lol: :lol: :lol:
Όλα τα έλεγαν με βαριά φωνή με eco όπως το ψαράκι που μίλαγε στις φάλαινες! Αφού όταν είχα δει την ταινία είχα κατουρηθεί στα γέλια γιατί σκεφτόμουν αυτές! Το πήρα σε dvd και όταν έχω νεύρα ή είμαι στεναχωρημένη βάζω και το ξαναβλέπω!

Στα ολλανδικά μου, κάναμε ένα κείμενο (έχουν γίνει όλα αυτά στην πραγματικότητα- τα διαβάζουμε και μετά απαντάμε σε ερωτήσεις) στο οποίο μία κυρία είχε αγοράσει ένα λαχείο και το ξέχασε (ότι το είχε αγοράσει), ενώ είχε κερδίσει ΕΚΕΙΝΗ 5.000.000 ευρώ!!!!:blink:
Ευτυχώς είδε ένα αρθρο στην εφημερίδα που έλεγε ότι αναζητείται ο κάτοχος του τυχερού λαχείου που κερδίζει 5.000.000 ευρώ. Το είδε μετά απο 2 μήνες βέβαια αλλά ευτυχώς που το είδε ακόμη και αργά! Για φανταστείτε να έχανε τόσα λεφτά από απροσεξία!!!:blink: :/:

Καλησπέρα παιδια!!!
Λαχείο δεν κέρδισα κι εγω ποτέ μου, αλλά δεν παίρνω γενικά. Και στον καταλογο "γνωστων" μη με ξεχάσετε!!! Είμαι κι εγω εδώ!!!
Περασα το πρωϊ στο νοσοκομείο γιατί εκανε η θεια μου επάμβαση καταρράκτη! Ολα καλα!
Και το μεσημέρι στις 3 και 5 πάνω που με πηρε ο ύπνος με πήρανε από μια εταιρία τηλεφωνίας για προσφορά!!! Αν εχουν το Θεό τους!!! Ελεος! Εξαλλη γίνομαι παιδια!!! Και δεν μου φταιει η καημενη η υπάλληλος που παίρνει τηλ ούτε θέλω να τα ακούει αυτη! Πήρα την εταιρία όμως κι εβγαλα τα απωθημένα μου. Θα στείλω και φάξ. Οχι πως θα αλλάξει κάτι.....
Ελπίζω καλά όλοι.
Να περνάτε καλα και να ειστε χαρούμενοι!!!

Εγώ πλεον όταν βλέπω απόκρυψη δεν το σηκώνω το τηλέφωνο. Αλλά το ότι πέρνουν κουλές ώρες είναι πραγματικά εξοργιστικό. Ο πατέρας μου παίρνει συχνά λαχείο αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ! Φέτος την πρωτοχρονιά όμως ήταν κοντά είχε πετύχει όλους τους αριθμούς εκτός από έναν. Βέβαια καλύτερα που δεν κέρδισε γιατί δεν ξέρω αν θα το άντεχε η καρδιά του και μπορεί να τρέχαμε.

Καλημέρα! Σχετικά με το λαχείο, εμείς πέρνουμε συχνά αλλά το μεγαλύτερο ποσό που έχουμε κερδίσει είναι το αστρονομικό ποσό των.....8€!!!!!
Χριστίνα στείλε μου το mail σου να σου στείλω ένα φοβερό τρόπο με τον οποίο κάποιος ξεφορτώθηκε ένα telemarketingιστα! Πολύ γέλιο λέμε!!!

Καλημερα Λαχειο ποιο λαχειο? αυτο που περιμενω να ειναι τυχερο αλλα δεν αγοραζω ποτε? Ωστοσο βλακωδως περιμενω να γινω πλουσια? Αληθεια το περιμενω χωρις να αγορασω λαχειο!Να στε ολοι και ολες καλα

λεφτααααααααααα θελω κ εγω χμμμ οποιος κερδισει να το πει εχω κατι εξοδα αυτο το καιρο

Να παω να αγορασω εγω λαχεια και να παιξω τζοκερ, να σας τα μοιρασω. Σιγουρα κατι θα παρετε, εγω δεν κραταω κανενα:lol:

λεφτααααααααααα θελω κ εγω χμμμ οποιος κερδισει να το πει εχω κατι εξοδα αυτο το καιρο

και ποιος δεν εχει ladycat!!!! μην μιλατε για εξοδαααααααα:/:

Να παω να αγορασω εγω λαχεια και να παιξω τζοκερ, να σας τα μοιρασω. Σιγουρα κατι θα παρετε, εγω δεν κραταω κανενα:lol:
Να σου στείλω τη διεύθυνσή μου? Α! Και μ'αυτή την ευκαιρία στείλε και κανένα γλυκάκι, νυστίσιμο κατά προτίμηση!!!:P :D :lol:

μου εστειλαν αυτο το μειλ αλλα το ειδα αργα:

Παρακαλω να το προωθησετε!

Φτάνει πια....

Εδώ και 10 ημέρες συμβαίνει κάτι παράξενο και εξωπραγματικό στην χώρα μας.

Παρότι οι τιμές του πετρελαίου διεθνώς μειώθηκαν αισθητά και παραμένουν
χαμηλά, η τιμή της βενζίνης στα πρατήρια αυξήθηκε κατά 10 περίπου λεπτά το
λίτρο, σε όλα τα πρατήρια βενζίνης.

Γιατί έγινε αυτό; Αυξήθηκε η τιμή του αργού; ΟΧΙ. Υπάρχουν αποθέματα που
αγοράστηκαν με ακριβή τιμή; ΟΧΙ

Τότε τι συμβαίνει;

Είναι απλό:

Μειώθηκαν 30-40% τα έσοδα των πρατηρίων από την πώληση πετρελαίου θέρμανσης
λόγω της καλοκαιρίας.

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται να επαναφέρει το θέμα των ταμειακών μηχανών
στα πρατήρια, για να μπορεί να ελέγχει τους τζίρους τους.

Όλα αυτά όμως δεν αρέσουν στο καρτέλ των καυσίμων. Δεν θέλουν να μειωθούν
τα
έσοδα τους ούτε δραχμή και αποφασίζουν να αλλάξουν προς τα πάνω τις τιμές
τους. ?λλωστε σε μια χώρα που αύξησε εν μια νυκτί το ΑΕΠ της κατά 25%, οι
καταναλωτές δεν έχουν ανάγκη.

Έτσι είναι όμως; Είμαστε πράγματι τόσο πλούσιοι; Είμαστε πράγματι τόσο
πρόθυμοι να συντηρήσουμε το εισόδημα του καρτέλ από την δική μας τσέπη έτσι
αβίαστα;

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε; Μπορούμε να αντιδράσουμε. Μπορούμε να δείξουμε
σε αυτούς που βάζουν αβίαστα το χέρι στην τσέπη μας με το έτσι θέλω, ότι
δεν
είμαστε αγελάδες να μας αρμέγουν, είμαστε το χέρι που τους ταίζει...

Την επόμενη Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2007, μην βάλετε βενζίνη στο αυτοκίνητο
σας.
Αφήστε το σπίτι.. πάρτε το λεωφορείο...πάρτε το ποδήλατο...μοιραστείτε την
διαδρομή με έναν φίλο σας... αλλά μην βάλετε βενζίνη... αφού είναι τόσο
φθηνή και τα κέρδη του καρτέλ τόσα λίγα, δεν θα πάθει κανείς τίποτα αν τα
βενζινάδικα δεν έχουν πελάτες για μια μέρα.

Ή μήπως όχι; Μήπως θα δείξουμε επιτέλους οτι δεν είμαστε πρόβατα αλλά
ενεργοί και νοήμονες πολίτες;

Αντιδράστε στην απροκάλυπτη επίθεση στην τσέπη μας. Μην βάλετε βενζίνη την
Τετάρτη 14 Μαρτίου 2007, και στείλτε αυτό το email σε όλους όσους
γνωρίζετε.

Να σου στείλω τη διεύθυνσή μου? Α! Και μ'αυτή την ευκαιρία στείλε και κανένα γλυκάκι, νυστίσιμο κατά προτίμηση!!!:P :D :lol:

Anything for you:D

Το'χω ξαναπεί και σε παλιότερο post: Εμείς οι δύο θα μπορούσαμε νε γίνουμε οι καλύτερες φίλες! Άσε που θα δοκίμαζες πάνω μου όλες τις νέες σου συνταγές!!! :lol: :lol: :lol:

Το'χω ξαναπεί και σε παλιότερο post: Εμείς οι δύο θα μπορούσαμε νε γίνουμε οι καλύτερες φίλες! Άσε που θα δοκίμαζες πάνω μου όλες τις νέες σου συνταγές!!! :lol: :lol: :lol:

Καλα αυτο ειναι σιγουρο!! :)
Μαλλον μετα οταν θα σε εκανα 100 κιλα δεν θα με συμπαθουσες πια ομως:lol: :lol: Εγω αν δω οτι καποιος θελει να δοκιμαζει καινουργια φαγητα, ολη μερα στην κουζινα ειμαι:lol: :lol:

Μιμικακι, θελει να πει να μην βαλουμε βενζινη σημερα, ή να μην παρουμε τα αυτοκινητα μας?
Παντως προχθες που πηγα για βενζινη, ζητησα τιμολογιο.
Και με ρωταει η φιλη μου που ηταν μαζι μου:"ταμειακες μηχανες δεν εχουν τα βενζιναδικα?".
Τι να της πω?Αφου ουτε εγω ξερω τι γινεται πια!

Καλα αυτο ειναι σιγουρο!! :)
Μαλλον μετα οταν θα σε εκανα 100 κιλα δεν θα με συμπαθουσες πια ομως:lol: :lol: Εγω αν δω οτι καποιος θελει να δοκιμαζει καινουργια φαγητα, ολη μερα στην κουζινα ειμαι:lol: :lol:
Αυτό είναι αλήθεια. Εδώ που έφτασα 70 κιλά δε συμπαθώ ούτε τον εαυτό μου....:( :( :(

Αυτό είναι αλήθεια. Εδώ που έφτασα 70 κιλά δε συμπαθώ ούτε τον εαυτό μου....:( :( :(

Ελα μωρε τωρα...Θα κανουμε μια βδομαδα γκουρμε και μια βδομαδα αποτοξινωση. Μη σε νοιαζει, ειμαι καλη φιλη εγω ;) Εξαλλου αν μπορω να χασω εγω 70 κιλα τα λιγα ειναι παιχνιδακι.:lol: Και στις φοτο σου που ειδα μια χαρα εισαι. Εισαι και ψηλη. :D :up:

Ελα μωρε τωρα...Θα κανουμε μια βδομαδα γκουρμε και μια βδομαδα αποτοξινωση. Μη σε νοιαζει, ειμαι καλη φιλη εγω ;) Εξαλλου αν μπορω να χασω εγω 70 κιλα τα λιγα ειναι παιχνιδακι.:lol: Και στις φοτο σου που ειδα μια χαρα εισαι. Εισαι και ψηλη. :D :up:
:redface: :redface: :redface: Σ'ευχαριστώ είσαι πολύ καλή! Αυτό πέστο στον άνδρα μου που γκρινιάζει συνέχεια ότι πάχυνα και στα ρούχα μου που αρνούνται πεισματικά να μου μπουν. Να μην πω για τα φερμουάρ που σπάνε...:( :( :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back