Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερούδια! Αναστασία, Μικα, Χριστίνα ευχαριστώ για τις ευχές! Κορίτσια μην γκρινιάζετε!!! Σήμερα λιακάδα και πάλι!:P ΄Εφυγα το πρωί απ'το σπίτι και άφησα άνδρα και γάτο στο κρεββάτι να κοιμούνται ξεροί. Ούτε πλευρό δεν άλλαξαν που τους φίλησα πριν φύγω!!!:happy: Στο γραφείο μέχρι στιγμής ησυχία. Ευτυχώς, έχω χρόνο να διαβάσω τα 100+ μηνύματα που βρήκα μιας και χθες βράδυ λόγω babysitting δεν μπήκα καθόλου στο MyCat. Πήγα κατευθείαν μετά το γραφείο και γύρισα σπίτι στις 23:00 όπου το μόνο που έκανα ήταν να τσιμπίσω κάτι στο πόδι και να ξεραθώ στον ύπνο...:( Ευτυχώς αύριο δεν έχω πρωϊνό ξύπνημα και θα ξεκουραστώ λίγο. Το εύχομαι δηλαδή γιατί έτσι λέω κάθε Σ/Κ και τελικά τρέχω και δεν φτάνω...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σας!
Σήμερα δεν είμαι καλά. Πήγα χτες στο lidl να πάρω μια άμμο που μου ειχε πει η Ασπασια. Την κουβάλησα μεσα στη βροχή ως το σπίτι μαζί με άλλα 25 κιλά καθαριστικά-απορυπαντικά (τα βρήκα φτηνά κ με επιασε ο υπερκαταναλωτισμός μου! :redface: )
Και σημερα το πρωί βρήκα τη σακούλα σκισμένη και την άμμο χυμένη μέσα σε όλο το δωμάτιο. :mad:
τα νευρα μου! Από τις φωνές που έβαλα εξαφανιστήκαν κ δεν ξαναφάνηκαν μεχρι που έφυγα.
Τι θα κάνω με αυτά τα πλάσματα? ελεγα αμα στειρωθούν θα ηρεμήσουν, αλλά.....τίποτα, μην πω ότι τώρα είναι πιο διαόλια!
Τες πα καλή σας μέρα (η διή μου μάλλον δεν θα ναι)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κι από μένα! Παρασκευή σήμερα. Ουφ!!!
Κατερίνα υπομονή μάζεψε την άμμο με σκούπα και φαράσι και βάλε τη σε μια μεγάλη σακούλα για να τη χρησιμοποιήσεις αργότερα.
Εχω την εντύπωση οτι αυτες τις μέρες, ο αέρας και η βροχή κάνουν τα γατόνια πιο λυσασμένα. Θα έρθει το καλοκαίρι και θα ηρεμήσουν/λιώσουν από τις ζέστες! (Οπως κι εμεις...;) )

Καλημέρα σας!
Σήμερα δεν είμαι καλά. Πήγα χτες στο lidl να πάρω μια άμμο που μου ειχε πει η Ασπασια. Την κουβάλησα μεσα στη βροχή ως το σπίτι μαζί με άλλα 25 κιλά καθαριστικά-απορυπαντικά (τα βρήκα φτηνά κ με επιασε ο υπερκαταναλωτισμός μου! :redface: )
Και σημερα το πρωί βρήκα τη σακούλα σκισμένη και την άμμο χυμένη μέσα σε όλο το δωμάτιο. :mad:
τα νευρα μου! Από τις φωνές που έβαλα εξαφανιστήκαν κ δεν ξαναφάνηκαν μεχρι που έφυγα.
Τι θα κάνω με αυτά τα πλάσματα? ελεγα αμα στειρωθούν θα ηρεμήσουν, αλλά.....τίποτα, μην πω ότι τώρα είναι πιο διαόλια!
Τες πα καλή σας μέρα (η διή μου μάλλον δεν θα ναι)!
Φαίνεται κατάλαβαν πόσο καλή είναι η άμμος και βιάστηκαν να την χρησιμοποιήσουν!!!:lol: :lol: :lol: Άσε Κατερίνα! Από το μόνο που ηρεμούν μετά τη στείρωση είναι που δεν θέλουν πια να ζευγαρώσουν. Κατά τ'αλλα κι ο δικός μου διαβολάκι παραμένει...:P
Άσε που χθες έχουν τη δικαιολογία ότι είχαν εκνευρισμό λόγω κακόκαιρίας. Από τον αέρα όλο το σπίτι χθες βράδυ κουδούνιζε. Σαν να βρισκόμουν σε καράβι ένιωθα. Κι ο μικρός έκανε σαν παλαβός !!!:blink:

:blink: :blink: :blink: Ισμήνη τα ίδια πράγματα γράψαμε για τον αέρα!!!:D

Αντε να κοψει κι ο αέρας μην τους κόψω εγώ τιποτα άλλο (πέρα από αυτά που ήδη τους έκοψα!:P )
Τουλάχιστον είναι Παρασκευή!

Καλημέρα! Μαριέλ καλή τύχη με τον καθηγητή και τα αποτελέσματα. Εγώ το αποφάσισα, την δευτέρα φεύγω :cool:! Ο Σάκης λύσαξε χτες με τον αέρα, έκανε ίου-ίου-ίου και έτρεχε μέσα στο σπίτι σαν αφηνιασμένος :mad:, ζημιές ευτυχώς δεν έκανε. Ήρθε και ο Τομ χτες και του έβαλα φαγάκι (έρχεται σχεδόν κάθε μέρα :up:) και ήταν μούσκεμα. Τον λυπήθηκε η ψυχή μου αλλά ο χαζούλης αντί να μείνει κάτω από το υπόστεγο ξαναφυγε :/:.

καλημερα! ο δικος μου με τον αερα κλανει μεντες και νιαουριζει συνεχεια(προτοτυπο) και μετα παει και κρυβεται και φωναζει λες και θα τον σφαξουν!!!:P

Αντε να κοψει κι ο αέρας μην τους κόψω εγώ τιποτα άλλο (πέρα από αυτά που ήδη τους έκοψα!:P

Νομίζω ότι σου 'χουν πάρει τον αέρα, Κατερίνα...

Συνημμένα

• poki-pepe.jpg
    poki-pepe.jpg
    41,6 KB · Εμφανίσεις: 16
Αντε να κοψει κι ο αέρας μην τους κόψω εγώ τιποτα άλλο (πέρα από αυτά που ήδη τους έκοψα
και
Νομίζω ότι σου 'χουν πάρει τον αέρα, Κατερίνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :redface:

πριν λιγο γυρισα σπιτι κι ειμαι πολυ χαρουμενη!!περασα το μαθημα κι επιτελους παιρνω πτυχιο:up: :up: :up: !!!!!

Κατερινα,οντως ειναι πολυ καλομαθημενα τα μικρα σου!ειναι και δυο και ολη την ωρα σκαρωνουν ποια θα ειναι η επομενη σκανταλια τους:rolleyes: :lol:

Αναστασια,που πας αυριο:confused: ??

Νερινα,τελικα επιβεβαιωθηκαν τα στατιστικα στοιχεια:lol: :lol: :lol: ??

πριν λιγο γυρισα σπιτι κι ειμαι πολυ χαρουμενη!!περασα το μαθημα κι επιτελους παιρνω πτυχιο:up: :up: :up: !!!!!

Μπράβο, Mariel! Συγχαρητήρια!:up: :up: :up:

Για Μάριελ

Το σέσκουλο και η στατιστική στην υπηρεσία σας κυρία μου. Εγώ μετά απο αυτό στη θέση σου θα το ανακήρρυσσα προστατευμένο είδος.....
Δηλαδή για να λέμε τώρα είσαι μια πτυχιούχα;:rolleyes:
Εγώ να δω πότε θα γίνω πτυχιούχα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

συγχαρητηρια μαριελ! καλη σταδιοδρομια!!!!:up: :up:

Συγχαρητήρια!!! :up: :up: Και σ' ανώτερα εύχομαι! :)

Κατερινα,οντως ειναι πολυ καλομαθημενα τα μικρα σου!ειναι και δυο και ολη την ωρα σκαρωνουν ποια θα ειναι η επομενη σκανταλια τους:rolleyes: :lol:

Αναστασια,που πας αυριο:confused: ??

Νερινα,τελικα επιβεβαιωθηκαν τα στατιστικα στοιχεια:lol: :lol: :lol: ??

μπράβο, μπράβο....άντε τώρα σου εύχομαι μια καλή δουλειά να ανταμειφθούν οι κόποι σου!!!!!!:up:

Άντε βρε Μάριελ, μπράβο!!!:up: Αυτά να βλέπετε οι υπόλοιπες μικρές και να στρωθείτε να τελειώσετε!!! Ελενίτσα σ'εσένα πάει αυτό που άρχισες να βαριέσαι από το πρώτο έτος!!!:happy:

Μπραβο Μαριελ!!
Ουφ επιτελους γυρισα και εγω σπιτι, με μια οξεια φαρυγγιτιδα και τη μανα μου που με εχει πριξει...
Και παω να ξαπλωσω για να φυγω για δουλεια σε μια ωριτσα!:|

Καλό απόγευμα παιδιά, πάω να πάρω τον μικρό μου απο το σχολείο και να πάμε σφαίρα για προπόνηση (παίζει ποδόσφαιρο ο νέος Ροναλντίνιο...βεβαιαααααα!!) και καλό σ/κ σε όλους!!!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back