Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα Bανούλα! Κι εγω στο τσακ κρατηθηκα σημερα να μην κάνω κοπάνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Bανούλα! Κι εγω στο τσακ κρατηθηκα σημερα να μην κάνω κοπάνα!

τυχερή ήμουν,γιατί τελείωσα χτές κάτι χαρτούρες και έτσι μπορούσα σήμερα να μην πάω....αλλιώς...!!!!!!!
η Μπουμπου μια χαρά, έχει κατσικωθεί εκεί πιά και δενκουνιέται.....
ευτυχώς το μικρουλάκι μου θα ησυχάσει, απο την χαζοβιόλα την μάνα του την πορτογύρω!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Η πρώτες φωτογραφίες του Πρίγκιπα
ειναι ενας κουκλος!!!!φτου σκορδα θα σου τον ματιασω!πολυ ταιριαστο ονομα:up:

νερινα περαστικα σε σενα και τη μικρη!οσο για γιατρους εκει τρεχω ολη την εβδομαδα και τα εχω δει ολα:down: σημερα εχω κτηνιατρο για το σκυλι και το γατι (να δω ποτε θα τελειωνουμε με τους μηκυτες:mad: )εξετασεις του μπαμπα και δερματολογο!ελπιζω να χαλαρωσουν τα πραγματα το σαββατοκυριακο

γεια και χαρα σε ολη την παρεα! :)
μου λειψατε, αρχισα την πρακτικη και ειχα τρεξιμο τις τελευταιες δυο βδομαδες, γι'αυτο δεν μπορεσα να μπω καθολου..και ειναι πολλα ποστ αδιαβαστα, δεν ξερω τα νεα σας, ευχομαι να εισαστε ολοι καλα διποδοι και τετραποδοι:D
αποφασισα μετα απο πολυ σκεψη -λογω προβληματων υγειας- να γινω χορτοφαγος..οχι οτι καταναλωνα ποτε κ καμμια σοβαρη ποσοτητα κρεατος, αλλα μια φορα το μηνα ετρωγα.. οι γιατροι μου δεν χαρηκαν πολυ, αλλα πιστευω οτι δεν θα εχω προβλημα. ειμαι στο 2 μηνα τωρα που δεν τρωω κρεας (κ τα συναφη..) κ τα παω μια χαρα! αχ, ευχηθειτε μου καλη τυχη! :(

kelly συζήτα το με διατροφολόγο όμως για να σου πει τι να τρως.

Εχεις δικιο, πρεπει να γινει κ αυτο..μου ειπαν οι γιατροι πως πρεπει να παω και σε διατροφολογο και για καποια συμπληρωματα τα οποια παιρνω (ουτως ή αλλως..) απο βδομαδα που θα ξελασκαρουν λιγο τα πραγματα στη δουλεια θα το κανω κ αυτο.Σ'ευχαριστω :)

δεν προλαβα σημερα να σας καλημερισω.
ευχομαι να ειχατε ενα ωραιοτατο πρωινο!! σημερα ειναι παρασκευη(:up: :up: :up: ) μαλλον τωρα θα παω το σκυλο μου στον κτηνιατρο γιατι παρατειρησα κατι παραξενο στο τριχωμα της:( :( ...
θα προσπαθησω να κανω και κατι δουλειες που εχω ''αφησει'':) :)
υ.γ. καλα ποπακι το γατακι σου ειναι κου-κλα-κι!!!!!

:redface: :redface: Ευχαριστώ μπήκαν και οι φωτογραφίες του και στην γκαλερί πατώντας στην υπογραφή μου!Αχ καημένε Θανάση τσάμπα κόπος:(

Γιατί τζάμπα κόπος καλέ;

:redface: Τόσα μηνύματα και τι κατάφερα;Πάντως είμαι πολύ περήφανοι που κατάφερα να βάλω τις φωτογραφίες του μικρου:up: :up: :up: :up:

καλησπέρα παιδια!!!!
Νερίνα περαστικά!!! Πόπι ο πρίγκηπας υπέροχος!!! Βάνα να πάνε όλα κάλα με το μικρούλι.
Εω μάθημα, αυριο πάμε Ηγουμενίτσα, Κυριακή γυρνάμε..... Πολλές ώρες βρε παιδί μου ταξίδι. Αλλά επλίζω να κοιμηθω (τα λεωφορία με νανουρίζουν)
Μου λέει κανεις γιατί με εχει πάρει μπάλα και δεν προλαβαινω να κάνω αυτά που θέλω!!!!!;;;;;;;; Ακόμη κι εδω βιαστικά!!!!
:( :( :( :(
Ούτε ικανοποιητικό ποσοστό μηνυμάτων να διαβάσω δεν προλαβαινω..... Τι να πω! Να μεγαλώσουμε την ημέρα!!!
Φιλιά και να ειστε καλα

Γύρισα από το γραφείο και τους δρόμους...μέσα στην κούρασή μου μόνο το κρεβάτι και το laptop έβλεπα!Ήρθε και το ψιψίνι μου και κουρνιάστηκε δίπλα μου και κυνηγάει το ποντίκι!Μετά από μία σύντομη σύσκεψη που είχα με τον εαυτό μου αποφασισα(με) να μη κάνω απολύτως τίποτά σήμερα πέρα από το μπανάκι μου!
Είμαι σοβαρά?:hmm:

:redface: Για Olivia: Εγώ πάλι σε βρίσκω υγιέστατη αλλά εγώ δεν είμαι και έγκυρη πηγή....:rolleyes:

:cool: :cool: :cool: Θα συμφωνήσω με την Νερίνα το τίποτα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σαν δωρο στον εαυτό σου:) :) :) :)

Γύρισα από το γραφείο και τους δρόμους...μέσα στην κούρασή μου μόνο το κρεβάτι και το laptop έβλεπα!Ήρθε και το ψιψίνι μου και κουρνιάστηκε δίπλα μου και κυνηγάει το ποντίκι!Μετά από μία σύντομη σύσκεψη που είχα με τον εαυτό μου αποφασισα(με) να μη κάνω απολύτως τίποτά σήμερα πέρα από το μπανάκι μου!
Είμαι σοβαρά?:hmm:

μπα!! εγω αυτο το "απολυτως τιποτα" το κανω ολη μερα σημερα!:)

mimikaki...αχ!έχω ξεχάσει πλέον πώς είναι να μη κάνεις τίποτα!
Ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες δεν προλαβαίνω να χαζέψω στο γραφείο, να δω προσωπικά mail, να μπω στο mycat που πάντα αφιέρωνα τουλάχιστον 5 λεπτά για να ξεμπλοκάρω λιγουλάκι!
Φανταστείτε οτι σήμερα έκατσα και είδα για πρώτη φορά τη Μαρία την άσχημη, είπα μιας που δεν θα κάνω τίποτα να κάτσω να δω τι είναι, μόνο ο ύπνος που δεν με πήρε τελικά!

Ένα έχω να πω σε όσους σπουδάζουν: Μη βιάζεστε!Απολαύστε αυτό που ζείτε γιατί είναι μοναδικό!

:redface: Για Olivia: Εγώ πάλι σε βρίσκω υγιέστατη αλλά εγώ δεν είμαι και έγκυρη πηγή....:rolleyes:

:cool: :cool: :cool: Θα συμφωνήσω με την Νερίνα το τίποτα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σαν δωρο στον εαυτό σου:) :) :) :)

Λέτε να το εφαρμόσω για λίιιιιιιιγο ακόμη:rolleyes:???Τον υπόλοιπό...μήνα ας πούμε :up::up::up:!?!?!

Σας χαιρετώ από το κρεβάτι του πόνου. Πήγα στο γιατρό να δει μια κύστη από γυρισμένη τρίχα που είχα εδώ και πάαααααρα πολύ καιρό και με έβαλε επιτόπου κάτω και με τσεκούροσε!!!! Μια τομή ΝΑ με το συμπάθιο και 5 ράματα. Τρελός πόνος, αλλά τώρα έχω χαπακωθεί και το παλεύω. Αυτός που υποφέρει είναι ο καλός μου. "ανέβασε μου τα μαξιλάρια, κατέβασε μου τα μαξιλάρια, φέρε μου λίγο νερό, χυμό, φαί, γλυκό, την τηλεόραση, τον υπολογιστή". Στο επόμενο αίτημά μου προβλέπω να μου τα φέρνει όλα καπέλο!!!:P Αλλά είναι τόσο καλός....κάθε 5 λεπτά έρχεται και με ρωταει αν είμαι βολικά, αν πονάω, μηπως θέλω τίποτα (κι εγώ κάθε φορά όλο και κάτι θέλω...)!. Το χειρότερο είναι ότι θα "χάσω" το ΣΚ μου, καθώς με 5 ραματα δεν με βλέπω να μπορω να κάνω κ πολλά !!:(
Τα γατούνια διαλύουν το σπίτι και τα νεύρα μου ως συνήθως!!!

Kύστη από γυρισμένη τρίχα... και ράμματα?Πώς τα κατάφερες?Πάντως σε καταλαβαίνω, τα ράμματα είναι πολύ περίεργα, ενώ μετά από λίγο δεν πονάνε, ωστόσο σε τραβάνε και είναι πολύ ενοχλητικό...περαστικά σου Κατερίνα μου..δεν πειράζει μωρε για το σουκού..!Θα έχεις plenty of time να κάνεις ό,τι θέλεις σπίτι σου, δες ταινίες, διάβασε περιοδικά, βιβλία!
Καληνύχτα σε όλους..αν και δεν με βλέπω να κοιμάμαι σύντομα, λόγω της υπερέντασης!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back