Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:) :) :) Καλημέρα να έχετε όλοι,περαστικά στις άρρωστες της παρέας,ένα μόνο σας λέω μια και έχετε κάποιον να σας φροντίζει εκμεταλευτήτετο όσο σας παίρνει.Εγώ τώρα ησυχασα μετά από ένα 2 ωρο που έφαγα προσπαθόντας να έρθουν σε επαφή ο Όμορφος με τον Πρίγκιπα.Ξέρετε την παροιμία που λέει φοβάται ο Γιάννος το θεριό και το θεριό το Γιάννο,αυτό συμβαίνει:lol: :lol: :lol: :lol: Θα ρίξω μια ματιά στο my cat πριν σηκωθούν οι άντρες του σπιτιού.:lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!! Κατερίνα περαστικά, άκου 5 ράμματα από γυρισμένη προς τα μέσα τρίχα. Έχω ένα σωρό πράγματα να κάνω (ιταλικά, διπλωματική, να μαζέψω το σπίτι, να πάω σούπερ μάρκετ κ.ά. πολλά) και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου δεν ξέρω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα κοριτσια!!!ειναι σαββατο για αυτο προτεινω να δωσουμε στον εαυτο μας τιμητικο ρεπο:D πηγαμε χθες το λιλακι στον κυριο πανο, μας ειπε οτι μαλλον ξεμπερδεψαμε με τους μυκητες:) .ειναι υπεροχος ανθρωπος και τα πηγαν πολυ καλα με τη λιλα, η οποια ολο επαιζε, τι να πω μακαρι να ειναι παντα ετσι στο γιατρο!!η λιζα μου παθαινει καρδιακο και μονο που καταλαβαινει οτι παμε για εμβολιο η κουρεμα:( !παω για ψωνια με το αδερφι μου στο the mall ελπιζω να επιζησουμε απο την κοσμοπλημμυρα!

καλημερουδια σε ολους!!!!:happy: :)
εγω ειμαι μια χαρα.(ευτυχως γιατι δεν αντεχω να ειμαι αρρωστη:( ) η σκυλιτσα μου τελικα δεν ειχε τιποτα (ετσι λεει η μαμα μου βασικα) λεει πως αυτο που εχει στο τριχωμα της ειναι το κεφαλι ενος ψιλου(:sick: :sick: :sick: ) και πως θα φυγει με λιγο πετρελαιο αλλα εγω δεν το εκανα γιατι φοβαμε μηπως παθει τιποτα με το πετρελαιο:hmm: :hmm: εσεις τι λετε; (η μαμα μου ειχε και αυτη σκυλο οταν ηταν μικρη και αυτο του εκαναν οταν ειχε τετοιο στο τριχωμα του.

καλημερα!!
ετοιμαζομαι για γενικη καθαριοτητα και Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι φρικτα!!!!!:down: πρεπει ομως να γινει, εχω αρχισει να τρωω τριχες παντου!!!
κατερινα, ενας φιλος μου το ειχε κανει στο στηθος, ποναει λιγο τις πρωτες μερες... περαστικα!!!:)

Μελινάκι ξέρω τι ισχύει για άνθρωπο και πετρέλαιο, για εντριβή όμως όχι κατάποση.
Αν γίνει εντριβή με πετρέλαιο πρέπει να απορροφηθεί καλά από το δέρμα για να μην υγρανθεί το ρούχο. Αν το ρούχο υγρανθεί με πετρέλαιο και ακουμπάει στο δέρμα προκαλείται έγκαυμα.
Αρα, αν το πετρέλαιο δεν φτάσει στο δέρμα της σκυλίτσας και μείνει στο επάνω μέρος του τριχώματος, δεν θα υπάρξει κίνδυνος. Αν όμως φτάσει στο δέρμα, μπορεί (δεν ξέρω) να της κάνει έγκαυμα. Το δέρμα του σκύλου δεν έχει πόρους άρα δεν θα το απορροφήσει. Μέχρι να στεγνώσει, μπορεί να είναι επικίνδυνο γιατί θα είναι καλυμμένο με την τρίχα. Βαλε λίγο μόνο ίσα-ίσα στην τρίχα.

mimikaki εδώ ομοιοπαθούσα!Μόλις τελείωσα τις μισές δουλειές, αλλά ποιος κάθεται να κάνει τις άλλες μισές?Πείνασα κιόλας...θα κάνω μία πρόχειρη μακαρονάδα για να συνεχίσω!

mimikaki εδώ ομοιοπαθούσα!Μόλις τελείωσα τις μισές δουλειές, αλλά ποιος κάθεται να κάνει τις άλλες μισές?Πείνασα κιόλας...θα κάνω μία πρόχειρη μακαρονάδα για να συνεχίσω!

:lol: :lol: olivia πως παει???? εγω κανω τζαμια τωρα!!:P

και εγω πειναω αλλα δεν τρωω τωρα γιατι μετα δεν θα μπορω να συνεχισω!!!

κοντευωωωωωωω!!!!!:up: :up:

mimikaki, τελειώνω!μου έμεινε το σφουγγάρισμα και μετά θα βάλω δύο πλυντήρια!
Πάντως τα τζάμια είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές!Ειδικά μετά που τα βλέπω να αστράφτουν χαίρομαι μόνη μου!
Από τις δουλειές που δεν μπορώ με τίποτα είναι το ξεσκόνισμα...τι βαρεμάρα!
Επίσης, όλως παραδόξως μου αρέσει πάρα πολύ και το σιδέρωμα!Τώρα μάλλον είμαι σοβαρά ε?

Καλησπέρα. Κατερίνα περαστικά! Επέμβαση και ράμματα για γυρισμένη τρίχα πρώτη φορά άκουσα. Βρε τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος κυριολεκτικά για το τίποτα!!!:confused: Εμείς σήμερα το πρωί πήγαμε οικογενειακώς στον ΑΙΛΟΥΡΟ. Εγώ, ο Κώστας, ο Χιόνης και η ανηψιά μου για να του συμπαρασταθεί στην εξέταση. Κάναμε αντιλυσσικο, ο Χιόνης δηλαδή:P , και ο κ.Πάνος τον εξέτασε γενικά και τον βρήκε πολύ καλά. Δόξα τω Θεώ δεν έπαθε τίποτα από την πτώση, εκτός από κάτι τούφες τρίχωμα στην κοιλιά και το ένα του ποδαράκι τα οποία νόμιζα ότι τα έχει βγάλει όπως ξυνόταν, αλλά μάλλονκάπου πιάστηκαν κατά την πτώση του. Τελος καλό όλα καλά!:D Απ'την ώρα που γύρισα κάνω δουλειές και τώρα προσπαθώ να το πάρω απόφαση να παω super market γιατί το ψυγείο είναι εντελώς άδειο...:down:

Πω πω! Και εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Περαστικά Κατερινάκι!:)

mimikaki, τελειώνω!μου έμεινε το σφουγγάρισμα και μετά θα βάλω δύο πλυντήρια!
Πάντως τα τζάμια είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές!Ειδικά μετά που τα βλέπω να αστράφτουν χαίρομαι μόνη μου!
Από τις δουλειές που δεν μπορώ με τίποτα είναι το ξεσκόνισμα...τι βαρεμάρα!
Επίσης, όλως παραδόξως μου αρέσει πάρα πολύ και το σιδέρωμα!Τώρα μάλλον είμαι σοβαρά ε?
:up: :up:
:lol: μολις τελειωσαααααα!!! μεση τα εφτυσε!!
:lol: :lol: τα τζαμια παρολο που μου βγαινει ο πατος να τα κανω και εγω τα χαιρομαι μετα...το ξεσκονισμα μου αρεσει, και το σφουγγαρισμα!! η σκουπα ηλεκτρικη καθολου!!!(ουτε του φρου μου:P )
σιδερωμα, (sorry nerina:D ) μονο αν εχω πετσετες και σεντονια:P
πλυντηριο αυριο....

παω να φαωωω, και μετα μπανακι να φυγουν οι σκονες:cool:

ομως (κακως δεν το διευκτινησα:redface: ) αυτο που εχει ειναι πανω στο δερμα της
τι να κανω:hmm:

καλημερουδια σε ολους!!!!:happy: :)
εγω ειμαι μια χαρα.(ευτυχως γιατι δεν αντεχω να ειμαι αρρωστη:( ) η σκυλιτσα μου τελικα δεν ειχε τιποτα (ετσι λεει η μαμα μου βασικα) λεει πως αυτο που εχει στο τριχωμα της ειναι το κεφαλι ενος ψιλου(:sick: :sick: :sick: ) και πως θα φυγει με λιγο πετρελαιο αλλα εγω δεν το εκανα γιατι φοβαμε μηπως παθει τιποτα με το πετρελαιο:hmm: :hmm: εσεις τι λετε; (η μαμα μου ειχε και αυτη σκυλο οταν ηταν μικρη και αυτο του εκαναν οταν ειχε τετοιο στο τριχωμα του.

δεν μπορεις να το τραβηξεις με ενα τσιμπιδακι το κεφαλι??
και μετα βαλε οινοπνευμα στο σημειο

θα δοκιμασω μιμικακι

ομως (κακως δεν το διευκτινησα:redface: ) αυτο που εχει ειναι πανω στο δερμα της
τι να κανω:hmm:
Εννοείς ότι είναι μέσα στο δέρμα και εξέχει, ή στην επιφάνεια; Αν είναι στην επιφάνεια με το πετρέλαιο θα φύγει από τη μυρουδιά, αν είναι καρφωμένο και έχει κοπεί τότε αλλάζει το πράμα. Τότε θέλει προσοχή για να μην κοπεί κι άλλο και μείνει μέσα και μολύνει, οπότε μάλλον είναι καλύτερα να το κάνει γιατρός.
Μήπως όμως είναι τσιμπούρι; Αν είναι τσιμπούρι μικρό μην το τραβήξεις γιατί θα κοπεί σίγουρα.

Κορίτσια ευχαριστώ. Είναι όντως από το τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι το είχα αφήσει καιρό και είχε κάνει συρίγγιο (μη με ρωτήσετε τι είναι αυτό-έτσι μου το είπε ο γιατρός!) .Και για να το βγάλει ο γιατρός έπρεπε στην ουσία να μου κόψει ένα κομμάτι δέρμα. :( Πάντως σήμερα δεν πονάω σχεδόν καθόλου, οπότε φαντάζομαι αύριο θα είμαι σαν να μην έγινε τίποτα!
Τουλάχιστον γλύτωσα τις δουλειές!!!! :lol: Όλη μέρα αραχτή και που και που γκρινιάζω για να με περιποιείται ο φίλος μου!!! ;) .

Τουλάχιστον γλύτωσα τις δουλειές!!!! :lol: Όλη μέρα αραχτή και που και που γκρινιάζω για να με περιποιείται ο φίλος μου!!! ;) .

Αυτά είναι!:up::up:
Κι εγώ θέλω!:confused:

ναι ειναι τσιμπουρι( για την ακριβια το κεφαλι του μονο:sick: :sick: )
εγω ειχα πει στην μαμα μου να την παμε σε κτηνιατρο αλλα λεει πως δεν ειναι τιποτα πως και ο δικος της σκυλος ειχε και πως μετα απο λιγες μερες εφευγε. δεν με αφηνει να την παω επειδη δεν ειμαστε πελατες της (κτηνιατρου), (παμε σε αλλον κτηνιατρο γιαυτο):mad: :mad:
ειναι δυνατον; αμα σκεφτομασταν ετσι πανε τα ζωακια μας!!:mad:
η μαμα οταν ειδε το τσιμπουρι (ολοκληρο) το τραβιξε (πραγμα που δεν κανει επειδη θα κοπει οπως ειπε και ο θανασης) και εμεινε το κεφαλι οπως λεει. τι να κανω τωρα;;;:hmm:

Τα μικρά τσιμπούρια δεν τα τραβάμε γιατί κόβονται εύκολα και μένει το κεφάλι καρφωμένο στο δέρμα. Ακόμα και τα μεγάλα που είναι σαν κουκιά θέλουν προσοχή γιατί παρόλο που είναι έτοιμα να πέσουν μπορεί να κοπούν. Το έχω δει και σε άνθρωπο που τράβηξε μικρό τσιμπούρι και του κόπηκε. Του είπα ότι αντί να το είχε τραβήξει θα ήταν καλύτερα αν το άγγιζε με την καύτρα του τσιγάρου να πέσει μόνο του. Μετά πήγε στο κέντρο υγείας και του το έβγαλαν με νυστεράκι.
Το καλύτερο θα ήταν να το βγάλει γιατρός αλλά αν δεν μπορείς να το πας, δοκίμασε τον εξής μη εγγυημένο τρόπο: Πιάσε το δέρμα με τα δάχτυλα για να σηκωθεί και δοκίμασε προσεχτικά με το νυχάκι. Αν δεις ότι δεν βγαίνει δοκίμασε με ένα καλό τσιμπιδάκι που θα μπορεί να το πιάσει καλά, όσο το δυνατόν κοντά στο δέρμα και τράβα το. Προσεκτικά όμως για να μην κοπεί κι άλλο. Ή δοκίμασε με μια παραμάνα όπως κάνουμε με ένα αγκαθάκι. Δεν ξέρω αν το κομμένο τσιμπούρι μπορεί να είναι ακόμα ζωντανό ή όχι, αν είναι, μάλλον κρατιέται και δεν θα τραβιέται εύκολα χωρίς να ξανακοπεί.
Μπορείς επίσης να πας σε κτηνίατρο να αγοράσεις σκόνη για τσιμπούρια και να τον ρωτήσεις αν μπορεί να κάνει δουλειά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Και μάλλον απ αυτό είναι καλύτερα να αρχίσεις κι αν δεν γίνεται τότε δοκίμασε τα παραπάνω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back