χριστινα
Διάσημο μέλος
Χρονια πολλά σε όλους όσους γιορταζουν!!! Τις καλυτερες ευχες για παντοτινη ευτυχια!!!!
Anabu με τοσες ευχες μόνο καλα μπορεις να πας!!!
Καλα αποτελεσμετα σε όλους τους εξεταζόμενους
Το πρωι με το λαπτοπ επεθα μια νευρικη κριση. Το ατιμο δεν εστελνε μηνυματα με τιποτα!!! Σκασμενη συνδεση με καρτα!!! Αλλά θα κανω κανονικη συνδεση εντος των ημερων και θα ειναι καλυτερα τα πραγματα!!!
Καλο απόγευμα σε όλους. Καλα να ειστε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας
, νομίζω ότι έπιασαν τόπο
. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες βέβαια
γιατί αυτός είναι μυστήριος και το μάθημά του ακόμα πιο μυστήριο
. Αναμένω τα αποτελέσματα λοιπόν
.Ασπασία τι έπαθες; Γεια σου Μίκα μετά από καιρο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στις αγαπημένες μου μικρές* ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ
*Ναι Σαρδέλλα και Πουρίνα σε εσάς το λέω.
Ασπασία να χαίρεσαι,άντρα, μαμά και ανηψιά. Άντε και του χρόνου και με μια δικιά σας Ελένη σπίτι.
Anabu μου καλή τύχη πια.....
Χριστίνα μεγιά το laptop
Καλό βράδυ σε όλους και όλες σας.
Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώώώώώώώώώώώ!!!!Ασπασία να χαίρεσαι,άντρα, μαμά και ανηψιά. Άντε και του χρόνου και με μια δικιά σας Ελένη σπίτι.![]()
![]()
![]()
![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και δεν τους εχω πει
Ασπασια να χαιρεσαι τον συζηγο...
καληνυχτα!
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
να περασατε υπεροχα!πολυ μουντιλα σημερα παλι!με βροχη θα κατεβω κεντροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς δεν έχει κρύο, μόνο μαυρίλα. Πάλι καλά που φόρεσα κλειστά παπούτσια και όχι πέδιλα, και που έχω πάντα μια ομπρέλα στο συρτάρι μου για ώρα ανάγκης....
P.S. Γιατί όταν έρχομαι στην ώρα μου δεν είναι κανείς στο γραφείο ενώ αν τύχει να καθυστερήσω βρίσκω πάντα τον εργοδότη μου να με περιμένει απ΄έξω γιατί ποτέ δεν φέρνει τα κλειδιά του?

Κείρα
Δραστήριο μέλος
P.S. Γιατί όταν έρχομαι στην ώρα μου δεν είναι κανείς στο γραφείο ενώ αν τύχει να καθυστερήσω βρίσκω πάντα τον εργοδότη μου να με περιμένει απ΄έξω γιατί ποτέ δεν φέρνει τα κλειδιά του?![]()
Ειναι ο περιφημος νόμος του Μερφι

Καλημέρα σας είμα ο Μάριος η μητέρα μου αρρώστησε μ όλα αυτά που γίναν με τα γατιά,μέχρι η μύνηση που έκανε εξαφανίστηκε.Νεότερα από την ίδια σε 2-3 μέρες.Καλή σας μέρα και πάλι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
! Πόπη περαστικά! Ασπασία σε καταλαβαίνω απόλυτα, ποτέ δεν συγχρονίζομαι με τον καιρό
)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος

Αλλα βρε παιδι μου τι λαλιστατο φορουμ ειναι αυτο!
aretha
Περιβόητο μέλος
η μύνηση που έκανε εξαφανίστηκε.
Και τι είναι βρε παιδιά η μήνυση για να εξαφανιστεί;; Ομπρέλα που ξεχνάς πού την έβαλες; Κάποιον αριθμό πρωτοκόλλου ή κάτι τέτοιο δεν πήρε όταν την κατέθεσε;;;Μη χειρότερα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στον τέως άνδρα της που είναι αστυνομικός δεν έγινε η καταγγελία? Πώς χάθηκε?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στατιστική - Μαθηματικά για μένα όλα το ίδιο είναι!Έχει εδώ απαντήσεις στα θέματα κατά μάθημα, αλλά από ό,τι βλέπω δεν υπάρχουν Μαθηματικά σήμερα...![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!
Κι εγώ τριτοδεσμίτισσα ήμουν (αυτό θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται στο "τεστ γήρανσης": ποιοι θυμούνται τις Πανελλήνιες με δέσμες;;; )

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool