aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι Δ'Δέσμη! Το γελοίο είναι που ρώτησα το Γιάννη πριν από λίγο καιρό σε πια δέσμη είναι Α' ή Β' και με κοίταζε σαν εξωγήινη!!! Καλά που μου έχει αδυναμία το γλυκό μου και την έβγαλα με ένα "Πάει το'χασες!!! Όχι ότι είχες ποτέ δηλαδή!"....![]()
![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ τριτοδεσμίτισσα ήμουν (αυτό θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται στο "τεστ γήρανσης": ποιοι θυμούνται τις Πανελλήνιες με δέσμες;;; )![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χαθηκε η μηνυση;;;; Αντε λιγο ακομη και θα μεταναστευσω!!!
Ποπι περαστικα. Μη στενοχωριεσαι βρε.
Καλησπερα παιδια. Κι εδω μαυριλα. Δεν προλαβα να παρω το σακακι μου κι εγω βιαστηκα εφυγα και οταν σχολάσω θα κρυωνω
Τα καλυτερα σε όλους οσους δινουν και καλη δυναμη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Παιδία ακούσατε τίποτα για τις Πανελλαδικές? Ο ανηψιός μου έδινε μαθηματικά και μου είπε ότι έγραψε για 20, αλλά δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος γιατί ήταν λέει τα θέματα πολύ εύκολα, άρα όλοι θα έχουν γράψει καλά. Έψαξα Otenet και in.gr αλλά δεν έιδα να γράφει τίποτα, ενώ το Σάββατο με την έκθεση είχε σχετικό άρθρο...
Έστω και αργά έχω να σου πώ ότι απ'ότι μου είπε η αδερφούλα μου (έδινε η γλυκιά μου) ήταν εύκολα για τους θετικούς-τεχνολογικούς αλλά δύσκολα για τους θεωρητικούς.
Μάλλον ο ανιψιός σου είναι στη Θετική λοιπόν
(κι εγώ εκεί ήμουν)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έστω και αργά έχω να σου πώ ότι απ'ότι μου είπε η αδερφούλα μου (έδινε η γλυκιά μου) ήταν εύκολα για τους θετικούς-τεχνολογικούς αλλά δύσκολα για τους θεωρητικούς.
Κα μένα έτσι μου είπαν τα παιδιά που έγραφαν στατιστική, αν και μερικοί από τους τεχνολογικούς ζορίστηκαν...
Mika
Δραστήριο μέλος
Ποτε δεν θα προλαβω να διαβασω ολα τα μυνηματα
Και εγω που νομιζα οτι εγω μιλαω πολυ, αλλα και εσεις δεν πατε πισω
Η μερα ειναι τελεια σημερα, μας ταλαιπωρησε η βροχη λιγες μερες.
Λογο εκτεταμενης κηπουρικης εχω μαυρισει, και το μαλλι εχει ασπρισει. Να με δει και κανεις θα νομιζει οτι κανω διακοπες
Αντε οποιος κατεβει Κω τον περιμενω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Λεμε για διακοπουλες να ερθουμε Κω. Τι λες, θα μας τα καλοδεχτουν τα γατια μας ή θα δωσουμε μαχη για να τα φερουμε;Kαλημεραααααα!!!!![]()
![]()
Ποτε δεν θα προλαβω να διαβασω ολα τα μυνηματα![]()
Και εγω που νομιζα οτι εγω μιλαω πολυ, αλλα και εσεις δεν πατε πισω
![]()
![]()
![]()
Η μερα ειναι τελεια σημερα, μας ταλαιπωρησε η βροχη λιγες μερες.
Λογο εκτεταμενης κηπουρικης εχω μαυρισει, και το μαλλι εχει ασπρισει. Να με δει και κανεις θα νομιζει οτι κανω διακοπεςΑντε οποιος κατεβει Κω τον περιμενω!
mimikaki
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα σε ολους,,,
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Λεμε για διακοπουλες να ερθουμε Κω. Τι λες, θα μας τα καλοδεχτουν τα γατια μας ή θα δωσουμε μαχη για να τα φερουμε;
Χμμ...Δυσκολη ερωτηση. Μαλλον αν βρειτε ενα μικρο ξενοδοχειο να ειναι πιο ευκολο. Αν θελετε να το ψαξω just say so.
Mimikoulininoulikaki φιλακιααααααααα

Ismini
Διάσημο μέλος
Ξαναγειάσου Μικα!

anabou
Διάσημο μέλος
!! Γεια σου Μίκα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Που είσαι βρε ψυχή? Σε χάσαμε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαι λιγο χαλια απο χθες το βραδυ, ποναει ο λαιμος μου και εχω καταροη........
Γεια σου Μικα!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Βαριέμαι αφάνταστα βλέπω και τη βροχή έξω και θα'θελα να ήμουν στο κρεβατάκι μου αγγαλιά με τον Χιονούλη μου και ένα φλυτζάνι τσάι...Και δεν περνάει η ρημάδα η ώρα σήμερα με τίποτα!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
περαστηκα Ελενίτσα!
Τωρα θα παω να καθαρισω τον κηπο και να ψεκασω με σπρευ τα γατακια..
Το απογευμα πρεπει να παω ενα χαρτι στο TheMall και θα γινεται χαμος με τον τελικο!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool